Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Tudom, hogy szarok vagyunk, de ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar visszasüllyedünk a valóságba...
több mint 10 éve
De biztos ami biztos meg fogják próbálni.áh, domonyai kitérne a hitéből, életfilozófiája hogy ne kelljen költeni se játékosra, se fizura!!
alatriste
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
az egyetlen pozitívum hogy ha 10-szer ennyit költenénk se játszanánk jobban :dPlusz lehet csak a bajnokságra koncentrálni már mostantól! 😊
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
az egyetlen pozitívum hogy ha 10-szer ennyit költenénk se játszanánk jobban :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Hú! Az MTK T adják a DunánA 2. félidő helyett majd leadják a magyar-osztrákot. 😊
zemanla
több mint 10 éve
Hú! Az MTK T adják a Dunán

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Rendesen beárazzák a héten a Mennyeit. Megint.
több mint 10 éve
Vili vazze...
több mint 10 éve
De én most ezt nézem... Mekkora hülye vagyok!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Azért aígy helyesDebrecennelmennyeivel is vallatni lehetne...
zemanla

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Azért a Debrecennel is vallatni lehetne...

több mint 10 éve
Pl. hogy az idei teljesítménnyel javul az UEFA-együtthatónk, és csak későbbi körben kell bekapcsolódni? 😀most miért, simán van arra esély, csak később kell kezdeni a selejtezőket...Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
Belépő kód: 223992-71482
Zolika
somoskovig
slowmotion
több mint 10 éve
most miért, simán van arra esély, csak később kell kezdeni a selejtezőket...Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
Zolika
somoskovig
több mint 10 éve
www.mlsz.hu/blog/2013/10/17/hivatalos-fantasy-futball-jatekot-indit-az-mlsz/Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀MIVAN????!!!!! 😀 😀 Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyen tényleg létezett? 😀
Jack Zoltán
Kampman
több mint 10 éve
Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
Zolika
több mint 10 éve
Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Belépő kód: 223992-71482
több mint 10 éve
Nála az mondjuk kicsit kellemetlen volt, hogy ugye 99-ben Egervárival bajnok lett az MTK, erre jó magyar szokás szerint kirúgták. Jött Henk, de a következő szezonban, az Egervári-féle Dunaferr megelőzte az MTK-át. Természetesen össze sem lehet hasonlítani őket, de ez akkor kissé ciki volt.Ki is utálták szépen, igaz ő is tett érte dolgokat. Amúgy Henk Ten Cate is nagyon korrekt karriert futott be az MTKs éve után.Mindig van egy kivetel😊"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
Borbinho
zavi27
iktriad
Szerkesztette: Kampman
több mint 10 éve
Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀MIVAN????!!!!! 😀 😀 Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyen tényleg létezett? 😀
Jack Zoltán
több mint 10 éve
Ki is utálták szépen, igaz ő is tett érte dolgokat. Amúgy Henk Ten Cate is nagyon korrekt karriert futott be az MTKs éve után.Mindig van egy kivetel😊"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
Borbinho
zavi27
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Mindig van egy kivetel😊"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
Borbinho
több mint 10 éve
"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
McDeere - Kele JánosEgy velemeny:de ki a forrás?
zavi27
slowmotion