NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 685
Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.
Hendrix
Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.

www.transfermarkt.com/laliga/besucherzahlen/wettbewerb/ES1/saison_id/2024
KeyG
Így van..és könnyű olyan ligában felhozni az a bajnokság színvonalát, ahol 8-10 csapatnál is masszív teltház van minden meccsen, ráadásul eleve nagyon komoly szponzorpénzek mennek még a liga 16-18. helyezett csapataihoz. Most egy Vallaloid vagy Getafe, vagy Las Palmas az életben nem lesz olyan vonzó, mint egy Soton vagy N'Castle, stb...ezt a piac határozza meg, van 3 kiemelkedő és mellettük mindig néhány nagyon erős, azoknál már lefele és felfelé is vannak szúrások, pl egy Valencia, Villareal.
Klaci79
Na de várjá, tyúk v tojás?

Ha a tvs pénzek egyenlőbben oszlanak el akkor a többi csapat is tud fejlődni közelebb kerülni az elithez ergo jobb a termék ami vonzza a támogatókat

Németek is egyenlőbben osztják el tudtommal és a nézettség ott is jó mindenhol ha jól rémlik

Nyilván ez kulturális kérdés is, de az alakítható
Negritis, a vajda
Amikor nem voltak még ekkora PL TV pénzek, akkor is volt 10-12 csapat az első osztályban, aki folyamatosan teltházzal működött. Ráadásul mint tudjuk, nem is éppen aprópénz egy belépő és ennek ellenére. Ez még igaz a Bundesligában is, de szerintem spanyolban már messze nem. Vagy éppen az olasz bajnokságban. Vagyis alapvetően könnyebb egy ilyen rendszert Angliában létrehozni.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Gergő haverom ma délelőtt:

Osszefutottunk a vaci utcai officeshoesban Robbie Keannel

Meg kellett vna kerdeznem h mi volt csutortokon 😀

Mondom ez a Fradi keret jelenleg erre alkalmas

Poloska vagyok.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
A mai meccs is megmutatja, hogy nem az edzővel volt gond Miskolcon…
JC6 (Mr. Miele)
Eddig is látszott, hogy ez kb 10. teljesítménnyel 4. hely, most hogy nem jött a túlteljesítés, el lehetett küldeni az edzőt, és elkezdeni a teljes szervezetátalakítást, amit Csenger akar.
Ez az én olvasatom legalább is.
Én fix nem fogom negatívan megítélni jövő szezon vége előtt, hacsak ki nem esnek.
zacknorb
De ki a pöcs ez a Csenger?
JC6 (Mr. Miele)
Egy fiatal, új sportvezető egy itthon egyedi vízióval.
Amúgy eddig nem az volt a baj, hogy tudni lehetett, ki kicsoda, kinek kihez van köze?
Most itt van valaki új és fiatal, most az a baj.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.
Kenny
Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
csebi
Hát az ő posztján kb ja, sokan vannak előtte.

10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
Kenny
csebi
ilyen biztos nem letezik
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 106 — The Mathematician
Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.
Hendrix
Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.

KeyG
Így van..és könnyű olyan ligában felhozni az a bajnokság színvonalát, ahol 8-10 csapatnál is masszív teltház van minden meccsen, ráadásul eleve nagyon komoly szponzorpénzek mennek még a liga 16-18. helyezett csapataihoz. Most egy Vallaloid vagy Getafe, vagy Las Palmas az életben nem lesz olyan vonzó, mint egy Soton vagy N'Castle, stb...ezt a piac határozza meg, van 3 kiemelkedő és mellettük mindig néhány nagyon erős, azoknál már lefele és felfelé is vannak szúrások, pl egy Valencia, Villareal.
Klaci79
Na de várjá, tyúk v tojás?

Ha a tvs pénzek egyenlőbben oszlanak el akkor a többi csapat is tud fejlődni közelebb kerülni az elithez ergo jobb a termék ami vonzza a támogatókat

Németek is egyenlőbben osztják el tudtommal és a nézettség ott is jó mindenhol ha jól rémlik

Nyilván ez kulturális kérdés is, de az alakítható

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Kenny

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 685
Hendrix

KeyG
10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 374
Match4-en most megy valami fordulo felvezeto PL musor. Epp mondtak a szakertok, h Iraola mennyire jo edzo ahhoz kepest, h elso szezonja a PL-ben, es, hogy Solanke-ék nagyon jol nyomjak. Megneztem gyorsan a guideban, h nem e veletlenul valami tavalyi fordulo felvezeto, de nem. Van am szakertes.
10 hónapja

