NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 896
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Olimpia
22 feliratkozó
1 napja
Nevezések:1. Versenyző válogatás: somos
2. Kígyó-draft: somos
3. Aukciós draft: somos
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb
Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
Azt hittem összejön az amcsi srácnak a WR basszus, ha nem billen hátra a súly sima lett volna.
több mint 1 éve
RIP Irawan. Nem jött neki össze a zsinórban 5 olimpiai érem. Pápua 5. hely, Kiribati 7. hely 😮
több mint 1 éve
rosszulTöbbet se kell digó cigánynak szurkolni, a baltás úgy elintézte, mint annak a rendje.M4 azt írja vigaszágas
zacknorb
Heisman nádor
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Többet se kell digó cigánynak szurkolni, a baltás úgy elintézte, mint annak a rendje.M4 azt írja vigaszágas
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Többet se kell digó cigánynak szurkolni, a baltás úgy elintézte, mint annak a rendje.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Usa Lengyelo ffi röpi valami elképesztő izgalmas
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/parizs-2024-kovacs-richarddal-sokan-egyetertenek-a-mosz-turelmet-kerEskü nem fingottam
Ez de szép lesz, ha kiengedik ezt a szellemet a palackból... 😀
somoskovig
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/parizs-2024-kovacs-richarddal-sokan-egyetertenek-a-mosz-turelmet-kerEz de szép lesz, ha kiengedik ezt a szellemet a palackból... 😀
több mint 1 éve
Ha van élő esemény, akkor a köcsög M4 miért ismétléseket ad mindkét csatornán? Ráadásul nem is magyar vonatkozásúak.most értem haza, ezen "hisztiztem" én is
somoskovig
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/vizilabda/2020/06/vizilabda-te-voltal-az-egyetlen-akire-igazan-felneztem-sapics-a-nagy-ellenfel-benedek-tiborrolLinket!Pont ma olvastam vissza, hogy Sapic mit írt anno Benedek halála után…megható még mindig.Görög-szerb 10-10 utolsó negyedbenCsak a szerbek essenek ki... ne sikerüljön nekik az, ami Benedekéknek
zacknorb
de amúgy is hajrá Hellas
Chargers LT
Sinisa
Hanni
több mint 1 éve
Linket!Pont ma olvastam vissza, hogy Sapic mit írt anno Benedek halála után…megható még mindig.Görög-szerb 10-10 utolsó negyedbenCsak a szerbek essenek ki... ne sikerüljön nekik az, ami Benedekéknek
zacknorb
de amúgy is hajrá Hellas
Chargers LT
Sinisa
több mint 1 éve
Vágom, ott néztem a szakítást.Nem hiszem el, hogy sehol sem mutatják a súlyemelést ...Eurosporton előbb adták
Sixo
zavi27
több mint 1 éve
Ha van élő esemény, akkor a köcsög M4 miért ismétléseket ad mindkét csatornán? Ráadásul nem is magyar vonatkozásúak.
több mint 1 éve
Pont ma olvastam vissza, hogy Sapic mit írt anno Benedek halála után…megható még mindig.Görög-szerb 10-10 utolsó negyedbenCsak a szerbek essenek ki... ne sikerüljön nekik az, ami Benedekéknek
zacknorb
de amúgy is hajrá Hellas
Chargers LT
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Nem hiszem el, hogy sehol sem mutatják a súlyemelést ...Eurosporton előbb adták
Sixo
több mint 1 éve
Kovi kor sima lesz a szerbeknek, jo eselyuk van a triplazasra

több mint 1 éve
Kedves Löfli. Mikor tervezted elmondani, hogy fellépsz a Szigeten?
több mint 1 éve
Sajna Omar Salim Geri is kiesik, ott szurkolni kell a kurva digó döntőnek, hogy legyen vigaszág
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyébként állítom nektek, ha nem törlik az utolsó két futamot, simán bejön érmesnek Vadnai. A perui azzal előzte meg, hogy bemákolt egy futamot az elején.
több mint 1 éve
Görög-szerb 10-10 utolsó negyedbenCsak a szerbek essenek ki... ne sikerüljön nekik az, ami Benedekéknek
zacknorb
de amúgy is hajrá Hellas
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Görög-szerb 10-10 utolsó negyedben
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2
Talán akkor mondanom se kell, hogy nézzetek NCAA volleyballt, Nebraskában világrekordot döntöttek egy focistadionban rendezett meccsel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Na amúgy ez a jó mentalitás, ahogy örül a szakkommentátor ennek a 4. helynekA végén a fúbazdmeg bocsánat 😀
Wester
Lesz ez még így se!