NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Amikor nem voltak még ekkora PL TV pénzek, akkor is volt 10-12 csapat az első osztályban, aki folyamatosan teltházzal működött. Ráadásul mint tudjuk, nem is éppen aprópénz egy belépő és ennek ellenére. Ez még igaz a Bundesligában is, de szerintem spanyolban már messze nem. Vagy éppen az olasz bajnokságban. Vagyis alapvetően könnyebb egy ilyen rendszert Angliában létrehozni.Na de várjá, tyúk v tojás?Így van..és könnyű olyan ligában felhozni az a bajnokság színvonalát, ahol 8-10 csapatnál is masszív teltház van minden meccsen, ráadásul eleve nagyon komoly szponzorpénzek mennek még a liga 16-18. helyezett csapataihoz. Most egy Vallaloid vagy Getafe, vagy Las Palmas az életben nem lesz olyan vonzó, mint egy Soton vagy N'Castle, stb...ezt a piac határozza meg, van 3 kiemelkedő és mellettük mindig néhány nagyon erős, azoknál már lefele és felfelé is vannak szúrások, pl egy Valencia, Villareal.Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.
Hendrix
www.transfermarkt.com/laliga/besucherzahlen/wettbewerb/ES1/saison_id/2024
KeyG
Klaci79
Ha a tvs pénzek egyenlőbben oszlanak el akkor a többi csapat is tud fejlődni közelebb kerülni az elithez ergo jobb a termék ami vonzza a támogatókat
Németek is egyenlőbben osztják el tudtommal és a nézettség ott is jó mindenhol ha jól rémlik
Nyilván ez kulturális kérdés is, de az alakítható
Negritis, a vajda
10 hónapja
Gergő haverom ma délelőtt:Osszefutottunk a vaci utcai officeshoesban Robbie Keannel
Meg kellett vna kerdeznem h mi volt csutortokon 😀
Mondom ez a Fradi keret jelenleg erre alkalmas
Poloska vagyok.
10 hónapja
Egy fiatal, új sportvezető egy itthon egyedi vízióval.De ki a pöcs ez a Csenger?A mai meccs is megmutatja, hogy nem az edzővel volt gond Miskolcon…Eddig is látszott, hogy ez kb 10. teljesítménnyel 4. hely, most hogy nem jött a túlteljesítés, el lehetett küldeni az edzőt, és elkezdeni a teljes szervezetátalakítást, amit Csenger akar.
JC6 (Mr. Miele)
Ez az én olvasatom legalább is.
Én fix nem fogom negatívan megítélni jövő szezon vége előtt, hacsak ki nem esnek.
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
Amúgy eddig nem az volt a baj, hogy tudni lehetett, ki kicsoda, kinek kihez van köze?
Most itt van valaki új és fiatal, most az a baj.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Hát az ő posztján kb ja, sokan vannak előtte.Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
10 hónapja
YoungZeeZee
9 410
ilyen biztos nem letezikDárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
10 hónapja
Na de várjá, tyúk v tojás?Így van..és könnyű olyan ligában felhozni az a bajnokság színvonalát, ahol 8-10 csapatnál is masszív teltház van minden meccsen, ráadásul eleve nagyon komoly szponzorpénzek mennek még a liga 16-18. helyezett csapataihoz. Most egy Vallaloid vagy Getafe, vagy Las Palmas az életben nem lesz olyan vonzó, mint egy Soton vagy N'Castle, stb...ezt a piac határozza meg, van 3 kiemelkedő és mellettük mindig néhány nagyon erős, azoknál már lefele és felfelé is vannak szúrások, pl egy Valencia, Villareal.Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.
Hendrix
KeyG
Klaci79
Ha a tvs pénzek egyenlőbben oszlanak el akkor a többi csapat is tud fejlődni közelebb kerülni az elithez ergo jobb a termék ami vonzza a támogatókat
Németek is egyenlőbben osztják el tudtommal és a nézettség ott is jó mindenhol ha jól rémlik
Nyilván ez kulturális kérdés is, de az alakítható
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Így van..és könnyű olyan ligában felhozni az a bajnokság színvonalát, ahol 8-10 csapatnál is masszív teltház van minden meccsen, ráadásul eleve nagyon komoly szponzorpénzek mennek még a liga 16-18. helyezett csapataihoz. Most egy Vallaloid vagy Getafe, vagy Las Palmas az életben nem lesz olyan vonzó, mint egy Soton vagy N'Castle, stb...ezt a piac határozza meg, van 3 kiemelkedő és mellettük mindig néhány nagyon erős, azoknál már lefele és felfelé is vannak szúrások, pl egy Valencia, Villareal.Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.
Hendrix
KeyG
10 hónapja
Match4-en most megy valami fordulo felvezeto PL musor. Epp mondtak a szakertok, h Iraola mennyire jo edzo ahhoz kepest, h elso szezonja a PL-ben, es, hogy Solanke-ék nagyon jol nyomjak. Megneztem gyorsan a guideban, h nem e veletlenul valami tavalyi fordulo felvezeto, de nem. Van am szakertes.
