Miknar

Cincinnati Bengals

Miknar
Utoljára láttuk
20 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
380


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 napja
Miknar Cincinnati Bengals 380
@ThySoul:

Nekem ez lesz az első, és utolsó üzenetem ebben a témában. Van egy szurkolói topic, cirka 20-30 aktív/irkáló Bengals szurkolóval benne. Ebből a 20-30 emberből, lehet, hogy van 2-3, akinek van egy nézete a bírói működéssel kapcsolatban. Ennek ebben a topicban hangot is ad (azonban ha megnézed, nem “harap” rá ez a kis Bengals szurkolói közeg, a vélemények 90%át SirPub és megyerikrisz véleménye jellemzi szerintem)

Engem leginkább az bosszant, hogy Te úgy beszélsz, hogy a szegény Bengals szurkolói lélektan… nem értek ezzel egyet, de legfőképp az általánosításodra nem is tudok mit reagálni.

Megpróbállak szépen megkérni, hogy mostmár kerüld ezt a témát, ha netán valamelyik Bengals szurker ennek ad hangot, próbáld meg figyelmen kívül hagyni, hogy ne fussuk ugyanezeket köröket újra meg újra.

Ettől függetlenül el szoktalak olvasni a Bills topicban, nem tűnsz egy Norbinak , így bízom benne, hogy egy normális hangvételű üzenet célba ér.

Várlak minden más Bengalsos témában is itt, lehet veled vitázni, de szerintem az egész fórum unja már ezeket az önismétléseket.

Köszi!
5 napja
Miknar Cincinnati Bengals 380
Fhu 😕

Valahol benne volt már egy vereség a Chiefs ellen, de az lett volna inkább egy sima, mint egy ilyen hibával elbukni végül.

Egyébként tartom amit a tavalyi SB után mondtam, jó most Cincy drukkernek lenni, még ilyenkor is. A fal meg egy meccses csoda volt mint láttuk. Szegény Burrow miket kapott.

Remélhetőleg mi is visszaveszünk kicsit, nekem nincs bajom még a nagy önbizalommal se, de ez a Burrowheadezés már sok volt
12 napja
Miknar Cincinnati Bengals 380
Tyűha!

Bántóan sima😎
Komolyra fordítva, ez a Bengals tényleg egy tündérmese. Csak nem egyszezonos.

Titokban könnyebb, de mindenképp jobb meccsre számítottam mint a hollók elleni, de ennyire simára nem.

És bemondom, hogy a KC ellen is sokkal jobb meccsünk lesz mint a Ravens ellen volt, egyszerűen a North nem ízlik sem Burrownak, sem a csapatnak.

Egyébként kb az egész szezon legjobb meccsét nyomtuk, ezek a futás átlagok…
16 napja
Miknar Cincinnati Bengals 380
Semmi közöm mások érzéseihez, de ez a téma engem már némileg fáraszt.
A Bengals LEHET, HOGY nem járt jól azzal, hogy a Bills meccs nem lett lejátszva. Ha győzünk ott és a későbbi meccsek eredménye is ugyan az, meglett volna a 2. kiemelés. Ettől függetlenül a most hétvégi meccs nem lesz semleges pályán. Ez az egyetlen, ami engem zavar. Viszont semmi garancia arra, hogy győztünk volna. Vezettünk, igen. De rohadt sok idő volt még hátra.
De ezt is leszarom! Azt is leszarom, hogy mi van az AFC döntő jegyeivel. Menjünk ki és győzzünk! Akkor minden hipotetikus. Persze, hogy jó lett volna otthon játszani, de ez már történelem. Ha mindig azzal foglalkozunk, mi volt és milyen vélt vagy valós igazságtalanság történt sosem érünk el semmit.
SirPub
Uff!

Köszi hogy leírtad helyettem 😀

Engem az foglalkoztat leginkább, hogy mit akarunk kitalálni ezzel a hullagyenge fallal?😕
19 napja
Miknar Cincinnati Bengals 380
Ennél a mainál sokkal több kell a Bills ellen, mind a 2 oldalon.
shagi0206
Ha a tegnapi meccsüket veszem alapnak, akkor elég ez...
meme
Ha a hajnaliból indulok ki ti sem vagytok épp verhetetlenek
ThySoul
Touché 😀

A félelmem szerintem bejött: nagyon tartottam a meccstől, nem tudom hogy ez a North miért ekkora mumus Burrownak

Lényeg a győzelem, a a 2. Félidős D, és hogy O oldalon valamit nagyon ki kell találni (plusz a fal, mint a tavalyi POban..)

