NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Egyik gárda sem küzd a kiesés ellen, sőt, az Everton a top10-ért megy.Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.kiesés elől menekülési rangadó
dugo93
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
10 hónapja
Gyerek miért vagyok ennyire mazoista hogy MU meccseket nézek….
10 hónapja
En ertem hogy a United kerete nagyon gyenge, meg biztos sok rendszerszintu problema van, de Amorim eddig hatalmas csalodas. Nem szeretem az olyan edzoket, akik egy dolgot, felallast, taktikat ismernek, es nem hajlandoak elterni attol. A Utd jelenlegi helyzete mar megerett arra, hogy ebben a szezonban megprobaljon vegre valami mast, mert ez mar a kibaszottul ciki kategoria. Erre az 5 vedos rendszerre a Utd jatekosai total alkalmatlanok. Nincs hozza szelso hatved, az egyetlen normalis kp-nak, Fernandesnek nincs posztja teljesen elveszik, csatarokrol ne is beszeljunk.
Ez a csavo meg hetrol hetre kepes ugyanazt felkuldeni, valtoztatas nelkul. Nagyon gaz.
10 hónapja
Kevés United találkozót nézel. 3 meccsenként kapunk egy hasonló kalibert. 😀Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.ilyen fejpárbajt mint a gól előtt volt ritkán látni ezen a szinten 😀
dugo93
Klaci79
10 hónapja
Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.ilyen fejpárbajt mint a gól előtt volt ritkán látni ezen a szinten 😀
dugo93
10 hónapja
Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.11-12 éve tart, ebből már nem gyógyulsz ki. 😀
dugo93
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.kiesés elől menekülési rangadó
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.
10 hónapja
Be-Beto! 😬
10 hónapja
Egyaltalan nem tucatjatekos, a nemeteknel is nagy tehetsegkent tartottak szamon, nem veletlenul volt stabil kezdo szinte az osszes korosztalyos csapatban, raadasul a gyerek U17-es Eb-t nyert, az U19-ben kv. vegig kezdett, barmilyen selejtezon vagy baratsagos meccsen.meg nem egy messi. a nemeteknel kb tucat jatekos potenciallal talan.nekunk meg need kb.Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
Stez
20sincs ki garantalni barmit nemetben vagy barhol?
YoungZeeZee
Csak eppenseggel Dardai szerintem a legkevesbe hatos pozicioban jo, siman jobb tizesben es nyolcasban, raadasul neki pont az a legfobb erossege, hogy jol lat a palyan. Erre Rossi jon azzal, hogy hatosban akarja jatszatni, ami szerintem egy orbitalis baromsag tole mar megint.
De azert az egyertelmu volt, hogy amig a nemeteknel egy jo kozeget kap maximum, addig az MLSZ meg szetpenzeli ot ezert a donteseert, meg megkapta nyilvan a garanciat az azonnali behivasara is. Viszont ez a gyerek nem hulye, ugyhogy szerintem a Bundesligaban magara fogja szedni a megfelelo mentalitast (ala Kerkez, Szoboszlai), ami altal pedig nem fogja hagyni, hogy bedaralja ez a toxikus magyar kozeg.
10 hónapja
YoungZeeZee
9 410
meg nem egy messi. a nemeteknel kb tucat jatekos potenciallal talan.nekunk meg need kb.Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
Stez
20sincs ki garantalni barmit nemetben vagy barhol?
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Szerintem az is benne van hogy az Atleti az most mindent elveszíthet. 3xBarca, 2xReal, Bilbao..Atletit gyengébbnek tartják, mint a Kusent, gondolom ez lehet az oka.Ha már sorsolás előtt voltak Opta becslések:Azt nem értem mi alapján lett több esélye a Realnak, mint a sorsolás előtt. Konkrétan HA a "papírformát" nézzük a Halálág az övék.
zacknorb
KeyG
zacknorb
Brutális sorsolásuk van. Nem fér bele a rotálás, max ha dobják a kupát.
