Esti friss - 11/11

Írta: r.baggio — 2015. november 12., 01:14

Szerdai történések szerte az NFL-ben és az NCAA-ben.

A profi ligában mára a Los Angeles-i költözésben esetlegesen érintett csapatok és városok (Oakland, San Diego, St. Louis) beszámolói mellett főleg pletykák vagy félinformációk jutottak egyes játékosok egészségügyi állapotáról: Teddy Bridgewater (QB, Vikings) agyrázkódása után vélhetően játszhat vasárnap, a vállát fájlaló LeSean McCoy (RB, Bills) minden bizonnyal pályára lép csütörtök este, Calvin Johnson (WR, Lions) bokája gyógyul és ezért a WR bevethető lesz a hétvégén, Dez Bryant (WR, Cowboys), Emmanuel Sanders (WR, Broncos), Matt Forte (RB, Bears), Vincent Jackson (WR, Buccaneers), Allen Hurns (WR, Jaguars), Josh McCown (QB, Browns) ellenben limitáltan vagy egyáltalán nem edzett, sőt Peyton Manning is kihagyta a szerdai munkanapot.

Ami viszont biztos, hogy Eddie Lacy elvesztette pozícióját a Packers első számú futójaként, Mike McCarthy vezetőedző szerint James Starks ezentúl a no. 1. RB a Green Bay-nél. Közben a Titans aktiválta „visszahívós IR-re” tett futóját, az újonc David Cobbot, akinek egyetemi csapata, a Minnesota Golden Gophers is a címlapokra került ma, mert már a szezon közben megerősítették posztján a Jerry Kill visszavonulása okán ideiglenes HC-vá előlépő Tracy Claeys-t (ha meg már college football, itt is jeleznénk, hogy felkerült az oldalra a College Football Committee legfrissebb top25-ös rangsora, NCAA csevegőnkben nem tilos róla vitatkozni).

A híraszályos napon a bowl.hu két cikkel (mock draft és a hét témái), illetve egy podcasttel is jelentkezett, aki nagyon unatkozna, annak pedig ajánljuk a Deadspin tényfeltáró írását Greg Hardy NFL-es meghallgatásáról, mely elég súlyos anyag a hajnali #MACtion találkozók előtt (a Bowling Green @ Western Michigant nem szabad kihagyni!).