Ja és McP iránti szerelmem is csökkenőben van, remélem ez csak egy 2. Éves visszaesés😕
19 napja
Miknar Cincinnati Bengals 380
Gratulálok nektek a vereség ellenére is

Valahogy annyira mindenki minket nyomott esélyesnek, hogy nagyon tartottam a meccstől és be is jött a félelmem, valamiért a North nem ízlik Burrownak

De amit lehetett csere QB val azt megtettétek.
20 napja
Miknar Cincinnati Bengals 380
Én a pesszimista tábort erősítem meccs előtt, annyira nekünk “áll” minden, hogy az ilyen meccsek szoktak nagyon nyögvenyelősek / teljesen szarok lenni.

Nekem most a megérzésem rosszat súg, ne legyen igazam..
24 napja
Miknar Cincinnati Bengals 380
FTC - DVSC 30-30

Micsoda meccs volt!!

Mármint Loki szempontból.. Szilágyit nem tartom egy jó motivátor edzőnek, de ha a játékosok extrát nyújtanak, az simán meccsben tartja őket

Szép volt csajok!

Töpfner😍😍
Vámos 😍😍
24 napja
Miknar Cincinnati Bengals 380
Scharping és Adeniji lesz a 2 kezdő a hétvégén. 😔
24 napja
Miknar Cincinnati Bengals 380
Valaki olvasott valami autentikus az Tee sérüléséről? Csak mindenféle beböfögést láttam szurker oldalakon 1-3 hétről.
laoce
és Karras???
nhm
Karras? Róla én semmit

Ellentétben Cappaval, aki valószínűleg nem játszik a hétvégén… 🥴

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Miknar Cincinnati Bengals 380
1-E508-FA2-AFD2-4-B24-A295-29-CEE1-A9887-F
Remélem jó így, másképp nem tudtam beilleszteni 😊 (telefonról)

Szerk.: A nap emlékére ő lett Bengália. Üsző 😊

Szerkesztette: Miknar
több mint 1 éve
Miknar Cincinnati Bengals 380
Oke oke, a GB valoszinuleg helyretesz minket, de ez a kep egyszeruen aranyos, a rivalizalasok ellenere isSzerkesztette: Löfli
10 hónapja
Miknar Cincinnati Bengals 380
IMG-4466
how to upload a picture to google images


Parancsoljatok 😊 szépen fejlődik, ha valaki kíváncsi rá, személyesen is megtekinthető Debrecen közelében! 😀
3 hónapja
Miknar Cincinnati Bengals 380
Grat!

Szerintem az NFL csapatok 90%a benneteket irigyel, mert az edzői munka mestermunka.

Ha ehhez még a skill playerek is megjönnek…

Én mindenesetre rettentően irigylem az edzői stábot.

Rászolgáltatok!!! Azt hiszem mióta én NFL-t nézek (cirka 10 éve) nem volt NY-ban foci

Erre most egyszerre robban..😊
több mint 1 éve
Miknar Cincinnati Bengals 380
Telefonról megnyitotta az első és második linket is

Sajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!
(Meg egy ellés körül, pont most született egy kisboci a farmon; ha nyerünk elnevezem Bengáliának 😅😍)
több mint 5 éve
Miknar Cincinnati Bengals 380
Szívből gratulálok! Hihetetlen mit bír el ez a csapat, kulcssérülések, vezér elvesztése után is csak egyre jobbak vagytok. Fantasztikus az edzői stáb, remélem a Pats ellen is hozzátok a győzelmet. A VILÁG VELETEK VAN! 😊
bcsarli
Ilyen, mikor egy Bengalsos és egy Steelerses egyetért.. 😊

Nagyon kíváncsi voltam mit fog hozni a mindig underdog csapatotok, mostmár remélem, meglesz az SB, óriási tett lenne Wentz sérülése után...

