Esti friss - 10/19

Írta: Rajna — 2015. október 20., 01:35

A vasárnapi forduló sok sérülést és egyéb változást hozott, lássuk a legfrissebb híreket.

Odell Beckham és Rueben Randle is minden bizonnyal pályára lép a hétfő esti rangadón, pedig mindkét elkapó sérüléssel bajlódik. Beckhamről csupa jót hallani, de Randle-t állítolag vissza kell fogni, mert nem 100%-os.

Belső oldalszalag-szakadást szenvedett Marcus Mariota a Dolphins ellen. Olivier Vernon csúnya szerelése révén sérült meg az újonc irányító, és láthatóan nehezen mozgott a találkozó hátralévő részében. Van esély rá, hogy az Atlanta ellen felépül, de nem lesz egyszerű dolga az orvosi stábnak. A Titans nagyobb vesztesége Brian Schwenke, ugyanis a center 2015-ben már nem játszhat a Miami ellen összeszedett sérülése miatt.

Eddie Lacy kisebb sérülés miatt kapott kevés szerepet a Chargers ellen, és a továbbiakban sem garantált, hogy ő lesz az elsőszámú futó Green Bay-ben. Mike McCarthy főedző nyilatkozata alapján James Starks és Lacy egyenlő esélyeket kap a továbbiakban, aki jobban teljesít, az kap több labdát.

Annak ellenére, hogy a Browns ellen meghúzta a vállszalagját, Emmanuel Sanders nagyjából rendben van. A Denver sztárelkapója a következő héten pihenhet, mert a Broncos szabadnapos, utána pedig minden bizonnyal bevethető lesz.

Keenan Allen csípősérülését ezekben az órákban vizsgálják San Diegóban. A Chargers kiváló elkapója a Green Bay ellen is remekelt, amíg le nem sérült, és mivel megpróbált visszaállni a meccsbe, van rá esély, hogy a következő meccsen is pályára lép.

Allen Robinson lábsérülése az első röntgenfelvételek alapján nem tűnik súlyosnak, és a jacksonville-i elkapó a Buffalo elleni londoni rangadóra felépülhet.

Ha már Buffalo: Sammy Watkins sérülése nem valószínű, hogy rendbejön vasárnapra. A Bengals ellen egy touchdown-elkapás közben sérült meg a tehetséges receiver, emiatt a Jaguárok védelme talán fellélegezhet. Különösen úgy, hogy Percy Harvin sem játszhat Londonban.

Ben Roethlisberger visszatérésére úgy tűnik, még várni kell: a hírek szerint csak a nyolcadik hétre lesz hadrafogható. Mivel Michael Vick is sérült, a Chiefs ellen az Arizonát legyőző Landry Jones kerülhet a kezdőbe. További rossz hír a Steelersnek, hogy a vakoldalt védő falembert, Kelvin Beachumot sérültlistára kellett helyezni, tehát idén már nem látjuk a pályán.

Miután a Washington mostanában nem remekel, felmerült, hogy Kirk Cousinst esetleg leültetik. Jay Gruden vezetőedző azonban egyelőre kitart az irányító mellett, de szerinte is javulnia kell, ha meg akarja őrizni az állását. Hat TD és nyolc interception bizony elég rosszul néz ki, felkészül Robert Griffin és Colt McCoy. Szegény embert az ág is húzza: DeSean Jackson sérülése súlyosabb lehet, mint azt múlt héten gondoltuk, és igen valószínűtlen, hogy a következő fordulóban bevethető lesz.

Hasonló hírekkel szolgálhatunk Brian Hoyerről is. Hoyer két jó meccset hozott le egymás után, úgyhogy hosszútávú bizalmat érdemelt ki Bill O'Brien mestertől.

A Saints rúgót cserél. Zach Hocker eddigi produktumával nem volt megelégedve a vezetőség, így érkezik Kai Forbath. Forbath nem rossz rúgó, de a kezdőrúgásai rendszeresen rövidek.

A Jets elkapóját, Quincy Enunwát eltiltotta a liga négy meccsre egy 2014-es letartóztatás miatt. Enunwa sokat játszott idén, de kevés labda ment felé, úgyhogy nem lesz nehéz pótolnia őt a new yorki zöldeknek.


Hozzászólások

több mint 7 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 6 — tennessean
Mariota esetében "sprained" a hivatalos megfogalmazás, ez tudtommal ficamot jelent inkább, mint szakadást.