NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
A, az lofasz.Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃nem tudom ki hogy van vele de egy Messi vagy Ronaldo a GOAT vita is milyen rég volt már...
JC6 (Mr. Miele)
3-2-1, tessék!
alatriste
Tóth Milán vagy Urblik Józsi a Vasas jelenlegi alfahíme, ez az igazi kérdés!
Poloska vagyok.
10 hónapja
mind2 kukaNem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃nem tudom ki hogy van vele de egy Messi vagy Ronaldo a GOAT vita is milyen rég volt már...
JC6 (Mr. Miele)
3-2-1, tessék!
alatriste
elmenekül a saját bajnokságából mert nem bírta
bezzeg BÖDE még mindig keni mint a zsírosdeszkát és vezeti a góllövő listát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
vfdbfdsn
175
brazil vagy portugál Ronaldo az igazi vót má?Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃nem tudom ki hogy van vele de egy Messi vagy Ronaldo a GOAT vita is milyen rég volt már...
JC6 (Mr. Miele)
3-2-1, tessék!
alatriste
10 hónapja
Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃nem tudom ki hogy van vele de egy Messi vagy Ronaldo a GOAT vita is milyen rég volt már...
JC6 (Mr. Miele)
3-2-1, tessék!

Liverpool Fc
10 hónapja
Csak pont a Barca ellen nem...Lionel Messin kivul milyen traumai vannak egy Real drukkernek? Szarra nyerik magukat 😀pont ezért, nem is kell foglalkozni az ilyen ostobaságokkal...biztos valami gyerekkori traumát akar feldolgozni ezzel...rá kell hagyni...igaza vanImadom amikor Real drukkerek jonnek a feher lovon a fenyes pajzsukkal es aldozatpozba vagva magukat eloadjak hogy ok a becsulet megtestesult bajnokai es mindenki oket bantja 😀A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Masrol nem tud a csapat 4 napja nyilatkozni Pereztol fogja Ancelottin at egeszen a jatekosokig, hogy mekkora csalas erte oket, mekkora csicska a spanyol biroi kar. Nem szol masrol minthogy nyomast gyakoroljanak a biroi karra, nehogy eszukbe jusson kerdeses helyzetben ellenuk donteni. Az hogy Montero csaladjat zaklatjak mer nem uti meg az ingekuszobot. Adott barki ki nyilatkozatot hogy Montero 80 eves apjat ne basztassak a templomban? Celta elleni meccsnel meg jo volt, mostmeg mindenhonnan az jon hogy jajj szegeny elnyomott real es mekkora patkany az ember 😀. Erdekes Ancelotti tavaly nagy professional volt nem foglalkozik a birokkal, egesz addig tart a nagy ereny amig a Realnak jo.
Erdekes oszi szezonban amikor meme lett a penalty for Real akkor meg minden jo volt. Vagy amikor barmelyik random spanyol kiscsapat szopik akkor hol van a nagy hos? 😀
Aztan amikor jonnek a kerdesek, hogy a Bayer munchen ellen hogy volt? Meg Celta ellen akkor egybol megy a de a Barcelona, es en amugy sem lattam 😀
Barcelona meg a Real es megeri a penzet, kozosen basszak tonkre a la Ligat es lehetetlenitik el kis csapatokat kez a kezben.
De persze csak Barcelona a betegseg. Madrid szent szuz bajnokai artatlanok 😀
Blevi
Klaci79
Blevi
10 hónapja
Lionel Messin kivul milyen traumai vannak egy Real drukkernek? Szarra nyerik magukat 😀pont ezért, nem is kell foglalkozni az ilyen ostobaságokkal...biztos valami gyerekkori traumát akar feldolgozni ezzel...rá kell hagyni...igaza vanImadom amikor Real drukkerek jonnek a feher lovon a fenyes pajzsukkal es aldozatpozba vagva magukat eloadjak hogy ok a becsulet megtestesult bajnokai es mindenki oket bantja 😀A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Masrol nem tud a csapat 4 napja nyilatkozni Pereztol fogja Ancelottin at egeszen a jatekosokig, hogy mekkora csalas erte oket, mekkora csicska a spanyol biroi kar. Nem szol masrol minthogy nyomast gyakoroljanak a biroi karra, nehogy eszukbe jusson kerdeses helyzetben ellenuk donteni. Az hogy Montero csaladjat zaklatjak mer nem uti meg az ingekuszobot. Adott barki ki nyilatkozatot hogy Montero 80 eves apjat ne basztassak a templomban? Celta elleni meccsnel meg jo volt, mostmeg mindenhonnan az jon hogy jajj szegeny elnyomott real es mekkora patkany az ember 😀. Erdekes Ancelotti tavaly nagy professional volt nem foglalkozik a birokkal, egesz addig tart a nagy ereny amig a Realnak jo.
