NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az újpesti ultrák "AIDS" feliratú molinójának van valamilyen speciális üzenete?
Kampman
Gondolom azért mert az is mint a magyar foci csak töménytelen mennyiségű intravénán adagolt pénzel kezelhető (alá South Park aki nem ismerné...)

10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Ezt a színvonalat Pioli vagy Fonseca is lehozza mint Sergio, átkozott egy csapat ez, pedig már a keret is rendben van szerintem
Stoki
Alapvetően egyetértek, de ezen a meccsen azért nagyot mákolt a Toro. Volt 2 talált góljuk, de amúgy semmi közük nem volt a meccshez, végig a Milan irányított. Helyzetek is voltak bőven, 26 lövés, 8 kaput is talált. Közel 3as xGOTot csinált a Milan, de Milinkovic-Savic kivédte a szemük. Pl Gimenez lövését, hogy kiszedte a léc alól, vagy Pulisic 11esét is fogta, vagy Joao Felix pipába tartó lövését.

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Kampman
Mindannyian azok
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036

10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 076 — "Montoya por favor!"
Mi a Villának köszönhetjük hogy legalább hátrafelé nézve egy fokkal jobb a helyzet.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
köszi nyugati sonka 👍👍❤️
Stoki
a West Ham, aminek a stadionja East Hamben volt, most meg Stratfordban van.
10 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni
Nem értem Maresca mit vár ettől a konstans semmittevéstől?
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 843 — Kinek mit intézett a kormánya
Griezmann ma is benyomta a world class gombot, most a zseniális passzokkal tűnik ki.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 813 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A lényeg ne maradjon ki.
Tegnap kikapott a Laci 😕
Ma az utolsó Szkanderbég verte az első KF Egnatiat 😕😕
zacknorb
a lájk itt az együttérzés jele

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 843 — Kinek mit intézett a kormánya
A lényeg ne maradjon ki.
Tegnap kikapott a Laci 😕
Ma az utolsó Szkanderbég verte az első KF Egnatiat 😕😕

Poloska vagyok.
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
A Maignan-Thiaw duó mehet a humorosba, a drága Szaréna meg véletlen se a teniszt folytatta a NET4+-on...
empty taxi
Match4.
Dohai döntő van, nem tudom hogy éreznéd magadat fordított esetben, ha a Milan meccs 72. percében kapcsolnánk el, mert kezdődik más.
shawnka
Milan>>>> minden. Meg a Super Bowlrol is elkapcsolnek, ha ezen mulik. XD

10 hónapja
A Maignan-Thiaw duó mehet a humorosba, a drága Szaréna meg véletlen se a teniszt folytatta a NET4+-on...
empty taxi
Match4.
Dohai döntő van, nem tudom hogy éreznéd magadat fordított esetben, ha a Milan meccs 72. percében kapcsolnánk el, mert kezdődik más.
shawnka
Van egy tippem, hogy melyik programra van nagyobb kereslet...
empty taxi
Az egy dolog, de minden csatornánál nyilatkozta már valaki, hogy éppen programon levő meccset nem szakítasz félbe, mert kezd a másik és ez elhúzódott, hanem utána becsatlakozol a másikba.
Hoki vb bronzmeccs és szezon utolsó Milan meccse szitu ez volt tavaly Sport TV-n, ugyanúgy kapták a szart, de megmondták hogy fix nem fognak átkapcsolni.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Ezt a színvonalat Pioli vagy Fonseca is lehozza mint Sergio, átkozott egy csapat ez, pedig már a keret is rendben van szerintem
10 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 101 — Invisible man
Aszondja Knézy hogy megvan a szépítés...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 078 — Lájkold a zsűrit!
empty taxi
Match4.
shawnka
Van egy tippem, hogy melyik programra van nagyobb kereslet...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
empty taxi
Match4.
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Balogh Boti jan 12. óta először kezdett. Végre felépült a Parmanál 2 belső hátvéd, egyből nyertek, bár a meccs képe nem volt annyira jó, de a lényeg a 3 pont. Ha csak nem nyer az Empoli az Atalanta ellen, akkor ideiglenesen elkerültek a kieső helyről. Egy Hellas Verona vereséggel a Fior ellen akár 16. hely is lehet.

10 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 078 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
köszi nyugati sonka 👍👍❤️
10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Csatárok nélkül nehéz gólt rúgni.
Sterling megye2 szinten van kb, őt már el kellene felejteni.
Lewis-Skelly sajnos nagyon rutintalan, még túl sok látványos hibája van.
Timber totál visszafejlődött támadásban a sérülései óta, kb nem tud beadni.
Egy kreátor volt ma, Ødi, hát nem is volt folyamatos nyomás a WHU-n.
Az vicces volt, h Gabriel felment ST-be😀
Mindegy, ez az év kuka, haladjunk.
10 hónapja
Nomac New England Patriots 4 130 — balazs.t85@gmail.com
Ez az Arsenal zakó jól jött. Igazából így minden pont ajándék holnap.
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 076 — "Montoya por favor!"
Kudus hatalmas meccset játszott, valaki 80-100-at fog fizetni érte. Ha ezt innen elbukja a Pool, akkor az valami hatalmas csoda lenne. Ez a csapat ennyi folyamatos fontos játékos kiesésével a második helyre el tudja vinni Arteta, de utána egy kompetens contender ellen már nem elég.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
mekkora gol volt ez a paksi masodik, atyaeg

10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 176 — #NoStress
Te jó ég, hogy néz ki ez az Ádám Martin? Mint egy hízó
JC6 (Mr. Miele)
Esélyegyenlőség.
Ha azt tolerálod, hogy az se kizáró ok, hogy valaki egyáltalán nem tud és nem is akar focizni, akkor nehogymár azert ne játszhasson az NB1-ben valaki, mert erősek a csontjai.

10 hónapja
Nomac New England Patriots 4 130 — balazs.t85@gmail.com
Ez most viszont piros volt, örülhetett a sárgának, ennél látványosabb utolsó ember nincs.
Nomac
Nincs olyan hogy utolsó ember, egyértelmű gólhelyzet van, és az eléggé az, ha a kapus 30 méterre van a kaputól, te meg úgy adod el a labdát hátvédként.
zacknorb
Jogos, de a lényegen nem változtat, végre jó VARozás, és ítélet.