10 hónapja
mint mondtam értem eztSzerintem teljesen más az országok helyzete is és a saját város csapataikhoz való hozzáállás.értem hogy könnyebb, de szerintem meglenne rá a piac az olaszoknál és a spanyoloknál isAmikor nem voltak még ekkora PL TV pénzek, akkor is volt 10-12 csapat az első osztályban, aki folyamatosan teltházzal működött. Ráadásul mint tudjuk, nem is éppen aprópénz egy belépő és ennek ellenére. Ez még igaz a Bundesligában is, de szerintem spanyolban már messze nem. Vagy éppen az olasz bajnokságban. Vagyis alapvetően könnyebb egy ilyen rendszert Angliában létrehozni.Na de várjá, tyúk v tojás?Így van..és könnyű olyan ligában felhozni az a bajnokság színvonalát, ahol 8-10 csapatnál is masszív teltház van minden meccsen, ráadásul eleve nagyon komoly szponzorpénzek mennek még a liga 16-18. helyezett csapataihoz. Most egy Vallaloid vagy Getafe, vagy Las Palmas az életben nem lesz olyan vonzó, mint egy Soton vagy N'Castle, stb...ezt a piac határozza meg, van 3 kiemelkedő és mellettük mindig néhány nagyon erős, azoknál már lefele és felfelé is vannak szúrások, pl egy Valencia, Villareal.Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.
Hendrix
www.transfermarkt.com/laliga/besucherzahlen/wettbewerb/ES1/saison_id/2024
KeyG
Klaci79
Ha a tvs pénzek egyenlőbben oszlanak el akkor a többi csapat is tud fejlődni közelebb kerülni az elithez ergo jobb a termék ami vonzza a támogatókat
Németek is egyenlőbben osztják el tudtommal és a nézettség ott is jó mindenhol ha jól rémlik
Nyilván ez kulturális kérdés is, de az alakítható
Negritis, a vajda
Klaci79
feltéve hogy ha lenne egy ilyen igény a La Liga vezetőségében
Negritis, a vajda
Blackpoolban aki jelenleg 3. liga, ha meccs van a kocsmában azt nézik a legtöbben ha nem a mérkőzésen vannak és megjegyzem hogy a Championship legkevesebb nézőjét az Oxford United hozza az éven 11.313 átlag nézőszámmal.
Míg a spanyol egyben a két utolsó, Getafe 10.974 és a Leganés 10.829 fej/meccs.
KeyG
és nyilván footballkultúrális kérdés is
DE az alakítható, ugyanis ha minőségi focit játszik a csapatom és ténylegesen esélyes bárki ellen akkor szivesen megyek ki a meccseire
nem pedig a barca/real szurkolók mennek ki "hazaiként"
nem biztos hogy ténylegesen sikerülne, de a termék maga jobb lenne
a gond hogy hiába lenne jobb a termék és lehetne drágábban eladni, a 2+1 nagy csapat ami a legtöbbet profitál belőle az nem kapna több pénzt, viszont nehezebb dolguk lenne szal semmi érdekük
10 hónapja
Szegény Hajnalnak gyorsan megvirradna a reggel, ha innen kidobnák, mehetne a munkaügyi hivatalba.Hajnal Tomikaval mikor beszelget vegere? Mert az atigazolasok hogy is mondjam csak, nem ulnek. 😀Elnok Uram le fog menni az oltozobe rendet rakni a fejekbe.
remélem elnök úr hamar törölteti ezt az aljas lázító posztot. azért mindennek van határa.
petey
Remelem viszi a tolmacsot is.
Kenny
Blevi
Esetleg az MLSZ még alkalmazná vmi scoutnak.
10 hónapja
Atletit gyengébbnek tartják, mint a Kusent, gondolom ez lehet az oka.Ha már sorsolás előtt voltak Opta becslések:Azt nem értem mi alapján lett több esélye a Realnak, mint a sorsolás előtt. Konkrétan HA a "papírformát" nézzük a Halálág az övék.
zacknorb
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ha már sorsolás előtt voltak Opta becslések:Azt nem értem mi alapján lett több esélye a Realnak, mint a sorsolás előtt. Konkrétan HA a "papírformát" nézzük a Halálág az övék.
zacknorb
We are just the Ravens!
