Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Arda Güler kezdő, de Endrick nem.Mbappé és Rodrygo maradt a támadótrióból nyilván kellenek a legjobbak a “Mesternek” aki a pálya mellett se lesz, hogy legyen talán egy W.
Gyere Alonso.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ezek szerint ma nem posztolt
Poloska vagyok.
10 hónapja
CR-Messi imádatban sok mindenkitől elvettek Aranylabdát.Igen Xavi is kaphatott volna lazán sztem.
Járt volna egy Sneijdernek, Xavinak vagy Iniestának, Ribérynek, Lewának és Haalandnak.
KeyG
Iniesta nekem picit kérdőjeles
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
CR-Messi imádatban sok mindenkitől elvettek Aranylabdát. Járt volna egy Sneijdernek, Xavinak vagy Iniestának, Ribérynek, Lewának és Haalandnak.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Amúgy én olvastam olyat h állítólag az eredeti határidő után sem Ribery állt legelől de már fene tudja h mi igaz ebből.@Stez A 19-20-as szezon után Lewandowksinak nem adni aranylabdát a nagyobb rablás, vagy Orbánék elmúlt 15 éve?A FIFA-UEFA maffia mellett a labdarugas legnagyobb vicce nalam ez az Aranylabda-dolog, korrupt marketing dij, amit a top3-4 eselyes kozul az kap meg, akinek epp a legjobb az imazsa ezeknel. Amikor Messi realisan versenyben volt, ugyis o kapta, de en amugy Ribery 2013-as esetet is visszataszitnak gondolom, amikor lezartak szavazast, o nyert, majd hirtelen meghosszabbitottak ket hetre, hogy Ronaldo nyerjen.
szaba
Ugy kapott ki Ribery, hogy a Bayern abban az evben megnyert mindent, a Real meg sem bajnoksagot, sem BL-t, sem Kiraly-kupat, csak egy szuperkupat. Nalam az minden idok legnagyobb rablasa a futballban.
Stez
Ráadásul abban a szezonban Ribery nemcsak megnyert mindent hanem megállíthatatlan volt, és a BL döntőben adott egy olyan sarkazós gólpasszt amit ha Messi csinál akkor csak arra tekintettel kapja meg a következő 3 aranylabdát is …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Az is nevetseges volt, de egy fokkal kevesbe „robbed” nalam, mert ott lehetett mutogatni arra, hogy a Barcelona 3-4 egyeb kupat nyert a szezonban, Ribery eseteben a Real es CR nagyjabol semmi egyebet, mig a Bayern mindent. Csak ott mar annyira kemeny volt a Barca- meg a titi-taka buzulas, hogy szerencsetéen Sneijder a top3-ba sem fert oda.no meg snejder 2010@Stez A 19-20-as szezon után Lewandowksinak nem adni aranylabdát a nagyobb rablás, vagy Orbánék elmúlt 15 éve?A FIFA-UEFA maffia mellett a labdarugas legnagyobb vicce nalam ez az Aranylabda-dolog, korrupt marketing dij, amit a top3-4 eselyes kozul az kap meg, akinek epp a legjobb az imazsa ezeknel. Amikor Messi realisan versenyben volt, ugyis o kapta, de en amugy Ribery 2013-as esetet is visszataszitnak gondolom, amikor lezartak szavazast, o nyert, majd hirtelen meghosszabbitottak ket hetre, hogy Ronaldo nyerjen.
szaba
Ugy kapott ki Ribery, hogy a Bayern abban az evben megnyert mindent, a Real meg sem bajnoksagot, sem BL-t, sem Kiraly-kupat, csak egy szuperkupat. Nalam az minden idok legnagyobb rablasa a futballban.
Stez
YoungZeeZee
En mar egyaltalan nem is foglalkozom ezzel a bohoc dijjal, a labdarugas megcsufolasa rengetegszer, orulok is, hogy egyre tobben kelnek ki a France Football ellen is, es nem csak szurkolok, hanem olyan mediumok, klubok meg szemelyisegek, akiknek a velemenyet nehezebb megkerulni, meg ignoralni.
10 hónapja
YoungZeeZee
9 509
no meg snejder 2010@Stez A 19-20-as szezon után Lewandowksinak nem adni aranylabdát a nagyobb rablás, vagy Orbánék elmúlt 15 éve?A FIFA-UEFA maffia mellett a labdarugas legnagyobb vicce nalam ez az Aranylabda-dolog, korrupt marketing dij, amit a top3-4 eselyes kozul az kap meg, akinek epp a legjobb az imazsa ezeknel. Amikor Messi realisan versenyben volt, ugyis o kapta, de en amugy Ribery 2013-as esetet is visszataszitnak gondolom, amikor lezartak szavazast, o nyert, majd hirtelen meghosszabbitottak ket hetre, hogy Ronaldo nyerjen.
