Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Hú az albánnak milyen orra van.
több mint 1 éve
iszmail nagyot küzdött pedig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Öngyilkosságra készülsz? 😊De, csak én nem szeretnék ebben a szartengerben létezni.Nem szoktad még meg? 😀CsapatsportbanErgo ha nem érem, lófaszt nem érsz, haza se gyere?
4,5,6, 11
Micsoda eredmények 0 érem.....
ThundersNFL a Paraszt
Milyen remek hozzáállás..
zacknorb
Bálesz
zacknorb
több mint 1 éve
Ezt mégis mi a faszert nem veszik észre a mi szakértőink?Itt mi is történt pontosan?
zinedine5
A mögé kerülés miatt jött az 1 pont?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Ahhh bazdmeg.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Ezt mégis mi a faszert nem veszik észre a mi szakértőink?
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Szépet csaltatok a végén is. Igyatok a Szajnából.
több mint 1 éve
tipikus magyaros 😕
több mint 1 éve
Kivan mint a liba Muszukajev
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
De, csak én nem szeretnék ebben a szartengerben létezni.Nem szoktad még meg? 😀CsapatsportbanErgo ha nem érem, lófaszt nem érsz, haza se gyere?
4,5,6, 11
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Bálesz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amúgy ez a birkózásban szerintem elég szenya, hogy az éremmeccsek másnap jönnek, nem aznap van vége.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem szoktad még meg? 😀CsapatsportbanErgo ha nem érem, lófaszt nem érsz, haza se gyere?
4,5,6, 11
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb

több mint 1 éve
Iszmail is szétesett bazdmeg.Ki viccelődött azon, hogy milyen magyar ő? Hát igazi!
zinedine5
több mint 1 éve
Mondjuk a Michelle arany az fél méteres erekció kbSzarul kezdődött az olimpia, reménykeltően folytatódott, aztán szarul fejeződik be.Csak nehogy becsússzon a végén még egy arany.
Kampman
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szarul kezdődött az olimpia, reménykeltően folytatódott, aztán szarul fejeződik be.Csak nehogy becsússzon a végén még egy arany.
Kampman
több mint 1 éve
Szerbia, Horvátország, USA, Ausztrália, Olaszország, Görögország, Spanyolország…Azért na, a világ élvonala, nüanszokon múlnak meccsek, van ilyen.
Jön majd az EB, VB, 4 év múlva LA, meglátjuk. Örültem volna a bronznak, de ennek a csapatnak a top4 most csoda kategória.
Szép volt fiúk.
több mint 1 éve
Nem kéne erőltetnunk a csapatsportokat az olimpián 😊
több mint 1 éve
Szarul kezdődött az olimpia, reménykeltően folytatódott, aztán szarul fejeződik be.
több mint 1 éve
a szakkommentátor megint nagyot ment 😊még nem...
simán kikapott a "mi fiúnk"
NB2
több mint 1 éve
a szakkommentátor megint nagyot ment 😊simán kikapott a "mi fiúnk"
több mint 1 éve
Iszmail is szétesett bazdmeg.
több mint 1 éve
a női kézi sztem azt hozta ami benne vanMindegyik csapat játéka azért csalódás volt. Talán a női kézi nem is, de az mindig lutriCsapatsportbanErgo ha nem érem, lófaszt nem érsz, haza se gyere?
4,5,6, 11
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Heisman nádor
csak mindig túlvannak hypeolva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egészen biztos voltam benne, hogy.ebben a körvívásban csak az elsőt nem fogja legyőzni ez a csicska olasz.Mondjuk az mi a fasz, hogy csak az utolsó ér 4-et, a többi 2-t.
zinedine5
Poloska vagyok.