Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
én úgy tudtam, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény! ....szal legyen inkább még 2 gól akkor 😀Aztamindenit, egy szép támadás végén MU gól!Még egy ilyen szép kellene ma minimum a nyugalmamért😂
Előre a BL indulásért 😀
bogjosi
manuszka86
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Aztamindenit, egy szép támadás végén MU gól!Még egy ilyen szép kellene ma minimum a nyugalmamért😂
Előre a BL indulásért 😀
bogjosi
10 hónapja
Aztamindenit, egy szép támadás végén MU gól! Előre a BL indulásért 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Szaúd-Arábiában van a torna, én a helyében még a meccs alatt disszidálnék19:15-től Észak-Korea - Üzbegisztán U17-es Ázsia-kupa elődöntő, a győztes Szaúd-Arábiával játszik!Myong-Bom mehet a munkatáborba asszem
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Már ha nem kötik a légvédelmi gépágyúk elé19:15-től Észak-Korea - Üzbegisztán U17-es Ázsia-kupa elődöntő, a győztes Szaúd-Arábiával játszik!Myong-Bom mehet a munkatáborba asszem
Löfli
warr_b
10 hónapja
19:15-től Észak-Korea - Üzbegisztán U17-es Ázsia-kupa elődöntő, a győztes Szaúd-Arábiával játszik!Myong-Bom mehet a munkatáborba asszem
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
The Champions League's TOP 4 in terms of prize money so far + rest of UK🇬🇧 clubs:
— Łukasz Bączek (@Lu_Class_) April 17, 2025
🇫🇷 PSG €119m
🇮🇹 Inter €118m
🏴 Arsenal €117m
🇪🇸 FC Barcelona €117m
...
🏴 Liverpool €98m
🏴 Aston Villa €84m
🏴 Man City €76m
🏴 Celtic Glasgow €46m pic.twitter.com/o6Yqgrb5Gr
10 hónapja
mai pletyka amit hallottam: Hojlund to Juve. Hol kell aláírni?!
10 hónapja
19:15-től Észak-Korea - Üzbegisztán U17-es Ázsia-kupa elődöntő, a győztes Szaúd-Arábiával játszik!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
gondolom van olyan jog eladás ahol a 2 napi meccsek nem ugyanahhoz a csatornához tartoznakMiért nem lehet a keddi meccsre keddi visszavágót, a szerdainak meg szerdait? Fájna?mármint?Champions League semi finals schedule.Ezen a menetrend egyenlőtlenségen még mindig nem sikerült javítani. Vicc.
1️⃣ Arsenal vs PSG
Tuesday, 29 April
9pm
2️⃣ Barcelona vs Inter
Wednesday, 30 April
9pm
3️⃣ Inter vs Barcelona
Tuesday, 6 May
9pm
4️⃣ PSG vs Arsenal
Wednesday, 7 May
9pm
zacknorb
szaba
az hogy az elődöntők ágai mikor vannak irrelevánsak a döntő szempontjából mer az 1 hónap múlva lesz
az ellenfeleknek meg szintén mind1 mert egymással játszanak szal ugyanannyi idejük lesz felkészülni
a hétvégi meccs érdekesebb, de annak se kéne hogy bárhol okozzon bármi problémát
Negritis, a vajda
szaba
így mind2n adásba tud kerülni
én nem érzem hogy ez akkora gond lenne mivel nem ad "versenyelőnyt"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Miért nem lehet a keddi meccsre keddi visszavágót, a szerdainak meg szerdait? Fájna?mármint?Champions League semi finals schedule.Ezen a menetrend egyenlőtlenségen még mindig nem sikerült javítani. Vicc.
1️⃣ Arsenal vs PSG
Tuesday, 29 April
9pm
2️⃣ Barcelona vs Inter
Wednesday, 30 April
9pm
3️⃣ Inter vs Barcelona
Tuesday, 6 May
9pm
4️⃣ PSG vs Arsenal
Wednesday, 7 May
9pm
zacknorb
szaba
az hogy az elődöntők ágai mikor vannak irrelevánsak a döntő szempontjából mer az 1 hónap múlva lesz
az ellenfeleknek meg szintén mind1 mert egymással játszanak szal ugyanannyi idejük lesz felkészülni
a hétvégi meccs érdekesebb, de annak se kéne hogy bárhol okozzon bármi problémát
Negritis, a vajda
10 hónapja
mármint?Champions League semi finals schedule.Ezen a menetrend egyenlőtlenségen még mindig nem sikerült javítani. Vicc.
