NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Az újpesti ultrák "AIDS" feliratú molinójának van valamilyen speciális üzenete?Gondolom azért mert az is mint a magyar foci csak töménytelen mennyiségű intravénán adagolt pénzel kezelhető (alá South Park aki nem ismerné...)
Kampman
10 hónapja
Ezt a színvonalat Pioli vagy Fonseca is lehozza mint Sergio, átkozott egy csapat ez, pedig már a keret is rendben van szerintemAlapvetően egyetértek, de ezen a meccsen azért nagyot mákolt a Toro. Volt 2 talált góljuk, de amúgy semmi közük nem volt a meccshez, végig a Milan irányított. Helyzetek is voltak bőven, 26 lövés, 8 kaput is talált. Közel 3as xGOTot csinált a Milan, de Milinkovic-Savic kivédte a szemük. Pl Gimenez lövését, hogy kiszedte a léc alól, vagy Pulisic 11esét is fogta, vagy Joao Felix pipába tartó lövését.
Stoki
10 hónapja
Az újpesti ultrák "AIDS" feliratú molinójának van valamilyen speciális üzenete?Mindannyian azok
Kampman
10 hónapja
Az újpesti ultrák "AIDS" feliratú molinójának van valamilyen speciális üzenete?
10 hónapja
Mi a Villának köszönhetjük hogy legalább hátrafelé nézve egy fokkal jobb a helyzet.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
köszi nyugati sonka 👍👍❤️a West Ham, aminek a stadionja East Hamben volt, most meg Stratfordban van.
Stoki
10 hónapja
Nem értem Maresca mit vár ettől a konstans semmittevéstől?
10 hónapja
Griezmann ma is benyomta a world class gombot, most a zseniális passzokkal tűnik ki.
Poloska vagyok.
10 hónapja
A lényeg ne maradjon ki.a lájk itt az együttérzés jele
Tegnap kikapott a Laci 😕
Ma az utolsó Szkanderbég verte az első KF Egnatiat 😕😕
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
A lényeg ne maradjon ki.Tegnap kikapott a Laci 😕
Ma az utolsó Szkanderbég verte az első KF Egnatiat 😕😕
Poloska vagyok.
10 hónapja
Milan>>>> minden. Meg a Super Bowlrol is elkapcsolnek, ha ezen mulik. XDA Maignan-Thiaw duó mehet a humorosba, a drága Szaréna meg véletlen se a teniszt folytatta a NET4+-on...Match4.
empty taxi
Dohai döntő van, nem tudom hogy éreznéd magadat fordított esetben, ha a Milan meccs 72. percében kapcsolnánk el, mert kezdődik más.
shawnka
10 hónapja
Az egy dolog, de minden csatornánál nyilatkozta már valaki, hogy éppen programon levő meccset nem szakítasz félbe, mert kezd a másik és ez elhúzódott, hanem utána becsatlakozol a másikba.Van egy tippem, hogy melyik programra van nagyobb kereslet...A Maignan-Thiaw duó mehet a humorosba, a drága Szaréna meg véletlen se a teniszt folytatta a NET4+-on...Match4.
empty taxi
Dohai döntő van, nem tudom hogy éreznéd magadat fordított esetben, ha a Milan meccs 72. percében kapcsolnánk el, mert kezdődik más.
shawnka
empty taxi
Hoki vb bronzmeccs és szezon utolsó Milan meccse szitu ez volt tavaly Sport TV-n, ugyanúgy kapták a szart, de megmondták hogy fix nem fognak átkapcsolni.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ezt a színvonalat Pioli vagy Fonseca is lehozza mint Sergio, átkozott egy csapat ez, pedig már a keret is rendben van szerintem
10 hónapja
Aszondja Knézy hogy megvan a szépítés...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
Van egy tippem, hogy melyik programra van nagyobb kereslet...A Maignan-Thiaw duó mehet a humorosba, a drága Szaréna meg véletlen se a teniszt folytatta a NET4+-on...Match4.
empty taxi
shawnka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 hónapja
A Maignan-Thiaw duó mehet a humorosba, a drága Szaréna meg véletlen se a teniszt folytatta a NET4+-on...Match4.
empty taxi
10 hónapja
Balogh Boti jan 12. óta először kezdett. Végre felépült a Parmanál 2 belső hátvéd, egyből nyertek, bár a meccs képe nem volt annyira jó, de a lényeg a 3 pont. Ha csak nem nyer az Empoli az Atalanta ellen, akkor ideiglenesen elkerültek a kieső helyről. Egy Hellas Verona vereséggel a Fior ellen akár 16. hely is lehet.
10 hónapja
A Maignan-Thiaw duó mehet a humorosba, a drága Szaréna meg véletlen se a teniszt folytatta a NET4+-on...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 hónapja
köszi nyugati sonka 👍👍❤️
10 hónapja
Csatárok nélkül nehéz gólt rúgni.Sterling megye2 szinten van kb, őt már el kellene felejteni.
Lewis-Skelly sajnos nagyon rutintalan, még túl sok látványos hibája van.
Timber totál visszafejlődött támadásban a sérülései óta, kb nem tud beadni.
Egy kreátor volt ma, Ødi, hát nem is volt folyamatos nyomás a WHU-n.
Az vicces volt, h Gabriel felment ST-be😀
Mindegy, ez az év kuka, haladjunk.
10 hónapja
Ez az Arsenal zakó jól jött. Igazából így minden pont ajándék holnap.
10 hónapja
Kudus hatalmas meccset játszott, valaki 80-100-at fog fizetni érte. Ha ezt innen elbukja a Pool, akkor az valami hatalmas csoda lenne. Ez a csapat ennyi folyamatos fontos játékos kiesésével a második helyre el tudja vinni Arteta, de utána egy kompetens contender ellen már nem elég.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
mekkora gol volt ez a paksi masodik, atyaeg
10 hónapja
Te jó ég, hogy néz ki ez az Ádám Martin? Mint egy hízóEsélyegyenlőség.
JC6 (Mr. Miele)
Ha azt tolerálod, hogy az se kizáró ok, hogy valaki egyáltalán nem tud és nem is akar focizni, akkor nehogymár azert ne játszhasson az NB1-ben valaki, mert erősek a csontjai.
10 hónapja
Jogos, de a lényegen nem változtat, végre jó VARozás, és ítélet.Ez most viszont piros volt, örülhetett a sárgának, ennél látványosabb utolsó ember nincs.Nincs olyan hogy utolsó ember, egyértelmű gólhelyzet van, és az eléggé az, ha a kapus 30 méterre van a kaputól, te meg úgy adod el a labdát hátvédként.
Nomac
zacknorb