Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
Kicsi Como nem szarozik, elkapta a Torinot is
ozibozi
epp gyerek szuletesnapi bulin voltam, mikor a sved apuka spanom (akinek igaming szeru cege van itt Maltan) mutat egy kepet a meccsrol. 2-3 sorral hatrebb ott hesszel Henry. kaptak vmi promo jegyet a Como-Torino VIP szektorba, amit a haverom egyik beosztottjanak adta tovabb, aki tortenetesen elkepeszto Henry fan.
csebi
 telex.hu/sport/2025/04/14/como-torino-thierry-henry-jeff-goldblum
Negritis, a vajda
a kepen Terryt epp kitakarjak, Goldblum meg vszeg szotyit es kobanyait vasarol a bufeben, mert nincs a helyen.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
ozibozi
epp gyerek szuletesnapi bulin voltam, mikor a sved apuka spanom (akinek igaming szeru cege van itt Maltan) mutat egy kepet a meccsrol. 2-3 sorral hatrebb ott hesszel Henry. kaptak vmi promo jegyet a Como-Torino VIP szektorba, amit a haverom egyik beosztottjanak adta tovabb, aki tortenetesen elkepeszto Henry fan.
csebi
 telex.hu/sport/2025/04/14/como-torino-thierry-henry-jeff-goldblum

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
ozibozi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
YoungZeeZee 9 509
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 953
Komolyabb 2. Félidőt tolnak ma Rómában.

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
kibaszott roma
Kenny
Ranieri magic. Na gyerünk a W-ért!!!
10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 507 — Omar's Coming Yo!
kibaszott roma

10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 084 — LIGHTS OUT!
Legjobbkor írtam.

10 hónapja
Jézus Svilarnak mi meccse van.

10 hónapja
A Newcastle lehet a forduló nagy nyertese, ha a Szarkák megverik a ManU-t ma.
Azért a szezon végére a Slot magic eltűnt
Lesz neki is dolga a nyáron
Negritis, a vajda
A héten mondta is hogy jelentős erősítések lesznek a nyáron.
Mikey
Kerkez?
iktriad
Kerkez, isak és Gordon is van emlegetve
Negritis, a vajda
Kerkezt már egy jó ideje nem emlegetik a poolnál, más bal hátvédeket nézegetnek arra fele.

10 hónapja
Az Újkastélyt ki pénzeli? Nem vagyok képben
JC6 (Mr. Miele)
Kampman és a barátai

10 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Rip Soós István

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Sancho egyenlít, ahogy azt mindenki várta
Löfli
Azért az a csapat amelyik két meccsből egy pontot szerez a csont nélküli kieső ellen az mit akar? Nem tudom, hol csúszott ez ennyire félre szezon közben.
10 hónapja
A Benfica lehet most bukta el a 98’ -ben otthon a bajnokságot

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
De kibaszott gusztustalan ez a Szpari. Mindenért dobálják magukat, Berke meg meg is eszi. Dala meg hogy minek jött ki..
petey
Nesze kamu tizi nektek is
JC6 (Mr. Miele)
Ez inkább volt az, de mindegy is

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 911
De kibaszott gusztustalan ez a Szpari. Mindenért dobálják magukat, Berke meg meg is eszi. Dala meg hogy minek jött ki..
petey
Nesze kamu tizi nektek is
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár

10 hónapja
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Newcastle bejelentkezett a BL indulásért.
iktriad
Már a meccs előtt esélyesek voltak az 5. helyre. Így, hogy a Forest kikapott, még top4 is lehet (angoloknál fix 5 BL-es lesz, spanyoloknál nagy eséllyel)
zacknorb
Már most negyedikek lesznek. És egy meccsel kevesebbet játszottak, mint a riválisok.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 793 — Kinek mit intézett a kormánya
iktriad
Már a meccs előtt esélyesek voltak az 5. helyre. Így, hogy a Forest kikapott, még top4 is lehet (angoloknál fix 5 BL-es lesz, spanyoloknál nagy eséllyel)

Poloska vagyok.
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 911
Dik
Az meg milyen tizi már Nyiregyen😆 full műesés
10 hónapja
Nem a túrót nem, lásd pl legutóbb a Honvédot támasztottuk fel. Sima kiesőből azóta középmezőny. De ezt rendszeresen eljátszottuk az utóbbi években.
warr_b
A Honvédot leginkább a Laczkó-Feczkó csere támasztotta fel. Az, hogy Buksival, mint HC is sikerült nyerni a Patriots-Steelers rangadót, az inkább az akkori Vasast minősíti.
Szerintem nem sok edző tudna többet kihozni belőlük hazai szinte mint Pinyő,
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
bvsc szép leolvadás
Löfli
Majd húsvét hétfőn hátha feltámadtok.
warr_b
Ellenünk nincs feltámadás.
nagylaza, főpohárnok
Nem a túrót nem, lásd pl legutóbb a Honvédot támasztottuk fel. Sima kiesőből azóta középmezőny. De ezt rendszeresen eljátszottuk az utóbbi években.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja

bvsc szép leolvadás
Löfli
Signiture move.
10 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Az Újkastélyt ki pénzeli? Nem vagyok képben
JC6 (Mr. Miele)
Szaúdi Aráb