Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 063
bergamóban mi a fasz történik?
Löfli
This is called truth

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
És akkor a Brugge kap egy Lillet vagy egy Aston Villat, a Real és a Bayern meg egy Atleticot vagy egy Leverkusent.

Poloska vagyok.
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Olaszokat ma beárazzák a Beneluxok.
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bergamóban mi a fasz történik?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Közben Celtic hatalmas helyzet kettő is. Előbb Guerreiro ment a gólvonalról majd egy középre adasnal a Celtic támadó centikkel marad le az üres kapunál

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 040
Most a tanc elmarad ahogy latom...

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Elment Arne Slot, egyből mennyivel jobb lett a Feyenoord.
Sixo
B+, egy pillanatra megállt bennem az ütő
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Mivel a Bayern, Benfica már múlt héten kvázi továbbment, az Atalanta meg nem tűnik túl izzadósnak, így valóban ez a meccs igérkezik a legizgalmasabbnak a mai négyből.
Őszentsége Sobri Jóska
Én alapból hoszabbítást tippeltem, de bekezdett a Brugge, kell itt szenvedni Bergamoban

Poloska vagyok.
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Elment Arne Slot, egyből mennyivel jobb lett a Feyenoord.

10 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 102 — Invisible man
Másnál is rossz a közvetítés a Sport1-en? Folyamat szétesik a kép.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Ezzel kb elszállt az ötödik BL hely a Serie A-nak.

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Éreztem, hogy az a 2023-as elődöntő egy kifutott eredmény volt, nem lesz belőle rendszer.
Mondjuk azóta az edzői stabilitásnak is annyi.

10 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Milan 10 emberrel fog nyomni egy félidőt.
ozibozi
Nem is néznek ki jól azóta
1-1
ozibozi
Hozzá kell tenni hogy Concencao vmi hihetetlen amatőr módon cserélt, totál összezavarta vele a csapatot

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
ozibozi
Nem is néznek ki jól azóta
1-1
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
most mégsem adja a milan-feyenoordot? azt olvastam valahol, hogy sport 1-en lesz
Stoki
Ez volt az RTL prémium választása.
zacknorb
Mivel a Bayern, Benfica már múlt héten kvázi továbbment, az Atalanta meg nem tűnik túl izzadósnak, így valóban ez a meccs igérkezik a legizgalmasabbnak a mai négyből.

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician
most mégsem adja a milan-feyenoordot? azt olvastam valahol, hogy sport 1-en lesz
Stoki
elvileg 5 meccset ad a sport tv
legalábbis a lesen vagyunkban ez hangzott el

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
10 hónapja
Stoki
Ez volt az RTL prémium választása.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Theo xdd

Poloska vagyok.
10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
értelmetlen ezer tizit adni ha nincs befolyása a történésekre?igen😁
Yamal19
Meg sem merem kérdezni, szerinted értelmetlen-e éjjel 1-kor a városban (vagy bárhol) betartani a sebességkorlátozást.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
De rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántás
Yamal19
Lehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Még ha Zombori mást is mondana.
Őszentsége Sobri Jóska
szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyen
Yamal19
Dehát ez a szabály, így de, pont ez kell legyen.
Mit takar a feltételesmódod?
Hogy szerinted más szabályok lehetnének? Oké, de nincsenek. Gondolom azon se hőbörögsz, hogy az edző nem kér időt egy kulcsszituban, hisz' nincs időkérés, nem küldenek ki senkit kétpercesre, mert ilyen szankció nincs a gurulósban, vagy ha egy támadás nem fut le fél perc alatt, mert nincs támadóidő, vagy passzív játék, így lehet tilitolizni a félpályánál hosszú percekig.
Vagy egyszerűen csak nem tudod a világ működési kereteit értelmezni, és problémád van a valóság elfogadásával?
Vagy mit?
Őszentsége Sobri Jóska
nem kell túlgondolni, ne legyen tizi az ha jön egy beadás ami bedobás lesz azért mert rángatják egymást, nem olyan bonyolult dolog a futból hogy a világ működését elemezzük 🙃
Yamal19
Pont ezaz.
Ha rángatnak valakit és az szabálytalan, és az a büntetőterületen belül történik, akkor az tizi.
Nem olyan bonyolult a soccer szabályrendszere sem.
Őszentsége Sobri Jóska
nem fogunk egyetérteni úgy látom
muszáj rángatni? nem
értelmetlen ezer tizit adni ha nincs befolyása a történésekre?igen😁
Yamal19
Hogy lenne értelmetlen, ha ez van a szabálykönyvben?
Az nem egy ajánlás, nem egy útmutató a játékvezetőnek, ami alapján azt csinál, amit akar, hanem egy mindenkor betartandó egzakt, szabálygyűjtemény, ezért is ez a neve.
Tényekkel felesleges vitáznod. De persze ha elhúzódott a dackorszakod, és belenyúlt a kamaszkorba, akkor csak nyugodtan, én szívesen leírom sokadjára is, hátha egyszer átmegy a valóság. 😁

10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Ha lenne egy keretre való Tonci Kukocunk, sanszosan nem kéne aggódni, hogy meglesz-e a bent maradás... az NB 2-ben...
Egyébként meg maximálisan igaza van Toni Kukoc rokonának.
iktriad
Amugy mi lett azzal a Honveddal? Regota nem kovetem az esemenyeket de az hogy a masodosztalyban a kieses ellen kell harcolni eleg gaz. Szijjarto kulugyminiszter ur miert nem intez valamit? Detarit kellene leultetni a padra.😂
Hendrix
Leisztinger átvette a klubbot, és hozta magával Fórizs-t sportigazgatónak, aki megpróbálja felülmúlni kárcsinálásban a Mendelényi-Bozó tandemet.
iktriad
Gondolom akkor kivalo sportszakmai munka folyik, nincsenek visszaosztasok. Mi lehet a kiut szerinted, ha van egyaltalan?

Mondjuk ahogy latom az uj Bozsikban epult VIP szektor, az nagyon kellett.
Hendrix
ezt miért sajnálod ik.től?
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha lenne egy keretre való Tonci Kukocunk, sanszosan nem kéne aggódni, hogy meglesz-e a bent maradás... az NB 2-ben...
iktriad
Amugy mi lett azzal a Honveddal? Regota nem kovetem az esemenyeket de az hogy a masodosztalyban a kieses ellen kell harcolni eleg gaz. Szijjarto kulugyminiszter ur miert nem intez valamit? Detarit kellene leultetni a padra.😂
Hendrix
Leisztinger átvette a klubbot, és hozta magával Fórizs-t sportigazgatónak, aki megpróbálja felülmúlni kárcsinálásban a Mendelényi-Bozó tandemet.
iktriad
Gondolom akkor kivalo sportszakmai munka folyik, nincsenek visszaosztasok. Mi lehet a kiut szerinted, ha van egyaltalan?

Hendrix
Kilátások? "Majd jön valaki, aki mond valamit és lesz valahogy"
iktriad
"Olyan még nem volt, hogy sehogy se lett volna"

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Hendrix
iktriad

Hendrix
Kilátások? "Majd jön valaki, aki mond valamit és lesz valahogy"