Amilyen "szerencsésnek" tűnt a Falcons elleni győzelem, olyan tisztán mostátok le a Vikingeket, óriási gratuláció, "fly Eagles! 😉 "
1 hónapja
Miknar Cincinnati Bengals 380
A jaguárok megtették azt a szívességet hogy megverték a Jetst, ezzel matematikailag is biztossá vált a PO a számunkra.

Hivatalosan is jó csapat lettünk, 2 egymást követő PO év 😎😎
több mint 1 éve
Miknar Cincinnati Bengals 380
Na akkor elölről 😀 Nem tudom mit szerencsétlenkedek, máskor is töltöttem fel képet és akkor ment (mondjuk telóról próbáltam először az lehet gond volt)Szóval elég menő ez a plakát 😀
(ha most sem látszódik feladom 😀 )
több mint 1 éve
Miknar Cincinnati Bengals 380
Egyet aludva a tegnapira, és az eufóriára:

- Burrow ahogy a szezon elejétől indulva, sérülésből visszatérve kezdte az idényt, és ahová eljutott az utolsó 2 mérkőzésen, az valóban egy franchise QB berobbanása, talán több is annál
- Anno anno a tavalyi draft legelején én falember húzása mellett voltam, mondván bármekkora csoda elkapó érkezhet ide, ha nem tudjuk megvédeni Burrowt, úgy sem érünk semmit vele. Ebben nem kicsit tévedtem szerencsére 😊 Nem ragozom én is Chase teljesítményét, mindent elmondanak a számai, ahogyan az is, amilyen hatással lett a csapatra. A már tavaly is erős Boyd-Higgins-Mixon trióhoz behozta az egyensúlyt Chase, mindenkinek megvan a maga szerepe, és látszólag mindenki elégedett is vele. Ugyanakkor ez a fal csak minimálisan jobb mint a tavalyi. Amiben benne van Pollack munkája, J. Williams beérése 2. évre, Spain remek játéka és Reiff megbízhatósága. Tegnap láthattuk mi történik akkor, ha ebből a falból kiesnek. Ez a fal konkrétan még mindig 1 lépésnyire van az életveszélyessé nyilvánítástól, 2 jó falembernyire vagyunk attól, hogy ez az offense kis túlzással megállíthatatlan legyen.
- A defet nem tudom hová tenni, annyira nem is értek a focihoz, hogy okoskodjak, de az öltözőben valamit nagyon rendbetehettek a fejekben mert egy ligalja első félidős védelemből sikerült átfordulni és 3 ponton tartani a KC-t a 2. félidőre. Mi lehet a titok?!
- Könnyű szeretni a csapattagokat ha fut a szekér, de valahogy szezon kezdete óta az az ember érzése hogy emberileg is együtt van ez a csapat. Követem instagramon a bengalst, és nagyon érdekesek a meccs utáni feltöltött videók, Taylor beszédei, Uzomah hangja és irányítása a csapat felett
- McP-ről nem írok, SirPub kollega megtette külön, plusz én már eleget sztároltam ráadásul tökéletesen egyetértek vele. Tavaly Bullock több ilyen meccset eldöntő FG-t hagyott ki
- Csak abban bízom hogy nem megyünk rá a rekordokra Burrowékkal, és mindenki pihen a Browns ellen. Csábító, hogy a franchise valaha volt legjobbjává tegye Burrowt, de pont Garrett ellen, ezzel a cserefallal, 1 percet sem játszatnám (Tényleg, mi van Spainel vajon?)

Örömködve, reménykedve ilyen kis eszmefuttatást írni a playoff előtt: mióta rátaláltam erre a fórumra, nem volt még rá lehetőségem Bengals szurkolóként.

Jó érzés. Hozzá tudnék szokni!
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 380
Olvasva ezt a csoportot, 1 az 1 ben olyan erzesem van mintha a Bengalsrol beszelnetek tavalyrol, persze normalis D nelkul 😀

En is ugy gondoltam meg tavaly hogy qb > minden mas, azonban ahogy ez az almom teljesult, maris ujabb remalmom lett, minden meccsen Burrow egeszsegeert szurkolok csak.

Szoval en azt mondom hogy OL = QB, szerintem nem letezik egyik a masik nelkul (kivetel Wilson 😀 )