NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 469 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Közel az érem és mégis oly távol még

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 123
német - argentin gyeplabda negyeddöntő elég izgalmas lett a végére.
deyell
Végül a németek megnyerték, bár volt tumultus a kapujuk előtt a végén.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 382 — The Mathematician
Halász nem kap valami különségdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?
slowmotion
majd a boxszövetség fizeti

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 240
két büntetőt kaptak az argentinok az utolsó 20 másodpercben 3-2-es német vezetésnél. kihagyták mindkettőt és kiestek

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?
Hanni
? Rég digitális
warr_b
Nekem az nem digitális, hogy odaszaladnak a kismókusok egy lézeres távmérővel. Csávó simán tévedhet centiket.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 453 — LIGHTS OUT!
Sejtésem szerint nekem nem sikerülne kidobni a kalapácsot a dobókörből, ha netán mégis, max. 15 méter. Azt hiszem, másik olimpiai sportágat fogok választani. Kedvet kaptam az éremszerzéshez, sosem késő.
nagylaza, főpohárnok
100m-et told szerintem. Annyit mindenki le tud futni.

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 823 — beers & Packers
Halász nem kap valami különségdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?
slowmotion
Mi az a különségdíj?
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 823 — beers & Packers
Sejtésem szerint nekem nem sikerülne kidobni a kalapácsot a dobókörből, ha netán mégis, max. 15 méter. Azt hiszem, másik olimpiai sportágat fogok választani. Kedvet kaptam az éremszerzéshez, sosem késő.
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 536 — Chiefs GM
hm, a szőke ausszi magasugró csaj!
NB2
Elkestel, valaki már lestipi-stopizta. 😊

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Halász nem kap valami különdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 513 — nabege2@yahoo.com
hm, a szőke ausszi magasugró csaj!
több mint 1 éve
Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?
Hanni
Nincs szalag, egy bot van ami leszúrnak az kiírja mennyire van.
Sixo
De amúgy távolban ez van, digitális mérés. Római EB-n egy hónapja nem is tudom hányszor befuccsolt. Peleteiro férje Compaore ugrott egy 16 métereset hármasban, a rendszer meg kiírta, hogy 13.80 centi. 15 percig állt a verseny amíg le tudták mérni ,hogy az 16 méter volt tesó.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
nem nézek minden atlétikaversenyt, de ennyi szektoron kívüli dobást életemben nem láttam összesen
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 988 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hanni
? Rég digitális

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nordas majdnem megszopatta magát.

több mint 1 éve
Hanni
Nincs szalag, egy bot van ami leszúrnak az kiírja mennyire van.

több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
Hanni
Lánc kéne inkább…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 382 — The Mathematician
Hanni
"mozog a lánc"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
több mint 1 éve
Mondjuk az 1 hónapja beharangozott 82 méter nagyon messze.
Sixo
Ha 80 méterrel olimpiai ezüstöt lehet nyerni…

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Sixo
2 méterre
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 240
német - argentin gyeplabda negyeddöntő elég izgalmas lett a végére.

buhloone mindstate

több mint 1 éve

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
-3 centi, Bence kiégett.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 513 — nabege2@yahoo.com
79.94