Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Te most mirül beszísz. Ő pont azt állította, hogy a 83 nagyobb, mint a 8585 több mint 83, szóval ez pont nem jó magyarázat 😀Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
A 4. vs 12. párharca azért itt csak sokadhegedűs és igen pluszba még MU meccs is van akiknek egyedül nagyobb táboruk van mint a City+Spurs együtt.
alatriste
Sixo
NB2
Szerkesztette: Sixo
10 hónapja
85 több mint 83, szóval ez pont nem jó magyarázat 😀Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
A 4. vs 12. párharca azért itt csak sokadhegedűs és igen pluszba még MU meccs is van akiknek egyedül nagyobb táboruk van mint a City+Spurs együtt.
alatriste
Sixo
10 hónapja
Feczkó Magic! 😀7 szerzett gól az elmúlt 160 percben. Előtte 16 meccsen 15 volt a termés... Nem ismerek magunkra. A végén még magabiztosan bent maradunk.Szerintem eldőlt.🙂A lényeg a feljutás, az meg simán meg lesz.Legyen igazad!
Őszentsége Sobri Jóska
Nem hiszek a szememnek. Jól és eredményesen játszik a Honvéd. Tudnak ilyet is?!Jó, hogy mondod: belenézek.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Szerintem csak a magyar drukkerekre gondolt.Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
Sixo
10 hónapja
na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.
De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.
Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.

Liverpool Fc
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
10 hónapja
Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.
Duff
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
10 hónapja
Akarja a halál. Ha kiesünk, kb az a végleges süllyesztőt jelentené.7 szerzett gól az elmúlt 160 percben. Előtte 16 meccsen 15 volt a termés... Nem ismerek magunkra. A végén még magabiztosan bent maradunk.Simán bentmaradtok, ezt még te se tudod elpénecolni.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Ha vasárnap az Ajka ellen is így játszunk egy igazai 6 pontos meccsen (az Ajka a 14. utolsó bent maradó helyen áll), akkor talán végre én is elhiszem, hogy csont nélkül bent maradunk.
10 hónapja
Néha elég élvezetesek tudnak lenni a kiesési rangadók.Pool- Newcastlet érthető, hogy adják, gondolom szoboszlai miatt bármi is lenne adnák. Arsenal - Forest szintén érhető, elvégre 2. vs. 3. helyezett. Na de baszd meg Utd - Ipswich, az egy vallatással fog felérni, nem is értem.Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀Sajnálják a Cityt, annyi pofont kapott prime-timeban az elmúlt hetekben, és hát lássuk be holnap is nagyon komolyat fognak kapni. Nem akarják a halottat tovább rugdosni.
Duff
Sixo
Duff
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀Nincs nézettség, gondolom az összes visszavette a gránátvörös-kék mezt magára 😃
Duff
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
de ha már hétközi pl forduló az jobban zavar,hogy a 4 legérdekesebb meccsből mind a 4 szerdán van. Ma meg a Brighton-Bornemouth-ot meg fogom nézni valszeg de fura lesz h ez jut mára holnap meg valóban tv-je sincs egy city-spursnek. Picit a 2 nap közötti elosztást átgondolhatták volna jobban.

Liverpool Fc
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
10 hónapja
Pool- Newcastlet érthető, hogy adják, gondolom szoboszlai miatt bármi is lenne adnák. Arsenal - Forest szintén érhető, elvégre 2. vs. 3. helyezett. Na de baszd meg Utd - Ipswich, az egy vallatással fog felérni, nem is értem.Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀Sajnálják a Cityt, annyi pofont kapott prime-timeban az elmúlt hetekben, és hát lássuk be holnap is nagyon komolyat fognak kapni. Nem akarják a halottat tovább rugdosni.
Duff
Sixo
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀Logikus, lesz két rangadó, és az MU. Ha választani kell kinek a szenvedését mutassák, MU-t többen fogják nézni. Az már katasztrófaturizmus 😀
Duff
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀Sajnálják a Cityt, annyi pofont kapott prime-timeban az elmúlt hetekben, és hát lássuk be holnap is nagyon komolyat fognak kapni. Nem akarják a halottat tovább rugdosni.
Duff
10 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀
10 hónapja
Utolsó 10 bajnoki forma alapjáni tabella:#1 AS Roma 24pont (7W, 3D, 0L)
#2 Napoli 21pont
Az öreg maestro azért még mindig tudja. Nem lett volna az az teljesen testidegen Juric balfaszkodás még egy El (BL?) hely se lett volna irreális.

Liverpool Fc
10 hónapja
De aztán rájöttem, hogy az utolsó pillanatban meggondoltam magam, és tényleg tudatosan tettem döntetlenre, csak erről nem készült biztonsági mentés az agyamban 😮hát én itt néztem, hogy hogyan állnak az eredmények, nyugalomba ringattam magam, hogy a Roma W, Sevilla W jön, erre nézem, kiegyenlített a Mallorca.Kedvenc ilyen sztorim a 2000es EBn volt, a belga-törökre bátyám azt akarta tenni hogy Hakan Sükür nem lő gólt, ehelyett azt Xelte be hogy legalább 2 gólt lő
szívtam a fogamat, aztán rájöttem, hogy nem dupla hazait raktam, hanem a Roma mellett a Sevilla-Mallorcára egy döntetlent 😮
slowmotion
Az eredmény ismert 🤣🤣🤣
davemayer
Másik vicces sztori vasárnapról, hogy a Fürth-Braunschweig meccsen arra tettem félidőben x3,25-ért 1:0-nál, hogy DV lesz a vége, és x2,50-re automatikus kifizetést állítottam be (mert ha kiegyenlít a Jagermeister FC, akkor azonnal kifizet).
No rúgott is egy gólt a Braunschweig, ezt érzekelte is a rendszer - de aztán jött a VAR, és elvette a gólt. De a rendszer már nem sztornózta a kifizetést 😊
10 hónapja
hát én itt néztem, hogy hogyan állnak az eredmények, nyugalomba ringattam magam, hogy a Roma W, Sevilla W jön, erre nézem, kiegyenlített a Mallorca.Kedvenc ilyen sztorim a 2000es EBn volt, a belga-törökre bátyám azt akarta tenni hogy Hakan Sükür nem lő gólt, ehelyett azt Xelte be hogy legalább 2 gólt lő
szívtam a fogamat, aztán rájöttem, hogy nem dupla hazait raktam, hanem a Roma mellett a Sevilla-Mallorcára egy döntetlent 😮
slowmotion
Az eredmény ismert 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Misleny nem akar feljutni, amennyire tetszett az ősz, annyira gusztustalan ez a tavasz a leadott pontokkal.Jaja, költségvetésük a béka segge alatt, jól fizet majd a mix tavasszal 😊
NB2
10 hónapja
hát én itt néztem, hogy hogyan állnak az eredmények, nyugalomba ringattam magam, hogy a Roma W, Sevilla W jön, erre nézem, kiegyenlített a Mallorca.szívtam a fogamat, aztán rájöttem, hogy nem dupla hazait raktam, hanem a Roma mellett a Sevilla-Mallorcára egy döntetlent 😮
10 hónapja
Helyes, jusson csak mindjárt vissza a Leeds.