Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Barnes aszonta eldönti a meccset
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ellenünk nincs feltámadás.bvsc szép leolvadásMajd húsvét hétfőn hátha feltámadtok.
Löfli
warr_b
10 hónapja
bvsc szép leolvadásMajd húsvét hétfőn hátha feltámadtok.
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
bvsc szép leolvadás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
gec olyan kommentet olvastam"Szerintem a Vasas az egyik legjobban épülő klub
Nyílván magyar szinten kell gondolkodni"
Poloska vagyok.
10 hónapja
Az Újkastélyt ki pénzeli? Nem vagyok képben
10 hónapja
Hát ha volt is valami azt a Vasas csinálta, a Csákvártól csak védelmi hibákat és hentelést láttam.Ez a Csákvár eddig elég gyengeCsak hézagosan tudtam nézni az első félidőt, de az, amit láttam, pocsék szar volt. A Vasas részéről is.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez a Csákvár eddig elég gyengeCsak hézagosan tudtam nézni az első félidőt, de az, amit láttam, pocsék szar volt. A Vasas részéről is.
zacknorb
10 hónapja
Yess, megint lehentelték Tóth Milut
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ilyet is tud játszani az MU? Gólt érdemelt volna az egyérintőzés...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
BREAKING: Andre Onana has not travelled with the Man Utd squad to Newcastle today.
— Paddy Power (@paddypower) April 13, 2025
A source close to the club said he was supposed to be on the bus but wasn’t able to catch it.
10 hónapja
Ez a Csákvár eddig elég gyenge
Poloska vagyok.
10 hónapja
Mifene, Zugló 3 perc alatt 2 gól, ez 3 meccs szokott lenni.Ráadásul a Kisvárda ellen.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Lol, ez kinn nem tűnt fel, de az Illovszykban nagyon durván ki van kopva a kapusoknál a fűVerjék meg vagy ikszeljenek a Csákvárral és akkor a Honvéd előzheti utóbbi csapatot a Gyirmót ellen holnap.
zacknorb
10 hónapja
Kerkez és Frimpong menjen csak Livepoolba, de Isak mardjon Newcastleben. 😀A Newcastle lehet a forduló nagy nyertese, ha a Szarkák megverik a ManU-t ma.A pletykák (és Instagram lájkok) alapján valószínű hogy ő lesz az egyik.
Kerkez?Azért a szezon végére a Slot magic eltűntA héten mondta is hogy jelentős erősítések lesznek a nyáron.
Lesz neki is dolga a nyáron
Negritis, a vajda
Mikey
iktriad
Frimpong és Isak beszédtéma még nagyon, előbbi talán több is mint pletyka.
Mikey
10 hónapja
Lol, ez kinn nem tűnt fel, de az Illovszykban nagyon durván ki van kopva a kapusoknál a fű
Poloska vagyok.
10 hónapja
A Newcastle lehet a forduló nagy nyertese, ha a Szarkák megverik a ManU-t ma.A pletykák (és Instagram lájkok) alapján valószínű hogy ő lesz az egyik.
Kerkez?Azért a szezon végére a Slot magic eltűntA héten mondta is hogy jelentős erősítések lesznek a nyáron.
Negritis, a vajda
Mikey
iktriad
Frimpong és Isak beszédtéma még nagyon, előbbi talán több is mint pletyka.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Ja, persze. Bőven túlteljesített első évében ő is, de kellően értelmesnek tűnik ahhoz, hogy fejlődhessen innen.Nem a keretre gondoltam, az alapAzért a szezon végére a Slot magic eltűntA héten mondta is hogy jelentős erősítések lesznek a nyáron.
Negritis, a vajda
Mikey
Hanem neki személyesen
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Mbappé remélem elintézte nekem, hogy Endricket lássam a kezdőbe legalább 1 meccs erejéig.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Isak és Gordon csak maradjon a Magpiesban. 😀A Newcastle lehet a forduló nagy nyertese, ha a Szarkák megverik a ManU-t ma.Kerkez, isak és Gordon is van emlegetve
Negritis, a vajda
Mikey
iktriad
Negritis, a vajda
10 hónapja
A Newcastle lehet a forduló nagy nyertese, ha a Szarkák megverik a ManU-t ma.Kerkez, isak és Gordon is van emlegetve
Negritis, a vajda
Mikey
iktriad
10 hónapja
A Newcastle lehet a forduló nagy nyertese, ha a Szarkák megverik a ManU-t ma. Kerkez?Azért a szezon végére a Slot magic eltűntA héten mondta is hogy jelentős erősítések lesznek a nyáron.
Negritis, a vajda
Mikey
10 hónapja
Nem a keretre gondoltam, az alapAzért a szezon végére a Slot magic eltűntA héten mondta is hogy jelentős erősítések lesznek a nyáron.
Negritis, a vajda
Mikey
Hanem neki személyesen