Esti friss - 12/12

Írta: Höri — 2015. december 12., 21:31

Mindenki készül a holnapi meccsekre.

A Chicago Bears vélegesen IR listára fogja tenni elkapóját, Marquess Wilsont.

Az Eagles váratlanul átírta Jordan Matthews állapotát kérdésesre a Bills elleni meccs előtt. Az elkapónak a háta fáj.

Ereck Flowers limitáltan edz, de meglepő lenne ha rendbejönne a bokája hétfőre, amikor a Giants a Dolphins-szal találkozik majd. A New York falába Marshall Newhouse visszatérése uyanakkor valószínűsíthető.
Eközben Damontre Moore és Cullen Jenkins összevesztek pár fülhallgatón, így előbbinek kitette a szűrét a vezetőség.

A Ravens aktiválta 53-as keretébe Bryn Rennert, így nagy eséllyel Matt Schaub nem tud majd beöltözni a Seahawks ellen, és Jimmy Clausen fog kezdeni. Az agyrázkodásos irányító mellett Eugene Monroe szezonja is véget ért, az OT vállproblémák miatt kerül IR-re, és a volt seattle-i, Chris Matthews is felkerült a gyakorlócsapatból a helyére.

Nem lép pályára a hétvégén Daniel Adongo, mivel rendőrségi nyomozás folyik ellene. A Colts linebacker lakásából egy hölgy sms-ben kért rendőri segítséget, de mire azok kiértek, nem tudta megmondani, hogy mi baj van. Csapattársa, Philip Dorsett viszont a 7. hét után első alkalommal lehet ott a pályán.

A ligát idén körbehaknizó Pierre Thomas valószínűleg rögtön be is mutatkozik új csapatában, a Redskins-ben. Ezt Sean McVay offenzív koordinátor nyilatkozta.