Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
A magyar futball (meg az egész magyar sport) egyik leggusztustalanabb szokása, hogy a szponzorok beleerőltetik magukat a csapatnevekbe.leragadtál a Parmalatnál? 😊Nem követem már aktívan a karrierjét, ahogy a Videoton névváltoztatásait se.Akarod mondani BVSC Zugló Vinije.Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Kampman
zacknorb
Kampman
NB2
Ez még Kelet-Európában se volt sehol, csak nálunk.
10 hónapja
Beszarok mi meccs ez isa bayern inter legalább jó
JC6 (Mr. Miele)
a real-senal meh
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
200 IQ, hogy elore jon a kapus azert, h leguristak a hatul allo mezonyjatekosnak
10 hónapja
Ez de szar Bayern figura voltGnabrynak el kellett volna lonie
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Beszarok mi meccs ez is
10 hónapja
Ez de szar Bayern figura volt
Poloska vagyok.
10 hónapja
Vadásztölténygyár.leragadtál a Parmalatnál? 😊Nem követem már aktívan a karrierjét, ahogy a Videoton névváltoztatásait se.Akarod mondani BVSC Zugló Vinije.Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Kampman
zacknorb
Kampman
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
leragadtál a Parmalatnál? 😊Nem követem már aktívan a karrierjét, ahogy a Videoton névváltoztatásait se.Akarod mondani BVSC Zugló Vinije.Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Kampman
zacknorb
Kampman
10 hónapja
Ha gnabry kezdett volna Sane helyett siman nyer a bayern.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Kane előtt ott volt
10 hónapja
Nem követem már aktívan a karrierjét, ahogy a Videoton névváltoztatásait se.Akarod mondani BVSC Zugló Vinije.Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Kampman
zacknorb
10 hónapja
Baszki Kane
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Akarod mondani BVSC Zugló Vinije.Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Kampman
Poloska vagyok.
10 hónapja
Bmeg csak Inter játékos kezezhet ma
10 hónapja
Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
10 hónapja
Frattesi herpeszes?
10 hónapja
Azt hittem anya lánya kapcsolat van közöttükunokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
10 hónapja
ez jó szar figura volt
10 hónapja
unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
10 hónapja
YoungZeeZee
9 509
Na emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
10 hónapja
Nah bejött a 4 Bayernes akit becserélésre méltónak ítéltem. Lesz-e vajon 5.Márcsak a svéd srác hiányzik
Sixo