markny

Tennessee Titans Tennessee Volunteers

markny
Utoljára láttuk
több mint 7 éve
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
675



Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Kupadöntőre kell klubkártya vagy sima mlsz reggel lehet rá jegyet venni?
Amadeus91
kell kártya mindkét oldalra, így a fradinál szkennelni is kell, semleges jegynél elég az mlsz szurkolói kártya vagy egy harmadik csapat klubkártyája, de azzal csak a VIP-be tudsz (12k, ill 20k) menni

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
nem kevés pénz, de nem az én adóforintjaim, szóval még mindig inkább rá költötték volna el, mint a Jags példáját követve ülni a milliókon.

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
nem igazán hallani, hogy front-runnerek lennénk Normannál, ami elég nagy hiba, itt egy valag pénz, dobjunk elé egy 4 éves, orrnehéz szerződést aztán hátha nem felejt el focizni a pénz után sem.

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean

Murray nagyon oda fog baszni, érzem

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
az új pickekkel az első mock draft amire azt mondom, hogy tényleg tetszik:
 www.musiccitymiracles.com/2016/4/15/11429784/2016-nfl-draft-titans-7-round-mock-4-0

Ogbah, Ifedi, Fuller és Miller is a kedvenc prospectjeim közé tartozik idén

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
erre ma iszunk! mondjuk engem nem lepne meg ha ennyi pickkel visszamennénk a top10 környékére az egyik top2 OT/CB-ért

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
1/1 Laremy Tunsil, OT (Ole Miss)
Nálam ez no-brainer, meg kell védeni Mariotát, Tunsil pedig az egyik legbiztosabb, leginkább megbízható pick, aki a legmagasabb szinten is játszhat kiemelkedően, évekre stabilizálnánk a falat. Ramsey lehet jobb focista összességében, de Tunsil sokkal több győzelemhez vezethet minket, ha megvédi az irányítónkat.

2/2 Kendall Fuller, CB (Virginia Tech)

Na ez nagyon nem tetszett, mivel a legnagyobb hiányposzt a CB és nem Ramseyt választottam, így itt egyértelműen vagy egy csúszó védőfalembert/pass-rushert, de inkább az elérhető legjobb CB-t szerettem volna, sajnos Alexander és Jackson is kiment az első körben (IRL sztem legalább az egyikük kicsúszik), Nkemdichét pedig pont előttem vitték ki, így maradt Fuller, mint talán az utolsó day-one starter kaliber. Kicsit töpszli és a stílusán is van mit csiszolni, de a bátyjához (Kyle) képest szerintem itt kifizetődőbb befektetés lehet (Kyle 1/14 volt, pedig ügyetlenebb). Sérülés miatti red-flag is befigyel.

3/1 Will Redmond, CB (Miss. State)
Fuller után sincs elég kezdő szintű cornerünk, így itt rádupláztam a CB posztra, Redmond eléggé hasonlít rá, kicsi, sérült, kiforratlan stílusú, de egy jól működő LeBeau féle védelemben ő is aranyat érhet, Artie Burnsnek jobban örültem volna, pár pickkel lecsúsztam róla sajnos.

4/15 Charles Tapper, DE/OLB (Oklahoma)
Orakpo és Morgan mögött nincs depth, Mount és Coudjoe-Virgil szinte semmit nem játszott másodévesek, ide még veterán igazolást is várok, nemhogy egy rookiet. Tapper sosem lesz elit, de egy Morgan féle jómunkásember karrier szinte biztosan kinéz neki, szerintem akár a második napon is elkelhet, bár elég tweener 3-4-ben, ha megpróbálják felpumpálni akkor sokat lassulhat, DE-nek pedig túl súlytalan a futás elleni munkája. Meglátjuk.

5/1 Beniquez Brown, ILB (Miss. State)
Ctrl+C Ctrl+V, a Williamson, Spence, Woodyard vonalon tovább haladva egy negyedik, nem kiemelkedő, de kezdő szintű, megbízható ILB, kellett a fiatalítás és a depth ide is.

6/2 Anthony Zettel, DE (Penn State)
Szintén kicsit alulméretezett, nem egy sztárjátékos, de Hill elengedésével a védőfalba is fogunk húzni, Zettel kiválasztása itt lehet reális.

6/18 DJ Reader, DT (Clemson)
A védőfalban is elfér a duplázás, ő komplettebb játékos, mint Zettel és sokkal inkább NT matéria, itt akár kisebb steal is.

