Esti friss - 11/07

2015. november 7., 23:07

Szombaton is zajlanak az események.

A Buffalo Bills a továbbiakban már nem bízik Percy Harvin felépülésében, a vezetők a mai nap folyamán úgy döntöttek, hogy IR-re rakják a sérülékeny elkapót. Ezzel párhuzamosan Leodis McKelvint pedig az aktív rosterre helyezték, így ismét teljessé vált a Bills 53-as kerete.

 

Mike Pettine nem nyilatkozzott arra vonatkozóan, hogy ki lesz a Browns kezdő irányítója a következő fordulóban. Josh McCown ugye sérülésből lábadozik Johnny Manziel pedig kevéssé élvezi a vezetőedző bizalmát, noha most csütörtökön egészen bíztató produkcióval állt elő.

 

A Tennessee Titans gyakolatilag futót cserélt a rosteren, hiszen David Cobb visszatérhetett a sérültlistáról, cserébe Terrance Westtől pedig megvált az új stáb. A Dolphinsnál is egy RB került a rövid távú sérültlistára Jay Ajayi személyében, őt is a mai nappal aktiválta a Miami.

 

A New England Patriots nem futót, hanem centert cserélt, az idén nem sok lehetőséget kapó Ryan Wendellt Bryan Stork váltja, azonban messze nem biztos, hogy sikerül bekerülnie a kezdőcsapatba, hiszen a draftolatlan újonc David Andrews is teljesen korrekt teljesítményt nyújt.

 

Ahogy az várható volt a heti edzésmunkák alapján több, nagynevő hiányzó is lesz a kilencedik játékhéten. A mai napon biztossá vált, hogy többek között Jason Petersre, Matt Fortéra, King Dunlapra, Prince Amukamarára és Vincent Jacksonra sem számíthat a csapata.


Hozzászólások

több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 6 — tennessean
JPP játszhat, Beason pedig IR-re került.