NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
87
8
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Értem én hogy totál kiveszett már ez, ma már inkább kirúgatja magát hogy megkapja a pénzt - de ezért amit ő itt alkotott tényleg nem lenne pofám még a zsét is lenyúlni, bár ugye ten Hag is büszke volt rá.Jajjjj hat persze. Mert a foci az úriemberek sportjaKeanet varhaton mikor basszak ki?Őszintén? Ha kicsit is úriember lemond.
Hendrix
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
A Miami Marlins GM is meghúzott egy ilyet 2015 körül, címegyesítést hajtott végre, aztán kibaszták mindkét pozícióból.Ducksnal volt olyan h Randy Carlylet kivágta a GM és aztán ő maga leült HCnak. Mekkora lenne ha Hajnal leülne edzőnekKeanet varhaton mikor basszak ki?2 hét szerintem
Hendrix
Kampman
csebi
10 hónapja
Jajjjj hat persze. Mert a foci az úriemberek sportjaKeanet varhaton mikor basszak ki?Őszintén? Ha kicsit is úriember lemond.
Hendrix
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Csehektől repülhet már haza. Nem hiszem, hogy ilyen blamák után maradhatKeanet varhaton mikor basszak ki?2 hét szerintem
Hendrix
Kampman
10 hónapja
Ducksnal volt olyan h Randy Carlylet kivágta a GM és aztán ő maga leült HCnak. Mekkora lenne ha Hajnal leülne edzőnekKeanet varhaton mikor basszak ki?2 hét szerintem
Hendrix
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Keanet varhaton mikor basszak ki?Őszintén? Ha kicsit is úriember lemond.
Hendrix
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Eddig ezzel nem volt gond, most mindket stabil magyar hianyzik, ez van. A mai fociban ez nem egyszer előfordul, és Cisse amúgy eleg stabil hogy megérdemelje a szalagot ilyen esetben.Sztem mindent elmond a keretrol h Cisse a csk. Csávó másfél éve van a csapatbanKeane amugy messze az utobbi idok legszarabb jatekat bemutato edzoje. Ennel meg Stoger is jobb volt.Stoger simán behúzta volna a mennyeit, ha hagyják.
Kenny
Keane még képes lesz véget vetni a 6-os sorozatnak is.
Ez a nihil a Doll, sőt a Moniz korszak végét idézi.
Csak akkor még volt még 1-2 úgy-ahogy azonosulható játékos a keretben, itt már senki.
Furcsa egy 6-szoros címvédő csapat szimpatizánsaként ilyen helyzetben panaszkodni, mert kb. 10-12 évvel ezelőtt a jelenlegi szituáció kb. álomnak is hihetetlen volt, de hát hozzászoktunk a jóhoz.
Kampman
csebi
A baj hogy az utóbbi 1-1.5 év igazolásai nem jönnek be (max Gartemann), kijelenthető hogy újjá kell építeni a csapat támadó harmadát. Varga mögé igazolni kell egy hasonlo adottságokkal rendelkezo cserét (Pesic az volt de kiöregszik úgy néz ki), kell hozni egy jó DMet (ez a brazil ugyanolyan szar mint a másik a vedelemben, sok jó megoldás de ordas nagy faszsagok is ami nem fér bele), ha elmegy abu fani új szervezo is kell. Kadyt én semmiképp sem engedtem volna el, plane nem ezért a DMért...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Istenem mi megy szakerteskent: hat Saldanha szépen megtartott néhány labdát
10 hónapja
Két mp-s hazaárulózás között oly mindegy amúgy israngado.24.hu/magyar_foci/2025/02/19/europa-liga-kubatov-gabor-ftc-viktoria-plzen/mit mondjon? kimegyunk, hogy kiessunk?
🤡🤣
Stoki
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Eddig TNTn néztem de sztem a 2. Félidőre be nyomom az m4t. Szeretek veszélyesen élnién csak olvasom mi megy itt 😊
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Keanet varhaton mikor basszak ki?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Eddig TNTn néztem de sztem a 2. Félidőre be nyomom az m4t. Szeretek veszélyesen élni
10 hónapja
A cseh sörök kihoztak most belőle pár politikai posztot is.kussoljonrangado.24.hu/magyar_foci/2025/02/19/europa-liga-kubatov-gabor-ftc-viktoria-plzen/mit mondjon? kimegyunk, hogy kiessunk?
🤡🤣
Stoki
Kenny
Stoki
Kevesebb politikát, több focit elvtársak!
10 hónapja
Sztem mindent elmond a keretrol h Cisse a csk. Csávó másfél éve van a csapatbanKeane amugy messze az utobbi idok legszarabb jatekat bemutato edzoje. Ennel meg Stoger is jobb volt.Stoger simán behúzta volna a mennyeit, ha hagyják.
Kenny
Csak akkor még volt még 1-2 úgy-ahogy azonosulható játékos a keretben, itt már senki.
Furcsa egy 6-szoros címvédő csapat szimpatizánsaként ilyen helyzetben panaszkodni, mert kb. 10-12 évvel ezelőtt a jelenlegi szituáció kb. álomnak is hihetetlen volt, de hát hozzászoktunk a jóhoz.
Kampman
10 hónapja
Igen, csak az meg óriási fradi hiba után jött, szerencsetlen fasz ott totyorgott a labdávalA masodik golnal azert nehezebb nagyobb ziccerbe kerulni, az sokat dobott a staton.Sosem ertettem, ezután sem fogom ezt az xG számítást megérteni. Hány gólt ígérő helyzete volt a plzennek??? Egy végig vitt akciójuk nem volt jóformán, nagy helyzet meg 0.ÖngólVan az 1.79 Btw …
Plzen kb 0.20as xGvel áll 3-0ra, kibaszott vicc
davemayer
csebi
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Stöger jobb volt mint Csercse, csak nála a védekezés volt menthetetlen.Keane amugy messze az utobbi idok legszarabb jatekat bemutato edzoje. Ennel meg Stoger is jobb volt.Azért Csercsenel is volt h sirtunk, néha annyira nem volt elképzelés …
Kenny
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Keane amugy messze az utobbi idok legszarabb jatekat bemutato edzoje. Ennel meg Stoger is jobb volt.Stoger simán behúzta volna a mennyeit, ha hagyják.
Kenny
Csak akkor még volt 1-2 úgy-ahogy azonosulható játékos a keretben, itt már senki.
Szerkesztette: Kampman
10 hónapja
Keane amugy messze az utobbi idok legszarabb jatekat bemutato edzoje. Ennel meg Stoger is jobb volt.A mijèt?? ijen itt Vargazolióta nem volt 😏 (direkt írtam így mielőtt 😉)
Kenny
10 hónapja
Keane amugy messze az utobbi idok legszarabb jatekat bemutato edzoje. Ennel meg Stoger is jobb volt.Stögernél legalább támadójáték volt. Mondjuk azok a játékosok ennél sokkal jobbak voltak.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Keane amugy messze az utobbi idok legszarabb jatekat bemutato edzoje. Ennel meg Stoger is jobb volt.Azért Csercsenel is volt h sirtunk, néha annyira nem volt elképzelés …
Kenny
10 hónapja
Hat úgy legalább 4 😊Sosem ertettem, ezután sem fogom ezt az xG számítást megérteni. Hány gólt ígérő helyzete volt a plzennek??? Egy végig vitt akciójuk nem volt jóformán, nagy helyzet meg 0.ÖngólVan az 1.79 Btw …
davemayer
csebi
davemayer
A három gólt remelem nem kell magyarázni;
Elsőt három méterről kellett be passzolni úgy h kapus máshol feküdt
Második: ajtó ablak ziccer 10 méteren
3: ötösön belülre jött a beadás földön (de itt lehet nem volt xg loves végül, nem tudom)
És volt ezen kívül egy nagy védése Grofnak
10 hónapja
kussoljonrangado.24.hu/magyar_foci/2025/02/19/europa-liga-kubatov-gabor-ftc-viktoria-plzen/mit mondjon? kimegyunk, hogy kiessunk?
🤡🤣
Stoki
Kenny
10 hónapja
oszt mire fel nem?Amúgy: ha a csehek a második félidőben próbálnak ráülni az eredményre, akkor még megszívhatják. Ha viszont van eszük, akkor sima.És nálunk ki rúg gólt? Szardannya? A lusta Abu? A villámgyors Civic? A Forman kívüli Zakariás?
nagylaza, főpohárnok
Érthetetlen Traoré miért nem kezdett..
mondta a spanom, még a kinevezés előtt, hogy kókler a Keane, nem hittem neki..
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
A masodik golnal azert nehezebb nagyobb ziccerbe kerulni, az sokat dobott a staton.Sosem ertettem, ezután sem fogom ezt az xG számítást megérteni. Hány gólt ígérő helyzete volt a plzennek??? Egy végig vitt akciójuk nem volt jóformán, nagy helyzet meg 0.ÖngólVan az 1.79 Btw …
davemayer
csebi
davemayer