NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 063
Ez se volt semmivel se kevésbé ütőmozdulat mint az azt kiváltó teljesen felesleges könyökös.
Olasz csapatban argentín, digók everywhere.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
 www.euronews.com/2025/02/20/former-spanish-football-boss-luis-rubiales-found-guilty-of-sexual-assault

10k és 1 év távoltartás ....
Negritis, a vajda
Ez Spanyolország...
Yamal19
Ha viszont Mapi León is odanyúlt ahova az ellenfele mondta, akkor remélem azért mert ő egy játékos nem lesz elsöpörve.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
vfdbfdsn 175
 www.euronews.com/2025/02/20/former-spanish-football-boss-luis-rubiales-found-guilty-of-sexual-assault

Negritis, a vajda
Ez Spanyolország...
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 040
The RFEF’s Compliance Department has concluded that there is no conflict of interest in referee José Luis Munuera Montero’s business activities.

He was never involved with Atlético Madrid in any business dealings.

@isaacfouto
zacknorb
A 80 evas apjat halalosan megfenyegettek, de nem baj majd tanul belole… a patkany 😀
Blevi
El van csalva!!!! Szerencsetlen fogyatekosok...mintha az eletuk mulna egy foci meccsen.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
The RFEF’s Compliance Department has concluded that there is no conflict of interest in referee José Luis Munuera Montero’s business activities.

@isaacfouto
zacknorb
A 80 evas apjat halalosan megfenyegettek, de nem baj majd tanul belole… a patkany 😀
10 hónapja
Every time a CL final has been played in Munich, the winner had never won the tournament before.

1998 - Dortmund
2012 - Chelsea
2025 - ?
zacknorb
nézzük ki jöhet szóba?
Arsenal, Lille, Atletico, Brugge, Leverkusen
innen akkor legyen Brugge - Lille döntő 😀

10 hónapja
vfdbfdsn 175
Every time a CL final has been played in Munich, the winner had never won the tournament before.

1998 - Dortmund
2012 - Chelsea
2025 - ?
zacknorb
PéEzsGé
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya

1998 - Dortmund
2012 - Chelsea
2025 - ?

Poloska vagyok.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya

@isaacfouto
zacknorb
akkor mégse csalt csak szar a munkájában?
Negritis, a vajda
Minő meglepő, egy kommunikációs cégnek, főleg annak egy sideproject Linnedin profiljának, ami álláshirdetéseket tesz közzé, semmi hatása nincs a pályán mutatott bírói tevékenységre. WOW

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
10 hónapja

@isaacfouto
zacknorb
akkor mégse csalt csak szar a munkájában?

10 hónapja

@isaacfouto

Poloska vagyok.
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Minek kellene lennie a szabálynak?
Mikey
Közvetlen szabadrúgás egy olyan esetben, amikor van érdemi kontakt a tizenhatoson belül, de a támadónak esélye sincsen megjátszani a labdát.
Lehetne olyan esetben is, amikor nem szándékos, nem célzatos a kezezés a védő részéről, hanem pl közelről rárúgják a kezére.
Willie Parker
Most is közvetlen szabadrúgás van. Közvetlen szabadrúgás a tizenhatoson belül a tizenegyes.

Erről amúgy az jutott eszembe, ha a csatár túl hosszan tolja meg a kapus előtt, az kirántja a lábát, az se legyen tizi, mert nem volt esélye elérni?
Egyáltalán mit jelent a nem volt esélye elérni, ez is marha szubjektív, erről is komoly viták mennének.
zacknorb
Ha a csatár maga tolja meg a labdát, akkor nemhogy esélye volt megjátszani, hanem meg is játszotta maga. Tehát ha kirántja a lábát - feleslegesen a kapus - akkor tizi.
Én olyan helyzetre írtam, hogy ha a szélső pl 7 méter magasan felrúgja a beadást a lelátóra, de a csatárt az ötösön meglökik hátulról, akkor legyen szabadrúgás, mert nem volt gólhelyzet, hiszen nem tudta volna befejelni a beadást, de legyen szankció, mert volt szabálytalanság. A szankció pedig a szabad - ne az ingyen tizi - legyen, hiszen érdemi kontaktot kapott. A védők/kapusok elég gyorsan leszoknának a felesleges odalépésekről, rúgdosódásról.
A közvetlen szabadrúgások jó megoldások lennének a védők kvázi vétlen/véletlen kezezéseire is, amikor közelről kézre bombázzák, vagy blokkoláskor felpattan. A támadó általi kézérintés meg mindig vegye el a gólt.

