Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 507 — Omar's Coming Yo!
Vinicius mutogatta mar a kupak szamat? Mert most lehetne😃

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Itt is vannak csöcsök félidőben vagy az csak NFL?
Sixo
Ott is csak hálaadás és playoff alatt

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 793 — Kinek mit intézett a kormánya
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀
kapitnono
Olvastam a héten pár helyen hogy Carlo ilyet szeretne tolni, de túlságosan nem hittem neki mert mindennek ellentmond (Real stílusnak talán annyira nem Ferenczi Attila szerint)

Poloska vagyok.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀
kapitnono
Senal jól zárja a területeket anélkül meg sokat nem érnek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
Ancelottinak remekul sikerult a meccsterv, reggelig nem lovunk itt ma akciógolt🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 084 — LIGHTS OUT!
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?
Sixo
Sérült Musiala, Davies, Ito és Upa. (Palhinhat meg kihagytad, ott ül).

Tel a több játéklehetőségert ment el, ezért akart végleg eligazolni de csak a Spurs vitte volna, oda meg csak kölcsönbe ment. Most is mennek a hírek h a Spurs továbbra id akarja végleg de csak akkor maradna ha van Európa ami csak akkor lehetne ha megnyerik az Európa Ligát. Szóval majd vhova mashova igazol.
De Kanenek h hozol cserét? Nincsenek már Chupok akik beérik az évi 150 perccel.
csebi
Palhinhát nem hagytam ki, őt senki sem akarná a pályán látni.

10 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 148 — WHO DAT!!!!

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?
Sixo
Sérült Musiala, Davies, Ito és Upa. (Palhinhat meg kihagytad, ott ül).

Tel a több játéklehetőségert ment el, ezért akart végleg eligazolni de csak a Spurs vitte volna, oda meg csak kölcsönbe ment. Most is mennek a hírek h a Spurs továbbra id akarja végleg de csak akkor maradna ha van Európa ami csak akkor lehetne ha megnyerik az Európa Ligát. Szóval majd vhova mashova igazol.
De Kanenek h hozol cserét? Nincsenek már Chupok akik beérik az évi 150 perccel.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 767 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Sixo
és belső védő sincs aki segíthetne Kim-Dier sárgáin.

10 hónapja
Itt is vannak csöcsök félidőben vagy az csak NFL?

10 hónapja
nah ez az odegard visszahúzás pl már érdekesebb eset

10 hónapja
Jobbon ezek az Olise-Laimer kombók nagyon mennek.

10 hónapja
Thuramon vmi vérdíj van kitűzve …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Sixo
Kane is úgy döntött egy idő után, hogy inkább a Bayernben nem nyer trófeát, mint a Spursben.

10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.
zacknorb
most akkor mégse a les volt?
Negritis, a vajda
Nettó faszságot meg kell magyarázni még nagyobb nettó faszsággal

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja

10 hónapja
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.
zacknorb
most akkor mégse a les volt?

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 793 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
10 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 972
megint Sané... Kompany hozd már le komolyan
Toto21
érthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
gamerkr
Altatunk Leroyjal
csebi
ezt te se gondolhatod komolyan. 😀 Idegen testnek tűnik a pályán. Ott tűnik fel mindig, ahol nem kéne
10 hónapja
nagyon helyes sárga Rayanak

10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1
bogjosi
az 50-50 volt, ez full kamu
Negritis, a vajda
nem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊
bogjosi
nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogta

ascensio meg mindent megtett hogy levigye merilot
Negritis, a vajda
Ja mert ő biztosan mindent megtett hogy elérje a labdát amit berúgtak a vonalon álló courtoisnak. Asencio meg egykézzel lekapta simán.

Mindegy első meccs miatt nem érdemlünk semmit, essünk csak kiy nekem már az jó ha nem megy a vardridozás majd a meccs után 🙂
eaglesmcnabb
A világ 3/4-e a Real ellen szurkol....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Toto21
gamerkr
Altatunk Leroyjal
csebi
jenkins?

10 hónapja
Toto21
gamerkr
Altatunk Leroyjal

10 hónapja
ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1
bogjosi
az 50-50 volt, ez full kamu
Negritis, a vajda
nem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊
bogjosi
nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogta

ascensio meg mindent megtett hogy levigye merilot
Negritis, a vajda
és én ezt nem is vitatom 😊
(pusztán azt mondom, h semennyire nem befolyásolta a játék menetét.)
bogjosi
Szóval akkor ha nincs ott a labda agyon lehet rúgni az embert?
Ezt a vitát már anno lefolytattuk aztán iylen esetek elmaradása miatt is ment a reklamálás.
zacknorb
sőt, meg is ölheti! 😊
(igen, emlékszem, azt hiszem egy ATMA-Real tizinél volt, ott is uezt vallottam, nem lehet mondani, hogy nem vagyok konzisztens 😀 )
bogjosi
nekem nincs bjaom azzal ha ezeket befújják
csak ne az legyen hogy a játékos első szándékból homorít

10 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 767 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Toto21