NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Sixo kit fog megvesszőzni? Löflit, Iktriadot vagy Southgate-et?Tartok tőle holnap a csehek simán verik a töröket, bár ha nagyon simán vernèk az mèg lehet jó is lenne 😏Güler meg Yildiz megrépázzák őket.
dande2
deyell
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
Ameddig nem vezetik be azt a változtatást, hogy 0-0 esetében egyik csapat sem kap pontot, addig mindig lesznek ilyen meccsek (többségben a szórakoztatókkal szemben)Wow, te még megvagy már megérte ez a szar meccs.
Hurka
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Az nem én voltam.Hát nem jött be.Mennyi tányèr chilisbabot ettèl 🤪?
warr_b
dande2
Csak egy Staroprament pattintottam fel.
5 hónapja
szerintem kiesünk 😕
5 hónapja
Azért megnézem az origót is, hátha."Holnap nagy teadélután lesz a brit követség előtt a legendás bostoni mintájára."
Tactful Cactus
5 hónapja
Ha nincs a tegnapi olasz csoda akkor csomagolhatnánk?mivel 4 csoport zárult le, nem
ThundersNFL a Paraszt
csak 4 gólos román győzelmet kellene remélni
5 hónapja
Ameddig nem vezetik be azt a változtatást, hogy 0-0 esetében egyik csapat sem kap pontot, addig mindig lesznek ilyen meccsek (többségben a szórakoztatókkal szemben)
5 hónapja
deyell
11 702
Tartok tőle holnap a csehek simán verik a töröket, bár ha nagyon simán vernèk az mèg lehet jó is lenne 😏Güler meg Yildiz megrépázzák őket.
dande2
choose life
5 hónapja
A horvátok Eb-bukása után Modric a Szoboszlaiék ellen csaló bírót szidtaAzért megnézem az origót is, hátha.Soros lipsi guruló dolláros gecik
Tactful Cactus
ThundersNFL a Paraszt
Bombameglepetés az EB-n: hatalmasat buktak a hollandok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Ahhoz, hogy az a csoport is játszon, románoknak 4el kell nyerni, belgáknak meg 2velTovább akarunk jutni vagy sem? Mert a románok mindenképp tovább fognakWtf manElőször Belga győzelem minimum két góllal és román WAkkor holnap minek kell drkkolnkene nyerjen Csehország és Georgia
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Heisman nádor
davemayer
Heisman nádor
5 hónapja
Ha nincs a tegnapi olasz csoda akkor csomagolhatnánk?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Tovább akarunk jutni vagy sem? Mert a románok mindenképp tovább fognakWtf manElőször Belga győzelem minimum két góllal és román WAkkor holnap minek kell drkkolnkene nyerjen Csehország és Georgia
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Heisman nádor
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Azért megnézem az origót is, hátha.Azonnali újraszámolást!!!4
Tactful Cactus
5 hónapja
Egy nagyot toltamHát nem jött be.Mennyi tányèr chilisbabot ettèl 🤪?
warr_b
dande2
Draft
5 hónapja
Engem akkor is zavarna hogy ezt a hulladèkot rakják le, egyszerűen nem mèltó ahhoz ami egyébként bennük lenne....amúgy ha az angolok nem tudtak volna továbbjuttatni minket sztem harmad ennyi szidást se kapnának 😀Épp ezen gondolkodtam én is, hogy most mindenkinek a mixét vitte, vagy csak amiatt megy ez az óriási epehányás, mert nekünk most még nem jó 😃
elég megnézni a csigazabálókat akiknek jobb a kerete és még náluk is szarabbak voltak
fosabb játékkal
Negritis, a vajda
Hanni
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
m.youtube.com/watch?v=Lj3f_2VsZ9oHát nem jött be.Mennyi tányèr chilisbabot ettèl 🤪?
warr_b
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Azért megnézem az origót is, hátha.Soros lipsi guruló dolláros gecik
Tactful Cactus
Draft
5 hónapja
amúgy ha az angolok nem tudtak volna továbbjuttatni minket sztem harmad ennyi szidást se kapnának 😀Épp ezen gondolkodtam én is, hogy most mindenkinek a mixét vitte, vagy csak amiatt megy ez az óriási epehányás, mert nekünk most még nem jó 😃
elég megnézni a csigazabálókat akiknek jobb a kerete és még náluk is szarabbak voltak
fosabb játékkal
Negritis, a vajda
5 hónapja
Wtf manElőször Belga győzelem minimum két góllal és román WAkkor holnap minek kell drkkolnkene nyerjen Csehország és Georgia
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Hát nem jött be.Mennyi tányèr chilisbabot ettèl 🤪?
warr_b
5 hónapja
Tartok tőle holnap a csehek simán verik a töröket, bár ha nagyon simán vernèk az mèg lehet jó is lenne 😏aszondod Cseh 3-0? 😀
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Hát nem jött be.
5 hónapja
Azért tegyük hozzá hogy erre jó esély van. Portugál B simán kiüti grúziát annyira erős a cseresor is, ha a cseheknél Schick sérült ők se verik meg a törököket.Akkor holnap minek kell drkkolnkene nyerjen Csehország és Georgia
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Tartok tőle holnap a csehek simán verik a töröket, bár ha nagyon simán vernèk az mèg lehet jó is lenne 😏