Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
4. az új éremNem rossz az. Egyedül Meki látott ebben érmet.reggel óta ugatom hogy max a k2-esekben van ma érem, nemtom miért a cseh kettőt nézed
Sixo
PONTSZERZŐ HELY!!!
eaglesmcnabb
Nagy gratula mindegyiknek.
Remélem nem kell több olyan nyilatkozatot olvasni a témában, mint Losonczi.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Kampman mikor akad ki, hogy még egy arany kajakkenuban?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem rossz az. Egyedül Meki látott ebben érmet.reggel óta ugatom hogy max a k2-esekben van ma érem, nemtom miért a cseh kettőt nézed
Sixo
PONTSZERZŐ HELY!!!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A fenébe... na majd LA-ben, mert fiatalok
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
negyedik
több mint 1 éve
nem lett érem kenuban 😕
több mint 1 éve
Van már női kenu is?!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ligetit úgy tűnik elverik, mint szódás a lovát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Na hátha Nagy és Kiss éremmel kezd, papíron jöhet
több mint 1 éve
Itt nincs sok esély sajna 😊
több mint 1 éve
SZÉKELY xD Azt hiszi, hogy női K2 500on nyerünk aranyat és ezzel Új-Zélandot behozzuk, amikor azon a döntőt ott van a címvédő Lisa Carrington Új-Zélandot képviselve xD
több mint 1 éve
Ligeti meccsén kajakra Lebronnak hívják a judge-ot😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
West fixen a mérő embereket célozta. Méterekkel szektoron kívül ment, 3 ember közé.
több mint 1 éve
Gyerünk drusza
több mint 1 éve
ebből is látszik nem minden a pénz......máskor azzal piszkáltok hogy negatívkodok, meg siránkozom most meg próbálkozom a másik oldalt, de hát....nem jó nektek semmise 😉Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊Ha pedig azt nézzük, hogy mennyivel több pénzt égettek el rá a korábbi olimpiákhoz képest, akkor meg borzalmas
dande2
r.baggio
több mint 1 éve
Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊Ha pedig azt nézzük, hogy mennyivel több pénzt égettek el rá a korábbi olimpiákhoz képest, akkor meg borzalmas
dande2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
10 perc és kajak-kenu döntők
több mint 1 éve
Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊
több mint 1 éve
Nagyon bírom Székelyt. Miután kimondta Thiam dobása után, hogy eldőlt. 5seccel később meg azt mondta, hogy "ne kiabáljuk még el". Kedves Dávid, egyedül itt te kiabáltad el.
több mint 1 éve
Megjegyezte, hogy Elon Musk azon ötletét nem értette és kedvelte, hogy a twittert x-re próbálja átnevezni, és még hozzátette, hogy sok más döntését sem érti a dél-afrikai bányás maffia család leszármazottjának.Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.mit mondott mar??
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Amúgy vicces, hogy Raso olimpiai bajnok. Mikor én úsztam ő még ebihalként úszta mindig az 1500akat a versenyeken, mi meg sajnáltuk, hogy Szokolai biztos szívatja 😂Jól megszívatta 😀
szaba