Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
De igazából ki se lépett. Akkor már rúgta volna felElképesztőButa Boey kilépett
Hol van Boey baszki
csebi
Bazsinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
biztos nem kell a pszichologusom szama?Dibusz?Gundel miről beszél? Ezt nem nagyon van kapus aki kitoljaA fia esetleg
ervinator
csebi
petey
10 hónapja
😔
10 hónapja
Persze. De a ligat es a BLt is nehezen.Szerintem idén a Reál lófaszt sem fog nyerni....Mèg azèrt itt se estek ki ès LaLigat kupát is nyerhetnek....
ThundersNFL a Paraszt
dande2
BLt altalaban amúgysem páratlan évben nyer a Real.
10 hónapja
Elképesztő Hol van Boey baszki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Szerintem idén a Reál lófaszt sem fog nyerni....Mèg azèrt itt se estek ki ès LaLigat kupát is nyerhetnek....
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
köszi Müller, köszi Fülöp Laci 😀Ja tudtam h jön a gol mikor elkezdte mondani
gamerkr
10 hónapja
Szerintem idén a Reál lófaszt sem fog nyerni....Csúnya vereség, de ha ez kell hogy vegre elmenjen Ancelotti akkor legyen. Vini is mehetne vele, de arra sok esélyt nem látok sajnos.
ThundersNFL a Paraszt
Én nem tudom minek kéne történnie hogy lecserélje Vinit😀 tuti jobban állnank ha Endrick kezdene középen és mbappe Vini helyén. Pláne hogy Mbappe be van oltva gól ellen.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
köszi Müller, köszi Fülöp Laci 😀
10 hónapja
Ott van Dr Molnár Tamás
10 hónapja
Müller
10 hónapja
Nyilván Boeynak kell 25rol rá lonie aki március 8 óta nem játszott
10 hónapja
Kane ma nem lő gólt komolyan
10 hónapja
Akkora 2 gól volt hogy a Sickos Committee is kitette
Poloska vagyok.
10 hónapja
Megnézném a futómennyiséget, tippre 10 km mínuszban vagyunk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Szerintem idén a Reál lófaszt sem fog nyerni....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
ez les leszvagy mégse
ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
Ég a ház és behozza vaszkezt, erre nincsenek szavak. 🤣🤣
10 hónapja
ez les lesz
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"