7/1 Temarrick Hemingway, TE (South Carolina State)
A legjobb elérhető TE volt, small-school prospectként szerintem hamarabb gazdára talál (vagy UDFA 😀), de ide is választani kell, ha a nagy öregek ideje lejár, nem található minőségi utánpótlást.

Tunsil és Fuller jött kezdőnek, a többiek a minél előkelőbb csere címéért játszhatnak az első évükben, mivel a kezdőben más lyuk nem volt, elsősorban a minőségi depth felépítésére törekedtem, azt hiszem velük sem járnánk rosszul, de összességében nem vagyok megelégedve. IRL több nagyobb név fog csúszni, könnyebb lesz halászni a zavarosban 😊

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
jövök

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
GM játékban el is hoztam 2 évre, még pár hete. Megérezte. 😊 Örülök neki. Amúgy nem FS-t játszik ő inkább? Bár Löfli csak jobban tudja. 😊
pakesz
korábban az volt, aztán ahogy Honey Badgernek jobban ment átment SS-nek ha jól figyeltem, de nálunk szerintem biztos, hogy marad FS Searcy párjaként

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Nagy valószínűséggel nem lesz több DB igazolásunk az FAről...
gerrard88
Rashad Johnson azért volt viziten Vasquezzel együtt, ő azért még ennyi idősen is bőven fejlődést jelentene
markny
10 napja írtam, reméljük Vasquezt is sikerül még meggyőzni 😊

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Ahogy tegnap is írtam, ezt a győzelmet a csapat érte el, de még egyszer megnézve a meccset, nem lehet elmenni szó nélkül néhány elképesztő egyéni teljesítmény mellett, így egy kicsit posztspecifikusabb elemzés következik, aki nem szeret ismétlést nézni annak azért, aki pedig szeret, annak azért. (Javaslom egyébként későbbre is eltenni ezt a W-t, az elmúlt két évben csak négy hasonló meccs közül lehet válogatni, egyelőre nem egy nagy merítési lehetőség.)

Mariota: 28/39 (71.8%), 371 yard, 4 TD, 0 INT, 135.7 QBR
Nagyon szép lőlap, szerencsére a játék képe is azt mutatta, hogy belenyúltunk a tutiba, tényleg van egy franchise irányítónk. Két meccs kihagyás után kicsit rozsdásan tért vissza, a playhívás sem segítette, de az elképesztően szerencsés első TD után ő is magabiztosabb lett, a hátán vitte a csapatot, a GW drive tanári volt. Nyilván előfordultak rosszabb passzok, különösen a quick slantek tűntek pontatlannak a szokásos 20+ yardos átadások mellett, a jövőre nézve ebben kell a legtöbbet fejlődnie, bár most az elkapókon talán jobban múlt a nagy játékok sikertelensége, mint eddig. A támadófal pass-protectionben remekül dolgozott előtte, javulást vártam, de ez még engem is meglepett, remélem ez egy trend lesz, hogy Mariotára különösen vigyáznak. A vártnál kevesebb blitzel dolgozott a Saints, ez lehet annak is köszönhető, hogy nagyon jól reagáltunk ezekre, 7/7, 120 yard és tökéletes passer ratinget hozott össze ekkor Marcus. A földön nagyon óvatosan használtuk, nyilván a sérült térde miatt pláne nem hívtunk ilyen játékokat, kivéve egyszer, még egy harmadik negyedes kulcsszituációban, sima first downt ért, a kedvenc playem a meccsről, itt is van:
 twitter.com/MarkOrkeny/status/663792491603324928
A liga fele szerintem ölni tudna egy ilyen irányítóért, becsüljük meg, legyen nálunk Super Bowl győztes QB, ehhez a hátralévő meccseken a lehető legtöbb lehetőséget kell megadni neki, nem lehet nem szurkolni a srácnak.

Andrews: 19 futás, 88 yard, 4.6-os átlag, 1 elkapás, 23 yard
Meccsről meccsre fejlődik, jót tett az önbizalmának, hogy Mularkey már papíron is első számú futóként jelölte meg, türelmes, jól veszi észre a lyukakat és ha kell beindítja a rakétákat. Teljesen kijátszotta a csapatból Sankeyt, egy másodéves UDFA-tól ez bárhogy nézzük nagy szó, nem ő lesz a következő CJ2K, de egy teljes szezonban, megfelelő bizalom mellett korrekt megoldás a futó posztra.

