NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Orbán FC 3 magyarral kezdőben micsoda Akadémiai Képzés.....Amúgy a tavalyi utánpótlás bajnokságot nyerték, és ifi BL-ben is egész sokáig mentek (magyar szint alapján sokáig).
ThundersNFL a Paraszt
Pécsi Ármin gyorsan léphet feljebb, és lassan be lehet építeni Colley helyett Mondovics Kevint centerbe, ő is fasza lehet.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Andiamo Rossoblù!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Orbán FC 3 magyarral kezdőben micsoda Akadémiai Képzés.....Sötét napja lesz a magyar soccernek, amikor ezek trófeát nyernek.
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Orbán FC 3 magyarral kezdőben micsoda Akadémiai Képzés.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
De.nem casemiro helyére jött be?Garnacho túlértékelt, foci IQ nulla, sok lövésből jön pár gól, max gyors meg hajt ennyiBejött helyette Casemiro, erre unokatestvérem kisfia hangosan felsírt😅.
manuszka86
Nálunk vannak vendégségben.
zacknorb
Negritis, a vajda
Ennyire nézem a meccset, csak háttérben megy.
Poloska vagyok.
10 hónapja
nem casemiro helyére jött be?Garnacho túlértékelt, foci IQ nulla, sok lövésből jön pár gól, max gyors meg hajt ennyiBejött helyette Casemiro, erre unokatestvérem kisfia hangosan felsírt😅.
manuszka86
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Garnacho túlértékelt, foci IQ nulla, sok lövésből jön pár gól, max gyors meg hajt ennyiBejött helyette Casemiro, erre unokatestvérem kisfia hangosan felsírt😅.
manuszka86
Poloska vagyok.
10 hónapja
De nem olyan magas az a plafon szerintem.Garnacho túlértékelt, foci IQ nulla, sok lövésből jön pár gól, max gyors meg hajt ennyiEgy jó csapatban az ő játéka is szintet lépne
manuszka86
davemayer
10 hónapja
Garnacho túlértékelt, foci IQ nulla, sok lövésből jön pár gól, max gyors meg hajt ennyiEgy jó csapatban az ő játéka is szintet lépne
manuszka86
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Garnacho túlértékelt, foci IQ nulla, sok lövésből jön pár gól, max gyors meg hajt ennyi
10 hónapja
Hat papiron a keret nagyja sokkal jobb ennel, aztan megis sokadik edzovel is szarok itt, ugyhogy nyilvan a hatterben vannak oriasi problemak, nem is AMorim a bibi, mert elotte sokadik edzovel is kalap szarok ezek a papiron nem szar jatekosok.De, eljutottunk oda hogy a keret nagyrésze már papíron is szar. Még ten Hag előtt is, mondjuk 4-5 éve ha megnéztél egy kezdőt nem jelenthetted ki hogy egyik játékos sem férne be a jobb pl csapatok kezdőjébe, míg a mai keretből ki? Max Fernandes és Garnacho az aki használható, a többi nem pl top szint. Ezt a keretet legkésőbb ten hag totál lenullázta a kretén igazolásaival.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Nem is nézem, felesleges. Mindenesetre a 2.50es everton odds nagy ajandek volt sokaknak, én is csak azért nem raktam mert a saját csapataim ellen soha.Feleségem is mondja minek nézem ha csak felcsesznek mindig,de hát kitartó vagyok. Meg most kíváncsi vagyok a fiatalokra hátha kapnak lehetőséget🙂
Ezt a unitedet évek jó munkája lesz helyrehozni, ha nem fektetnek bele 7-800 milliot azonnal. Addig meg marad ez, mindenesetre remélem hogy a keret legalább felét sikerül elpasszolni a nyáron.
Rosszabbat úgysem tudnak mutatni mint ezek a pályán😂
Szerkesztette: manuszka86
10 hónapja
Valahogy szerintem valtoztatni kellene ezen hogy ne legyenek ilyen szakadeknyi kulonbsegek. (nyilvan nem fognak)Ennyire nagy gazdasági különbségű országokban, azokon belül is ennyire eltérő anyagi helyzetű klubok között ezt hogy tennéd meg?
Hendrix
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Amúgy de. A United konkrétan szerintem jelenleg a leggyengébb csapat a PL-ben. Ha nem lenne a kiesők előtt ekkora pontelőnye, simán kiesne. Még így se fix a bentmaradás szvsz.Egyik gárda sem küzd a kiesés ellen, sőt, az Everton a top10-ért megy.Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.kiesés elől menekülési rangadó
dugo93
Negritis, a vajda
zacknorb
Evertonnak meg jól jött a new manager bounce. Csak ez húzta fel őket.