A másik halálom a PL-ben a trend, amikor szögletnél v oldalszabadnál blokkolják a kapust, amiben a saját csapatom, az Arsenal jár élen. Szóval ezt az elzárást megbüntetném, mert ellehetetleníti a kapus kijövetelét és a labda általa történő megjátszását.

A következő amit nagyon büntetnék, azok a beakasztós tizenegyes kiharcolások a támadók által (a Jota-féle lábkulcsolós mozzanatok) ...több sárgát kell adni, nemhogy 11-est.
Willie Parker
az Diaz volt, Zsóti nem lógatott semmit, csak dobta magát 😛
azelőtt meg tavaly a mu ellen Elliott. bár talán a Fulham ellen tavaly Zsóti is megcsinálta

meg amin még javítani kellene (tavaly is kellett volna), hogy a so-called sztárok is megkapják pofázásért meg partjelzőre ordításért a lapot, olyanra gondolok itt, amit pl Odegaard tavaly meccsenként meghúzott
10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 943
Minek kellene lennie a szabálynak?
Mikey
Közvetlen szabadrúgás egy olyan esetben, amikor van érdemi kontakt a tizenhatoson belül, de a támadónak esélye sincsen megjátszani a labdát.
Lehetne olyan esetben is, amikor nem szándékos, nem célzatos a kezezés a védő részéről, hanem pl közelről rárúgják a kezére.
Willie Parker
Most is közvetlen szabadrúgás van. Közvetlen szabadrúgás a tizenhatoson belül a tizenegyes.

Erről amúgy az jutott eszembe, ha a csatár túl hosszan tolja meg a kapus előtt, az kirántja a lábát, az se legyen tizi, mert nem volt esélye elérni?
Egyáltalán mit jelent a nem volt esélye elérni, ez is marha szubjektív, erről is komoly viták mennének.
zacknorb
Ha a csatár maga tolja meg a labdát, akkor nemhogy esélye volt megjátszani, hanem meg is játszotta maga. Tehát ha kirántja a lábát - feleslegesen a kapus - akkor tizi.
Én olyan helyzetre írtam, hogy ha a szélső pl 7 méter magasan felrúgja a beadást a lelátóra, de a csatárt az ötösön meglökik hátulról, akkor legyen szabadrúgás, mert nem volt gólhelyzet, hiszen nem tudta volna befejelni a beadást, de legyen szankció, mert volt szabálytalanság. A szankció pedig a szabad - ne az ingyen tizi - legyen, hiszen érdemi kontaktot kapott. A védők/kapusok elég gyorsan leszoknának a felesleges odalépésekről, rúgdosódásról.
A közvetlen szabadrúgások jó megoldások lennének a védők kvázi vétlen/véletlen kezezéseire is, amikor közelről kézre bombázzák, vagy blokkoláskor felpattan. A támadó általi kézérintés meg mindig vegye el a gólt.

A másik halálom a PL-ben a trend, amikor szögletnél v oldalszabadnál blokkolják a kapust, amiben a saját csapatom, az Arsenal jár élen. Szóval ezt az elzárást megbüntetném, mert ellehetetleníti a kapus kijövetelét és a labda általa történő megjátszását.

A következő amit nagyon büntetnék, azok a beakasztós tizenegyes kiharcolások a támadók által (a Jota-féle lábkulcsolós mozzanatok) ...több sárgát kell adni, nemhogy 11-est.
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még 12 meccse van a Poolnak a bajnokságban. 7 otthon 5 idegenben, ebből az első hétvégén az Etihadban. Szóval hétfőn úgy fog kinézni, hogy a maradék 12 meccsből majd kétszer annyi lesz az Anfielden. Tudom az Arsenal ezer sebből vérző támadósora stb de azért csak nyerik most a meccseket Saka meg Havertz nélkül is a Pool meg épp a szezon 'mélypontján' van. Én kezdek izgulni sajnos. 😕
alatriste
Mint mi 34-6-nal a SB-on 😉 😛
10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Még 12 meccse van a Poolnak a bajnokságban. 7 otthon 5 idegenben, ebből az első hétvégén az Etihadban. Szóval hétfőn úgy fog kinézni, hogy a maradék 12 meccsből majd kétszer annyi lesz az Anfielden. Tudom az Arsenal ezer sebből vérző támadósora stb de azért csak nyerik most a meccseket Saka meg Havertz nélkül is a Pool meg épp a szezon 'mélypontján' van. Én kezdek izgulni sajnos. 😕

Liverpool Fc
10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Pool újabb pontvesztés?
ThundersNFL a Paraszt
1.5-2 hét alatt leadjuk a teljes előnyt
Negritis, a vajda
azért tudható volt hogy ez a bajnokság ledurvább menete most, főleg, hogy a ligakupa döntő miatt ugye mozgott a villa elleni meccs is

@Everton
Wolvs
@Villa
@City
Newcastle

Mindezt 14napon belül...

