Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
2. csere után már Perez se lesz útban.Nem lesz 2.csere. Mondjuk a helyükben Oerezt tuti közepesre hoztam volna…
csipkelli
több mint 4 éve
Aha, és melyik része nem igaz annak, amit leírtam?Ne foglalkozz vele. Szándékosan trollkodik. Legalábbis próbálkozik.Meg még feka is es buzifestesu a sisakja.Második helyről parádés rajttal feljön az első helyre, majd felelős döntéssel elkerül egy balesetet, kiépít 10 mp előnyt, miközben a csapattása magára hagyja. Neki pedig nem csak Maxikával, hanem annak csapattársával kell megküzdenie.Szegény Hamika ellenszélben küzd, erről beszéltem.Picit túltolod.
Szokol
Bálesz
Ez egy eposzi, hős lovagi küzdelem, egyedül a világ ellen.
Szokol
21. szazadi hos.
gabokocka
KoporShow
több mint 4 éve
Hat mondjuk Hamilton azert tett is erte, hogy ennyire meggyuloljek. Es ez az allando hisztije engem is teljesen kiakaszt mar. Abszolut szabalyos modon korbeautozta ketszer Perez, nem latta jonni, hogy ennyire agressziv lesz az ellenfel csapattarsa, rogton jon a „veszelyesen vezet” siras. Nincs verseny, ahol valakire ne vagna ezt oda. Elkepesztoen kiabrandito ezt egy versenyzotol hallani minden heten.Második helyről parádés rajttal feljön az első helyre, majd felelős döntéssel elkerül egy balesetet, kiépít 10 mp előnyt, miközben a csapattása magára hagyja. Neki pedig nem csak Maxikával, hanem annak csapattársával kell megküzdenie.Szegény Hamika ellenszélben küzd, erről beszéltem.Picit túltolod.
Szokol
Bálesz
Szokol
több mint 4 éve
A legnagyobb hős g.co/kgs/WZfMw1Meg még feka is es buzifestesu a sisakja.Második helyről parádés rajttal feljön az első helyre, majd felelős döntéssel elkerül egy balesetet, kiépít 10 mp előnyt, miközben a csapattása magára hagyja. Neki pedig nem csak Maxikával, hanem annak csapattársával kell megküzdenie.Szegény Hamika ellenszélben küzd, erről beszéltem.Picit túltolod.
Szokol
Bálesz
Szokol
21. szazadi hos.
gabokocka
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
2. csere után már Perez se lesz útban.
több mint 4 éve
Maldonadonak nincs gyereke?Montoya!Az egyik utolsó karakteres pilóta volt, kellene valami újabb őrült.Hat Kimi mar nem futja meg a leggyorsabb kort.Red Bull-os vodkával lehet megfutja azt, csak lábon a verseny után.
Stez
iktriad
Kampman
balintbaba
több mint 4 éve
Olyanokra gondoltam, akik néha talán pontot is szereznek, az élpilótákkal pedig nemcsak lekörözéskor találkoznak.Mazepin. ?Az egyik utolsó karakteres pilóta volt, kellene valami újabb őrült.Hat Kimi mar nem futja meg a leggyorsabb kort.Red Bull-os vodkával lehet megfutja azt, csak lábon a verseny után.
Stez
iktriad
Kampman
Coolearie
több mint 4 éve
Át kell csábítani valakit a NASCAR-ból, mondjuk Joey Loganot.Az egyik utolsó karakteres pilóta volt, kellene valami újabb őrült.Hat Kimi mar nem futja meg a leggyorsabb kort.Red Bull-os vodkával lehet megfutja azt, csak lábon a verseny után.
Stez
iktriad
Kampman
több mint 4 éve
Montoya!Az egyik utolsó karakteres pilóta volt, kellene valami újabb őrült.Hat Kimi mar nem futja meg a leggyorsabb kort.Red Bull-os vodkával lehet megfutja azt, csak lábon a verseny után.
Stez
iktriad
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Ott van Max. 😀Az egyik utolsó karakteres pilóta volt, kellene valami újabb őrült.Hat Kimi mar nem futja meg a leggyorsabb kort.Red Bull-os vodkával lehet megfutja azt, csak lábon a verseny után.
Stez
iktriad
Kampman
több mint 4 éve
Mazepin. ?Az egyik utolsó karakteres pilóta volt, kellene valami újabb őrült.Hat Kimi mar nem futja meg a leggyorsabb kort.Red Bull-os vodkával lehet megfutja azt, csak lábon a verseny után.
