NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
7
3
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Azert valahol vicces hogy mi fanyalgás megy hogy 3x megélt kupatavasz után sikerül harmadszorra is egyből kiesni - ebből is látszik hogy ez a párharc hozható lehetett volna.Sztem a kiesés papírforma. De a játék képe mind itt és az nb1ben plusz eredmények siralmasak
Keane jövőjére kiváncsi leszek, most nagyon ilyen Gary Neville-s edzői karriernek tűnik ez.
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
én big Sam-et akarom és .Xavi, Zidane, Allegri vagy esetleg Southgate? Merni kell nagyot almodni.hálisten van munkája, de Sam allardyce sztem jó lenneJurgen Klopp se vonult meg vissza hivatalosan. Egy telefont megerhet.Ten Hag amúgy csapat nélkül van még...Detarit vissza kellene hozni a Fradi kispadra.Bobby Davison. Magyar edző nem lehet nálunk
Hendrix
csebi
FLZOLI
Hendrix
a kultúra már úgyis adott
Negritis, a vajda
A Fradi egy eros buszke klub multkor azt mondta az autoszerelo elnok.
Hendrix
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Azert valahol vicces hogy mi fanyalgás megy hogy 3x megélt kupatavasz után sikerül harmadszorra is egyből kiesni - ebből is látszik hogy ez a párharc hozható lehetett volna.Egy cseh középcsapat ellen semmi köze nem volt a meccshez a Fradinak. Ettől azért nehéz belelkesedni.
Keane jövőjére kiváncsi leszek, most nagyon ilyen Gary Neville-s edzői karriernek tűnik ez.
davemayer
10 hónapja
Xavi, Zidane, Allegri vagy esetleg Southgate? Merni kell nagyot almodni.hálisten van munkája, de Sam allardyce sztem jó lenneJurgen Klopp se vonult meg vissza hivatalosan. Egy telefont megerhet.Ten Hag amúgy csapat nélkül van még...Detarit vissza kellene hozni a Fradi kispadra.Bobby Davison. Magyar edző nem lehet nálunk
Hendrix
csebi
FLZOLI
Hendrix
Negritis, a vajda
A Fradi egy eros buszke klub multkor azt mondta az autoszerelo elnok.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
OFF Most, hogy rákerestem: a képek alapján nagyon szép városnak tűnik Plzen, még nem jártam ott.
10 hónapja
írtam múltkor, hogy a Fradi a mákos sorsolásának is köszönheti a továbbjutástKubinal csak van pár zsák krumpli fölösben, választásokig majd visszapótolják.
a szurkolók amúgy már lázongtak, csak Kubi a B-közepen keresztül azt üzente, hogy nyugi, mert talpon vannak az EL-ben és az a fontos, szóval ne lázongjanak
kíváncsian várom most mi lesz a magyarázat 😊 vagy mivel próbálják befogni a szurkolók száját
NB2
10 hónapja
Azert valahol vicces hogy mi fanyalgás megy hogy 3x megélt kupatavasz után sikerül harmadszorra is egyből kiesni - ebből is látszik hogy ez a párharc hozható lehetett volna. Keane jövőjére kiváncsi leszek, most nagyon ilyen Gary Neville-s edzői karriernek tűnik ez.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Jó sorsolása volt a fagyinak, élt a lehetőséggel, bőven kimaxolta ez a csapat ezt a kupát, /ezért jár is a gratula/mert amúgy semmi keresnivalója nincs itt tavasszal- mint csapat kevés,
ezt kb hétről-hétre be is bizonyítja a bajnokságban.
10 hónapja
írtam múltkor, hogy a Fradi a mákos sorsolásának is köszönheti a továbbjutásta szurkolók amúgy már lázongtak, csak Kubi a B-közepen keresztül azt üzente, hogy nyugi, mert talpon vannak az EL-ben és az a fontos, szóval ne lázongjanak
kíváncsian várom most mi lesz a magyarázat 😊 vagy mivel próbálják befogni a szurkolók száját
10 hónapja
Jurgen Klopp se vonult meg vissza hivatalosan.De.
Hendrix
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Ha Varga lett volna, Saldanha nincs fent, ezaltal nem is jatszik minusz emberrel a Fradi, kezdeskent. Kontraknal meg veszelyesebb is, gyorsabb is, raadasul amugy sokkal tobb labdat tartott volna meg, ami altal a Fradi is jobban ki tud jonni. Nelkule hig fos volt ez a tamadojatek, vele azert valoszinuleg mas lett volna sok teren ez.Roppant halkan jegyzem meg, nyugodtan elo lehet venni a zseni Vargat is, hogy kepes volt egy ilyen meccsrol kilapoznia magat egy ujabb baromsaggal. Az is jol mutatja, fejben mennyire elcsuszott valami a Fradi-jatekosoknal, szet vannak esve teljesen.Mondjuk ha van Varga akkor meg lett volna szervezve a labdakihozatal? Vagy h presszingre mit csinálunk? Elképesztően esetlen a játék minden eleme a palinal.
