NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Ebbol, hogy tudunk lest csinalni?😃😃Vmeik masodedzo pedig bmi rögzített helyzet mágus, nagy bedobasok meg minden ami fmben is angol 5-6. Osztályban válik be.
Kenny
Közben ott a második, nem lesz itt cseh ki támadás
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Pápá Keane
10 hónapja
Remélem a kiesés után elkezdődik a tisztogatás (hahahaha)dibusz sérlésére meg varga eltiltására fogják
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Remélem a kiesés után elkezdődik a tisztogatás (hahahaha)
10 hónapja
Eddig is nekimentek, oszt' mégis elég a két fülem ahhoz, hogy megszámoljam, hány kontrája volt a Fagyinak.Ez egy gyenge cseh csapat…De azt sejteni lehetett, hogy a Fradi nem akar majd jatszani, kapott gol nelkul meg nem fogja kihuzni. Ciki, hogy Keane terve hamar bedolt, a masodik felidoben ha a csehek kitamadnak (mert szerintem neki fognak menni a Fradinak), akkor le lehet oket kontrazni, mert a vedelmuk siralom.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
10 hónapja
Saldanha baszki egy lépést sem hajlandó többet tenni mint kellene. Ha tovább viszi még jobb helyzet is lehetett volna így meg saját játékost találunk el.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
A szögletet megelozo akcional meg kezezéssel maradt a plzeninél a labda, naná hogy ebbol lett utána a gólEz egy gyenge cseh csapat…Egy meg gyengébb magyar csapat ellen.
JC6 (Mr. Miele)
Meg ha ki is hagyjak Ramirezen tizi volt …
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Ez egy gyenge cseh csapat…De azt sejteni lehetett, hogy a Fradi nem akar majd jatszani, kapott gol nelkul meg nem fogja kihuzni. Ciki, hogy Keane terve hamar bedolt, a masodik felidoben ha a csehek kitamadnak (mert szerintem neki fognak menni a Fradinak), akkor le lehet oket kontrazni, mert a vedelmuk siralom.
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Most akkor a következő cél az a 11-esek gondolom. /Bterv
10 hónapja
Ez egy gyenge cseh csapat…Várjál, a csehek vannak piros-kékben.
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Pedig a 0-0 tízszeres lett volna👀 nem véletlen
10 hónapja
Ez egy gyenge cseh csapat…Egy meg gyengébb magyar csapat ellen.
JC6 (Mr. Miele)
Meg ha ki is hagyjak Ramirezen tizi volt …
10 hónapja
Ajaxnál rájöttek, hogy nem kell nekik az EL

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Ez egy gyenge cseh csapat…
10 hónapja
Az Anderlecht - Fenerbahce meg már véget is ért.
10 hónapja
Komoly lehet az a baloldali védő akit a Saldanya lesprintelt, lehet többet arra járni
10 hónapja
Ott jött Zakariás basszus. Szardannya…
10 hónapja
Civic helyett tényleg nincs más?
10 hónapja
Bodo - Twente meccs rendes játékidő vége elég izgalmas lehetett 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
van egy magyar a kezdőben, csak nehogy az is sok legyen
10 hónapja
Elég védekezőre sikerült ez a kezdő…Amíg előnyben, addig OK.
Én azt hittem a kontrák miatt bekerül legalább 1 villám szélső - mondjuk egyik sincs formában.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Ma a saját fegyverükkel harcolok a csehek ellen!Nekem is van egy Krusovice a hűtőmben
| Vettem négy Plsner Urqellt.. |
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ma a saját fegyverükkel harcolok a csehek ellen!| Vettem négy Plsner Urqellt.. |
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)