Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Meccsenként 10 ilyen büntető lehetne
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Bastoni majdnem a torkánál fogva tartja meg Kane-t a szögletnél xDRá is fognak egyszer baszni, én is néztem h ez nem szoros ember fogas hanem mészárlás
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Lol, Merino nem egy kiskorú lány, elengedheti Asenciorüdiger nem fogja meg lehet kipofázik egy második sárgát is gyorsba
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Lol, Merino nem egy kiskorú lány, elengedheti Asencio
Poloska vagyok.
10 hónapja
Bastoni majdnem a torkánál fogva tartja meg Kane-t a szögletnél xD
10 hónapja
LolMeg is bosszulta magát gyorsan
Ezt a Palace tizit nézzétek vissza ha nem láttatok volna 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ezé kár volt odaállnia. 😀😀😀
10 hónapja
Mi a tokomert pályán ápolnak már két perce?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Müller indahouse
10 hónapja
Rá is raktam 2000-et a Madrid továbbjutására. Képet nem küldök, mert csak nemzethy valutát tettem.Én egy kis aprót arra, hogy az Arsenal 0-4-re nyer 😀
Gergőbácsi
Poloska vagyok.
10 hónapja
Kerkez közben év csapata jelölt.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Rá is raktam 2000-et a Madrid továbbjutására. Képet nem küldök, mert csak nemzethy valutát tettem.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Én egyébként ha Ancelotti lennék átraknám Vinit jobb oldalra, Lewis-Skelley 18 éves és volt már pár pirosa, rá kellene szállni.
We are just the Ravens!
10 hónapja
20:30-tól biszembaszom helyett UE Santa Coloma-Inter Escaldes kupaelődöntő!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Anno a Bőrszalonna 0:3 után 11-es oddson tettem a Liverpool továbbjutására, mert úgy éreztem, megérdemelték az egész éves teljesítményükkel.Én nem merem leírni mit érzek. De nekem 21-es oddsért megérte megrakni a Real BL-t.Ha a bigdata cégek/oldalak 5-6-7%-ot mondanak, nem tudom hogy jött ki 18 a Zrt-nek.Jól írtad, a sportfogadóirodák nem az esélyt nézik, hanem a fogadás volumenét, és olyan odds-szokkal kínálják a meccseket, hogy már a meccs kezdete előtt pluszban legyenek.
Az Arsenal 2023 decembere óta nem kapott 3 gólt! A világ legjobb védelme.
A Real egész szezonban szenvedett a lowblock ellen, ha nincs terület keresgélhetnek, lehet találnak is, de arra, hogy ekkora mennyiségben találjanak nagyon kicsi az esély, lsd Atleti meccsek idén, és az is BL volt, azt a faktort is beletettem.
És aztán ott van az, hogy nem lesz elég 3 gól, mert ha az ellenfél nem spanyol alsó 5-ös csapat, akkor 80-90% az esély arra, hogy fognak gólt kapni, akkor meg csak a hosszabbításhoz kell 4 gól. 4 gólt az Arsenal 2023 áprilisában kapott a City ellen.
Megvannak az egyértelmű utak a Real továbbjutásra (korai pl Partey kiállítás)(HATALMAS ORBITÁLIS MÁK), de ez nem egy 5.5-ös odds nálam, 0.18 körüli valószínűséggel.
Igen, nem én adom az oddsokat, itt jön az, hogy a ZRT be akarja védeni magát a Real ellen, plusz gondolom pakolták is az emberek, ezért ment le az odds.
Csupán arra szerettem volna reflektálni, hogy szerintem az emberek marhára feltételezik a valószínűtlent ezen a meccsen.
zacknorb
A sok elvakult szurkoló meg pakolja a Madridot mintha nem lenne holnap, ők meg nem kockáztatják meg magas oddson, hogy mi van ha véletlen beesne egy Madrid továbbjutás.
Btw szerintem sima vendég lesz a második meccs is. Ha Ancelotti bukik, akkor bukjon rendesen!
eaglesmcnabb
KeyG
Aztán Trent gyorsan elvégezte a szögletet.
10 hónapja
Btw szerintem sima vendég lesz a második meccs is. Ha Ancelotti bukik, akkor bukjon rendesen!Sima vendéget nem mondanék, de én is azt mondtam, hogy ebből nem hogy fordítás nem lesz, szerintem ma sem nyernek.
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
10 hónapja
Én nem merem leírni mit érzek. De nekem 21-es oddsért megérte megrakni a Real BL-t.Ha a bigdata cégek/oldalak 5-6-7%-ot mondanak, nem tudom hogy jött ki 18 a Zrt-nek.Jól írtad, a sportfogadóirodák nem az esélyt nézik, hanem a fogadás volumenét, és olyan odds-szokkal kínálják a meccseket, hogy már a meccs kezdete előtt pluszban legyenek.
A Real egész szezonban szenvedett a lowblock ellen, ha nincs terület keresgélhetnek, lehet találnak is, de arra, hogy ekkora mennyiségben találjanak nagyon kicsi az esély, lsd Atleti meccsek idén, és az is BL volt, azt a faktort is beletettem.
És aztán ott van az, hogy nem lesz elég 3 gól, mert ha az ellenfél nem spanyol alsó 5-ös csapat, akkor 80-90% az esély arra, hogy fognak gólt kapni, akkor meg csak a hosszabbításhoz kell 4 gól. 4 gólt az Arsenal 2023 áprilisában kapott a City ellen.
Megvannak az egyértelmű utak a Real továbbjutásra (korai pl Partey kiállítás)(HATALMAS ORBITÁLIS MÁK), de ez nem egy 5.5-ös odds nálam, 0.18 körüli valószínűséggel.
Igen, nem én adom az oddsokat, itt jön az, hogy a ZRT be akarja védeni magát a Real ellen, plusz gondolom pakolták is az emberek, ezért ment le az odds.
Csupán arra szerettem volna reflektálni, hogy szerintem az emberek marhára feltételezik a valószínűtlent ezen a meccsen.
zacknorb
A sok elvakult szurkoló meg pakolja a Madridot mintha nem lenne holnap, ők meg nem kockáztatják meg magas oddson, hogy mi van ha véletlen beesne egy Madrid továbbjutás.
Btw szerintem sima vendég lesz a második meccs is. Ha Ancelotti bukik, akkor bukjon rendesen!
eaglesmcnabb
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ha a bigdata cégek/oldalak 5-6-7%-ot mondanak, nem tudom hogy jött ki 18 a Zrt-nek.Jól írtad, a sportfogadóirodák nem az esélyt nézik, hanem a fogadás volumenét, és olyan odds-szokkal kínálják a meccseket, hogy már a meccs kezdete előtt pluszban legyenek.
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Mindenki még a múltban él és úgy van vele, hogy hát de Real. Csak ez a Real nem az a Real. Aztán épp ezért lőnek 4-et ma 😊))(egyébként tegnap kiesett a ffi kosárlabda euroleague-ban a Real, ma a BL-ben a foci, elég durva évük lesz akkor)