Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Jah persze egy visszajátszott kísérletnél akarod eljátszani, hogy látod, hogy ez centikkel jobb, mint az osztrák kísérlete, egészen 8al. Amikor meg élő akkor 1.5 méterekkel tippelsz mellé. Kit nézel madárnak?
több mint 1 éve
Nem sokára jön Lawrence Okoye. A 49ers, Cardinals, Jets, Cowboys, Bears és Dolphins szurkolók nagy kedvence.
több mint 1 éve
Admirális Generális az avatar képe, itt nem kis rangról beszélhetünk.nem tudhatjuk milyen NER-es körökben mozogsz 😊Láttatok már engem és Székelyt egy szobában?Hát, hogy miért nincs teljesen digitális mérés dobószámokban.Székely olvasta tegnap a fórumot, beolvasta Hannit egy az egyben.mármint?
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Hanni
NB2
több mint 1 éve
Buzi angol addig nézelődött, hogy kiesett 😀Bedobta magát harmadiknak, a német szívta meg
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Jah de jól mondtam, csak buzi német nézelődött és esett ki.Buzi angol addig nézelődött, hogy kiesett 😀Oh faszom vagy mégsem.
Sixo
Sixo
több mint 1 éve
nem tudhatjuk milyen NER-es körökben mozogsz 😊Láttatok már engem és Székelyt egy szobában?Hát, hogy miért nincs teljesen digitális mérés dobószámokban.Székely olvasta tegnap a fórumot, beolvasta Hannit egy az egyben.mármint?
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Hanni
több mint 1 éve
Buzi angol addig nézelődött, hogy kiesett 😀Oh faszom vagy mégsem.
Sixo
több mint 1 éve
Mindig is tudtam hogy Hanni megelőzte a korát!Hát, hogy miért nincs teljesen digitális mérés dobószámokban.Székely olvasta tegnap a fórumot, beolvasta Hannit egy az egyben.mármint?
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Láttatok már engem és Székelyt egy szobában?Hát, hogy miért nincs teljesen digitális mérés dobószámokban.Székely olvasta tegnap a fórumot, beolvasta Hannit egy az egyben.mármint?
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 1 éve
Hát, hogy miért nincs teljesen digitális mérés dobószámokban.Székely olvasta tegnap a fórumot, beolvasta Hannit egy az egyben.mármint?
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Székely olvasta tegnap a fórumot, beolvasta Hannit egy az egyben.mármint?
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Székely olvasta tegnap a fórumot, beolvasta Hannit egy az egyben.
több mint 1 éve
Mind3 legjobb idő a 4. futamből jön eddig lol. Egyben volt az egész brigád.
több mint 1 éve
Sibiliot én azért egy orvoshoz elküldeném. 2 sec alatt egy 78at pislogott.Néztem én is, tikkelt keményen
Sixo

több mint 1 éve
Sibiliot én azért egy orvoshoz elküldeném. 2 sec alatt egy 78at pislogott.
több mint 1 éve
Van tétje a magyar-szerb meccsnek?Max hogy kivel játszunk. De mivel a mi meccsünk az első, így a többiek tudnak esetleg taktikázni.
Sixo

több mint 1 éve
Woohoo, boulder az ES2-n

több mint 1 éve
Első futamban rögtön McMaster és Benjamin