Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Igen, ők vannak a legkönnyebb ágon. Bár nekünk szinte mindig nehezebb volt a döntőbe jutás mint a döntő, nem csoda hogy amióta én követem a Madridot sose kaptunk ki döntőben. 9/9. Más kérdés hogy ott is az Atleti ellen szenvedtünk meg mindig a legjobban, sokkal jobb lett volna a Bayer.Szerintem nem, a védelem lyukas és azt egy játszó csapat ki fogja használni, hogy Valverde se jobbhátvéd.Dehogy van, a legjobb úgyis megver mindenkit aki jön. Én csak azért remélem hogy megyünk két kört még, mert az öcsém Arsenalos és 19 éve azt hallgatom bármennyi BL-t nyert a Real, hogy az Arsenal kiverte őket. 😅Szerintem amugy a Real megnyeri. Mondjuk en Inter szurkolo vagyok, de azoktol sokat nem varok, ossze fognak csuklani. (legkesobb a Bayern ellen)
KeyG
Hendrix
Nekem a Liverpoolra és az Atléticóra volt 1-1 fogadásom a BL megnyerésére még a kezdet előtt, de jelenleg kizártnak tartom, hogy a Barca nem jut a döntőbe.
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
vfdbfdsn
175
elfog hasalni a Barca mint mindig, szerintem is Real vagy Pool nyeriSzerintem nem, a védelem lyukas és azt egy játszó csapat ki fogja használni, hogy Valverde se jobbhátvéd.Dehogy van, a legjobb úgyis megver mindenkit aki jön. Én csak azért remélem hogy megyünk két kört még, mert az öcsém Arsenalos és 19 éve azt hallgatom bármennyi BL-t nyert a Real, hogy az Arsenal kiverte őket. 😅Szerintem amugy a Real megnyeri. Mondjuk en Inter szurkolo vagyok, de azoktol sokat nem varok, ossze fognak csuklani. (legkesobb a Bayern ellen)
KeyG
Hendrix
Nekem a Liverpoolra és az Atléticóra volt 1-1 fogadásom a BL megnyerésére még a kezdet előtt, de jelenleg kizártnak tartom, hogy a Barca nem jut a döntőbe.
KeyG
10 hónapja
Szerintem nem, a védelem lyukas és azt egy játszó csapat ki fogja használni, hogy Valverde se jobbhátvéd.Dehogy van, a legjobb úgyis megver mindenkit aki jön. Én csak azért remélem hogy megyünk két kört még, mert az öcsém Arsenalos és 19 éve azt hallgatom bármennyi BL-t nyert a Real, hogy az Arsenal kiverte őket. 😅Szerintem amugy a Real megnyeri. Mondjuk en Inter szurkolo vagyok, de azoktol sokat nem varok, ossze fognak csuklani. (legkesobb a Bayern ellen)
KeyG
Hendrix
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
A viszont egy jogos kritika, hogy miért nem a magasabban kiemelt lesz majd otthon a visszavágón FIXEN.jep, remélem jövőre ezt módosítják
zacknorb
mondjuk mivel nincs idegenben lőtt gól hálistennek így kevésbé releváns
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
😊*hidjHigyj amit akarsz. Mindenesetre én bocsánatot kérek!*higgy
Yamal19
eaglesmcnabb
szaba
nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodásból csináltad-e, de nagyon aggya
Szerkesztette: slowmotion
10 hónapja
Dehogy van, a legjobb úgyis megver mindenkit aki jön. Én csak azért remélem hogy megyünk két kört még, mert az öcsém Arsenalos és 19 éve azt hallgatom bármennyi BL-t nyert a Real, hogy az Arsenal kiverte őket. 😅Szerintem amugy a Real megnyeri. Mondjuk en Inter szurkolo vagyok, de azoktol sokat nem varok, ossze fognak csuklani. (legkesobb a Bayern ellen)
KeyG
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
A viszont egy jogos kritika, hogy miért nem a magasabban kiemelt lesz majd otthon a visszavágón FIXEN.
Poloska vagyok.
10 hónapja
*hidjHigyj amit akarsz. Mindenesetre én bocsánatot kérek!*higgy
Yamal19
eaglesmcnabb
10 hónapja
jajj valoban akkor meg jobb (vmiert athleticnak olvastam a marcius elsejei meccset).A Barca idegen kupa után espanol bajnoki idegen az első nem madridi meccs22 febrero - Valencia vs Atleti.legalabb marcius 2 es 14 kozott nem kell elhagyni a varost.
25 febrero - Barça vs Atleti (Copa).