Elkapók: Douglas 59 snap, DGB 48 snap, Hunter 40 snap
Douglas jó volt, kár, hogy ezt csak két driveban mutatta meg, a meccs nagy részében teljesen el volt tűnve, pedig látszott, hogy jelenleg a legbiztosabb kezű WR a keretben. Hunter idei teljesítménye nagy kérdőjel számomra, sokkal többet várnék tőle, de csak momentumai vannak, vagy rosszabb esetben még az sem és inkább az elejtett labdákkal tűnik ki, szerencsére most kritikus drop helyett kritikus TD jött tőle, de semmi több. DGB nehezen vette fel a fonalat, az első félidőben össze-vissza futkározott, nem is nagyon találta meg Mariota. A második játékrészben és a hosszabbításban viszont már láthattuk a szebbik énjét, curl route-okon nagyon könnyű célpont, harcos, sok YAC köszönhető neki, ill. kulcsszituációkban is first downt tudott szerezni. Wright hiánya egyértelműen érezhető volt, de remélem érzik a srácok, hogy egy ilyen irányítóval ők is hozhatnak jó számokat, a jövő héten nagy szükség lesz rájuk is.

Tight endek: 12 elkapás, 153 yard, 3 TD
Rengeteg 12 és 13 personnelt futattunk, egyértelmű volt, hogy Mularkey és Jason Michael is nagyon bízik a tight endekben, Fasano, Stevens de még Supernaw is előkerült. Szerencsére ugyanígy volt ezzel Mariota is, Walker messze a legfontosabb célpontja amit meg is hálál, ez a három tipped-pass amit összeszedett elképesztő, ha így folytatja 1000 yardos szezonja lesz. Csak dicsérni lehet a srácokat, elkapásokban és blokkolásban is fontos tagjai a támadósornak, le a kalappal.

Támadófal: Lewan-Looney-Gallik-Warmack-Bell
Nagyon kellett az ő jó játékuk a győzelemhez, az elmúlt meccsek után nagyon összeszedték magukat, Bellnek még voltak hiányosságai, de egyértelműen jó döntés volt visszarakni a szélre. Poutasi remélem nem törik meg a fejlődésben, mert hosszú távon azért szükség lesz rá, Looney nem váltotta meg a világot. Gallikról esett már szó, ő azért tényleg mélyről indult, ez az év az ő projektje is lehet. Lewan és Warmack végre top pickhez méltóan, hiba nélkül játszott. Egy jó OL nem egyik napról a másikra áll össze, az első meccs egy nem túl erős ellenfél ellen jól sikerült, de a Panthers ellen ettől több kell, különösen a futásblokkoláson lehet javítani.

Összességében ez egy nagyon szép teljesítmény volt a támadóktól, de legyünk reálisak, ez ellen a Saints védelem ellen nehéz lett volna rosszul játszani (az első driveokban azért sikerült). Van egy tehetséges mag, fiatal a csapat, ha kellően össze tudnak szokni, sok évre meghatározhatják az AFC Déli csoportját, egy ilyen irányítóval bármi adott lehet, reméljük a jövő stábja képes lesz a maximumot kihozni mindenkiből.
 www3.pictures.zimbio.com/gi/Tennessee+Titans+v+New+Orleans+Saints+nPuLNCA1t4kl.jpg
Védőfal: Jones-Woods-Casey-Klug-Hill-Blackson (27 futás, 61 engedett yard, 2.3-as átlag)
sutianap is írta korábban, hogy LeBeau először a futás elleni védekezést teszi rendbe, utána jöhet a többi, úgy érzem ez a meccs lehet az első mérföldkő ebben a folyamatban. Nyilván nem hülye Payton és látta, hogy a secondary gyengébb és Breesel amúgy is könnyebb a levegőben haladni, de a DL így is átlagon felül játszott, mondhatni domináltak a LoS-en. Nem csak a futást fogták jól, de nyomást is tudtak generálni, Jones és Blackson is karrierje legjobb meccsét hozta, így Websternek is jár a pacsi, hogy a két negyedik körös emberét egyre komolyabban lehet használni. Casey és Hill egy fokkal gyengébb volt a vártnál, utóbbi csak 15 snapet volt a pályán, nem igazán találja még a helyét a sérülése után. Klug ha pályára kerül akkor igyekszik megdolgozni a fizetéséért, ez most sajnos egy buta roughing the passer büntetést ért ami annullálta Cox labdaszerzését, ez van.