Erdekes oszi szezonban amikor meme lett a penalty for Real akkor meg minden jo volt. Vagy amikor barmelyik random spanyol kiscsapat szopik akkor hol van a nagy hos? 😀
Aztan amikor jonnek a kerdesek, hogy a Bayer munchen ellen hogy volt? Meg Celta ellen akkor egybol megy a de a Barcelona, es en amugy sem lattam 😀
Barcelona meg a Real es megeri a penzet, kozosen basszak tonkre a la Ligat es lehetetlenitik el kis csapatokat kez a kezben.
Blevi
Klaci79
10 hónapja
Ne bancsad a Real Madridot!!!! Az a kiralyi garda!!!!Imadom amikor Real drukkerek jonnek a feher lovon a fenyes pajzsukkal es aldozatpozba vagva magukat eloadjak hogy ok a becsulet megtestesult bajnokai es mindenki oket bantja 😀A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Blevi
Ancelotti kicsit hazudozik, de hat kanyhalo az oreg.
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
pont ezért, nem is kell foglalkozni az ilyen ostobaságokkal...biztos valami gyerekkori traumát akar feldolgozni ezzel...rá kell hagyni...igaza vanImadom amikor Real drukkerek jonnek a feher lovon a fenyes pajzsukkal es aldozatpozba vagva magukat eloadjak hogy ok a becsulet megtestesult bajnokai es mindenki oket bantja 😀A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Blevi
10 hónapja
Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃
10 hónapja
Imadom amikor Real drukkerek jonnek a feher lovon a fenyes pajzsukkal es aldozatpozba vagva magukat eloadjak hogy ok a becsulet megtestesult bajnokai es mindenki oket bantja 😀A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
10 hónapja
Ez ugyanaz mint tavaly:Nekünk a reál lett volna az álomsorsolás...két meccsen 9-10 gólt rúgnánk 😊
- Barca könnyebb ág, sima elődöntő illene
- Real Madrid a kemény ág
- Nekünk a madridi út megint borzalmas negyeddöntő
- Emellett ezen az ágon van a legjobb angol csapat
Heisman nádor
10 hónapja
* már elhangzott a helyes megfejtés, tényleg higgynek kell írni*higgyj*hidjHigyj amit akarsz. Mindenesetre én bocsánatot kérek!*higgy
Yamal19
eaglesmcnabb
szaba
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Kulonben az a Bordeaux az elbaszott vezetes miatt ment csodbe nem a Barcelona miatt. A Fenway Group megakarta amugy venni a klubot de a varos nem akarta eladni a stadiont.
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
*higgyj*hidjHigyj amit akarsz. Mindenesetre én bocsánatot kérek!*higgy
Yamal19
eaglesmcnabb
szaba
10 hónapja
Az Atlético sose veri meg saját magát és rettentő jó az edzőjük. Egy időben én mindig azt mondtam, hogy Simeone a legjobb edző Európában, mert az adott keretből ha gyengébb is mint más 8 csapatnak, jobb eredményeket ért el, most a mentalitást ne nézzük a mondjuk 2013-2017 közötti Atléticónak, járt volna nekik egy BL.Igen, ők vannak a legkönnyebb ágon. Bár nekünk szinte mindig nehezebb volt a döntőbe jutás mint a döntő, nem csoda hogy amióta én követem a Madridot sose kaptunk ki döntőben. 9/9. Más kérdés hogy ott is az Atleti ellen szenvedtünk meg mindig a legjobban, sokkal jobb lett volna a Bayer.Szerintem nem, a védelem lyukas és azt egy játszó csapat ki fogja használni, hogy Valverde se jobbhátvéd.Dehogy van, a legjobb úgyis megver mindenkit aki jön. Én csak azért remélem hogy megyünk két kört még, mert az öcsém Arsenalos és 19 éve azt hallgatom bármennyi BL-t nyert a Real, hogy az Arsenal kiverte őket. 😅Szerintem amugy a Real megnyeri. Mondjuk en Inter szurkolo vagyok, de azoktol sokat nem varok, ossze fognak csuklani. (legkesobb a Bayern ellen)
KeyG
Hendrix
Nekem a Liverpoolra és az Atléticóra volt 1-1 fogadásom a BL megnyerésére még a kezdet előtt, de jelenleg kizártnak tartom, hogy a Barca nem jut a döntőbe.