10 hónapja
nyilván a Real, Barca kiemelkedik, de azért nyert bajnokságot a Depor, Atleti, de voltak jó éveik a Valenciának, Sevillának, VillarealnakEn ezt ertem, de igy az eletben nem fog kialakulni normalis verseny. Jo tudom, nem is cel.Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.
Hendrix
KeyG
Hendrix
persze a végeredmény tekintetében tényleg úgy néz ki, hogy csak ez a két csapat létezik 😊
10 hónapja
En ezt ertem, de igy az eletben nem fog kialakulni normalis verseny. Jo tudom, nem is cel.Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.
Hendrix
KeyG
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.
Hendrix
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Nem védve senkit a Realtól aki kikelt magából, de amíg az a felfogás, hogy amit a bíró dönt az szent és sérthetetlen mindig és mindenkor és minden segítséget megadva nekik a mai világban és ezután is felülírhatatlan mindenfajta önreflexió nélkül, addig nem csodálom, hogy lesznek olyanok akik nehezebben viselik.Lehet nem kene folyamat hergelni a kozvelemenyt? Nem tudom lehet.Nem a kiállításról kell beszélni, csak nézd meg a meg nem adott 11-es szituációkat. Nem szálltam rá a családjára, most hogy Spanyolba valakik fenyegetik azzal nem tudok mit kezdeni, tegyen feljelentést.Az tény, de ha szabály szerint indokolható dolgok vannak befújva akkor nem kellene bohócozni meg rászállni a bíró családjára, dehát na, az a fránya narratíva.Lehet gúnyolódni, de amit a spanyol és angol bírók művelnek hétről-hétre az kritikán aluli.Kijöttek a BL időpontokDrága Jó Isten áldjon majd meg neved napján, reméljük a csúnya rossz bírók nem rontják el a napod.
Március 4 és Március 12 ( Névnapom ) játszik a Real az Atléticóval, mindkét meccs 21-kor kezdődik
KeyG
Kenny
KeyG
zacknorb
KeyG
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Hajnal Tomikaval mikor beszelget vegere? Mert az atigazolasok hogy is mondjam csak, nem ulnek. 😀Elnok Uram le fog menni az oltozobe rendet rakni a fejekbe.
remélem elnök úr hamar törölteti ezt az aljas lázító posztot. azért mindennek van határa.
petey
Remelem viszi a tolmacsot is.
Kenny
10 hónapja
Lehet nem kene folyamat hergelni a kozvelemenyt? Nem tudom lehet.Nem a kiállításról kell beszélni, csak nézd meg a meg nem adott 11-es szituációkat. Nem szálltam rá a családjára, most hogy Spanyolba valakik fenyegetik azzal nem tudok mit kezdeni, tegyen feljelentést.Az tény, de ha szabály szerint indokolható dolgok vannak befújva akkor nem kellene bohócozni meg rászállni a bíró családjára, dehát na, az a fránya narratíva.Lehet gúnyolódni, de amit a spanyol és angol bírók művelnek hétről-hétre az kritikán aluli.Kijöttek a BL időpontokDrága Jó Isten áldjon majd meg neved napján, reméljük a csúnya rossz bírók nem rontják el a napod.
Március 4 és Március 12 ( Névnapom ) játszik a Real az Atléticóval, mindkét meccs 21-kor kezdődik
KeyG
Kenny
KeyG
zacknorb
KeyG
10 hónapja
De ki a pöcs ez a Csenger?A mai meccs is megmutatja, hogy nem az edzővel volt gond Miskolcon…Eddig is látszott, hogy ez kb 10. teljesítménnyel 4. hely, most hogy nem jött a túlteljesítés, el lehetett küldeni az edzőt, és elkezdeni a teljes szervezetátalakítást, amit Csenger akar.
JC6 (Mr. Miele)
Én fix nem fogom negatívan megítélni jövő szezon vége előtt, hacsak ki nem esnek.
zacknorb
10 hónapja
Elnok Uram le fog menni az oltozobe rendet rakni a fejekbe.
remélem elnök úr hamar törölteti ezt az aljas lázító posztot. azért mindennek van határa.
petey
Remelem viszi a tolmacsot is.
10 hónapja
Azon gondolkoztam az olasz foci volt valaha ilyen gyenge? Joforman egy olyan Serie A csapat nincs amelyik tenyezo lenne valamelyik kiirasban.Itt mire gondolsz? Tavaly az EL-t az Atalanta nyerte. Inter világviszonylatban is nagyon magasan van, az előző BL körben játszaniuk sem kellett, 2 éve döntőztek.
Hendrix
10 hónapja

10 hónapja
A mai meccs is megmutatja, hogy nem az edzővel volt gond Miskolcon…Eddig is látszott, hogy ez kb 10. teljesítménnyel 4. hely, most hogy nem jött a túlteljesítés, el lehetett küldeni az edzőt, és elkezdeni a teljes szervezetátalakítást, amit Csenger akar.
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ujvári Máté legjobb ütemben hallgatott el
Poloska vagyok.
10 hónapja
Kijöttek a BL időpontokAkkor előre is boldog névnapot, kedves Engelhard!
KeyG
10 hónapja
A mai meccs is megmutatja, hogy nem az edzővel volt gond Miskolcon…