PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 15 éve
Valaki tud valami jó kis játékot egy ergya gépre? (2,8-as proci,1 giga Ram),valami Maffia tipusút szeretnék vagy egy jó kis háborúst (Cod2,MOHPA,MOHAA már megvolt)NewmanBattlefield 2 és kiegészítői.
több mint 15 éve
GTA 3, Half-Life 2, Cod:UO, Cod (ha láttad a Band of Brothers-t, akkor ezek kifejezetten tetszeni fognak, de amúgy is 😀)valami olyasmire gondoltam,aminek története is van 😀NewmanValaki tud valami jó kis játékot egy ergya gépre? (2,8-as proci,1 giga Ram),valami Maffia tipusút szeretnék vagy egy jó kis háborúst (Cod2,MOHPA,MOHAA már megvolt)NewmanDay of Defeat, esetleg Counter-Strike:Source vagy az 1.6(bár én ezeket kifejezetten nem kedvelem), vagy Quake 3, ez mindig fun 😀shawnka
több mint 15 éve
valami olyasmire gondoltam,aminek története is van 😀Valaki tud valami jó kis játékot egy ergya gépre? (2,8-as proci,1 giga Ram),valami Maffia tipusút szeretnék vagy egy jó kis háborúst (Cod2,MOHPA,MOHAA már megvolt)NewmanDay of Defeat, esetleg Counter-Strike:Source vagy az 1.6(bár én ezeket kifejezetten nem kedvelem), vagy Quake 3, ez mindig fun 😀shawnka
több mint 15 éve
Valaki tud valami jó kis játékot egy ergya gépre? (2,8-as proci,1 giga Ram),valami Maffia tipusút szeretnék vagy egy jó kis háborúst (Cod2,MOHPA,MOHAA már megvolt)NewmanDay of Defeat, esetleg Counter-Strike:Source vagy az 1.6(bár én ezeket kifejezetten nem kedvelem), vagy Quake 3, ez mindig fun 😀
több mint 15 éve
Valaki tud valami jó kis játékot egy ergya gépre? (2,8-as proci,1 giga Ram),valami Maffia tipusút szeretnék vagy egy jó kis háborúst (Cod2,MOHPA,MOHAA már megvolt)
több mint 15 éve
Vagy a vinyóját kiveszed és külső teljesen formázott meghajtóról játszol eredetivel Live-on, úgy működik.Amúgy ha ki van chippelve az Xboxom akkor eredeti játékkal tudok vele neten játszani?? :/LakiTudsz. Amig észre nem veszik és bannolnak a Live-ról.
Nem a játékot nézik, hogy másolt-e, hanem a gépedet, hogy nincs-e buherálva.
Ezért nem kell flasheltetni, mert akkor ugrott a live.Bálesz

több mint 15 éve
Amúgy ha ki van chippelve az Xboxom akkor eredeti játékkal tudok vele neten játszani?? :/LakiTudsz. Amig észre nem veszik és bannolnak a Live-ról.
Nem a játékot nézik, hogy másolt-e, hanem a gépedet, hogy nincs-e buherálva.
Ezért nem kell flasheltetni, mert akkor ugrott a live.

több mint 15 éve
Ha fent van az áprilisi update, akkor Xbox által megformált USB-vel, amúgy meg transfer kittel.Leszedtem a Madden NFL 11-hez (XBOX 360) a legújabb roster updatet és Burnett, a Packers rookie safetyje egyszerűen eltűnt...Másnál is, vagy csak én vagyok ennyire vak?SIpetyatényleg azt hogy lehet rátolni az Xbox-ra?Laki

több mint 15 éve
haverommal megvettük ps3 ra a madden 11et. írjon már vki pls egy tök alap gyorstalpalót h mi merre hogyan...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
Amúgy ha ki van chippelve az Xboxom akkor eredeti játékkal tudok vele neten játszani?? :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
És ha chippelt a cucc?Én úgy szoktam, hogy a játék főmenüjében rámegyek az online opcióra, ott van olyan, hogy Depth Chart, és ha arra rámegyek akkor automatikusan felajánlja a frissítést. De ehhez kell egy Xbox Live Silver "előfizetés" ami ingyenes.SIpetyaLeszedtem a Madden NFL 11-hez (XBOX 360) a legújabb roster updatet és Burnett, a Packers rookie safetyje egyszerűen eltűnt...Másnál is, vagy csak én vagyok ennyire vak?SIpetyatényleg azt hogy lehet rátolni az Xbox-ra?Laki