Linebacker sor: Rengeteg szerelés, 3 sack
Williamson remekül dolgozott középen, újabb középső körös Webster pick aki nem csak megállja a helyét, de jól is játszik, a védelem egyedüli tagja aki az összes snapnél a pályán volt. Base felállásoknál Woodyard is játszott, bár ez csak kevesebb, mint a D# snapek fele, de akkor nagyon hatékony, most is 8 szerelést gyűjtött, plusz egy remekül megrajzolt playnél sacket is szerzett. Zach Brown a leggyengébb láncszem a front-sevenben, lassú, körülményes és többször is elhibázta a szerelést, nagyon kifelé áll a zászlója, pedig anno ígéretesen indult a karrierje. A szélen Orakpo az eddigi legjobb meccsét hozta, 4 szerelés, 2 sack és egy leütött passz, ráadásul a rendes játékidő végén neki köszönhetően rúghatott távolabbról Forbath, élmény volt nézni a játékát. Morgan sérülésekkel küszködött, bár sokat volt a pályán, érdemben nem igazán sikerült hozzátennie a meccshez, sajnos mögötte sem jobb a helyzet, mert Bass csak szituációs játékos, más pedig konkrétan nincs, ide lehet, hogy hoznék egy szabadügynököt. Nagyon nem tetszettek Orakpo és Woodyard büntetései, értem én, hogy frusztráltak, meg nagyon pörögtek, de a védelem veteránjaitól elfogadhatatlan az ilyen unsportmanlike conduct, előbbi annak is örülhetett, hogy nem zárták ki. Remélem ez volt az utolsó hasonló.

Secondary: 371 engedett yard, 3 TD, 1 INT
Meh. Nem voltak rosszak, de azért jók sem, ezzel a közepes teljesítménnyel még nagyjából meg is tudnék békélni, nem minden meccsen Brees lesz az ellenfél. Griffin és Searcy elvoltak safetyként, nagy játék nem érkezett róluk, de a szereléseik lehetnének magabiztosabbak. A cornereknél alapvetően határozta meg a meccs képét, hogy McCourty nem játszhatott, Cox pedig közel sem teljes értékűen próbálkozott, így azért nem volt nehéz elszakadnia egy-egy Saints WR-nek. Riggs és Webb jól szálltak be amikor kellett, illetve nekem Sensebaugh is pozitív csalódás volt önmagához képest. A meccs előtti elvárásom az volt, hogy szerezzünk labdát, ez pipa és szerencsére akkora big playeket sem szoptunk be, mint egy hete a Giants, de inkább felejtsük el a meccs ezen részét.

Összességében a 400+ engedett yard ellenére én elégedett voltam a védelemmel, a front-seven egyre jobban összeáll, míg a secondaryből egyértelműen hiányzik az a talent, ami jobbá tehetné őket.
 www2.pictures.zimbio.com/gi/Tennessee+Titans+v+New+Orleans+Saints+e103HIumMgXl.jpg
Megosztott MVP a meccs után: Mariota, Walker, Jones

Nem akarom tovább nyújtani ezt a bejegyzést, így se hiszem, hogy sokan végig fogják olvasni, de azért remélem a szkeptikusabb szurkolók is látják azokat a jeleket, ami miatt én személy szerint ennyire bizakodó vagyok: franchise irányító, javuló védelem összességben pedig egy fiatal és tehetséges csapat. Nem szabad persze átesni a ló túloldalára, mert a Saints jelenlegi állapotban nagyon jól asszisztált a céljainkhoz, de jövő héten például egy sokkal erősebb csapat ellen kell bizonyítani, ez a meccs mérföldkő volt a szezonban, az viszont komoly vízválasztó lehet, de erről majd később…

 i.imgur.com/MUDpWgq.jpg
Egyébként ma délután megjött a Mariota mezem. 


Ez pedig, hogy miért Paytont szeretném a következő Titans vezetőedzőnek.

Szerkesztette: markny

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
A szokásosnál több időm van ma délután, így nézzünk egy kisebb elemzést az eddigi kinevezésekről (több volt, mint amire számítottam, de legalább eddig LeBeau is maradt).

FO: Amy Adams Strunk, Steve Underwood
Úgy tűnik végre igazi tulaja van a csapatnak AAS személyében, bár a Los Angeles-i csapatokról szóló szavazáson nem vett részt, a 15 fős GM és 155 fős HC lista kidolgozásában állítólag ő is komolyan részt vett, az pedig szerintem irreleváns, hogy nem az államban él (többen is támadták érte kint, más csapatok tulajdonosainál is előfordul ilyen). Legalább akad valaki az Adams családból aki szeretné átvenni Bud örökségét. Underwood továbbra is a CEO, ill. elnök, utóbbi pozíciót már nem csak ideiglenesen gyakorolja, de sokkal többet nem tudunk róla/munkájáról abból az évi 1-2 sajtómegjelenésből. Az utóbbi hónapok alapján Strunk szeretne a főnök lenni, az ő közvetlen beosztottja pedig Underwood, meglátjuk majd mennyire lesz sikeres ez a modell, az első lépések (GM, HC kinevezés) eléggé felemásra sikeredtek.

GM: Jon Robinson
Játékosként egy szezont töltött az Air Forcenál majd a Div1-be transzferelt, DL poszton játszott, de az NFL közelébe sem került, diploma után rögtön, 1998-ban kezdett el asszisztensként dolgozni alma matereinél (Southeast Missouri State majd Nicholls State), egy év LB edzősködés után inkább a megfigyelés felé vette az irányt, 2002-től volt a Patriots helyi megfigyelője. 11 év alatt végigmászta a szamárlétrát (area, regional, ass. director, director) így kiemelkedő tapasztalata van az egyetemi játékosok feltérképezésében. 2013 és 2015 között Tampában dolgozott Director of Player Personnel poszton, Mark Dominik és Jason Licht GM-ek is elégedettek voltak a munkájával így nem csak nálunk merült fel a neve GM üresedés esetén. Jóval nagyobb tapasztalata van játékosokkal való együttműködésben (megfigyelés, közös munka) így szerintem nem annyira meglepő, hogy őt nem zavarta ha Mularkey marad az edző, az pedig már inkább a front officenak lehetett fontos, hogy 10 éven keresztül látta a Patriots munkáját belülről, egy sikeres, jól felépített franchiset, így minden adott, hogy itt is megteremtse az alapokat amelyre egy győztes filozófiával rendelkező csapatot lehet építeni. Webster draftjaival sem volt komolyabb bajom, de itt Robinson múltja miatt várok előrelépést, viszont az FA piaci mozgásoktól és esetlegesen a megfelelő edzői stáb megtalálástól már fázom egy kicsit. További pozitívum, hogy helyi, hisz Tennesseeben született.
Értékelés: B

HC: Mike Mularkey
(18-39 .316 @overall HC) (2-7 .222 @Titans)
Webster repült, Mularkey pedig maradt, noha mindketten vastagon benne vannak az 1/1-es szezonban (Whizzel együtt), ez, és hogy több GM jelölt is azért esett ki, mert nem tudtak megegyezni "személyzeti kérdésekben" számomra egy dolgot bizonyít: valószínűleg dugnak Amy Adams Strunkkal.
De tényleg, ha nem tévedek, minden idők legrosszabb mérlegével rendelkező vezetőedzőjét sikerült kinevezni, miközben papíron 154 másik jelölt is volt a posztra. Szezon közben, megbízottként szerintem jó döntés volt őt felkérni megbízott edzőnek, de sajnos a Saints elleni fellángoláson kívül vele sem sok sikert értünk el, a Jags elleni TNF és a Raiders elleni meccsek is bőven nyerhetőek lettek volna kompetens edzői gárdával, életben tartva a PO reményeket. A rájátszás elúszott, semmi baj, nézzük mit tudnak a fiatalok: négy szánalmas vereség egy olyan edzői karral, amely elvileg az állásért küzd, összetörik a franchise irányítót, a minimális tűz sem látszik a játékosokon, az addig jól működő egységek is leeresztenek.
Értem én, hogy volt egy pozitív szezonja a Billsnél, egy elképesztően gyenge keretet kapott a Jagsnél majd itt sem épp ideális körülmények között került rivaldafénybe, de egy ilyen 2-7 után számomra érthetetlen a maradása, felőlem 0-9 is lehetett volna ha látom a fejlődést, látok egy megkezdett utat és nem csak pillanatnyi fellángolásokat, nemhogy előrébb léptünk Whizhez képest, az utolsó meccseken néha már a 2014-es csapatot is sikerült alulmúlni.
Ahogy empty is írta lejjebb, három éves szerződést kapott, 2014 óta van itt, ismeri a keretet, 1/1-es pick, új GM, a szurkolókat pedig már nem tudják jobban megalázni, így hiába nem szeretném az új Brownst látni itt, ha nem lesz azonnali, látható javulás 2016-ban (értsd: pozitív szezon, normális OL), akkor őt is nyugodtan rúgják ki a picsába másfél év után.
Az, hogy Kelly, Payton, Coughlin vagy akár McDaniels neve sem merült fel komolyabb pletykaként sem az nagyon elkeserítő, hiába értek egyet az 1.GM 2.HC sorrenddel úgy tűnik itt már rég el volt döntve, hogy Mularkey marad jövőre is, a teljes NFL legszánalmasabb húzása az egész holtszezonban.
Értékelés: F