1️⃣ Arsenal vs PSG
Tuesday, 29 April
9pm
2️⃣ Barcelona vs Inter
Wednesday, 30 April
9pm
3️⃣ Inter vs Barcelona
Tuesday, 6 May
9pm
4️⃣ PSG vs Arsenal
Wednesday, 7 May
9pm
zacknorb
szaba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Champions League semi finals schedule.Ezen a menetrend egyenlőtlenségen még mindig nem sikerült javítani. Vicc.
1️⃣ Arsenal vs PSG
Tuesday, 29 April
9pm
2️⃣ Barcelona vs Inter
Wednesday, 30 April
9pm
3️⃣ Inter vs Barcelona
Tuesday, 6 May
9pm
4️⃣ PSG vs Arsenal
Wednesday, 7 May
9pm
zacknorb
10 hónapja
Lucas Vázquez: "Az Arsenal védekezni jött. Az első félidőben gyakorlatilag semmit sem csináltak."Így is többet támadtak, mint mi az elmúlt két meccsen összesen, de ha 3-0 után konkrétan bunkerezett volna az Arsenal, akkor sem lehetne egy szava sem, 3-0-nál mi a tosznak kellett volna támadniuk? Pláne hogy 3 gólt szerintem 10 meccsen kapnának ettől a realtol 😀 (Így is több helyzetük volt 3 gólos előnyben btw)
Szerintem meg jobb lenne ha befognád.
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Lehet az volt a taktika h támad megint az Arsenal ok meg kontraznak 😉Lucas Vázquez: "Az Arsenal védekezni jött. Az első félidőben gyakorlatilag semmit sem csináltak."Ez hülye. 😀 Nem tűnt fel neki, hogy Londonban meg pirosra verték a seggüket nem igen kellett már nekik támadni? 😀
KeyG
alatriste
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Lucas Vázquez: "Az Arsenal védekezni jött. Az első félidőben gyakorlatilag semmit sem csináltak."Ez hülye. 😀 Nem tűnt fel neki, hogy Londonban meg pirosra verték a seggüket nem igen kellett már nekik támadni? 😀
KeyG

Liverpool Fc
10 hónapja
Lucas Vázquez: "Az Arsenal védekezni jött. Az első félidőben gyakorlatilag semmit sem csináltak."Szerintem meg jobb lenne ha befognád.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
hét perce. Te meg negyed órája írtad.A klubb honlapon is kint már a tollas, papiros kép. Szerintem vehetjük biztosnak. 😊Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
Kopóban már a sebesség de még mindig világelit szinten van captain, örülés van!
alatriste
slowmotion
A trióból a 2. legfontosabb (számomra) marad, aminek nagyon örülök.
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
10 hónapja
hét perce. Te meg negyed órája írtad.A klubb honlapon is kint már a tollas, papiros kép. Szerintem vehetjük biztosnak. 😊Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
slowmotion
alatriste
10 hónapja
A klubb honlapon is kint már a tollas, papiros kép. Szerintem vehetjük biztosnak. 😊Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
10 hónapja
Ezt én tudom, de az okosok ezt írták.Néhány nagyon unatkozó ember elkezdte a pletykát, hogy De Bruyne a Liverpoolba mehet, merthogy annak idején sem sokon múlt. Én nem igazán látom ezt létrejönni, de pletykának végül is van olyan jó mint bármelyik másik.de, sokon múlt. egyrészt nem volt sexy a Pool (Suarez és Sterling már nem volt, Benteke és Bobby épp érkezett, még Rodgers, de már főtt a kávé, Klopp meg még a láthatáron sem), másrészt amikor De Bruyne a szitihez került, addigra a Pool már elköltötte a Sterlingért kapott 55 misit.
Mikey
ez pont az a pár év volt, amikor mindenki, akivel hírbe hozták a csapatot, az máshova került. még a fiatal Salaht sem bírtuk leigazolni, elvitte a Dinamo.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Nem, csak a klub jelentette be hivatalosan.Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
10 hónapja
Néhány nagyon unatkozó ember elkezdte a pletykát, hogy De Bruyne a Liverpoolba mehet, merthogy annak idején sem sokon múlt. Én nem igazán látom ezt létrejönni, de pletykának végül is van olyan jó mint bármelyik másik.de, sokon múlt. egyrészt nem volt sexy a Pool (Suarez és Sterling már nem volt, Benteke és Bobby épp érkezett, még Rodgers, de már főtt a kávé, Klopp meg még a láthatáron sem), másrészt amikor De Bruyne a szitihez került, addigra a Pool már elköltötte a Sterlingért kapott 55 misit.
Mikey
ez pont az a pár év volt, amikor mindenki, akivel hírbe hozták a csapatot, az máshova került. még a fiatal Salaht sem bírtuk leigazolni, elvitte a Dinamo.
10 hónapja
Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3 Kopóban már a sebesség de még mindig világelit szinten van captain, örülés van!

Liverpool Fc