10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Hendrix

KeyG
En ezt ertem, de igy az eletben nem fog kialakulni normalis verseny. Jo tudom, nem is cel.
Hendrix
nyilván a Real, Barca kiemelkedik, de azért nyert bajnokságot a Depor, Atleti, de voltak jó éveik a Valenciának, Sevillának, Villarealnak
persze a végeredmény tekintetében tényleg úgy néz ki, hogy csak ez a két csapat létezik 😊
10 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 039
Hendrix

KeyG
En ezt ertem, de igy az eletben nem fog kialakulni normalis verseny. Jo tudom, nem is cel.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 038
Hendrix

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 039

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 038
Kijöttek a BL időpontok

Március 4 és Március 12 ( Névnapom ) játszik a Real az Atléticóval, mindkét meccs 21-kor kezdődik
KeyG
Drága Jó Isten áldjon majd meg neved napján, reméljük a csúnya rossz bírók nem rontják el a napod.
Kenny
Lehet gúnyolódni, de amit a spanyol és angol bírók művelnek hétről-hétre az kritikán aluli.
KeyG
Az tény, de ha szabály szerint indokolható dolgok vannak befújva akkor nem kellene bohócozni meg rászállni a bíró családjára, dehát na, az a fránya narratíva.
zacknorb
Nem a kiállításról kell beszélni, csak nézd meg a meg nem adott 11-es szituációkat. Nem szálltam rá a családjára, most hogy Spanyolba valakik fenyegetik azzal nem tudok mit kezdeni, tegyen feljelentést.
KeyG
Lehet nem kene folyamat hergelni a kozvelemenyt? Nem tudom lehet.
Blevi
Nem védve senkit a Realtól aki kikelt magából, de amíg az a felfogás, hogy amit a bíró dönt az szent és sérthetetlen mindig és mindenkor és minden segítséget megadva nekik a mai világban és ezután is felülírhatatlan mindenfajta önreflexió nélkül, addig nem csodálom, hogy lesznek olyanok akik nehezebben viselik.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan

remélem elnök úr hamar törölteti ezt az aljas lázító posztot. azért mindennek van határa.
petey
Elnok Uram le fog menni az oltozobe rendet rakni a fejekbe.
Remelem viszi a tolmacsot is.
Kenny
Hajnal Tomikaval mikor beszelget vegere? Mert az atigazolasok hogy is mondjam csak, nem ulnek. 😀
10 hónapja
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Kijöttek a BL időpontok

Március 4 és Március 12 ( Névnapom ) játszik a Real az Atléticóval, mindkét meccs 21-kor kezdődik
KeyG
Drága Jó Isten áldjon majd meg neved napján, reméljük a csúnya rossz bírók nem rontják el a napod.
Kenny
Lehet gúnyolódni, de amit a spanyol és angol bírók művelnek hétről-hétre az kritikán aluli.
KeyG
Az tény, de ha szabály szerint indokolható dolgok vannak befújva akkor nem kellene bohócozni meg rászállni a bíró családjára, dehát na, az a fránya narratíva.
zacknorb
Nem a kiállításról kell beszélni, csak nézd meg a meg nem adott 11-es szituációkat. Nem szálltam rá a családjára, most hogy Spanyolba valakik fenyegetik azzal nem tudok mit kezdeni, tegyen feljelentést.
KeyG
Lehet nem kene folyamat hergelni a kozvelemenyt? Nem tudom lehet.
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
JC6 (Mr. Miele)
Eddig is látszott, hogy ez kb 10. teljesítménnyel 4. hely, most hogy nem jött a túlteljesítés, el lehetett küldeni az edzőt, és elkezdeni a teljes szervezetátalakítást, amit Csenger akar.
Én fix nem fogom negatívan megítélni jövő szezon vége előtt, hacsak ki nem esnek.
zacknorb
De ki a pöcs ez a Csenger?
10 hónapja

remélem elnök úr hamar törölteti ezt az aljas lázító posztot. azért mindennek van határa.
petey
Elnok Uram le fog menni az oltozobe rendet rakni a fejekbe.
Remelem viszi a tolmacsot is.

10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Azon gondolkoztam az olasz foci volt valaha ilyen gyenge? Joforman egy olyan Serie A csapat nincs amelyik tenyezo lenne valamelyik kiirasban.
Hendrix
Itt mire gondolsz? Tavaly az EL-t az Atalanta nyerte. Inter világviszonylatban is nagyon magasan van, az előző BL körben játszaniuk sem kellett, 2 éve döntőztek.

10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 675 — Csodabogár

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele)

Poloska vagyok.
10 hónapja
Ujvári Máté legjobb ütemben hallgatott el

Poloska vagyok.
10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 496
Kijöttek a BL időpontok

KeyG
Akkor előre is boldog névnapot, kedves Engelhard!

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557