10 hónapja
Eltéved Bermudánál?És akkor képzeld el, mit csinál a Concacaf térségben 😀Az hagyján, de az országok feléről sem 😀😀Gondoltuk.mindenki kedvenc konfetti ligája se maradjon leCsapatok feléről nem is hallottam.
The road to Wrocław is set 🤩#UECLdraw | #UECL pic.twitter.com/PzwIi42MvI
— UEFA Conference League (@Conf_League) February 21, 2025
Löfli
Sixo
warr_b
zacknorb
warr_b
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Ebben most egyetértünk. Amíg az olaszoknál és a spanyoloknál a korrupció és a maffia, lopások az elsődlegesek az országban, addig kár erről vitát nyitni. A lehetőség meglenne, mert bőven vannak húzó nevek ezekben az országokban, sokkal több mint Németországban például és mégis ezerszer színvonalasabb a Bundás. Inter, Juve, Milan, Real, Barca, Atleti, Roma.. de amíg úgy mész végig pl mint én hétvégén Olaszország déli részén és azon gondolkodom hogy bmeg mi magyarok rinyálunk az ország állapota miatt, akkor ezek az emberek akik itt élnek mit mondjanak? Az ország vagy romokban vagy bűzlik a korrupt emberektől addig nincs miről beszélni.Szerintem teljesen más az országok helyzete is és a saját város csapataikhoz való hozzáállás.értem hogy könnyebb, de szerintem meglenne rá a piac az olaszoknál és a spanyoloknál isAmikor nem voltak még ekkora PL TV pénzek, akkor is volt 10-12 csapat az első osztályban, aki folyamatosan teltházzal működött. Ráadásul mint tudjuk, nem is éppen aprópénz egy belépő és ennek ellenére. Ez még igaz a Bundesligában is, de szerintem spanyolban már messze nem. Vagy éppen az olasz bajnokságban. Vagyis alapvetően könnyebb egy ilyen rendszert Angliában létrehozni.Na de várjá, tyúk v tojás?Így van..és könnyű olyan ligában felhozni az a bajnokság színvonalát, ahol 8-10 csapatnál is masszív teltház van minden meccsen, ráadásul eleve nagyon komoly szponzorpénzek mennek még a liga 16-18. helyezett csapataihoz. Most egy Vallaloid vagy Getafe, vagy Las Palmas az életben nem lesz olyan vonzó, mint egy Soton vagy N'Castle, stb...ezt a piac határozza meg, van 3 kiemelkedő és mellettük mindig néhány nagyon erős, azoknál már lefele és felfelé is vannak szúrások, pl egy Valencia, Villareal.Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.
Hendrix
KeyG
Klaci79
Ha a tvs pénzek egyenlőbben oszlanak el akkor a többi csapat is tud fejlődni közelebb kerülni az elithez ergo jobb a termék ami vonzza a támogatókat
Németek is egyenlőbben osztják el tudtommal és a nézettség ott is jó mindenhol ha jól rémlik
Negritis, a vajda
Klaci79
Negritis, a vajda
Blackpoolban aki jelenleg 3. liga, ha meccs van a kocsmában azt nézik a legtöbben ha nem a mérkőzésen vannak és megjegyzem hogy a Championship legkevesebb nézőjét az Oxford United hozza az éven 11.313 átlag nézőszámmal.
KeyG
10 hónapja
Ha már sorsolás előtt voltak Opta becslések:
Poloska vagyok.
10 hónapja
Szerintem teljesen más az országok helyzete is és a saját város csapataikhoz való hozzáállás.Oké, de ez két madridi csapat, nem két vidéki városnak A csapata.