Stez
iktriad
Kampman
több mint 4 éve
Az egyik utolsó karakteres pilóta volt, kellene valami újabb őrült.Hat Kimi mar nem futja meg a leggyorsabb kort.Red Bull-os vodkával lehet megfutja azt, csak lábon a verseny után.
Stez
iktriad
több mint 4 éve
Ne foglalkozz vele. Szándékosan trollkodik. Legalábbis próbálkozik.Meg még feka is es buzifestesu a sisakja.Második helyről parádés rajttal feljön az első helyre, majd felelős döntéssel elkerül egy balesetet, kiépít 10 mp előnyt, miközben a csapattása magára hagyja. Neki pedig nem csak Maxikával, hanem annak csapattársával kell megküzdenie.Szegény Hamika ellenszélben küzd, erről beszéltem.Picit túltolod.
Szokol
Bálesz
Szokol
21. szazadi hos.
gabokocka
több mint 4 éve
Meg még feka is es buzifestesu a sisakja.Második helyről parádés rajttal feljön az első helyre, majd felelős döntéssel elkerül egy balesetet, kiépít 10 mp előnyt, miközben a csapattása magára hagyja. Neki pedig nem csak Maxikával, hanem annak csapattársával kell megküzdenie.Szegény Hamika ellenszélben küzd, erről beszéltem.Picit túltolod.
Szokol
Bálesz
Szokol
21. szazadi hos.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Hat Kimi mar nem futja meg a leggyorsabb kort.Red Bull-os vodkával lehet megfutja azt, csak lábon a verseny után.
Stez
több mint 4 éve
Nem hát mert akkor kicsapta volna Lajoskát akkor azon lenne sírás 🙂😀😀 Szép volt nem azt mondom, de messze nem voltak ezek akkora manőverek, mint amekkora hype-ot kapott.Azért nem kell leszopni Perez faszát. Azért hype-olták fel Wéberék mert vb címért megy, amúgy 2 kör alatt simán megelőzte. 😃20 körrel frissebb gumin DRS-el.
balintbaba
Grat kapsz egy kockacukrot a Hamilton homerségedért.
Toca
balintbaba
több mint 4 éve
Kimi, köszi mindent. Főleg az idézeteket.
több mint 4 éve
Csóri Kimi.
több mint 4 éve
Hat Kimi mar nem futja meg a leggyorsabb kort.
több mint 4 éve
Második helyről parádés rajttal feljön az első helyre, majd felelős döntéssel elkerül egy balesetet, kiépít 10 mp előnyt, miközben a csapattása magára hagyja. Neki pedig nem csak Maxikával, hanem annak csapattársával kell megküzdenie.Szegény Hamika ellenszélben küzd, erről beszéltem.Picit túltolod.
Szokol
Bálesz
több mint 4 éve
Maradjunk reálisak. Olajosflaskát abból sok van. Vízből meg kevés.Perez ide, Perez oda itt Verstappen csak abban bízhat, hogy Imola, Silverstone, Hungaroring és Baku után valamit csak vissza ad neki a sors.Vagy valamelyik egyesült emír bedob a VIP páholyból egy vizesflaskát, amivel fejbekólintja Hamiltont
Jughead
Kampman
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Még 1x ki kell hozni Verstappent lágyra vagy közepesreA közepese kockás, a lágyhoz még kell 15 kör.
gabokocka
több mint 4 éve
NabazmegKimi vagy Schumacher Jr. utolsó körben odabasznaAz lenne kiraly, ha kiesne Max es Hamilton is, es az lenne a bajnok, akie a leggyorsabb kor. 😀Perez megfutná a verseny végén akár úgyis hogy tök utolsó lesz
Stez
bobi0092
Kampman
több mint 4 éve
😀😀 Szép volt nem azt mondom, de messze nem voltak ezek akkora manőverek, mint amekkora hype-ot kapott.Azért nem kell leszopni Perez faszát. Azért hype-olták fel Wéberék mert vb címért megy, amúgy 2 kör alatt simán megelőzte. 😃20 körrel frissebb gumin DRS-el.
balintbaba
Grat kapsz egy kockacukrot a Hamilton homerségedért.
Toca
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Ja. Es ugy automatikusan a kis Schumi lenne az uj vilagbajnok!Kimi vagy Schumacher Jr. utolsó körben odabasznaAz lenne kiraly, ha kiesne Max es Hamilton is, es az lenne a bajnok, akie a leggyorsabb kor. 😀Perez megfutná a verseny végén akár úgyis hogy tök utolsó lesz
Stez
bobi0092
Kampman