NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 685
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Közel az érem és mégis oly távol még
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
német - argentin gyeplabda negyeddöntő elég izgalmas lett a végére.Végül a németek megnyerték, bár volt tumultus a kapujuk előtt a végén.
deyell
több mint 1 éve
Halász nem kap valami különségdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?majd a boxszövetség fizeti
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
két büntetőt kaptak az argentinok az utolsó 20 másodpercben 3-2-es német vezetésnél. kihagyták mindkettőt és kiestek
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Nekem az nem digitális, hogy odaszaladnak a kismókusok egy lézeres távmérővel. Csávó simán tévedhet centiket.Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?? Rég digitális
Hanni
warr_b
több mint 1 éve
Sejtésem szerint nekem nem sikerülne kidobni a kalapácsot a dobókörből, ha netán mégis, max. 15 méter. Azt hiszem, másik olimpiai sportágat fogok választani. Kedvet kaptam az éremszerzéshez, sosem késő.100m-et told szerintem. Annyit mindenki le tud futni.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Halász nem kap valami különségdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?Mi az a különségdíj?
slowmotion
több mint 1 éve
Sejtésem szerint nekem nem sikerülne kidobni a kalapácsot a dobókörből, ha netán mégis, max. 15 méter. Azt hiszem, másik olimpiai sportágat fogok választani. Kedvet kaptam az éremszerzéshez, sosem késő.
több mint 1 éve
hm, a szőke ausszi magasugró csaj!Elkestel, valaki már lestipi-stopizta. 😊
NB2
több mint 1 éve
Halász nem kap valami különdíjat, mint a legmagasabb átlagot dobó atléta?
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
hm, a szőke ausszi magasugró csaj!
több mint 1 éve
De amúgy távolban ez van, digitális mérés. Római EB-n egy hónapja nem is tudom hányszor befuccsolt. Peleteiro férje Compaore ugrott egy 16 métereset hármasban, a rendszer meg kiírta, hogy 13.80 centi. 15 percig állt a verseny amíg le tudták mérni ,hogy az 16 méter volt tesó.Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?Nincs szalag, egy bot van ami leszúrnak az kiírja mennyire van.
Hanni
Sixo
több mint 1 éve
nem nézek minden atlétikaversenyt, de ennyi szektoron kívüli dobást életemben nem láttam összesen
több mint 1 éve
Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?? Rég digitális
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?Nincs szalag, egy bot van ami leszúrnak az kiírja mennyire van.
Hanni
több mint 1 éve
Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?Lánc kéne inkább…
Hanni
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?"mozog a lánc"
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egyébként ebben a digitális korban, amikor golfban a laszti pályáját realtime mutatja a közvetítés, ahol a nyilak pályáját és becsapódását viruálisan mutatják, ahol instant vannak célfotók minden sportban. Mondjátok meg nekem, hogy ezekben a dobó és távolugró atlétikai sportokban mi az anyámat majomkodnak még mérőszalaggal?
több mint 1 éve
Mondjuk az 1 hónapja beharangozott 82 méter nagyon messze.Ha 80 méterrel olimpiai ezüstöt lehet nyerni…
Sixo
több mint 1 éve
Mondjuk az 1 hónapja beharangozott 82 méter nagyon messze.2 méterre
Sixo
több mint 1 éve
német - argentin gyeplabda negyeddöntő elég izgalmas lett a végére.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Mondjuk az 1 hónapja beharangozott 82 méter nagyon messze.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
-3 centi, Bence kiégett.
több mint 1 éve
79.94