Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez a Winkler Rudi mekkora bohóc. A bevonuláskor a legnagyobb arccal érkezett, azóta négyet belevágott a hálóba, most meg a 72 méterének örül, mintha megnyerte volna. Igazi amerikai 😀
több mint 1 éve
Tényleg, ők is azt hordják.Bence mezén a 4F milyen sportmárka? 2Rule utód?Lengyel 2Rule
Dzsokijuing
empty taxi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Szerintem a Judo pontozása teljesen jó, pláne ha Párizsban van.Még mindig százszor jobb, mint bármelyik pontozásos sportág...Nekem az nem digitális, hogy odaszaladnak a kismókusok egy lézeres távmérővel. Csávó simán tévedhet centiket.Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?? Rég digitális
Hanni
warr_b
Hanni
warr_b
több mint 1 éve
Vagy az, vagy az, hogy ilyen sebességnél nem tudja ütemre elengedni a kalapácsot.Katzberg forgási sebessége másik dimenzió.De más is tud ilyen csak nem csinálják , mert tudják ,hogy nem bírják bent tartani maguk utána. Nem ?
empty taxi
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
gyere ide aztán döntsDellKenyérpirítóról írsz.nem telefonról írok, mert elvileg előre dolgozok holnapraaz a rohadt autokorrektor?mennyé' má' 😛Halász nem kap valami különségdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?Mi az a különségdíj?
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
közönségdíjat írtam elsőre, aztán nem sikerült különdíjra átírni
slowmotion
Kampman
slowmotion
Sixo
több mint 1 éve
Még mindig százszor jobb, mint bármelyik pontozásos sportág...Nekem az nem digitális, hogy odaszaladnak a kismókusok egy lézeres távmérővel. Csávó simán tévedhet centiket.Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?? Rég digitális
Hanni
warr_b
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Bence mezén a 4F milyen sportmárka? 2Rule utód?ha megvan az ezüst, beveszik a 4F Clubba?
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Bence mezén a 4F milyen sportmárka? 2Rule utód?Lengyel 2Rule
Dzsokijuing

Madden hates me.
több mint 1 éve
Kenyérpirítóról írsz.nem telefonról írok, mert elvileg előre dolgozok holnapraaz a rohadt autokorrektor?mennyé' má' 😛Halász nem kap valami különségdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?Mi az a különségdíj?
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
Kampman
slowmotion
több mint 1 éve
én nem izgulok, sima-libaMaradjá magadnak 😉
Szesze
több mint 1 éve
Katzberg forgási sebessége másik dimenzió.De más is tud ilyen csak nem csinálják , mert tudják ,hogy nem bírják bent tartani maguk utána. Nem ?
empty taxi
több mint 1 éve
én nem izgulok, sima-liba
több mint 1 éve
nem telefonról írok, mert elvileg előre dolgozok holnapraaz a rohadt autokorrektor?mennyé' má' 😛Halász nem kap valami különségdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?Mi az a különségdíj?
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
Kampman
több mint 1 éve
Bence mezén a 4F milyen sportmárka? 2Rule utód?Tesco F&F premium verzió.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Ha meglenne az ezüst, előznénk a románokat az éremtáblán!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Már csak 6 dobást kell kibírni
több mint 1 éve
Katzberg forgási sebessége másik dimenzió.

Madden hates me.
több mint 1 éve
és most jön az izgulás, hogy 6-ból senki nem dobja túl
több mint 1 éve
Nah, nehéz sorozat jön! Meg kell lennie!
több mint 1 éve
Bence mezén a 4F milyen sportmárka? 2Rule utód?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Az nem Fajdek?Halász nem kap valami különdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?A leghangosabban kiabáló atléta
slowmotion
mustaine
több mint 1 éve
az a rohadt autokorrektor?mennyé' má' 😛Halász nem kap valami különségdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?Mi az a különségdíj?
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
több mint 1 éve
mennyé' má' 😛Halász nem kap valami különségdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?Mi az a különségdíj?
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Halász nem kap valami különdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?A leghangosabban kiabáló atléta
slowmotion