Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 29 759 — nabege2@yahoo.com
Tudom, hogy szarok vagyunk, de ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar visszasüllyedünk a valóságba...
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 607 — je suis poloska
De biztos ami biztos meg fogják próbálni.
alatriste
áh, domonyai kitérne a hitéből, életfilozófiája hogy ne kelljen költeni se játékosra, se fizura!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 990 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
az egyetlen pozitívum hogy ha 10-szer ennyit költenénk se játszanánk jobban :d
eaglesmcnabb
De biztos ami biztos meg fogják próbálni.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
eaglesmcnabb
Plusz lehet csak a bajnokságra koncentrálni már mostantól! 😊
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 607 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hú! Az MTK T adják a Dunán
zemanla
A 2. félidő helyett majd leadják a magyar-osztrákot. 😊
több mint 10 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Hú! Az MTK T adják a Dunán

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Rendesen beárazzák a héten a Mennyeit. Megint.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Vili vazze...
több mint 10 éve
De én most ezt nézem... Mekkora hülye vagyok!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 240 — situational football
Azért a Debrecennel mennyeivel is vallatni lehetne...
zemanla
így helyes

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Azért a Debrecennel is vallatni lehetne...

több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 723 — Chiefs GM
Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!
Belépő kód: 223992-71482
Zolika
Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
somoskovig
most miért, simán van arra esély, csak később kell kezdeni a selejtezőket...
slowmotion
Pl. hogy az idei teljesítménnyel javul az UEFA-együtthatónk, és csak későbbi körben kell bekapcsolódni? 😀

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan
Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!
Zolika
Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
somoskovig
most miért, simán van arra esély, csak később kell kezdeni a selejtezőket...
több mint 10 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 061
Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀
Jack Zoltán
MIVAN????!!!!! 😀 😀 Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyen tényleg létezett? 😀
Kampman
 www.mlsz.hu/blog/2013/10/17/hivatalos-fantasy-futball-jatekot-indit-az-mlsz/
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 723 — Chiefs GM
Zolika

több mint 10 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 1 019

több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"
zavi27
Paulo Sousa?
Borbinho
Mindig van egy kivetel😊
zavi27
Ki is utálták szépen, igaz ő is tett érte dolgokat. Amúgy Henk Ten Cate is nagyon korrekt karriert futott be az MTKs éve után.
iktriad
Nála az mondjuk kicsit kellemetlen volt, hogy ugye 99-ben Egervárival bajnok lett az MTK, erre jó magyar szokás szerint kirúgták. Jött Henk, de a következő szezonban, az Egervári-féle Dunaferr megelőzte az MTK-át. Természetesen össze sem lehet hasonlítani őket, de ez akkor kissé ciki volt.

Szerkesztette: Kampman
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀
Jack Zoltán
MIVAN????!!!!! 😀 😀 Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyen tényleg létezett? 😀
több mint 10 éve
"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"
zavi27
Paulo Sousa?
Borbinho
Mindig van egy kivetel😊
zavi27
Ki is utálták szépen, igaz ő is tett érte dolgokat. Amúgy Henk Ten Cate is nagyon korrekt karriert futott be az MTKs éve után.

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 817 — Amerikai sportok rajongója
zavi27
Paulo Sousa?
Borbinho
Mindig van egy kivetel😊
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
zavi27
Paulo Sousa?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 817 — Amerikai sportok rajongója
Egy velemeny:
zavi27
de ki a forrás?
slowmotion
McDeere - Kele János
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Egy velemeny:
zavi27
de ki a forrás?