Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
bergamóban mi a fasz történik?This is called truth
Löfli
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
És akkor a Brugge kap egy Lillet vagy egy Aston Villat, a Real és a Bayern meg egy Atleticot vagy egy Leverkusent.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Olaszokat ma beárazzák a Beneluxok.
10 hónapja
bergamóban mi a fasz történik?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Közben Celtic hatalmas helyzet kettő is. Előbb Guerreiro ment a gólvonalról majd egy középre adasnal a Celtic támadó centikkel marad le az üres kapunál
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Most a tanc elmarad ahogy latom...This feels like a lifetime ago 😕 pic.twitter.com/ehcVuivmVt
— Italian Football TV (@IFTVofficial) February 18, 2025
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Elment Arne Slot, egyből mennyivel jobb lett a Feyenoord.B+, egy pillanatra megállt bennem az ütő
Sixo
10 hónapja
Mivel a Bayern, Benfica már múlt héten kvázi továbbment, az Atalanta meg nem tűnik túl izzadósnak, így valóban ez a meccs igérkezik a legizgalmasabbnak a mai négyből.Én alapból hoszabbítást tippeltem, de bekezdett a Brugge, kell itt szenvedni Bergamoban
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
10 hónapja
Másnál is rossz a közvetítés a Sport1-en? Folyamat szétesik a kép.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
Éreztem, hogy az a 2023-as elődöntő egy kifutott eredmény volt, nem lesz belőle rendszer.Mondjuk azóta az edzői stabilitásnak is annyi.
10 hónapja
Hozzá kell tenni hogy Concencao vmi hihetetlen amatőr módon cserélt, totál összezavarta vele a csapatotMilan 10 emberrel fog nyomni egy félidőt.Nem is néznek ki jól azóta
ozibozi
1-1
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Milan 10 emberrel fog nyomni egy félidőt.Nem is néznek ki jól azóta
ozibozi
1-1
10 hónapja
Mivel a Bayern, Benfica már múlt héten kvázi továbbment, az Atalanta meg nem tűnik túl izzadósnak, így valóban ez a meccs igérkezik a legizgalmasabbnak a mai négyből.most mégsem adja a milan-feyenoordot? azt olvastam valahol, hogy sport 1-en leszEz volt az RTL prémium választása.
Stoki
zacknorb
10 hónapja
most mégsem adja a milan-feyenoordot? azt olvastam valahol, hogy sport 1-en leszelvileg 5 meccset ad a sport tv
Stoki
legalábbis a lesen vagyunkban ez hangzott el
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Milan 10 emberrel fog nyomni egy félidőt.
10 hónapja
most mégsem adja a milan-feyenoordot? azt olvastam valahol, hogy sport 1-en leszEz volt az RTL prémium választása.
Stoki
Poloska vagyok.
10 hónapja
most mégsem adja a milan-feyenoordot? azt olvastam valahol, hogy sport 1-en lesz
10 hónapja
értelmetlen ezer tizit adni ha nincs befolyása a történésekre?igen😁Meg sem merem kérdezni, szerinted értelmetlen-e éjjel 1-kor a városban (vagy bárhol) betartani a sebességkorlátozást.
Yamal19
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Hogy lenne értelmetlen, ha ez van a szabálykönyvben?nem fogunk egyetérteni úgy látomPont ezaz.nem kell túlgondolni, ne legyen tizi az ha jön egy beadás ami bedobás lesz azért mert rángatják egymást, nem olyan bonyolult dolog a futból hogy a világ működését elemezzük 🙃Dehát ez a szabály, így de, pont ez kell legyen.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Még ha Zombori mást is mondana.
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Mit takar a feltételesmódod?
Hogy szerinted más szabályok lehetnének? Oké, de nincsenek. Gondolom azon se hőbörögsz, hogy az edző nem kér időt egy kulcsszituban, hisz' nincs időkérés, nem küldenek ki senkit kétpercesre, mert ilyen szankció nincs a gurulósban, vagy ha egy támadás nem fut le fél perc alatt, mert nincs támadóidő, vagy passzív játék, így lehet tilitolizni a félpályánál hosszú percekig.
Vagy egyszerűen csak nem tudod a világ működési kereteit értelmezni, és problémád van a valóság elfogadásával?
Vagy mit?
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Ha rángatnak valakit és az szabálytalan, és az a büntetőterületen belül történik, akkor az tizi.
Nem olyan bonyolult a soccer szabályrendszere sem.
Őszentsége Sobri Jóska
muszáj rángatni? nem
értelmetlen ezer tizit adni ha nincs befolyása a történésekre?igen😁
Yamal19
Az nem egy ajánlás, nem egy útmutató a játékvezetőnek, ami alapján azt csinál, amit akar, hanem egy mindenkor betartandó egzakt, szabálygyűjtemény, ezért is ez a neve.
Tényekkel felesleges vitáznod. De persze ha elhúzódott a dackorszakod, és belenyúlt a kamaszkorba, akkor csak nyugodtan, én szívesen leírom sokadjára is, hátha egyszer átmegy a valóság. 😁
10 hónapja
ezt miért sajnálod ik.től?Gondolom akkor kivalo sportszakmai munka folyik, nincsenek visszaosztasok. Mi lehet a kiut szerinted, ha van egyaltalan?Leisztinger átvette a klubbot, és hozta magával Fórizs-t sportigazgatónak, aki megpróbálja felülmúlni kárcsinálásban a Mendelényi-Bozó tandemet.Ha lenne egy keretre való Tonci Kukocunk, sanszosan nem kéne aggódni, hogy meglesz-e a bent maradás... az NB 2-ben...Amugy mi lett azzal a Honveddal? Regota nem kovetem az esemenyeket de az hogy a masodosztalyban a kieses ellen kell harcolni eleg gaz. Szijjarto kulugyminiszter ur miert nem intez valamit? Detarit kellene leultetni a padra.😂
Egyébként meg maximálisan igaza van Toni Kukoc rokonának.
iktriad
Hendrix
iktriad
Mondjuk ahogy latom az uj Bozsikban epult VIP szektor, az nagyon kellett.
Hendrix
10 hónapja
"Olyan még nem volt, hogy sehogy se lett volna"Kilátások? "Majd jön valaki, aki mond valamit és lesz valahogy"Gondolom akkor kivalo sportszakmai munka folyik, nincsenek visszaosztasok. Mi lehet a kiut szerinted, ha van egyaltalan?Leisztinger átvette a klubbot, és hozta magával Fórizs-t sportigazgatónak, aki megpróbálja felülmúlni kárcsinálásban a Mendelényi-Bozó tandemet.Ha lenne egy keretre való Tonci Kukocunk, sanszosan nem kéne aggódni, hogy meglesz-e a bent maradás... az NB 2-ben...Amugy mi lett azzal a Honveddal? Regota nem kovetem az esemenyeket de az hogy a masodosztalyban a kieses ellen kell harcolni eleg gaz. Szijjarto kulugyminiszter ur miert nem intez valamit? Detarit kellene leultetni a padra.😂
iktriad
Hendrix
iktriad
Hendrix
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Kilátások? "Majd jön valaki, aki mond valamit és lesz valahogy"Gondolom akkor kivalo sportszakmai munka folyik, nincsenek visszaosztasok. Mi lehet a kiut szerinted, ha van egyaltalan?Leisztinger átvette a klubbot, és hozta magával Fórizs-t sportigazgatónak, aki megpróbálja felülmúlni kárcsinálásban a Mendelényi-Bozó tandemet.Ha lenne egy keretre való Tonci Kukocunk, sanszosan nem kéne aggódni, hogy meglesz-e a bent maradás... az NB 2-ben...Amugy mi lett azzal a Honveddal? Regota nem kovetem az esemenyeket de az hogy a masodosztalyban a kieses ellen kell harcolni eleg gaz. Szijjarto kulugyminiszter ur miert nem intez valamit? Detarit kellene leultetni a padra.😂
iktriad
Hendrix
iktriad
Hendrix