Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 724 — Jedi Master
A fenébe... na majd LA-ben, mert fiatalok

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 133 — LIGHTS OUT!
Nem rossz az. Egyedül Meki látott ebben érmet.

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
negyedik
több mint 1 éve
nem lett érem kenuban 😕
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Van már női kenu is?!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
MEGINDULTUNK

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Ligetit úgy tűnik elverik, mint szódás a lovát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Na hátha Nagy és Kiss éremmel kezd, papíron jöhet

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Itt nincs sok esély sajna 😊
több mint 1 éve
most jön Ligeti
deyell
semmit nem csinált 😕
több mint 1 éve
SZÉKELY xD Azt hiszi, hogy női K2 500on nyerünk aranyat és ezzel Új-Zélandot behozzuk, amikor azon a döntőt ott van a címvédő Lisa Carrington Új-Zélandot képviselve xD

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 902 — Kinek mit intézett a kormánya
Ligeti meccsén kajakra Lebronnak hívják a judge-ot😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
West fixen a mérő embereket célozta. Méterekkel szektoron kívül ment, 3 ember közé.

több mint 1 éve
Gyerünk drusza
több mint 1 éve
Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊
dande2
Ha pedig azt nézzük, hogy mennyivel több pénzt égettek el rá a korábbi olimpiákhoz képest, akkor meg borzalmas
r.baggio
ebből is látszik nem minden a pénz......máskor azzal piszkáltok hogy negatívkodok, meg siránkozom most meg próbálkozom a másik oldalt, de hát....nem jó nektek semmise 😉
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
most jön Ligeti

internal primates forever

több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊
dande2
Ha pedig azt nézzük, hogy mennyivel több pénzt égettek el rá a korábbi olimpiákhoz képest, akkor meg borzalmas

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
10 perc és kajak-kenu döntők

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Nagyon bírom Székelyt. Miután kimondta Thiam dobása után, hogy eldőlt. 5seccel később meg azt mondta, hogy "ne kiabáljuk még el". Kedves Dávid, egyedül itt te kiabáltad el.

több mint 1 éve
Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.
Sixo
mit mondott mar??
csebi
Megjegyezte, hogy Elon Musk azon ötletét nem értette és kedvelte, hogy a twittert x-re próbálja átnevezni, és még hozzátette, hogy sok más döntését sem érti a dél-afrikai bányás maffia család leszármazottjának.

több mint 1 éve
Amúgy vicces, hogy Raso olimpiai bajnok. Mikor én úsztam ő még ebihalként úszta mindig az 1500akat a versenyeken, mi meg sajnáltuk, hogy Szokolai biztos szívatja 😂
szaba
Jól megszívatta 😀
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.
Sixo
mit mondott mar??

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Nah Krizsán egy hellyel előrébb így, hogy Vetter feladta.