Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Kapraly fujja a holnapi felcsut-mtk-t, lehet tenni a vendeget.indavideo.hu/video/Hol_a_lap_spori_Fradi_-_Dozsa_Magyar_Kupa_negyeddonto
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
11 hónapja
Bennmarad a Loki, Bárány Doni meg megy a gólkirályi címre.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Fű zöld és a női nemi szervnek még mindig 3 íze van 😁😁😁Közben bajnok a PSGaz ég kék
zacknorb
Löfli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Kapraly fujja a holnapi felcsut-mtk-t, lehet tenni a vendeget.
11 hónapja
Realra ráférne már egy kis frissítés....mondjuk Ancelotti és Vini sziasztok....Inkább egy kis süllyesztő férne rájuk, kicsit unalmas, hogy szinte mindig rájuk jön ki a BL.
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Ráadásul Carlonak kijött az 5 sárga, de ez egy eltilátst jelent, nem egy ingyen kávét
Poloska vagyok.
11 hónapja
Közben bajnok a PSGaz ég kék
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Realra ráférne már egy kis frissítés....mondjuk Ancelotti és Vini sziasztok....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Sokszor működött már "direkt" is (na most más alkalomra nèzve lebuktam😂😎)😁😁😁Ezért működött. 😉Pedig most nem ezzel a szándèkkal írtam, tènyleg 😀Szép jinx padawan.Ancelotti takarodjÚgyis megfordírjátok vhogy mint mindig 😏
KeyG
dande2
iktriad
dande2
iktriad
11 hónapja
Kicsi Como komolyan gondolta ezt a bentmaradás’ dolgotA Como az olasz Lejcseszter, lesz majd nézés, amikor egyszer beesnek a dobogó környékére.
ozibozi
11 hónapja
Tudom hogy felesleges a kérdés, de mikor kezdik már el komolyan szankcionálni a könyöklést? Nem tudnak úgy ugrani vagy elfutni lassan hogy ne legyen arcmagasságban a kezük.VAR nem látta szabálytalannak. Érdekes, én nem fej magasságban tartom a könyököm, mikor futok.
Matthew99
11 hónapja
Ezért működött. 😉Pedig most nem ezzel a szándèkkal írtam, tènyleg 😀Szép jinx padawan.Ancelotti takarodjÚgyis megfordírjátok vhogy mint mindig 😏
KeyG
dande2
iktriad
dande2
11 hónapja
Tudom hogy felesleges a kérdés, de mikor kezdik már el komolyan szankcionálni a könyöklést? Nem tudnak úgy ugrani vagy elfutni lassan hogy ne legyen arcmagasságban a kezük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 hónapja
Erre kiütik. 🤕
11 hónapja
Osváth a héten mindkét meccsen elég szép gólt tekert, jót tett neki a válogatott xd
Poloska vagyok.
11 hónapja
PatheticEzzel a keretmenedzseléssel három fronton helytállni nem lehet... elég sokáig bírtàk, a leterheltség, meg a hosszabbításos meccsek visszaütöttek. Szerintem a komoly reality check Londonban jön majd...
KeyG
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
11 hónapja
Szép jinx padawan.Ancelotti takarodjÚgyis megfordírjátok vhogy mint mindig 😏
KeyG
dande2
11 hónapja
Pathetic
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Mamar rendben lesz az Anfielden 👍
11 hónapja
Duro Dora minden madridi csapatot szopat xddLedarálta a Margitot.
zacknorb
11 hónapja
LOL a Valencia nyer a Bernabeuban. 😀mintha hájjal kenegetnének 😊
iktriad