Lesz még a bajnokság végén majd egy Spurs, Chelsea, Arsenal sor de csak a középső idegenbeli. Az is erős lesz persze de az a 3 meccs 15 nap alatt megy le majd... (Nyilván ha addig van még bl és van forduló akkor ugyna úgy sűrű lesz de az más tészta).

Liverpool Fc
10 hónapja

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
10 hónapja

A Real Madrid leginkább underrated játékosa Rodrygo

Poloska vagyok.
10 hónapja
Nem követem a soccert, de akkor most Eredivisie > Serie A?
r.baggio
mindig is 😊

10 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
Nem követem a soccert, de akkor most Eredivisie > Serie A?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Végre egyszer jól focizunk guardiola csapata ellen és nem csak bemákoljuk😀
eaglesmcnabb
Te meg két hete még aggódtál egy ilyen sima és egyértelmű párosításnál is...
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, mert a bajnokságban mutatott játék nyomokban sem tartalmazta a mait.
Jobb hogy a cityt kaptuk, ha a celtic lett volna az ellenfél csak azt hallanám hogy bemákoltuk ezt a fordulót.

Következő fordulóban nem mondom hogy a Bayert szeretném, de az Atletico mostanában mindig jól focizik ellenünk.
eaglesmcnabb
Ancelotti. O szinte mindig akkor szedi ossze a fejeket, amikor kell. Clutch a pali. Lehet ot nem szeretni, de szerintem semmivel sem kisebb zseni, mint a mindenki altal rajongott Guardiola. Ancelotti leszarja a tiki-takat, o csak nyer. Neha szepen, neha csunyan, de valahogy mindig kepes hatni a jatekosaira, meg ennyi ev utan is.
Stez
en imadtam, imadom (meg a mostani birozasa ellenere is). mai napig nem ertem mi nem mukodott nalunk vele. a jatekosokat sem ertettem meg, hogy miert lazadtak fel ellene.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
a dios hirrel huye voltam.felreolvastam.kirugtak az edzot azutan h mondtak h nem
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
Végre egyszer jól focizunk guardiola csapata ellen és nem csak bemákoljuk😀
eaglesmcnabb
Te meg két hete még aggódtál egy ilyen sima és egyértelmű párosításnál is...
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, mert a bajnokságban mutatott játék nyomokban sem tartalmazta a mait.
Jobb hogy a cityt kaptuk, ha a celtic lett volna az ellenfél csak azt hallanám hogy bemákoltuk ezt a fordulót.

Következő fordulóban nem mondom hogy a Bayert szeretném, de az Atletico mostanában mindig jól focizik ellenünk.
eaglesmcnabb
Ancelotti. O szinte mindig akkor szedi ossze a fejeket, amikor kell. Clutch a pali. Lehet ot nem szeretni, de szerintem semmivel sem kisebb zseni, mint a mindenki altal rajongott Guardiola. Ancelotti leszarja a tiki-takat, o csak nyer. Neha szepen, neha csunyan, de valahogy mindig kepes hatni a jatekosaira, meg ennyi ev utan is.
Stez
Pont ezért nem tartom olyan sokra guardiolát, mert ő meg semennyire sem az.

Az ő focija a csúcson is arra volt kihegyezve, hogy a sokkal erősebb és mélyebb keretével a papíron gyengébb csapatokat üzembiztosan csapkodták oda-vissza, ezzel szemben mikor ki-ki párharc volt akkor sokszor felülmúlták őket. Ezért nyert ilyen sok bajnokságot, és ilyen kevés BL-t.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Kíváncsiságból ránéztem a tabellára. Eszembe nem jutott a 20+ év alatt, hogy olyan lesz, hogy a Liverpoolnak több pontja lesz a bajnokság ezen szakaszában, mint a Man Utdnak és az Evertonnak összesen. Akár bajnok lesz a csapat, akár nem, ez vicces. 😊
Mikey
És a hétvégén talán pont egymás ellen játszanak