1 Marzo - Atleti vs Athletic.
4/5 Marzo - Real Madrid vs Atleti (Champions).
8/9 Marzo - Getafe vs Atleti.
11/12 Marzo - Atleti vs Real Madrid (Champions).
15/16 marzo - Atleti vs Barça.
29/30 marzo - Espanyol vs Atleti.
1/2 abril - Atleti vs Barça (Copa).
5/6 abril - Sevilla vs Atleti.
Szezont offoltató 1 hónapnak tűnik.
zacknorb
csebi
zacknorb
en amugy banom, hogy nem jott ossze ujra az Atletico-Bayern parositas. kieses ellenere meg mindig hatalmas elmeny eloben helyszinen a 16'os elodonto, mert ket kedvenc csapatom jatszott, es lattam jatszani a 2000 utani 3 kedvenc jatekosomat is a meccsen.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Elnézést kértem már, te meg szintén a másik kioktatását fejezd be, ha elír valamit, thx.Mondjuk segített volna rajtuk ha kifizették volna nekik Malcomot, ahhoz képest hogy 2018-ban igazolták, még 2022-ben is lógtak 10 millióval a Bordeauxnak.Igen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
Ezt a szerencsétlenezést meg ezt a bohócfejezést meg hagyd meg a fb-nak vagy az nso-nak légyszi.
eaglesmcnabb
Ez szánalmas, ahogy leírtam, de nem ezért ment csődbe, ha nem akkor mennek csődbe, akkor fél év múlva.
10 hónapja
A Barca idegen kupa után espanol bajnoki idegen az első nem madridi meccs22 febrero - Valencia vs Atleti.legalabb marcius 2 es 14 kozott nem kell elhagyni a varost.
zacknorb
csebi
Poloska vagyok.
10 hónapja
22 febrero - Valencia vs Atleti.legalabb marcius 2 es 14 kozott nem kell elhagyni a varost.
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Dehogy van, a legjobb úgyis megver mindenkit aki jön. Én csak azért remélem hogy megyünk két kört még, mert az öcsém Arsenalos és 19 éve azt hallgatom bármennyi BL-t nyert a Real, hogy az Arsenal kiverte őket. 😅Neked ez nagy kihatassal van az eletedre amugy? Nincs ebbe ennyi, engedd el. Ez csak sport.Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Hendrix
We are just the Ravens!
10 hónapja
*higgyHigyj amit akarsz. Mindenesetre én bocsánatot kérek!A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Ezt a szerencsétlenezést meg ezt a bohócfejezést meg hagyd meg a fb-nak vagy az nso-nak légyszi.sztem day2 blokkoltam
eaglesmcnabb
azóta se bántam meg
10 hónapja
Mondjuk segített volna rajtuk ha kifizették volna nekik Malcomot, ahhoz képest hogy 2018-ban igazolták, még 2022-ben is lógtak 10 millióval a Bordeauxnak.Igen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
Ezt a szerencsétlenezést meg ezt a bohócfejezést meg hagyd meg a fb-nak vagy az nso-nak légyszi.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
10 hónapja
2010ben az nba1en a celtics lakers 4. negyed után volt szép balhé 😊Neked ez nagy kihatassal van az eletedre amugy? Nincs ebbe ennyi, engedd el. Ez csak sport.Az AFC döntő utáni teljes fórumos őrület/ámokfutás nincs meg?
Hendrix
És szerintem ez még lófasz, 10-15 évvel ezelőtt vajon mik mehettek itt.....
zacknorb
10 hónapja
22 febrero - Valencia vs Atleti.25 febrero - Barça vs Atleti (Copa).
Poloska vagyok.
10 hónapja
Neked ez nagy kihatassal van az eletedre amugy? Nincs ebbe ennyi, engedd el. Ez csak sport.Az AFC döntő utáni teljes fórumos őrület/ámokfutás nincs meg?
Hendrix
És szerintem ez még lófasz, 10-15 évvel ezelőtt vajon mik mehettek itt.....
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Higyj amit akarsz. Mindenesetre én bocsánatot kérek!A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
10 hónapja
mondjuk a real isA Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
10 hónapja
na akkor a csapat megkapta az eselyt, hogy vhogyan legyozzuk Xabi Alonsot, ha ez mar eddig nem sikerult.amugy ez a sorsolas elegge Green Deal szagu lett: alig kell utazni a csapatoknak.
10 hónapja
Neked ez nagy kihatassal van az eletedre amugy? Nincs ebbe ennyi, engedd el. Ez csak sport.Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
We are just the Ravens!
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Tudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG