NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Esti friss - 10/23

Írta: r.baggio — 2015. október 23., 23:58

TNF-es utózönge és egyéb pénteki hírek.

Amint arról talán már mindenki hallott, a legutóbbi csütörtök esti NFL-mérkőzésen a Seattle lemosta a pályáról NFC West-riválisát, a San Francisco-t, így a legutóbbi két Super Bowlra is eljutó Seahawks jutott némi lélegzetvételhez. Nem úgy a 49ers, ahol nyilvánvalóan áll a bál, a friscoi szakírók például küszöbön levő nagy változásokról pletykálnak, de egyelőre annyi biztos Jim Tomsula főedző elmondása szerint, hogy továbbra is Colin Kaepernick a csapat kezdő irányítója.

A Titans-nél viszont Marcus Mariota-t Zach Mettenberger váltja, igaz kényszerűségből, mert az újonc QB Miami ellen elszenvedett sérülése nem jött rendbe. Közben a Steelers-es Ben Roethlisberger nem győzi siettetni visszatérését, jelenlegi státusza a hétvégére questionable, azaz kérdéses, tehát 50% esély lehet a játékára a Kansas City vendégeként. Amennyiben Big Ben az oldalvonalon marad, nem a szintén sérüléssel bajlódó Mike Vick, hanem Landry Jones kezd majd.

A Tennessee-hez kapcsolódó hír még, hogy az elkapó Harry Douglas sem öltözhet be, így összesen három aktív WR maradt a mostani állapot szerint a csapat keretében. A Browns-nak megint nélkülöznie kell a CB Joe Hadent, aki nem heverte ki agyrázkódását, az Eagles-nek pedig a bokájával bajlódó rookier WR-t, Nelson Agholort. A Colts Mike Adams (SS), a Jets Bilal Powell (RB), a Bills John Miller (OG) nélkül fog felállni. A Cowboys nem zárta ki az elkapó Dez Bryant újbóli bevetését, ám óriási meglepetés lenne, ha mégis láthatnánk őt a Giants ellen.

Apropó Giants-Cowboys: vasárnap estére újfent közös meccsnézést szervezünk a Rácskertbe, a megjelentek között ráadásul egy Meskó Zolis könyvet is ki fogunk sorsolni!


Hozzászólások

több mint 5 éve
4dam Philadelphia Eagles 2
Bethea ---> IR


Fly Eagles Fly!