Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Valóban, most, hogy mondod, rémlik... Arra azonban nem voltam felkészülve, hogy képtelenek vagyunk belőni egy 5 méterest.Oke, gondolom lattal mar pár olyan meccset akarmelyik csapatsportban, hogy nem az elozetesen favoritnak tartott csapat nyert. 😊Mert jobb csapat vagyunk. Elvileg.Teljesen szürreális. Meccs előtt meg se fordult a fejemben, hogy kikaphatunk.Miert?
nagylaza, főpohárnok
Zsellér van de Vrij
nagylaza, főpohárnok
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Női csapatsportban a chokerkedés nem csalódás, hanem default.Mindegyik csapat játéka azért csalódás volt. Talán a női kézi nem is, de az mindig lutriCsapatsportbanErgo ha nem érem, lófaszt nem érsz, haza se gyere?
4,5,6, 11
Micsoda eredmények 0 érem.....
ThundersNFL a Paraszt
Milyen remek hozzáállás..
zacknorb
Heisman nádor
több mint 1 éve
Egészen biztos voltam benne, hogy.ebben a körvívásban csak az elsőt nem fogja legyőzni ez a csicska olasz.
több mint 1 éve
nőktől is? 😊 olyan chokerkedést amit ők produkálnak már évek óta én bennük már semmiben nem bízomÉn azt hittem vmeik póló csapatunk hoz legalább egy érmet de lehet kettőt.Csapatsportbanffi pólón kívül senkitől nem vártam érmet
4,5,6, 11
ThundersNFL a Paraszt
NB2
csebi
több mint 1 éve
Oke, gondolom lattal mar pár olyan meccset akarmelyik csapatsportban, hogy nem az elozetesen favoritnak tartott csapat nyert. 😊Mert jobb csapat vagyunk. Elvileg.Teljesen szürreális. Meccs előtt meg se fordult a fejemben, hogy kikaphatunk.Miert?
nagylaza, főpohárnok
Zsellér van de Vrij
nagylaza, főpohárnok
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Mindegyik csapat játéka azért csalódás volt. Talán a női kézi nem is, de az mindig lutriCsapatsportbanErgo ha nem érem, lófaszt nem érsz, haza se gyere?
4,5,6, 11
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mert jobb csapat vagyunk. Elvileg.Teljesen szürreális. Meccs előtt meg se fordult a fejemben, hogy kikaphatunk.Miert?
nagylaza, főpohárnok
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Nagyrészük már itt van. Blacky, Erik, Vígvári Vince.Szöv kap is mehetNEM! Ha van ember akinek maradnia kell, az ő. Csapattal kell valamit kezdeni és fiatal és sikeréhes emberekkel kell feltölteni a keretet!
ThundersNFL a Paraszt
NB2
A következők majd Tátrai, Vígvári Vendel, Varga Vince...Nagy Ákos

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
CsapatsportbanErgo ha nem érem, lófaszt nem érsz, haza se gyere?
4,5,6, 11
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én azt hittem vmeik póló csapatunk hoz legalább egy érmet de lehet kettőt.Csapatsportbanffi pólón kívül senkitől nem vártam érmet
4,5,6, 11
ThundersNFL a Paraszt
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
CsapatsportbanEz volt a realitás. A férfi pólóban maradt egy érem, de ha azt nézzük, már a digók ellen is nyögvenyelősen mentünk tovább.
4,5,6, 11
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Csapatsportbanffi pólón kívül senkitől nem vártam érmet
4,5,6, 11
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Csapatsportban 4,5,6, 11
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ezt a Dudaevet 2 éve az EB-n 10-0-ra verte Muszukajev.Loso meg a bolgárt verte... szóval ez semmit nem jelent 😕
deyell
több mint 1 éve
micheli most már leállhatna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Teljesen szürreális. Meccs előtt meg se fordult a fejemben, hogy kikaphatunk.Miert?
nagylaza, főpohárnok
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
ezt a Dudaevet 2 éve az EB-n 10-0-ra verte Muszukajev.
internal primates forever
több mint 1 éve
az buzisLehet a kapitány úrnak meg kellett volna kérdeznie a fiúkat, hogy esetleg megkérdezze-e a lányokat, hogy be tudnak-e ugrani jászani?Megint felmerül a sport pszichológiai felkészítés. Volt velük pszichológus? Beszéltek vele az elődöntő után?
slowmotion
zinedine5
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mar az olaszok ellen kiestunk valojaban.
több mint 1 éve
Várjál, a mostani olimpiára nem ő állította össze a keretet?Szöv kap is mehetNEM! Ha van ember akinek maradnia kell, az ő. Csapattal kell valamit kezdeni és fiatal és sikeréhes emberekkel kell feltölteni a keretet!
ThundersNFL a Paraszt
NB2
több mint 1 éve
Szerintem se Varga a gond, bár az a nyilatkozata tegnap kicsit megütött, hogy az olasz meccs megzavarta a fejeket, ezért voltunk szarok a horvátok ellen. Bakker, nekünk csaltak kivételesen a bírók... (mondjuk valóban szokatlan érzés lehetett, még a meccsen se sikerült vele mit kezdeni)Szöv kap is mehetkövi szövkapnál majd nem dobálják össze-vissza a labdákat hanem kapuba megy? szerintem nem ő a saras most, egyértelműen jobb szakember mint Märcz
ThundersNFL a Paraszt
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Lehet a kapitány úrnak meg kellett volna kérdeznie a fiúkat, hogy esetleg megkérdezze-e a lányokat, hogy be tudnak-e ugrani jászani?Megint felmerül a sport pszichológiai felkészítés. Volt velük pszichológus? Beszéltek vele az elődöntő után?
slowmotion
több mint 1 éve
Erre érek haza 🤦♂️😐Kajak kenuban max annyi, hogy nem jött arany. Az a kurva sok érem azért azt mutatja, hogy ott jó az irány.
Itt is elcsúszott valami, mint kajak kenuban
Chargers LT
több mint 1 éve
Szöv kap is mehetNEM! Ha van ember akinek maradnia kell, az ő. Csapattal kell valamit kezdeni és fiatal és sikeréhes emberekkel kell feltölteni a keretet!
ThundersNFL a Paraszt