OC: Terry Robiskie
Sérülések miatt nem volt hosszú a játékos pályafutása, így már 82-ben edzősködni kezdett, azóta folyamatosan a ligában van, leginkább WR edzőként, 89-93 között volt az LA Raiders OC-je, azóta csak kisebb, átmeneti megoldásként alkalmazzák nagyobb poszton, sajnos ez sokat elárulhat kvalitásairól, kétlem, hogy 61 évesen válik majd offenzív zsenivé. 2008 óta dolgozott Atlantában, szintén WR edzőként így Douglas-el nagyon jól ismerik egymást, de az ottani rezüméje sem tudom mire lehetett elég. Adott az egy szem már említett Douglas (legjobb szezonja 2013-ban: 85 elkapás, 1067 yard, 2TD) két korszakos zseni Roddy White és Julio Jones valamint... senki más. Kellett valaki az elkapók mellé (Jefferson a Dolphinshoz került BTW), mert több van bennük, de sima WR coachnak is kissé gyengének érezném, offenzív koordinátornak meg pláne... (na Michael sem volt hibátlan, de ő legalább fiatal, aki még javulhat).
Értékelés: D

ST coach: Bobby April
1991 óta a kilencedik állomása vagyunk az NFL-ben hasonló poszton, egyedül a Billsnél tudott hosszabb ideig megragadni (surprise, épp Mularkey főedzősködése alatt), igaz itt kétszer is az év ST edzője lett (04, 08), azért szerencsére nem nevezhetjük belterjesnek az NFL-t 😊
Értékelés: C

Érkezhet még DL (Nunn?), OL (Grimm? Flaherty?) és esetleg egy WR coach a közeljövőben, de a stáb magját úgy látszik összeszedte Mularkey (persze ha marad LeBeau), finoman szólva is vegyesek az érzéseim, Bostad távozása érthető, de akkor Cioffi (DBacks) miért maradt? Robiskie elég lett volna WR edzőnek és Michael off. koordinátornak, az egyetlen pozitívum, hogy Mariota körüli személyzet csak minimális mértékben változott, de az ezzel kapcsolatos nyilatkozatok inkább nem is kommentálnám (egyszerűbb, letisztultabb offense).

Hosszú év várhat ránk jövőre, ha a félelmeink beigazolódnak, úgyhogy egyelőre foglalkozzunk a szabadügynökpiaccal és a drafttal, ott még bármilyen parádét összehozhatunk. Go Titans!

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Hali!

