Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Vinicius mutogatta mar a kupak szamat? Mert most lehetne😃
10 hónapja
Itt is vannak csöcsök félidőben vagy az csak NFL?Ott is csak hálaadás és playoff alatt
Sixo
10 hónapja
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀Olvastam a héten pár helyen hogy Carlo ilyet szeretne tolni, de túlságosan nem hittem neki mert mindennek ellentmond (Real stílusnak talán annyira nem Ferenczi Attila szerint)
kapitnono
Poloska vagyok.
10 hónapja
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀Senal jól zárja a területeket anélkül meg sokat nem érnek
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ancelottinak remekul sikerult a meccsterv, reggelig nem lovunk itt ma akciógolt🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Palhinhát nem hagytam ki, őt senki sem akarná a pályán látni.Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?Sérült Musiala, Davies, Ito és Upa. (Palhinhat meg kihagytad, ott ül).
Sixo
Tel a több játéklehetőségert ment el, ezért akart végleg eligazolni de csak a Spurs vitte volna, oda meg csak kölcsönbe ment. Most is mennek a hírek h a Spurs továbbra id akarja végleg de csak akkor maradna ha van Európa ami csak akkor lehetne ha megnyerik az Európa Ligát. Szóval majd vhova mashova igazol.
De Kanenek h hozol cserét? Nincsenek már Chupok akik beérik az évi 150 perccel.
csebi
10 hónapja
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀

10 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?Sérült Musiala, Davies, Ito és Upa. (Palhinhat meg kihagytad, ott ül).
Sixo
Tel a több játéklehetőségert ment el, ezért akart végleg eligazolni de csak a Spurs vitte volna, oda meg csak kölcsönbe ment. Most is mennek a hírek h a Spurs továbbra id akarja végleg de csak akkor maradna ha van Európa ami csak akkor lehetne ha megnyerik az Európa Ligát. Szóval majd vhova mashova igazol.
De Kanenek h hozol cserét? Nincsenek már Chupok akik beérik az évi 150 perccel.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?és belső védő sincs aki segíthetne Kim-Dier sárgáin.
Sixo
10 hónapja
nah ez az odegard visszahúzás pl már érdekesebb eset
10 hónapja
Thuramon vmi vérdíj van kitűzve …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?Kane is úgy döntött egy idő után, hogy inkább a Bayernben nem nyer trófeát, mint a Spursben.
Sixo
10 hónapja
Nettó faszságot meg kell magyarázni még nagyobb nettó faszsággalUEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.most akkor mégse a les volt?
zacknorb
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?
10 hónapja
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.most akkor mégse a les volt?
zacknorb
10 hónapja
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.
Poloska vagyok.
10 hónapja
ezt te se gondolhatod komolyan. 😀 Idegen testnek tűnik a pályán. Ott tűnik fel mindig, ahol nem kéneAltatunk Leroyjalmegint Sané... Kompany hozd már le komolyanérthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
Toto21
gamerkr
csebi
10 hónapja
nagyon helyes sárga Rayanak
10 hónapja
A világ 3/4-e a Real ellen szurkol....Ja mert ő biztosan mindent megtett hogy elérje a labdát amit berúgtak a vonalon álló courtoisnak. Asencio meg egykézzel lekapta simán.nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogtanem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
ascensio meg mindent megtett hogy levigye merilot
Negritis, a vajda
Mindegy első meccs miatt nem érdemlünk semmit, essünk csak kiy nekem már az jó ha nem megy a vardridozás majd a meccs után 🙂
eaglesmcnabb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
jenkins?Altatunk Leroyjalmegint Sané... Kompany hozd már le komolyanérthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
Toto21
gamerkr
csebi
10 hónapja
Altatunk Leroyjalmegint Sané... Kompany hozd már le komolyanérthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
Toto21
gamerkr
10 hónapja
nekem nincs bjaom azzal ha ezeket befújjáksőt, meg is ölheti! 😊Szóval akkor ha nincs ott a labda agyon lehet rúgni az embert?és én ezt nem is vitatom 😊nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogtanem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
ascensio meg mindent megtett hogy levigye merilot
Negritis, a vajda
(pusztán azt mondom, h semennyire nem befolyásolta a játék menetét.)
bogjosi
Ezt a vitát már anno lefolytattuk aztán iylen esetek elmaradása miatt is ment a reklamálás.
zacknorb
(igen, emlékszem, azt hiszem egy ATMA-Real tizinél volt, ott is uezt vallottam, nem lehet mondani, hogy nem vagyok konzisztens 😀 )
bogjosi
csak ne az legyen hogy a játékos első szándékból homorít
10 hónapja
megint Sané... Kompany hozd már le komolyanérthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
Toto21