Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀
Duff
A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
A 4. vs 12. párharca azért itt csak sokadhegedűs és igen pluszba még MU meccs is van akiknek egyedül nagyobb táboruk van mint a City+Spurs együtt.
alatriste

Sixo
85 több mint 83, szóval ez pont nem jó magyarázat 😀
NB2
Te most mirül beszísz. Ő pont azt állította, hogy a 83 nagyobb, mint a 85

Szerkesztette: Sixo

10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀
Duff
A 4. vs 12. párharca azért itt csak sokadhegedűs és igen pluszba még MU meccs is van akiknek egyedül nagyobb táboruk van mint a City+Spurs együtt.
alatriste

Sixo
85 több mint 83, szóval ez pont nem jó magyarázat 😀
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
A lényeg a feljutás, az meg simán meg lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Legyen igazad!
Nem hiszek a szememnek. Jól és eredményesen játszik a Honvéd. Tudnak ilyet is?!
iktriad
Jó, hogy mondod: belenézek.
nagylaza, főpohárnok
Szerintem eldőlt.🙂
nagylaza, főpohárnok
7 szerzett gól az elmúlt 160 percben. Előtte 16 meccsen 15 volt a termés... Nem ismerek magunkra. A végén még magabiztosan bent maradunk.
iktriad
Feczkó Magic! 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Duff
alatriste

Sixo
Szerintem csak a magyar drukkerekre gondolt.

10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Duff
hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
NB2
több a mu szurkoló még mindig
Negritis, a vajda
Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.

Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.

De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀

A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.

Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.

Liverpool Fc
10 hónapja
Duff
alatriste

10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Duff
NB2
Negritis, a vajda

Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.

Duff
Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 374
Duff
NB2
Negritis, a vajda

10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
7 szerzett gól az elmúlt 160 percben. Előtte 16 meccsen 15 volt a termés... Nem ismerek magunkra. A végén még magabiztosan bent maradunk.
iktriad
Simán bentmaradtok, ezt még te se tudod elpénecolni.
Őszentsége Sobri Jóska
Akarja a halál. Ha kiesünk, kb az a végleges süllyesztőt jelentené.

Ha vasárnap az Ajka ellen is így játszunk egy igazai 6 pontos meccsen (az Ajka a 14. utolsó bent maradó helyen áll), akkor talán végre én is elhiszem, hogy csont nélkül bent maradunk.
10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Duff
Sajnálják a Cityt, annyi pofont kapott prime-timeban az elmúlt hetekben, és hát lássuk be holnap is nagyon komolyat fognak kapni. Nem akarják a halottat tovább rugdosni.
Sixo
Pool- Newcastlet érthető, hogy adják, gondolom szoboszlai miatt bármi is lenne adnák. Arsenal - Forest szintén érhető, elvégre 2. vs. 3. helyezett. Na de baszd meg Utd - Ipswich, az egy vallatással fog felérni, nem is értem.
Duff
Néha elég élvezetesek tudnak lenni a kiesési rangadók.

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 032
Duff
Nincs nézettség, gondolom az összes visszavette a gránátvörös-kék mezt magára 😃

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 101 — The Mathematician
Duff
NB2

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
de ha már hétközi pl forduló az jobban zavar,hogy a 4 legérdekesebb meccsből mind a 4 szerdán van. Ma meg a Brighton-Bornemouth-ot meg fogom nézni valszeg de fura lesz h ez jut mára holnap meg valóban tv-je sincs egy city-spursnek. Picit a 2 nap közötti elosztást átgondolhatták volna jobban.

Liverpool Fc
10 hónapja
Duff

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
10 hónapja
Duff
Sajnálják a Cityt, annyi pofont kapott prime-timeban az elmúlt hetekben, és hát lássuk be holnap is nagyon komolyat fognak kapni. Nem akarják a halottat tovább rugdosni.
Sixo
Pool- Newcastlet érthető, hogy adják, gondolom szoboszlai miatt bármi is lenne adnák. Arsenal - Forest szintén érhető, elvégre 2. vs. 3. helyezett. Na de baszd meg Utd - Ipswich, az egy vallatással fog felérni, nem is értem.
10 hónapja
Nomac New England Patriots 4 130 — balazs.t85@gmail.com
Duff
Logikus, lesz két rangadó, és az MU. Ha választani kell kinek a szenvedését mutassák, MU-t többen fogják nézni. Az már katasztrófaturizmus 😀
10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
Duff
10 hónapja
Duff

10 hónapja
10 hónapja
Utolsó 10 bajnoki forma alapjáni tabella:
#1 AS Roma 24pont (7W, 3D, 0L)
#2 Napoli 21pont

Az öreg maestro azért még mindig tudja. Nem lett volna az az teljesen testidegen Juric balfaszkodás még egy El (BL?) hely se lett volna irreális.

Liverpool Fc
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
hát én itt néztem, hogy hogyan állnak az eredmények, nyugalomba ringattam magam, hogy a Roma W, Sevilla W jön, erre nézem, kiegyenlített a Mallorca.
szívtam a fogamat, aztán rájöttem, hogy nem dupla hazait raktam, hanem a Roma mellett a Sevilla-Mallorcára egy döntetlent 😮
slowmotion
Kedvenc ilyen sztorim a 2000es EBn volt, a belga-törökre bátyám azt akarta tenni hogy Hakan Sükür nem lő gólt, ehelyett azt Xelte be hogy legalább 2 gólt lő
Az eredmény ismert 🤣🤣🤣
davemayer
De aztán rájöttem, hogy az utolsó pillanatban meggondoltam magam, és tényleg tudatosan tettem döntetlenre, csak erről nem készült biztonsági mentés az agyamban 😮

Másik vicces sztori vasárnapról, hogy a Fürth-Braunschweig meccsen arra tettem félidőben x3,25-ért 1:0-nál, hogy DV lesz a vége, és x2,50-re automatikus kifizetést állítottam be (mert ha kiegyenlít a Jagermeister FC, akkor azonnal kifizet).
No rúgott is egy gólt a Braunschweig, ezt érzekelte is a rendszer - de aztán jött a VAR, és elvette a gólt. De a rendszer már nem sztornózta a kifizetést 😊
10 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
hát én itt néztem, hogy hogyan állnak az eredmények, nyugalomba ringattam magam, hogy a Roma W, Sevilla W jön, erre nézem, kiegyenlített a Mallorca.
szívtam a fogamat, aztán rájöttem, hogy nem dupla hazait raktam, hanem a Roma mellett a Sevilla-Mallorcára egy döntetlent 😮
slowmotion
Kedvenc ilyen sztorim a 2000es EBn volt, a belga-törökre bátyám azt akarta tenni hogy Hakan Sükür nem lő gólt, ehelyett azt Xelte be hogy legalább 2 gólt lő
Az eredmény ismert 🤣🤣🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Misleny nem akar feljutni, amennyire tetszett az ősz, annyira gusztustalan ez a tavasz a leadott pontokkal.
NB2
Jaja, költségvetésük a béka segge alatt, jól fizet majd a mix tavasszal 😊
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Helyes, jusson csak mindjárt vissza a Leeds.