Stez
Közben megvan már az ok: 10 perces áramszünet miatt lesz kiesés
csebi
10 hónapja
hálisten van munkája, de Sam allardyce sztem jó lenneJurgen Klopp se vonult meg vissza hivatalosan. Egy telefont megerhet.Ten Hag amúgy csapat nélkül van még...Detarit vissza kellene hozni a Fradi kispadra.Bobby Davison. Magyar edző nem lehet nálunk
Hendrix
csebi
FLZOLI
Hendrix
10 hónapja
Trumpnak biztos van valami ráérő fattya.Jurgen Klopp se vonult meg vissza hivatalosan. Egy telefont megerhet.Ten Hag amúgy csapat nélkül van még...Detarit vissza kellene hozni a Fradi kispadra.Bobby Davison. Magyar edző nem lehet nálunk
Hendrix
csebi
FLZOLI
Hendrix
10 hónapja
Roppant halkan jegyzem meg, nyugodtan elo lehet venni a zseni Vargat is, hogy kepes volt egy ilyen meccsrol kilapoznia magat egy ujabb baromsaggal. Az is jol mutatja, fejben mennyire elcsuszott valami a Fradi-jatekosoknal, szet vannak esve teljesen.Mondjuk ha van Varga akkor meg lett volna szervezve a labdakihozatal? Vagy h presszingre mit csinálunk? Elképesztően esetlen a játék minden eleme a palinal.
Stez
Közben megvan már az ok: 10 perces áramszünet miatt lesz kiesés
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Jurgen Klopp se vonult meg vissza hivatalosan. Egy telefont megerhet.Ten Hag amúgy csapat nélkül van még...Detarit vissza kellene hozni a Fradi kispadra.Bobby Davison. Magyar edző nem lehet nálunk
Hendrix
csebi
FLZOLI
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Volt már kaput eltalalo lovesunk?Traorenak egy, középre 20 méterről
Pesic, masterpiece 😊
somoskovig
10 hónapja
Roppant halkan jegyzem meg, nyugodtan elo lehet venni a zseni Vargat is, hogy kepes volt egy ilyen meccsrol kilapoznia magat egy ujabb baromsaggal. Az is jol mutatja, fejben mennyire elcsuszott valami a Fradi-jatekosoknal, szet vannak esve teljesen.
10 hónapja
1. Mint shitty csak kicsiben 🤣 amúgy ez a mindenkit megveszünk aztán tarcsi ennyire az utóbbi kb 1.5 évben szabadult el így, előtte is volt rá példa de nem ennyire. Természetesen ha nem tudja ezt a folyamatot megfordítani és visszaállítani a kb rebrovos időszakra akkor lapát.Kubatovnak semmi értelme nem volna lemondani, ha politikai szemellenző nélkül nézed persze, de azzal meg újra porig kellene rombolni az egész fradit gondolom szóval mind1 is.Hat nem tudom, a megvett bárkit, aztán az egyharmada bevált azért csak akkor tekinthető működő átigazolási politikának, ha korlátlan pénzeszközök állnak rendelkezésre és nem számít a gazdasági fenntarthatóság.
Hajnalnak én a nyarat még megadnám, de csakis azért mert az elmúlt 1.5 évet leszámítva az átigazolási politikája igenis működött. Sajnos most ez a helyzet, de adnék neki még egy szezont hogy helyrehozza.
davemayer
Kubcit én pont leszarom, vicces az évente esedékes pofára esése a Facebookon, asszem tavaly a bálnavadászok elleni meccs előtt is volt hasonló.
Azért lassan az xG a Plzennel magasabb, mint az xegymashozpasszolasegyhuzamban a Fradinal.
somoskovig
2. Nem Kubatov volt a bálnavadászoknál hanem a fradi média írta ki hogy tuti a továbbjutás vagy vmi ilyesmi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Volt már kaput eltalalo lovesunk?1 elvileg
Pesic, masterpiece 😊
somoskovig
10 hónapja
Már csak egy gólt kéne rúgnia a Fradinak ahhoz, hogy egy gólnyira legyen attól az egy góltól amivel simán továbbjutna.legveszélyesebb eredmény
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Ten Hag amúgy csapat nélkül van még...Detarit vissza kellene hozni a Fradi kispadra.Bobby Davison. Magyar edző nem lehet nálunk
Hendrix
csebi
10 hónapja
Már csak egy gólt kéne rúgnia a Fradinak ahhoz, hogy egy gólnyira legyen attól az egy góltól amivel simán továbbjutna.
10 hónapja
"Bemegyek es oltonybe berugom"Detarit vissza kellene hozni a Fradi kispadra.Inkább a pályára.
Hendrix
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Nagyon mást nézünk igen.Kubatovnak semmi értelme nem volna lemondani, ha politikai szemellenző nélkül nézed persze, de azzal meg újra porig kellene rombolni az egész fradit gondolom szóval mind1 is.Az átigazolási politikája működött? Konyorgom, mi nagyon mást nézünk, konkrétan minuszos a klub igazolások terén, arról nem is beszélve, hogy oltári nagy mákokkal húztunk be továbbjutásokat meg bajnoki címeket… működött 😆😆😆
Hajnalnak én a nyarat még megadnám, de csakis azért mert az elmúlt 1.5 évet leszámítva az átigazolási politikája igenis működött. Sajnos most ez a helyzet, de adnék neki még egy szezont hogy helyrehozza.
davemayer
JC6 (Mr. Miele)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal