NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 843 — Kinek mit intézett a kormánya
Orbán FC 3 magyarral kezdőben micsoda Akadémiai Képzés.....
ThundersNFL a Paraszt
Amúgy a tavalyi utánpótlás bajnokságot nyerték, és ifi BL-ben is egész sokáig mentek (magyar szint alapján sokáig).

Pécsi Ármin gyorsan léphet feljebb, és lassan be lehet építeni Colley helyett Mondovics Kevint centerbe, ő is fasza lehet.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Obi lő egyet. Érzem.
dugo93
van Kenobi?

10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Andiamo Rossoblù!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 496
Obi lő egyet. Érzem.

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
ThundersNFL a Paraszt
Sötét napja lesz a magyar soccernek, amikor ezek trófeát nyernek.

10 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Csapat egyetlen értelmes játékosa😂😂

10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 843 — Kinek mit intézett a kormánya
Garnacho túlértékelt, foci IQ nulla, sok lövésből jön pár gól, max gyors meg hajt ennyi
manuszka86
Bejött helyette Casemiro, erre unokatestvérem kisfia hangosan felsírt😅.
Nálunk vannak vendégségben.
zacknorb
nem casemiro helyére jött be?
Negritis, a vajda
De.
Ennyire nézem a meccset, csak háttérben megy.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 102 — The Mathematician
Garnacho túlértékelt, foci IQ nulla, sok lövésből jön pár gól, max gyors meg hajt ennyi
manuszka86
zacknorb
nem casemiro helyére jött be?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
manuszka86

Poloska vagyok.
10 hónapja
manuszka86
Egy jó csapatban az ő játéka is szintet lépne
davemayer
De nem olyan magas az a plafon szerintem.

10 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
manuszka86
Egy jó csapatban az ő játéka is szintet lépne

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja

10 hónapja
Hat papiron a keret nagyja sokkal jobb ennel, aztan megis sokadik edzovel is szarok itt, ugyhogy nyilvan a hatterben vannak oriasi problemak, nem is AMorim a bibi, mert elotte sokadik edzovel is kalap szarok ezek a papiron nem szar jatekosok.
Stez
De, eljutottunk oda hogy a keret nagyrésze már papíron is szar. Még ten Hag előtt is, mondjuk 4-5 éve ha megnéztél egy kezdőt nem jelenthetted ki hogy egyik játékos sem férne be a jobb pl csapatok kezdőjébe, míg a mai keretből ki? Max Fernandes és Garnacho az aki használható, a többi nem pl top szint. Ezt a keretet legkésőbb ten hag totál lenullázta a kretén igazolásaival.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
Nem is nézem, felesleges. Mindenesetre a 2.50es everton odds nagy ajandek volt sokaknak, én is csak azért nem raktam mert a saját csapataim ellen soha.
Ezt a unitedet évek jó munkája lesz helyrehozni, ha nem fektetnek bele 7-800 milliot azonnal. Addig meg marad ez, mindenesetre remélem hogy a keret legalább felét sikerül elpasszolni a nyáron.
Feleségem is mondja minek nézem ha csak felcsesznek mindig,de hát kitartó vagyok. Meg most kíváncsi vagyok a fiatalokra hátha kapnak lehetőséget🙂
Rosszabbat úgysem tudnak mutatni mint ezek a pályán😂

Szerkesztette: manuszka86

10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Valahogy szerintem valtoztatni kellene ezen hogy ne legyenek ilyen szakadeknyi kulonbsegek. (nyilvan nem fognak)
Hendrix
Ennyire nagy gazdasági különbségű országokban, azokon belül is ennyire eltérő anyagi helyzetű klubok között ezt hogy tennéd meg?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 496
Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.
dugo93
kiesés elől menekülési rangadó
Negritis, a vajda
Egyik gárda sem küzd a kiesés ellen, sőt, az Everton a top10-ért megy.
zacknorb
Amúgy de. A United konkrétan szerintem jelenleg a leggyengébb csapat a PL-ben. Ha nem lenne a kiesők előtt ekkora pontelőnye, simán kiesne. Még így se fix a bentmaradás szvsz.

Evertonnak meg jól jött a new manager bounce. Csak ez húzta fel őket.

10 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 039
Ebben most egyetértünk. Amíg az olaszoknál és a spanyoloknál a korrupció és a maffia, lopások az elsődlegesek az országban, addig kár erről vitát nyitni. A lehetőség meglenne, mert bőven vannak húzó nevek ezekben az országokban, sokkal több mint Németországban például és mégis ezerszer színvonalasabb a Bundás. Inter, Juve, Milan, Real, Barca, Atleti, Roma.. de amíg úgy mész végig pl mint én hétvégén Olaszország déli részén és azon gondolkodom hogy bmeg mi magyarok rinyálunk az ország állapota miatt, akkor ezek az emberek akik itt élnek mit mondjanak? Az ország vagy romokban vagy bűzlik a korrupt emberektől addig nincs miről beszélni.
Yamal19
Eszak viszont EU szinten is elit. Hasonlo mint a spanyoloknak Katalonia amelyik egymaga tobb GDP-t termel mint egesz Spanyolorszag osszesen. Leszamitva Madridot.

Kulonben a salary capet nem kifejezetten a Real/Barcara akartam kihegyezni, foleg hogy ezek nagy multu csapatok. Altalanossagban problema ez szerintem a fociban. A Citynel is joforman szinte sztarok ulnek a padon, a penz nem szamit. Franciaknal is a PSG a 1.5 milliard euros keretevel, vicc az egesz.

Valahogy szerintem valtoztatni kellene ezen hogy ne legyenek ilyen szakadeknyi kulonbsegek. (nyilvan nem fognak)

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.
dugo93
kiesés elől menekülési rangadó
Negritis, a vajda
12 pont a különbség, a kieséstől én nem félek

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
igen, de milyen kerettel lett az meg?
ez olyan mint azt mondani hogy Phil Jackson bajnoki címmel búcsúzott a Bullstól
Negritis, a vajda
Egy MU szintű klubnál 5 évnél hosszabb ideig nem lenne szabad, hogy tartson bármilyen átállás.
szaba
nyilván
inkább arra utalnék hogy Fergie zsenije volt az utolsó bajnoki cím semmint a keret ereje

10 hónapja
dugo93
Nem is nézem, felesleges. Mindenesetre a 2.50es everton odds nagy ajandek volt sokaknak, én is csak azért nem raktam mert a saját csapataim ellen soha.
Ezt a unitedet évek jó munkája lesz helyrehozni, ha nem fektetnek bele 7-800 milliot azonnal. Addig meg marad ez, mindenesetre remélem hogy a keret legalább felét sikerül elpasszolni a nyáron: Onana, Mount, Dalot, Hojlund, Lindelöf, Maguire, Casemiro stb mind menjen azonnal.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 903
Mas vilag volt az, minden sportagat tekintve. Ferguson fejbebaszta Backhamet egy cipovel, ugyanezert a mai vilagban a jatekos rohan es feljelenti az edzot bantalmazasert, a klubja meg kirugja kb.
Stez
Hópihe generáció.
10 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 903
Negritis, a vajda
Egy MU szintű klubnál 5 évnél hosszabb ideig nem lenne szabad, hogy tartson bármilyen átállás.
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat papiron a keret nagyja sokkal jobb ennel, aztan megis sokadik edzovel is szarok itt, ugyhogy nyilvan a hatterben vannak oriasi problemak, nem is AMorim a bibi, mert elotte sokadik edzovel is kalap szarok ezek a papiron nem szar jatekosok.
Stez
Nagyon sporttévés sms író színvonal lenne azt mondani, hogy ez a klub Ferguson nyudíjba vonulása óta vegetál?
Kampman
mondjuk ferguson ha jól rémlik egy félig meddig romokban lévő keretet hagyott ott
amit azóta se sikerült felépíteni
Negritis, a vajda
Bajnoki címmel búcsúzott
Kampman
Negritis, a vajda
Megjegyzem, kicsit sem vagyok biztos benne, hogy egy Ferguson a mai vilagban sikeres tudna lenni. Egesz egyszeruen a futball, meg maga a sport annyira zsoldos szakmava valt, hogy a jatekosok zome ahelyett, hogy tisztelne az edzot, elkezdi megfurni, ha az illeto taktikai elkepzelesei, vagy a stilusa nem tetszik neki. Ferguson anno uvoltozott, ugy elkuldott a kurva anyadba, hogy bogni tamadt kedved, de ugyanezzel a mai vilagban kevesbe valtasz ki fegyelmet a zsoldosok kozott, mert ok nem felnezni fognak rad, hanem elkezdenek ellened dolgozni. Mas vilag volt az, minden sportagat tekintve. Ferguson fejbebaszta Backhamet egy cipovel, ugyanezert a mai vilagban a jatekos rohan es feljelenti az edzot bantalmazasert, a klubja meg kirugja kb.

Szerkesztette: Stez

10 hónapja
Stez
Nagyon sporttévés sms író színvonal lenne azt mondani, hogy ez a klub Ferguson nyudíjba vonulása óta vegetál?
Kampman
mondjuk ferguson ha jól rémlik egy félig meddig romokban lévő keretet hagyott ott
amit azóta se sikerült felépíteni
Negritis, a vajda
Bajnoki címmel búcsúzott
Kampman