2008-ban, még bőven Fisher alatt került a csapathoz, offense quality coachként dolgozott kezdetben, majd 2010-ben lett az irányítókért és a passzjátékért felelős edző. Ez Young utolsó éve volt (9 meccs, 8x kezdő) talán ekkor volt a legpontosabb és leginkább érett a játéka, de az egészségügyi állapota miatt nehéz lehetett vele dolgozni. A szezon második felében már Kerry Collins (és a nagyszerű Rusty Smith) volt a QB, hullámzó teljesítménnyel, de néhány egész jó meccsekkel. Fisher repülése után azon kevés edzők közé tartozott akiket megtartott Munchak, érkezett Hassie kezdőnek, Locker pedig tanulni a draftról, az első év nem is sikerült rosszul (9-7), de Hasselback max. egy game managernek tűnt egy borzalmas fal mögött, Lockernek is többször be kellett állnia, voltak villanásai, így alapvetően pozitívan állt mindenki hozzá is és Loggainshez is. 2012-ben ennek megfelelően le is váltotta Chris Palmert OC poszton, és itt kezdődtek a bajok. 3 közepes meccs után megsérült Locker, majd visszatért Hasselbeck, de ő sem tudta megváltani a világot (bár rengeteg egyéb sérülés és alapvetően egy gyengébb roster volt akkor, CJ1K előtt sem volt annyira domináns a fal) végül Hassie is megsérült így került vissza Locker, ő sem játszott jól, de a fal sem segített, minden snapnél az életéért kellett menekülni. Egy évvel később sajnos minden ugyanúgy maradt, Locker a kezdő (Hassie helyén Fitzpatrick volt a veterán, így azért könnyebb dolga volt a TC-ben Lockernek), de négy meccs után megint megsérült, Fitzmagic szar volt, Locker visszatért, Locker megsérült, így Fitzmagic zárta az évet, néha egész jó játékkal. A vége egy újabb negatív szezon, Munchak repült, vele együtt pedig Loggains is, azt hittem, hogy megy a Ramshez Fisher után, de végül Clevelandben kötött ki QB edzőként, azért azt a Manziel/Hoyer féle évet sem tenném ki az ablakba, bár a feltételek közel sem voltak ideálisak.
Az alapvető kérdésedre visszatérve: nehéz megítélni, hogy mi lett volna ha, de abban a két évben erőteljesen a liga aljához tartozott a támadófal, ez alapjaiban határozta meg, hogy viszonylag eredménytelen volt a támadósor (~21 pont meccsenként). Nem tudom, hogy ez Webster (a GM), Munchak, vagy Loggains hibája volt leginkább, de komoly erőfeszítéseket nem tettek annak érdekében, hogy megvédjék a potenciális franchise irányítónkat (Locker) ezt azért nehéz megbocsátani ennek a bagázsnak. Szintén Loggains regnálására tehető Chris Johnson játékának visszaesése, bár utána a Jetsnél is besült, most láthattuk a Cardsnál, hogy nem feltétlenül (csak) vele volt a baj, de az is biztos, hogy nem a 2009-es fal dolgozott már előtte.
Az előléptetése nem tudom mennyire jó ötlet, félek, hasonló hiányosságok jönnének elő nálatok is (támadófal ugye most se nagyon van), még ha Cutler messze a legjobb irányító is akivel dolgozhat a karrierje során. Ha még valami másra lennél kíváncsi, nyugodtan írj! üdv, Márk

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
még októberben pályáztam meg a munkahelyemen egy vezetői pozíciót, azóta a többlépcsős interjúk annyira jól sikerültek, hogy ma felajánlottak egy állást Lyonban, mondanom sem kell ez mekkora szakmai előrelépés.

ami már kevésbé make love: a hétvégén el kell döntenem, hogy elfogadom, ha igen, a jövő héten már ki is kéne utaznom...

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
kezdek kicsit berúgni, szerintetek Dárdai Palit el tudja csábítani Berlinből a Titans?

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Sziasztok!

Nem mondom, hogy új vagyok az oldalon, eddig read-only voltam, ez a Mariota-hype viszont annyira magával ragadott engem is, hogy ezentúl írni is megpróbálok, ha már a topik nem pörög annyira (bár idén mintha a teljes fórumon kevesebb értékes tartalom születne). Bár még csak szerda van, összeszedtem pár dolgot, hogy mit várok a Bills elleni meccstől, mivel győzhetünk (inspired by Maka):

- Kezdjünk gyorsan. A Browns és a Colts elleni vereségeken is látszott, hogy ha nem ragadjuk magunkhoz a kezdeményezést, hajlamosak vagyunk kicsit megzuhanni, egy ennyire fiatal csapattól ez nem is várható másképp, így a legegyszerűbb ha rögtön kőkemény, pontos, precíz támadásokkal pontokat teszünk fel a táblára.

- Tegyük rendbe a futójátékot. Nyilván félelmetes a Bills D és nekünk sincs a legjobb támadófalunk, de megnéztem a Giants múltheti vendégjátékát a Ralphban, ezt a szintet szerintem mi is tudnánk hozni. Örülnék ha végre Wiz döntene az első számú futó sorsáról, kapja meg Sankey vagy Andrews a carryk 70%-át, csak legyen megadva a maximális lehetőség a no1. emberünknek. Amikor pedig nem számítanak rá jöhet a rotáció, McClusterrel és Westtel kiegészülve. A földön sokkal több van szerintem a csapatban, múlt héten úgy tűnt, hogy ott is lehet keresnivaló a Bills ellen (a yardok nagy részét pl. contact után szerezte a Giants) remélem ezt mi is ki tudjuk használni.