KeyG
Plusz az angoloknál a PL meccsek jogai elképesztően szét vannak szórva, és nehezen/drágán érhető el.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Szerintem teljesen más az országok helyzete is és a saját város csapataikhoz való hozzáállás.értem hogy könnyebb, de szerintem meglenne rá a piac az olaszoknál és a spanyoloknál isAmikor nem voltak még ekkora PL TV pénzek, akkor is volt 10-12 csapat az első osztályban, aki folyamatosan teltházzal működött. Ráadásul mint tudjuk, nem is éppen aprópénz egy belépő és ennek ellenére. Ez még igaz a Bundesligában is, de szerintem spanyolban már messze nem. Vagy éppen az olasz bajnokságban. Vagyis alapvetően könnyebb egy ilyen rendszert Angliában létrehozni.Na de várjá, tyúk v tojás?Így van..és könnyű olyan ligában felhozni az a bajnokság színvonalát, ahol 8-10 csapatnál is masszív teltház van minden meccsen, ráadásul eleve nagyon komoly szponzorpénzek mennek még a liga 16-18. helyezett csapataihoz. Most egy Vallaloid vagy Getafe, vagy Las Palmas az életben nem lesz olyan vonzó, mint egy Soton vagy N'Castle, stb...ezt a piac határozza meg, van 3 kiemelkedő és mellettük mindig néhány nagyon erős, azoknál már lefele és felfelé is vannak szúrások, pl egy Valencia, Villareal.Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.
Hendrix
KeyG
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!
10 hónapja
Mondjuk ha ismerned Csengerunk osszes kis tortenetet, nem csak azt, ami eljutott a nyilvanossagig, akkor mar az erkezesekor elfogott volna a retteges, hogy itt komoly baj lesz. 😀A mai meccs is megmutatja, hogy nem az edzővel volt gond Miskolcon…Eddig is látszott, hogy ez kb 10. teljesítménnyel 4. hely, most hogy nem jött a túlteljesítés, el lehetett küldeni az edzőt, és elkezdeni a teljes szervezetátalakítást, amit Csenger akar.
JC6 (Mr. Miele)
Ez az én olvasatom legalább is.
Én fix nem fogom negatívan megítélni jövő szezon vége előtt, hacsak ki nem esnek.
zacknorb
10 hónapja
Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
10 hónapja
értem hogy könnyebb, de szerintem meglenne rá a piac az olaszoknál és a spanyoloknál isAmikor nem voltak még ekkora PL TV pénzek, akkor is volt 10-12 csapat az első osztályban, aki folyamatosan teltházzal működött. Ráadásul mint tudjuk, nem is éppen aprópénz egy belépő és ennek ellenére. Ez még igaz a Bundesligában is, de szerintem spanyolban már messze nem. Vagy éppen az olasz bajnokságban. Vagyis alapvetően könnyebb egy ilyen rendszert Angliában létrehozni.Na de várjá, tyúk v tojás?Így van..és könnyű olyan ligában felhozni az a bajnokság színvonalát, ahol 8-10 csapatnál is masszív teltház van minden meccsen, ráadásul eleve nagyon komoly szponzorpénzek mennek még a liga 16-18. helyezett csapataihoz. Most egy Vallaloid vagy Getafe, vagy Las Palmas az életben nem lesz olyan vonzó, mint egy Soton vagy N'Castle, stb...ezt a piac határozza meg, van 3 kiemelkedő és mellettük mindig néhány nagyon erős, azoknál már lefele és felfelé is vannak szúrások, pl egy Valencia, Villareal.Azzal kellene mar inkabb valamit kezdeni hogy a Real/Barca kerete tobbet er mint a liga haromnegyede osszesen. Salary 🧢 kellene, de nyilvan ez senkinek nem erdeke.Nyugodtan meg lehet nézni a nézettségi adatokat vagy akár, hogy mennyien járnak stadionba egy Getafe, Leganés meccsre. Legtöbbször csak akkor van tele, ha a Real vagy a Barca odamegy.
Hendrix
KeyG
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79