NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
😂✌️Így legalább király lesz a visszavágó 😄Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.Mondjuk a Barcat nehezebb, mint a Realt szerintem.
ozibozi
zacknorb
ozibozi
9 hónapja
Szerintem nem tudnak felállt védelemmel védekezni illetve a fél pályás védekezést, meg járhatják gyorsabb csapatokkal szemben.Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.Mondjuk a Barcat nehezebb, mint a Realt szerintem.
ozibozi
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Így legalább király lesz a visszavágó 😄Ja, amiatt ez nagyon kellett.
ozibozi
Poloska vagyok.
9 hónapja
Na tessék egy pillanatnyi kihagyás...
9 hónapja
Így legalább király lesz a visszavágó 😄Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.Mondjuk a Barcat nehezebb, mint a Realt szerintem.
ozibozi
zacknorb
9 hónapja
Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.Mondjuk a Barcat nehezebb, mint a Realt szerintem.
ozibozi
Poloska vagyok.
9 hónapja
Na, ez a második félidő már jobban a várható, trendbe illeszkedő kategória.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nem rosszak ők, csak így tavaszra már nem elég jók.Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.Majd meglátjuk, nagyon jól kontráznak vègig veszèlyesek. Mindenesetre règ látott nagyon jó meccs.
ozibozi
dande2
9 hónapja
Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.Majd meglátjuk, nagyon jól kontráznak vègig veszèlyesek. Mindenesetre règ látott nagyon jó meccs.
ozibozi
9 hónapja
Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.
9 hónapja
Ez a meccs eddig teljesen anakronisztikus az Atleti meccsek között.Amúgy a Barca gólokat szerencsésnek sem lehet hívni, teljes tudatosság látszott a figurákban és a fölénykialakításokatban.
Az Atleti első perces szögletvariációja is ez volt, nem ez az első ilyen gól idén.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Oliver ilyenre adott már büntit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Mit csinál az Atlético?Ennél amatőrebb kapott gólt nem nagyon láttam még.
KeyG
9 hónapja
Mit csinál az Atlético?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Jó hogy “leszóltad” a Copát, eddig komoly meccs 😊mondjuk a bha-bou is jó
Heisman nádor
9 hónapja
Justin Kluivert mit vert?!mondjuk vicces hogy ezt beírják Kerkez assistnak
kb annyit tett hozzá mint én 😊
Szerkesztette: Negritis, a vajda
9 hónapja
Jó hogy “leszóltad” a Copát, eddig komoly meccs 😊Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.
De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.
Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Redvás Felcsút legalább a kupából kiesett. Apró örömök.
9 hónapja
😳😬Laci 10 partizán ellen is kiesettHétfő esti meccsek a legjobbak, nagyon adom, lehetne fix
www.vasasfc.hu/hirek/valtozott_a_kozarmisleny_elleni_meccsunk_kezdesi_idopontja-9316
Ezzel meg a fasz kivan már
warr_b
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Meglepő, hogy már februárban elődöntő van, pedig idén nyáron nem is lesz semmi nagy torna.Első meccs.
Kampman
Második meg áprilisban xdd
Poloska vagyok.
9 hónapja
Meglepő, hogy már februárban elődöntő van, pedig idén nyáron nem is lesz semmi nagy torna.
9 hónapja
Atletico csak kihajtja magát a Real meccsig