Esti friss - 12/04

Írta: empty taxi — 2015. december 4., 23:29

Legfrissebb hírek a sérültekről.

A Kansas City Chiefs kiváló külső linebackere Justin Houston kihagyja a hétvégi Oakland Raiders elleni csoportrangadót PCL-sérülése miatt.

A Pittsburgh Steelers tight endje, Heath Miller bordasérülése miatt hivatalosan kérdéses státuszt kapott az Indianapolis Colts elleni Vasárnap Esti Rangadóra, a mérkőzés előtt döntenek arról, hogy tudja-e vállalni a játékot, de valószínűbb, hogy nem és így Jesse James kezdhet a helyén.

A Tampa Bay Buccaneersnél 9 hét kihagyás után számíthatnak végre újra Austin Seferian-Jenkinsre, rendbe jött a vállsérülése és így visszaveheti kezdő pozícióját Cameron Brate-től. Rossz hír viszont a kalózok szurkolóinak, hogy a tegnapi hírekkel ellentétben valószínűbb, hogy a kérdéses státuszú Gerald McCoy nem jön rendbe vasárnapra kézműtétje után, ráadásul a másik kitűnő passzsiettetőjük, Jacquies Smith is hiányozni fog, neki a térdhajlítója rakoncátlankodik.

Folytatva az összekötőkkel kapcsolatos híreket Rob Gronkowski térdsérülés miatt kihagyja a hétvégi Eagles elleni találkozót és állítólag még a jövő héten a Texans ellen sem lesz játékra kész, ugyanakkor azt is biztosra veszik, hogy még pályára lép ebben az alapszakaszban. Hiányában Scott Chandler lesz a Patriots kezdő tight endje. Brady egy másik fontos célpontja, a szintén térdsérüléssel bajlódó Danny Amendola viszont kérdéses besorolást kapott a hétvégére és állítólag játszani is fog.

Az Atlanta Falcons elkapót "cserélt" az IR-listán, ugyanis Devin Hestert aktiválták, viszont Leonard Hankerson térdhajlítójában nem mutatkozott javulás, így véglegesen sérültlistára került.

Jay Cutler betegsége nem súlyos, tudja vállalni a vasárnapi játékot, viszont mint kiderült elkapói közül Eddie Royal mellett Marquess Wilson sem tudja vállalni a játékot sérült lábfeje miatt.

Andre Ellington hétvégi pályára lépését kizárták az Arizona Cardinals részéről, Chris Johnsont pedig egész évre elvesztették, így David Johnson lesz a kezdő futó. Bruce Arians állítása szerint az újonc akár 25 labdaérintéssel is számolhat a St. Louis Rams ellen, mögötte Stepfan Taylor és Kerwynn Williams vár bevetésre.