szaba
Stez
10 hónapja
@Stez A 19-20-as szezon után Lewandowksinak nem adni aranylabdát a nagyobb rablás, vagy Orbánék elmúlt 15 éve?A FIFA-UEFA maffia mellett a labdarugas legnagyobb vicce nalam ez az Aranylabda-dolog, korrupt marketing dij, amit a top3-4 eselyes kozul az kap meg, akinek epp a legjobb az imazsa ezeknel. Amikor Messi realisan versenyben volt, ugyis o kapta, de en amugy Ribery 2013-as esetet is visszataszitnak gondolom, amikor lezartak szavazast, o nyert, majd hirtelen meghosszabbitottak ket hetre, hogy Ronaldo nyerjen.
szaba
10 hónapja
igen, a Vichai altal osszerakott kerettel es stabbalde azert ne tegyunk ugy h a lejszter mindig jo volt es neki koszonhetoLejcseszter is komoly formában van 😀😀A Leicesternek nem csupan oriasi tragedia volt, hogy a tulaj meghalt 2018-ban a helikopter tragediaban, de az az esemeny egyuttal a klubot is megolte. Vichai nem csupan egy zsenialis tulajdonos volt, akit mindenki imadott es a szive-lelket belerakta a klub felepitesebe, de mindezt jol is csinalta.
Löfli
Az o halala utan a fia lett a gore, aki egy evig nyomta a jop kis szinhazat, hogy „a papi azt akarna, hogy mindent beleadjunk”, ahogy a mindennapok szepen leraztak magukrol a tragedia, meg annak az utoszele is elhalkult, ugy szarta telibe a pali az egesz csapatot. Nem igazolt, csak eladott, nagyjabol barmihez hozzanyult, az fos volt. A Leicester a kieses utan meg ugy a PL-bol lemorzsolodott csapataval visszajutott, de ez egy Championship-keret. Sokatmondo, hogy az Ipscwich-roster sokkal kulonb ennel, marpedig az Ipswichnek konkretan semmi penze sincs szinte jatekosokra, az egesz idenyt ugy oldottak meg, hogy mentek kuncsorogni a PL-klubokhoz, hogy a nem hasznalt tehetsegeket, meg allandoan padozo kozepszer jatekosokat adjak nekik kolcson, mert az win-win, naluk kezdeni fognak es igy legalabb fejlodnek a jatekosok.
Szegeny Vichai, ha latja, mit muvelt a fia a Leicesterrel, forog... 😕
Stez
2010ben vette meg, a 15-16-os szezon megismetelhetetlen.
az elnok halala utan is volt ket 5. hely
YoungZeeZee
Szerkesztette: Stez
10 hónapja
Ezt hívják a Rodgers-faktornak. Más szóval még felülteljesítés címszó alatt is megtalálod. Aztán szembejött a valóság.de azert ne tegyunk ugy h a lejszter mindig jo volt es neki koszonhetoLejcseszter is komoly formában van 😀😀A Leicesternek nem csupan oriasi tragedia volt, hogy a tulaj meghalt 2018-ban a helikopter tragediaban, de az az esemeny egyuttal a klubot is megolte. Vichai nem csupan egy zsenialis tulajdonos volt, akit mindenki imadott es a szive-lelket belerakta a klub felepitesebe, de mindezt jol is csinalta.
Löfli
Az o halala utan a fia lett a gore, aki egy evig nyomta a jop kis szinhazat, hogy „a papi azt akarna, hogy mindent beleadjunk”, ahogy a mindennapok szepen leraztak magukrol a tragedia, meg annak az utoszele is elhalkult, ugy szarta telibe a pali az egesz csapatot. Nem igazolt, csak eladott, nagyjabol barmihez hozzanyult, az fos volt. A Leicester a kieses utan meg ugy a PL-bol lemorzsolodott csapataval visszajutott, de ez egy Championship-keret. Sokatmondo, hogy az Ipscwich-roster sokkal kulonb ennel, marpedig az Ipswichnek konkretan semmi penze sincs szinte jatekosokra, az egesz idenyt ugy oldottak meg, hogy mentek kuncsorogni a PL-klubokhoz, hogy a nem hasznalt tehetsegeket, meg allandoan padozo kozepszer jatekosokat adjak nekik kolcson, mert az win-win, naluk kezdeni fognak es igy legalabb fejlodnek a jatekosok.
Stez
YoungZeeZee
10 hónapja
ez ebben a formában igaz, de ha a magyar foci érdekeit nézik akkor ha két potenciális csoportkörös csapatot akar a magyar foci, akkor nem szabad bajnoknak lennie a Fradinak. ( ez ugye emelné a bajnokság erejét, több pontot kapnánk és idővel több helyet a kupainduláskor )"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):Én nem vagyok az a nagy konteós, de szerintem ha úgy áll a közönségkutatás, ott van a gomb főniéknél hogy nem engedhetik meg, hogy a Fradi helyett a Felcsút legyen a bajnok.
xG: 2,04 - 1,94
xGOT: 1,83 - 1,93
Gólok: 1,50 - 2,14
Az összesített "Gól-xG" mutatójuk az első 20 meccsükön -10,87 volt, a legutóbbi 7 találkozójukon +1.42."