KeyG
eaglesmcnabb
És hogy nyugodt legyen mindenki a 2. Atlético elleni BL döntőn Sergio Ramos gólja les volt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Rendben, mégegyszer elnézést mindenkitől, még tanulni kell ki a troll vagy ki trollkodik alkalomadtánCsak kijavítottalak, távol álljon tőlem hogy bárkit is kioktassak.Elnézést kértem már, te meg szintén a másik kioktatását fejezd be, ha elír valamit, thx.Mondjuk segített volna rajtuk ha kifizették volna nekik Malcomot, ahhoz képest hogy 2018-ban igazolták, még 2022-ben is lógtak 10 millióval a Bordeauxnak.Igen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
Ezt a szerencsétlenezést meg ezt a bohócfejezést meg hagyd meg a fb-nak vagy az nso-nak légyszi.
eaglesmcnabb
Ez szánalmas, ahogy leírtam, de nem ezért ment csődbe, ha nem akkor mennek csődbe, akkor fél év múlva.
Yamal19
eaglesmcnabb
10 hónapja
Csak kijavítottalak, távol álljon tőlem hogy bárkit is kioktassak.Elnézést kértem már, te meg szintén a másik kioktatását fejezd be, ha elír valamit, thx.Mondjuk segített volna rajtuk ha kifizették volna nekik Malcomot, ahhoz képest hogy 2018-ban igazolták, még 2022-ben is lógtak 10 millióval a Bordeauxnak.Igen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
Ezt a szerencsétlenezést meg ezt a bohócfejezést meg hagyd meg a fb-nak vagy az nso-nak légyszi.
eaglesmcnabb
Ez szánalmas, ahogy leírtam, de nem ezért ment csődbe, ha nem akkor mennek csődbe, akkor fél év múlva.
Yamal19
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Bodo/Glimt-OlympiacosFener-Rangers
Poloska vagyok.
10 hónapja
Majd azt várd ki, mi lesz amikor a 2025-ös szezonban játszik a Packers és a Ravens.Neked ez nagy kihatassal van az eletedre amugy? Nincs ebbe ennyi, engedd el. Ez csak sport.Az AFC döntő utáni teljes fórumos őrület/ámokfutás nincs meg?
Hendrix
És szerintem ez még lófasz, 10-15 évvel ezelőtt vajon mik mehettek itt.....
zacknorb
Legutóbb is csak Baltimore-ba bírói segédlettel együtt tudtatok nyerni. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Igen, ők vannak a legkönnyebb ágon. Bár nekünk szinte mindig nehezebb volt a döntőbe jutás mint a döntő, nem csoda hogy amióta én követem a Madridot sose kaptunk ki döntőben. 9/9. Más kérdés hogy ott is az Atleti ellen szenvedtünk meg mindig a legjobban, sokkal jobb lett volna a Bayer.Szerintem nem, a védelem lyukas és azt egy játszó csapat ki fogja használni, hogy Valverde se jobbhátvéd.Dehogy van, a legjobb úgyis megver mindenkit aki jön. Én csak azért remélem hogy megyünk két kört még, mert az öcsém Arsenalos és 19 éve azt hallgatom bármennyi BL-t nyert a Real, hogy az Arsenal kiverte őket. 😅Szerintem amugy a Real megnyeri. Mondjuk en Inter szurkolo vagyok, de azoktol sokat nem varok, ossze fognak csuklani. (legkesobb a Bayern ellen)
KeyG
Hendrix
Nekem a Liverpoolra és az Atléticóra volt 1-1 fogadásom a BL megnyerésére még a kezdet előtt, de jelenleg kizártnak tartom, hogy a Barca nem jut a döntőbe.
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!