NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician
faszkivan

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
vfdbfdsn 175
Na jólvan

megint vesz a City 3 belső védőt a nyáron 450 misiért😃

Szerkesztette: vfdbfdsn
10 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Ez az!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Yess, teknős

10 hónapja
Gyönyörű secondary assist Garcíától.

Salah 24.
Mikey
aki eddig sztem jó volt, CuJo nem tud mit kezdeni vele

10 hónapja
kommentátor megint hülye
"megszerzi a vezetést a liverpool akkor győz"
pont 1 hete volt hogy NEM

10 hónapja
Okos volt Jota, lepasszolta annak az egyetlen embernek, aki tuti beveri...
nagir
és Salah persze megint nem passzolt dominiknek, ezt se feledjük

10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Gyönyörű secondary assist Garcíától.

Salah 24.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
Okos volt Jota, lepasszolta annak az egyetlen embernek, aki tuti beveri...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Bellingham eltiltva 2 meccsre, közben a patkány bíró után nyomoznak összeférhetetlenség miatt, mert a cégének klubokhoz lehet köze.

Az UEFA már el is tiltotta a “bírót”.
KeyG
ez eleg nagy mocskossag, hogy vezethet igy meccset.

amugy egy adalek meg a Bellingham ugyhoz: ugye az atletico meccsen jol hallhatoan kiabalta egymas utan a partjelzonek, hogy: fuck you, fuck off. (gondolom erre mar Carlo sem legyintene csak ugy konnyeden).
konnyen lehet, hogy a jatekvezetoi bizottsag erre felhivta a figyelmet (pl nekunk is volt olyan vizilabdaban, hogy kaptunk koremailt arrol, hogy ki mit csinal szabaddobasnal es figyeljunk oda. felnott szinten en imadtam azokat a jatekvezetoket, akik meccs elott tartottak megbeszelest a csapatokkal, hogy mire figyelnek oda tapasztalatbol). siman el tudom kepzelni, hogy ez tortent, igy amikor a biro meghallotta a fuck szot, kiallitotta es kesz.

aztan meg lehet, en latok belole sokat a spanyol jatekvezetoi bizottsagba.
csebi
Ha minden úgy van ahogy írsz, legalább két egyértelmű 11-est nem kapott meg a Real.
KeyG
Ugyanez a spori meg par honapja a Real ellen nem adott meg tizit a Vigonak akkor nem volt patkany gondolom 😀
Nem baj Don Carlo nem alacsonyodik birozasig 🤡
Blevi
Pár napja leírtam, tekerj vissza.
KeyG
Nem igazan kaptam valaszt arra, hogy a szandekosan patkany csalo geci biro es VAR miert nem szendekosan csalo es patkany geci ha a Real javara teved, ugyan az az ember. Illetve mi logika van csalni egyszer a Real egyszer a Barca javara ugyanabban az idenyben? A nem lattam ott sem voltam max a kormanyinfon valid erv.

Azt sem lattam megindokolni, hogy miert oke hogy tavaly Ancelotti leoltotta Xavit, hogy panaszkodik a birokra (geci idegesito volt Xavi azt adom), bezzeg O profi o nem csinal ilyet, mostmeg minden Realos telesirja az osszes interjujat. Erdekes az oszi idenyben nem volt baj a biraskodassal. Hirtelen jon az info hogy a biro osszeferhetetlen aki tobb eve meccseket vezet es tevedett a real javara is, akkor azert nem volt olyan nagy baj meg osszeferhetetlenseg meg Negreia liga.
10 hónapja
meki kapja az ívet de megy az emmi díjra is

10 hónapja
dominik b+

10 hónapja
védelemben vannak gondok

10 hónapja
LINE-UP - Real Madrid v MAN CITY (20:00 GMT)
XI: Ederson, Khusanov, Stones, Dias, Gvardiol, Nico Gonzalez, Gundogan, Bernardo Silva, Foden, Savinho, Marmoush
Subs: Ortega, Carson, Ake, Kovacic, Haaland, Grealish, Doku, De Bruyne, Nunes, Lewis, McAtee

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
💣🚨 MAJOR BREAKING - Massive changes in Spanish football as two club commissions have been formed; one for the reformation of the refereeing system and another for competitions.

Four clubs get to represent each commission, two from La Liga (First Division) and two from La Liga 2 (Second Division); they are nominated through votes from other clubs.

For the refereeing reformation commission:

- From La Liga: Sevilla (12 votes) and Real Betis (9 votes)
- From La Liga 2: Granada (16 votes) and Albacete (14 votes)

For the competitions commission:
- From La Liga: Atletico Madrid (14 votes) and Villarreal (9 votes)
- From La Liga 2: Racing de Ferrol (16 votes) and Málaga (15 votes)

What do each of these commissions mean?

The refereeing reformation commission is responsible for discussing, evaluating options, capturing the clubs' stance in meetings, and exerting force and pressure so that definitive changes can later be made. However, it doesn't decide on its own. For example, Sevilla, Real Betis, Granada, and Albacete cannot agree on the immediate dismissal of Medina Cantalejo and enforce it directly. This is not their role, though it's a first step towards the much-discussed reform of the refereeing system or at least taking steps in that direction. It's not definitive by any means, nor will it have a significant long-term impact in the short term.

The competitions commission will discuss other daily sports-related issues, such as the ongoing debate about creating a league for reserve teams or the rule that prevents clubs from playing in the Copa del Rey with more than four players not from the first team.

Real Madrid, despite leading the revolt against the system as shown through videos on their channel or official statements against the functioning of Spanish football, did not garner support among the clubs that make up the championship. On this occasion, they had raised their hand to take on the responsibility of listening, proposing, or negotiating, but did not find the expected support. They ended up with only 4 votes for the refereeing reformation commission, and only 2 votes for the competitions commission.

@relevo

Poloska vagyok.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Haaland csere...az kemény
Mondjuk így hogy Rüdiger visszatért úgyse csinálna semmit
Yamal19
Fix nem 100%os

Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn 175
Haaland csere...az kemény
Mondjuk így hogy Rüdiger visszatért úgyse csinálna semmit
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 063
Bellingham eltiltva 2 meccsre, közben a patkány bíró után nyomoznak összeférhetetlenség miatt, mert a cégének klubokhoz lehet köze.

KeyG

amugy egy adalek meg a Bellingham ugyhoz: ugye az atletico meccsen jol hallhatoan kiabalta egymas utan a partjelzonek, hogy: fuck you, fuck off. (gondolom erre mar Carlo sem legyintene csak ugy konnyeden).
konnyen lehet, hogy a jatekvezetoi bizottsag erre felhivta a figyelmet (pl nekunk is volt olyan vizilabdaban, hogy kaptunk koremailt arrol, hogy ki mit csinal szabaddobasnal es figyeljunk oda. felnott szinten en imadtam azokat a jatekvezetoket, akik meccs elott tartottak megbeszelest a csapatokkal, hogy mire figyelnek oda tapasztalatbol). siman el tudom kepzelni, hogy ez tortent, igy amikor a biro meghallotta a fuck szot, kiallitotta es kesz.

csebi
Ha minden úgy van ahogy írsz, legalább két egyértelmű 11-est nem kapott meg a Real.
KeyG
Ugyanez a spori meg par honapja a Real ellen nem adott meg tizit a Vigonak akkor nem volt patkany gondolom 😀
Blevi
Pár napja leírtam, tekerj vissza.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan

KeyG

csebi
KeyG
10 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 860
gyerekek.Diosgyor. megsem rugtak ki🥹🫣🫣
YoungZeeZee
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Kovács Pista a visszavágón?

www.nytimes.com/athletic/6145921/2025/02/19/istvan-kovacs-real-madrid-manchester-city-who?source=user-shared-article
Negritis, a vajda
akkor simán továbbmennek
10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
gyerekek.Diosgyor. megsem rugtak ki🥹🫣🫣
10 hónapja
Kovács Pista a visszavágón?

www.nytimes.com/athletic/6145921/2025/02/19/istvan-kovacs-real-madrid-manchester-city-who?source=user-shared-article

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 063

KeyG

csebi

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja

KeyG
A cég, amiben elvileg ő is benne van (gondolom tulajdonosi/felsővezetői szinten) sportkommunikációval és humán erőforrás kezeléssel/közvetítéssel foglalkozik, és több klubbon, branden és ligán át (nem csak foci), a DAZN sőt, még az Adidas is volt ügyfele.
Mind Munuera, mind a vállalat azóta egyértelműen cáfolta, hogy kluboktól fogadtak el pénzt.

Az UEFA kivizsgálja, hogy van-e összeférhetetlenség.

Közben Munuera nyilatkozta, hogy rengeteg halálos fenyegetést kapott a Real szurkolóktól, ez mindenféleképpen elítélendő. (Mondjuk én a patkány jelzőt is erősen túlzónak és durván személyeskedőnek gondolom.)

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.