10 hónapja
Ebben most egyetértünk. Amíg az olaszoknál és a spanyoloknál a korrupció és a maffia, lopások az elsődlegesek az országban, addig kár erről vitát nyitni. A lehetőség meglenne, mert bőven vannak húzó nevek ezekben az országokban, sokkal több mint Németországban például és mégis ezerszer színvonalasabb a Bundás. Inter, Juve, Milan, Real, Barca, Atleti, Roma.. de amíg úgy mész végig pl mint én hétvégén Olaszország déli részén és azon gondolkodom hogy bmeg mi magyarok rinyálunk az ország állapota miatt, akkor ezek az emberek akik itt élnek mit mondjanak? Az ország vagy romokban vagy bűzlik a korrupt emberektől addig nincs miről beszélni.Eszak viszont EU szinten is elit. Hasonlo mint a spanyoloknak Katalonia amelyik egymaga tobb GDP-t termel mint egesz Spanyolorszag osszesen. Leszamitva Madridot.
Yamal19
Kulonben a salary capet nem kifejezetten a Real/Barcara akartam kihegyezni, foleg hogy ezek nagy multu csapatok. Altalanossagban problema ez szerintem a fociban. A Citynel is joforman szinte sztarok ulnek a padon, a penz nem szamit. Franciaknal is a PSG a 1.5 milliard euros keretevel, vicc az egesz.
Valahogy szerintem valtoztatni kellene ezen hogy ne legyenek ilyen szakadeknyi kulonbsegek. (nyilvan nem fognak)
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
12 pont a különbség, a kieséstől én nem félekValaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.kiesés elől menekülési rangadó
dugo93
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
nyilvánigen, de milyen kerettel lett az meg?Egy MU szintű klubnál 5 évnél hosszabb ideig nem lenne szabad, hogy tartson bármilyen átállás.
ez olyan mint azt mondani hogy Phil Jackson bajnoki címmel búcsúzott a Bullstól
Negritis, a vajda
szaba
inkább arra utalnék hogy Fergie zsenije volt az utolsó bajnoki cím semmint a keret ereje
10 hónapja
Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.Nem is nézem, felesleges. Mindenesetre a 2.50es everton odds nagy ajandek volt sokaknak, én is csak azért nem raktam mert a saját csapataim ellen soha.
dugo93
Ezt a unitedet évek jó munkája lesz helyrehozni, ha nem fektetnek bele 7-800 milliot azonnal. Addig meg marad ez, mindenesetre remélem hogy a keret legalább felét sikerül elpasszolni a nyáron: Onana, Mount, Dalot, Hojlund, Lindelöf, Maguire, Casemiro stb mind menjen azonnal.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Mas vilag volt az, minden sportagat tekintve. Ferguson fejbebaszta Backhamet egy cipovel, ugyanezert a mai vilagban a jatekos rohan es feljelenti az edzot bantalmazasert, a klubja meg kirugja kb.Hópihe generáció.
Stez
10 hónapja
igen, de milyen kerettel lett az meg?Egy MU szintű klubnál 5 évnél hosszabb ideig nem lenne szabad, hogy tartson bármilyen átállás.
Negritis, a vajda
10 hónapja
Megjegyzem, kicsit sem vagyok biztos benne, hogy egy Ferguson a mai vilagban sikeres tudna lenni. Egesz egyszeruen a futball, meg maga a sport annyira zsoldos szakmava valt, hogy a jatekosok zome ahelyett, hogy tisztelne az edzot, elkezdi megfurni, ha az illeto taktikai elkepzelesei, vagy a stilusa nem tetszik neki. Ferguson anno uvoltozott, ugy elkuldott a kurva anyadba, hogy bogni tamadt kedved, de ugyanezzel a mai vilagban kevesbe valtasz ki fegyelmet a zsoldosok kozott, mert ok nem felnezni fognak rad, hanem elkezdenek ellened dolgozni. Mas vilag volt az, minden sportagat tekintve. Ferguson fejbebaszta Backhamet egy cipovel, ugyanezert a mai vilagban a jatekos rohan es feljelenti az edzot bantalmazasert, a klubja meg kirugja kb.igen, de milyen kerettel lett az meg?Bajnoki címmel búcsúzottmondjuk ferguson ha jól rémlik egy félig meddig romokban lévő keretet hagyott ottHat papiron a keret nagyja sokkal jobb ennel, aztan megis sokadik edzovel is szarok itt, ugyhogy nyilvan a hatterben vannak oriasi problemak, nem is AMorim a bibi, mert elotte sokadik edzovel is kalap szarok ezek a papiron nem szar jatekosok.Nagyon sporttévés sms író színvonal lenne azt mondani, hogy ez a klub Ferguson nyudíjba vonulása óta vegetál?
Stez
Kampman
amit azóta se sikerült felépíteni
Negritis, a vajda
Kampman
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Stez
10 hónapja
igen, de milyen kerettel lett az meg?Bajnoki címmel búcsúzottmondjuk ferguson ha jól rémlik egy félig meddig romokban lévő keretet hagyott ottHat papiron a keret nagyja sokkal jobb ennel, aztan megis sokadik edzovel is szarok itt, ugyhogy nyilvan a hatterben vannak oriasi problemak, nem is AMorim a bibi, mert elotte sokadik edzovel is kalap szarok ezek a papiron nem szar jatekosok.Nagyon sporttévés sms író színvonal lenne azt mondani, hogy ez a klub Ferguson nyudíjba vonulása óta vegetál?
Stez
Kampman
amit azóta se sikerült felépíteni
Negritis, a vajda
Kampman