Keresztes Tamás, MLSZ adatelemző.
Nahát, véget ért a Fradi durva alulteljesítése és hanyatlik a Felcsút durva felülteljesítése, így normalizálódnak a tabellán elfoglalt helyek, nahát, milyen meglepő.
zacknorb
Heisman nádor
Tegyük fel bajnok lesz a Felcsút, második selejtezőkörbe kezdenének, egyből kiesnek onnan 1 db párharcot kell megnyerni az EKL főtáblához, míg a Fradi egy esetleges MK győzelemmel besétálhat az EL csoportkörbe.
Lehet, hogy faszság ,de én Csányi helyében erre mennék.
10 hónapja
YoungZeeZee
9 509
de azert ne tegyunk ugy h a lejszter mindig jo volt es neki koszonhetoLejcseszter is komoly formában van 😀😀A Leicesternek nem csupan oriasi tragedia volt, hogy a tulaj meghalt 2018-ban a helikopter tragediaban, de az az esemeny egyuttal a klubot is megolte. Vichai nem csupan egy zsenialis tulajdonos volt, akit mindenki imadott es a szive-lelket belerakta a klub felepitesebe, de mindezt jol is csinalta.
Löfli
Stez
10 hónapja
ugyanezt mondtam lejjebb, amikor a Fradi le volt maradva iszonyat nagyon volt a felháborodás és nem csak a Fradistáknál, de úgy mindenkinél, hogy ez a rohadt puskás azért ne"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):Én nem vagyok az a nagy konteós, de szerintem ha úgy áll a közönségkutatás, ott van a gomb főniéknél hogy nem engedhetik meg, hogy a Fradi helyett a Felcsút legyen a bajnok.
Az összesített "Gól-xG" mutatójuk az első 20 meccsükön -10,87 volt, a legutóbbi 7 találkozójukon +1.42."
Nahát, véget ért a Fradi durva alulteljesítése és hanyatlik a Felcsút durva felülteljesítése, így normalizálódnak a tabellán elfoglalt helyek, nahát, milyen meglepő.
zacknorb
Heisman nádor
nyilván a fradisták sírása röhejes volt, de cserébe a legnagyobb szurkolói bázis, ha csak a 10%-t magadra haragítod és nem a FIdeszre szavaz már fájni fog
10 hónapja
Lejcseszter is komoly formában van 😀😀A Leicesternek nem csupan oriasi tragedia volt, hogy a tulaj meghalt 2018-ban a helikopter tragediaban, de az az esemeny egyuttal a klubot is megolte. Vichai nem csupan egy zsenialis tulajdonos volt, akit mindenki imadott es a szive-lelket belerakta a klub felepitesebe, de mindezt jol is csinalta.
Löfli
10 hónapja
A nép edzőjeKaszinós GyuriEz ki volt már?"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):"Abszolút fölösleges, a futball öt százalékát nem teszik ki ezek a statisztikák. Példának okáért, azt se tudom, mi az az xG. "
zacknorb
kittli
csebi
gamerkr
10 hónapja
Kaszinós GyuriEz ki volt már?"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):"Abszolút fölösleges, a futball öt százalékát nem teszik ki ezek a statisztikák. Példának okáért, azt se tudom, mi az az xG. "
zacknorb
kittli
csebi
10 hónapja
Ez ki volt már?"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):"Abszolút fölösleges, a futball öt százalékát nem teszik ki ezek a statisztikák. Példának okáért, azt se tudom, mi az az xG. "
zacknorb
kittli
10 hónapja
"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):"Abszolút fölösleges, a futball öt százalékát nem teszik ki ezek a statisztikák. Példának okáért, azt se tudom, mi az az xG. "
zacknorb
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
10 hónapja
"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):Én nem vagyok az a nagy konteós, de szerintem ha úgy áll a közönségkutatás, ott van a gomb főniéknél hogy nem engedhetik meg, hogy a Fradi helyett a Felcsút legyen a bajnok.
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Lejcseszter is komoly formában van 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve): xG: 2,04 - 1,94
Poloska vagyok.
10 hónapja
Miért? Ez az utolsó bajnokavatás a választásig.Ha nagyon összeesküvés elméleteket akarnék gyártani, azt mondanám, hogy a választások miatt nem akarják a Felcsútot bajnoknak.Jó elmélet lenne, ha pl. idén júniusban lennének választások.
NB2
Kampman
Nekünk is pl. azért volt marha fontos a februári határidő melóban, mert választást befolyásoló lehet.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ha nagyon összeesküvés elméleteket akarnék gyártani, azt mondanám, hogy a választások miatt nem akarják a Felcsútot bajnoknak.Jó elmélet lenne, ha pl. idén júniusban lennének választások.
NB2