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én úgy szoktam, hogy a játék főmenüjében rámegyek az online opcióra, ott van olyan, hogy Depth Chart, és ha arra rámegyek akkor automatikusan felajánlja a frissítést. De ehhez kell egy Xbox Live Silver "előfizetés" ami ingyenes.Leszedtem a Madden NFL 11-hez (XBOX 360) a legújabb roster updatet és Burnett, a Packers rookie safetyje egyszerűen eltűnt...Másnál is, vagy csak én vagyok ennyire vak?SIpetyatényleg azt hogy lehet rátolni az Xbox-ra?Laki
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Most az nfl-nek van a szezonja(:Leszedtem a Madden NFL 11-hez (XBOX 360) a legújabb roster updatet és Burnett, a Packers rookie safetyje egyszerűen eltűnt...Másnál is, vagy csak én vagyok ennyire vak?SIpetyamiért meguntad a PCM-et? 😮eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Leszedtem a Madden NFL 11-hez (XBOX 360) a legújabb roster updatet és Burnett, a Packers rookie safetyje egyszerűen eltűnt...Másnál is, vagy csak én vagyok ennyire vak?SIpetyatényleg azt hogy lehet rátolni az Xbox-ra?

több mint 15 éve
Leszedtem a Madden NFL 11-hez (XBOX 360) a legújabb roster updatet és Burnett, a Packers rookie safetyje egyszerűen eltűnt...Másnál is, vagy csak én vagyok ennyire vak?SIpetyamiért meguntad a PCM-et? 😮
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Leszedtem a Madden NFL 11-hez (XBOX 360) a legújabb roster updatet és Burnett, a Packers rookie safetyje egyszerűen eltűnt...Másnál is, vagy csak én vagyok ennyire vak?
több mint 15 éve
De én a helyedben hagynám a fenébe, nem egy jól sikerült játék. Az Arsenal of Democracy szerintem sokkal jobb, lényegében egy továbbfejlesztett Hearts of Iron 2, és még magyar mod is van hozzá.thxharomtaki szokott játszani a Hearts of Iron 3-mal. Attól kérdezném. Van már hozzá normális patch? És ha van akkkor melyik.Asszem 1.4 a legutolsó.
mert találtam egy ilyen csak nem tom jó-eharomt
De tedd fel a Semper Fi kiegészítőt is, annak 2.03 a legújabb verziója.Delete

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
thxaki szokott játszani a Hearts of Iron 3-mal. Attól kérdezném. Van már hozzá normális patch? És ha van akkkor melyik.Asszem 1.4 a legutolsó.
De tedd fel a Semper Fi kiegészítőt is, annak 2.03 a legújabb verziója.Delete
több mint 15 éve
aki szokott játszani a Hearts of Iron 3-mal. Attól kérdezném. Van már hozzá normális patch? És ha van akkkor melyik.Asszem 1.4 a legutolsó.
De tedd fel a Semper Fi kiegészítőt is, annak 2.03 a legújabb verziója.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
aki szokott játszani a Hearts of Iron 3-mal. Attól kérdezném. Van már hozzá normális patch? És ha van akkkor melyik.mert találtam egy ilyen csak nem tom jó-e
több mint 15 éve
Sziasztok!ahol sima kickoff playt hívod, ott tovább mész és van squib kick és onside kick is.
Madden Nfl 08 pc-verzióban, Onside kicket hogy lehet rúgni?GhostLead
|
több mint 15 éve
Sziasztok!kiválasztod a "special team" playeknél
Madden Nfl 08 pc-verzióban, Onside kicket hogy lehet rúgni?GhostLead
több mint 15 éve
Sziasztok!Madden Nfl 08 pc-verzióban, Onside kicket hogy lehet rúgni?
több mint 15 éve
köszi, megoldódott 😊