NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.
ozibozi
Mondjuk a Barcat nehezebb, mint a Realt szerintem.
zacknorb
Így legalább király lesz a visszavágó 😄
ozibozi
😂✌️
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 030
Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.
ozibozi
zacknorb
Szerintem nem tudnak felállt védelemmel védekezni illetve a fél pályás védekezést, meg járhatják gyorsabb csapatokkal szemben.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
ozibozi
Ja, amiatt ez nagyon kellett.

Poloska vagyok.
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na tessék egy pillanatnyi kihagyás...
9 hónapja
ozibozi
zacknorb
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
ozibozi

Poloska vagyok.
9 hónapja
Na, ez a második félidő már jobban a várható, trendbe illeszkedő kategória.

Poloska vagyok.
9 hónapja
ozibozi
Majd meglátjuk, nagyon jól kontráznak vègig veszèlyesek. Mindenesetre règ látott nagyon jó meccs.
dande2
Nem rosszak ők, csak így tavaszra már nem elég jók.
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
ozibozi
Majd meglátjuk, nagyon jól kontráznak vègig veszèlyesek. Mindenesetre règ látott nagyon jó meccs.
9 hónapja
9 hónapja
Ez a meccs eddig teljesen anakronisztikus az Atleti meccsek között.
Amúgy a Barca gólokat szerencsésnek sem lehet hívni, teljes tudatosság látszott a figurákban és a fölénykialakításokatban.
Az Atleti első perces szögletvariációja is ez volt, nem ez az első ilyen gól idén.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Mit csinál az Atlético?
KeyG
0-2-nél megtették Félidő hazait!
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 100 — The Mathematician
Oliver ilyenre adott már büntit

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 034
Mit csinál az Atlético?
KeyG
Ennél amatőrebb kapott gólt nem nagyon láttam még.

9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 030
Mit csinál az Atlético?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
Jó hogy “leszóltad” a Copát, eddig komoly meccs 😊
Heisman nádor
mondjuk a bha-bou is jó

9 hónapja
Justin Kluivert mit vert?!
mondjuk vicces hogy ezt beírják Kerkez assistnak

kb annyit tett hozzá mint én 😊

Szerkesztette: Negritis, a vajda

9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀
Duff
hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
NB2
több a mu szurkoló még mindig
Negritis, a vajda
Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.

Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.

De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀

A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.

Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.
Heisman nádor
Jó hogy “leszóltad” a Copát, eddig komoly meccs 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
pure cinema

9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 721 — beers & Packers
Redvás Felcsút legalább a kupából kiesett. Apró örömök.
9 hónapja
WTF😍

Poloska vagyok.
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Laci 10 partizán ellen is kiesett

www.vasasfc.hu/hirek/valtozott_a_kozarmisleny_elleni_meccsunk_kezdesi_idopontja-9316

Ezzel meg a fasz kivan már
warr_b
Hétfő esti meccsek a legjobbak, nagyon adom, lehetne fix
zacknorb
😳😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Meglepő, hogy már februárban elődöntő van, pedig idén nyáron nem is lesz semmi nagy torna.
Kampman
Első meccs.
Második meg áprilisban xdd

Poloska vagyok.
9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 034
Meglepő, hogy már februárban elődöntő van, pedig idén nyáron nem is lesz semmi nagy torna.

9 hónapja
Atletico csak kihajtja magát a Real meccsig