Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Mi történt Glasgow-ban?Ki volt irva 0-1 mondom szevasztok, gyökerek, erre 0-0? Var meg tizi meg piros..
10 hónapja
Ha en lennek a Manchester United Managere. Akkor Yoro, Bruno Fernandes es esetleg Garnacho maradhatna, a tobbieket mind eladnam... Ugarte, Dalot, Casemiro, HOJLUND es ONANA mind mehet messzire.
10 hónapja
Monjduk érdekes hogy nem videózták a végén a beadás előtt szerintem kint volt a labda az alapvonalon, mielőtt a lyoni visszapasszoltaVideózzák, mint mindent.
kapitnono
Poloska vagyok.
10 hónapja
Monjduk érdekes hogy nem videózták a végén a beadás előtt szerintem kint volt a labda az alapvonalon, mielőtt a lyoni visszapasszolta

10 hónapja
Onana whats my name... masodik felvonas!
10 hónapja
Persze, hogy a MU-gól idején megyek ki cigizni. (Mondván, áh, már úgyse változik az eredmény...)
10 hónapja
Ez a Bilbao meccs is komoly
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ennyire nem akartam belemenni, csak ő nagy feltűnt nekem 😀Ez a Hojlund olyan falábú, hogy fájdalmas nézni minden labdaérintését 😀3 játékosnál többet nem tudsz mondani, aki nem lenne falábú jelen pillanatban Manchester vörös felében
kapitnono
Toto21

10 hónapja
Ez a Hojlund olyan falábú, hogy fájdalmas nézni minden labdaérintését 😀3 játékosnál többet nem tudsz mondani, aki nem lenne falábú jelen pillanatban Manchester vörös felében
kapitnono
10 hónapja
Lesz meg barmilyen MU-meccs, ahol Onana nem potyazik legalabb egyet?
10 hónapja
Ez a Hojlund olyan falábú, hogy fájdalmas nézni minden labdaérintését 😀

10 hónapja
Onana whats my Name. Olyan lepkeket csinal hogy csak na. Erted a heten Courtois is kapott golt szabadbol, de Onana döglött vetödese zsenialis...
10 hónapja
Hajdu B mindig ennyi baromsagot mesel? Pl most Yoro a Lyonbol jött a Unitedhez...Lehet, hogy inkább a Spurs meccsét kéne néznem. Vezet a Frankfurt.
Toto21
10 hónapja
Nem lehet minden úgy, ahogy szeretnénk.Salah és van Dijk is két éves szerződést fog aláírni, a hírek alapján napokon belül. FUCK YEA!!jah már tegnap vagy tegnapelőtt volt írva
Mikey
valahol örülök, valahol viszont sajnálatos hogy így TAA off
bár ki tudja mi lesz a vége
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Hajdu B mindig ennyi baromsagot mesel? Pl most Yoro a Lyonbol jött a Unitedhez...lille - lyon egy kutya, nem? 😊
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Hajdu B mindig ennyi baromsagot mesel? Pl most Yoro a Lyonbol jött a Unitedhez...
10 hónapja
Lazio nagyon cinkes, a Bodü Glimtnek 2 góllal kéne már mennie.Esetleg mondanál akkor pl. négyet?
Sixo
10 hónapja
Lazio nagyon cinkes, a Bodü Glimtnek 2 góllal kéne már mennie.Csak mondanom kellett.
Sixo
10 hónapja
Jó amikor kizoomolnak akkor lehet látni.Semmi hó nincs a pályán, még a nyoma sem. Nem is esik.Bodø by 🫶 Kampdag💛 pic.twitter.com/0YLAUcUVyP
— FK Bodø/Glimt | Seriemester 2024 🏆 (@Glimt) April 10, 2025
Este itt játszik a Lazio
zacknorb
Sixo
10 hónapja
Semmi hó nincs a pályán, még a nyoma sem. Nem is esik.Bodø by 🫶 Kampdag💛 pic.twitter.com/0YLAUcUVyP
— FK Bodø/Glimt | Seriemester 2024 🏆 (@Glimt) April 10, 2025
Este itt játszik a Lazio
zacknorb
10 hónapja
Asking an Arsenal fan how many times they have watched those Declan Rice free-kicks
— Paddy Power (@paddypower) April 9, 2025
pic.twitter.com/M6VnSeGUWh