- Használjuk ki az elkapóinkat. Nagyon alul értékelt ez az egység, pedig szinte bármilyen szituációban tudunk missmatcheket létrehozni. DGB-t a red zone-tól távolabb is vegyük célba, építsünk Hunter gyorsaságra, de ha úgy van akkor elég a check-down Fasanonak vagy Walkernek, szerencsére már nincs ott egy Kiko Alonso. Mariota elképesztően érett, így attól nem félek, hogy sok felesleges döntésbe hajszolják majd bele.

- Védjük meg az irányítónkat. Ezt nem kell túlragozni, a Cleveland ellen láttuk mi van, ha ránk borítják a falat. Pro: a Giants szintén nem elit OL-el is bőven meg tudta fogni a Billst. Kontra: a Browns ellenünk 7 sacket szerzett, a Jets, Raiders, Chargers ellen összesen 2-t (mindkettőt a legutóbbi, sérülésekkel tűzdelt fala ellen).

- Nőjön fel Wiz a feladathoz. 0-2-vel áll Rex ellen, mint főedző, ideje javítani ezen. Pihenő hét után jövünk, volt időnk elemezni őket, ráadásul ők a jó kezdés után kifejezetten frusztráltak. Legyünk egy kicsit dirtyk, paprikázzuk fel őket, ha ismét 17 büntetést kapnak azzal gyakorlatilag ~150 yardot nyernek nekünk.

A védelemről direkt nem ejtettem komolyabb szót, de úgy gondolom LeBeau az őrületbe fogja kergetni Taylort, Orakpotól monster meccset várok. Nyilván figyelni kell majd a futkorászására is, illetve Shady és Watkins is visszatérhet, de én látom a potenciált a védelemben, hogy 20 pont környékén tartsák a Billst, onnantól már a támadókon múlik. A legutóbbi öt meccsünket nyertük ellenük, folytatódjon ez a jó sorozat!

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
míg a karerőt lemegy a gymbe és elkezd gyúrni. A lábmunkát pedig szimpla drillekkel is lehet fejleszteniCsiriba
na igen, eddig ilyeneket biztos nem csinált 😊

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Robinson és Mularkey közös sajtótájékoztatót tart(ott), néhány szösszenet:
a legfontosabb láncszem egy csapatnál az irányító, mindent meg fognak tenni, hogy minőségi megoldást találjanak a jobb oldali tackle pozíciójába, hogy megvédhessék Mariotát. elégedettek Lewannel, mint LT, de elég atletikusnak tartják, hogy akár a jobb oldalon is játsszon. Schwenke felépülésére nagyon számítanak, Poutasi pedig tisztán guardként fog készülni. Tunsilról jó a véleményük, várják, hogy jobban megismerhessék, de ha nem cserélik el a picket, akkor is több opció közül választhatnak az első helyen, mindenképpen azonnal bevethető, csapatjátékost szeretnének választani. Mariotától több előre felrajzolt futás várható, ahol remélhetőleg ő is vigyáz magára, a playbook pedig egyszerűbb lesz, mert a legtöbb problémája a huddle-ön belüli játékhívással volt Marcusnak (az Oregonon nem kellett ilyet csinálnia, de egyébként érezhető volt benne a fejlődése). az elkapóktól (főleg Wright és DGB) többet várnak, de a futójátéknak is javulnia kell, ha nem szeretnének újra ennyire elől húzni. Woodsot szeretnénk újraigazolni, bár a DL class igen mély a drafton (akárcsak a WR és az OL). egyelőre nincsenek tervben további kivágások, de folyamatosan elemzik a rostert. Robinson szerint Ramsey egy rendkívül egyedi játékos, mivel szinte bármit végre tud hajtani és több poszton is bevethető.
nagyjából ennyi volt a lényeg, elnézést ha kicsit csapongó, de a nyilatkozó páros is elég élesen váltogatott a témák között.

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
A legjobb Titans CB volt idén.
Annyira azért nem rossz játékos, csak ennél a közepes (alatt egy picit) szintnél nemigen lesz jobb soha.
Bazzani
??
ez még ha igaz lenne sem lenne óriási fegyvertény, a szélen elképesztő homály, de nickelben is gyakran megégetik, ennyi pénzt semmikép nem ér, pláne, hogy ti azért jobban álltok a fiatalokkal (Tru, Gaines, Joyner, Roberson). szokásos Bajusz igazolás, nem lennék meglepve, ha nem sokat kerülne pályára majd kivágnátok jövő ilyenkor...

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
magyarra állított google esetén:


szép siker 😊
(bár a tight end még nem összekötő)