Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
de bárhogy igazítod a szabályt, mindig lesz olyan szituáció, ahol 1-2mm-en múlik.valahol mindkettő 😊idióta egy szabály...Szabály nem tehet róla. Akárhol húznád meg a lest, ott lehetne vonalazni.
NB2
Vagy, ha arra gondolsz, hogy felesleges a les szabály, úgy elnézést félreértettelek.
ervinator
nem szeretem ezt a vonalazgatást, hogy fél centivel előrébb van a jobb füle és ezért les
mint az NFL-nél a qb dobása a LOS-nál, évekig az volt a verdikt, hogy semelyik testrésze nem lépheti át, aztán rájöttek, hogy sokkal jobban használ a játéknak, ha van olyan testrésze, amivel nem lépi át
NB2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
mind1 hogy határozod meg a szabályt lesz vonalazgatás mert lesznek határesethez közeli helyzetekvalahol mindkettő 😊idióta egy szabály...Szabály nem tehet róla. Akárhol húznád meg a lest, ott lehetne vonalazni.
NB2
Vagy, ha arra gondolsz, hogy felesleges a les szabály, úgy elnézést félreértettelek.
ervinator
nem szeretem ezt a vonalazgatást, hogy fél centivel előrébb van a jobb füle és ezért les
mint az NFL-nél a qb dobása a LOS-nál, évekig az volt a verdikt, hogy semelyik testrésze nem lépheti át, aztán rájöttek, hogy sokkal jobban használ a játéknak, ha van olyan testrésze, amivel nem lépi át
NB2
a LOS az egy fix statikus pont így jóval könyebb ahhoz mérni mint a dinamikus játékosok viszonya
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
valahol mindkettő 😊idióta egy szabály...Szabály nem tehet róla. Akárhol húznád meg a lest, ott lehetne vonalazni.
NB2
ervinator
10 hónapja
Kicsit őrségváltás jellegű győzelem ez a Liverpooltól.egyrészt nyerni kéne először
Kampman
másrészt nincs itt semmiféle őrségváltás
10 hónapja
idióta egy szabály...Szabály nem tehet róla. Akárhol húznád meg a lest, ott lehetne vonalazni.
NB2
10 hónapja
Hatalmas meccset tol Domi
10 hónapja
ez inkább les
10 hónapja
idióta egy szabály...
10 hónapja
Be kellett volna lőnie......................Nagyon él ma Domi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Marmoush meglátta hogy Jones fekszik, ettől hirtelen az ő lába is elkezdett fájni. 😂
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Hihetetlen, de a Vasasnál.És hol játszik?Remélem, hallani fogsz még róla. Barkóczi Barnabás, 17 éves, Vasas-nevelés.Barkóczi te jó Istenő valami új City játékos?
zacknorb
Löfli
nagylaza, főpohárnok
bcsarli, Udvari Főkóstoló
10 hónapja
És hol játszik?Remélem, hallani fogsz még róla. Barkóczi Barnabás, 17 éves, Vasas-nevelés.Barkóczi te jó Istenő valami új City játékos?
zacknorb
Löfli
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Remélem, hallani fogsz még róla. Barkóczi Barnabás, 17 éves, Vasas-nevelés.Barkóczi te jó Istenő valami új City játékos?
zacknorb
Löfli
10 hónapja
DKs képviselő 😊Barkóczi te jó Istenő valami új City játékos?
zacknorb
Löfli
10 hónapja
Barkóczi te jó Istenő valami új City játékos?
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Barkóczi te jó IstenNem volt csúnya!🙂
zacknorb
10 hónapja
a formája lett jobb sztem nem a szerepe változottÍgy, hogy az utóbbi időben jóval támadóbb feladatkört kap Dominik már szépen jönnek a kanadai pontok.A vicc az, hogy sokkal nem kap több támadó feladatot, mint eddig. Kicsit szabadabban játszik, és bátrabban lő messziről, de én nem vettem észre érdemi különbséget.
Szezon végén a PL-ben egy 6+6 bőven meglehet.
ervinator
Mikey
10 hónapja
Így, hogy az utóbbi időben jóval támadóbb feladatkört kap Dominik már szépen jönnek a kanadai pontok.A vicc az, hogy sokkal nem kap több támadó feladatot, mint eddig. Kicsit szabadabban játszik, és bátrabban lő messziről, de én nem vettem észre érdemi különbséget.
Szezon végén a PL-ben egy 6+6 bőven meglehet.
ervinator
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Én Pool meccset nézek.milyen kis vicces vagy😃Ja, fagyi meccs is van? 😊minőségi sör a lóhugy ellenolyan nehez lett volna igy csutortokon?Mi volt csütörtökön?
Kenny
Negritis, a vajda
Kenny
10 hónapja
Így, hogy az utóbbi időben jóval támadóbb feladatkört kap Dominik már szépen jönnek a kanadai pontok.Szezon végén a PL-ben egy 6+6 bőven meglehet.
10 hónapja
milyen kis vicces vagy😃Ja, fagyi meccs is van? 😊minőségi sör a lóhugy ellenolyan nehez lett volna igy csutortokon?Mi volt csütörtökön?
Kenny
Negritis, a vajda
10 hónapja
Ja, fagyi meccs is van? 😊minőségi sör a lóhugy ellenolyan nehez lett volna igy csutortokon?Mi volt csütörtökön?
Kenny
Negritis, a vajda
10 hónapja
Ja basszus összekevertem Salahval ki kapta az indítást 😀Semmi sem ment meg a Pool bajnoki címétől. De Szobinak örülök, megérdemli nagyon.ő volt lesen de kivonta magát a játékból
Mondjuk sajnos tőle elveszik les miatt.
Heisman nádor
láttunk már olyat hogy ezért elvették, de ezt most megadták
és még 2 bajnoki cím kell legalább
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz