Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Végig éreztem, hogy ebben a számban lehet 2 érem.na megugattam hogy lesz ma két éremesély 😀Buzi VAR, ne csaljál, meg ne próbáld!Ki akarnak hozni egy francia érmet valahogy.
csipkelli
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Vezetek mi van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
De még egy kibaszott visszajátszásra is 5 percet kell várni gecIlyen szar szervezést. Tíz percig nem tudni, hogy ki hányadik.de most nem? Hát mi a fasszal mérnek ezek, de komolyan? 2024-ben, amikor a holdra lövünk lézert, egy rohadt kajak versenyt nem tudnak megmérni
mustaine
Chargers LT
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ilyen szar szervezést. Tíz percig nem tudni, hogy ki hányadik.de most nem? Hát mi a fasszal mérnek ezek, de komolyan? 2024-ben, amikor a holdra lövünk lézert, egy rohadt kajak versenyt nem tudnak megmérni
mustaine
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
na megugattam hogy lesz ma két éremesély 😀Buzi VAR, ne csaljál, meg ne próbáld!Ki akarnak hozni egy francia érmet valahogy.
csipkelli
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
ezt videózás nélkül is meg lehetett volna csinálni 😀Én az 1-2. között se láttam lényeges különbséget 😊
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Egyétek már ki, hát nem lehet ezredet mérni, vagy megmutatni a célfotót? Vagy nem gyártottak elég bronzot?Legyártották őket közben
Hanni
több mint 1 éve
Na azért 😊
több mint 1 éve
buzi franciákNa befenyítettem, meg is ijedtek
Wester
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
ezt videózás nélkül is meg lehetett volna csinálni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Egyétek már ki, hát nem lehet ezredet mérni, vagy megmutatni a célfotót? Vagy nem gyártottak elég bronzot?
több mint 1 éve
Ilyen szar szervezést. Tíz percig nem tudni, hogy ki hányadik.
több mint 1 éve
Hát bazmeg ugyanolyan idővel mi az, hogy 4. valaki? 😀
több mint 1 éve
most akkor mégis 3.-ok????
több mint 1 éve
Addig forgatták hogy elvegyék
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
N+1 ilyen 4. hely
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
DE miért nem lehet két 3.?
több mint 1 éve
Ezt nem hiszem el
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
ilyen nincs vazze 😕
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Milyen buzi nem hirdet itt holtversenyt?
több mint 1 éve
de ez hogy a faszba? és meg se mutatják
több mint 1 éve
A németek a harmadikok....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018