NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Antony’s red card has been officially cancelled and he will be available to play against Real Madrid.Mondjuk ez inkább segít a realnak
Decision communicated to Real Betis in the morning.
Szánalmas.
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Antony’s red card has been officially cancelled and he will be available to play against Real Madrid.Decision communicated to Real Betis in the morning.
Szánalmas.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
a statuálásSlot pirosa pedig érvénybe lép. Nem lesz ma a Castle és a Soton ellen majda mai modern világban mi értelme egy edző eltiltásának?
alatriste
NB2
9 hónapja
Slot pirosa pedig érvénybe lép. Nem lesz ma a Castle és a Soton ellen majda mai modern világban mi értelme egy edző eltiltásának?
alatriste
9 hónapja
Slot pirosa pedig érvénybe lép. Nem lesz ma a Castle és a Soton ellen majd

Liverpool Fc
9 hónapja
vfdbfdsn
175
én úgy vagyok vele, inkább ez, bosszankodjak, mert nem érdekel a kupák száma, minthogy a Valverde, Koeman, Xavi focit nézzem. nekem elég ha jól szórakozok és Flick foci alatt ha valamit lehet akkor élvezni az előadást az biztos. nyilván sokaknak a címek számítanak de a mai fociban ha már letudok úgy ülni hogy nem akarok 5 perc után elkapcsolni, akkor az sajnos jónak számít. egy kezemen megtudom számolni hány olyan csapat van akinek a meccseiről nem kapcsol el az ember.azert Flick meg a BL dontoben sem volt hajlando celfutballt jatszani ne felejtsuk el. egy golos vezetesnel a 85. perc utan is ment a maximumra tekert pressing meg az ellenfel terfelere feltolt vedelemmel, plusz a szogletnel is mindenaron golt akarunk szerezni mentalitas.Amíg Flick nem tanul ebből hogy így ilyen fent pláne egy ilyen Atleti ellen nem lehet ennyire fent játszsni ha nincs Guardiola fèle labdabiztosság addig így járunk ès nem jutunk sehová.....😔😡😔🙈Lehet!! Lehetne!! Csak éppen a védekezésben nem férnek bele ekkora hibák. Akkor meg Kundé féle problémák nem férnek bele meccsről meccsre.
dande2
Klaci79
volt is ebbol vagy 2-3 PSG ziccer a legvegen, csak a legnagyobbat epp Chupo kihagyta. cserebe kapott tolunk egy szerzodest.
amig vhogy Hansi ezen nem tud atlepni addig mindig benne van a pakliban az a szitu mint tegnap, hogy 92+. percben egy golos vezetesnel 3 atletico tamado egyedul vezeti a labdat a kapusra 35 meterre a kaputol.
csebi
9 hónapja
Throwback 1994 FIFA World Player of the Year:Van Juventusos is meg Tottenhames is, ez egy nagyszerű lista.
1. ROMÁRIO de Souza Faria (Barcelona, Brazil) 346 Point
2. Hristo STOICHKOV (Barcelona, Bulgaria) 100 Point
3. Roberto BAGGIO (Juventus, Italy) 80 Point
4. Gheorghe HAGI (Barcelona, Romania) 50 Point
5. Paolo MALDINI (AC Milan, Italy) 40 Point
6. José Gama de Oliveira BEBETO (Deportivo La Coruña, Brazil) 16 Point
7. Dennis BERGKAMP (Inter Milan, Netherlands) 11 Point
8. Carlos Bledorn Verri DUNGA (VFB Stuttgart, Brazil) 9 Point
9. Franco BARESI (AC Milan, Italy) 7 Point
10. Jürgen KLINSMANN (Tottenham Hotspur, Germany) 7 Point
ozibozi
9 hónapja
24.hu/belfold/2025/02/26/sport-futball-nmhh-rtl-bajnokok-ligaja-legjobb-meccsek/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
De legalább lett belőle egy jó szurkolói éneklés: "Lololololooooo, Peter vete ya, Peter vete ya, Peter veeeteee yaaaaaaa"Nincs nekem semmi bajom vele se a bajnoksággal. De a Spanyol focit sose szerettem, nem érdekel annyira és a korlátozott szabadidőben inkább nézek meg más meccset. A Valenciának még a 2000-res években drukkolgattam de hamar elhült a kedves Lim bácsi miatt. Láttam, hogy 4-4 és epic meccs lett de a Brighton-Bornemouth se volt rossz esti programnak 😊Jó hogy “leszóltad” a Copát, eddig komoly meccs 😊Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.
De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.
Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.
Heisman nádor
Heisman nádor
alatriste
A spanyol 'Kisteleki takarodj Újpestről a kurva anyádat'
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
azert Flick meg a BL dontoben sem volt hajlando celfutballt jatszani ne felejtsuk el. egy golos vezetesnel a 85. perc utan is ment a maximumra tekert pressing meg az ellenfel terfelere feltolt vedelemmel, plusz a szogletnel is mindenaron golt akarunk szerezni mentalitas.Amíg Flick nem tanul ebből hogy így ilyen fent pláne egy ilyen Atleti ellen nem lehet ennyire fent játszsni ha nincs Guardiola fèle labdabiztosság addig így járunk ès nem jutunk sehová.....😔😡😔🙈Lehet!! Lehetne!! Csak éppen a védekezésben nem férnek bele ekkora hibák. Akkor meg Kundé féle problémák nem férnek bele meccsről meccsre.
dande2
Klaci79
volt is ebbol vagy 2-3 PSG ziccer a legvegen, csak a legnagyobbat epp Chupo kihagyta. cserebe kapott tolunk egy szerzodest.
amig vhogy Hansi ezen nem tud atlepni addig mindig benne van a pakliban az a szitu mint tegnap, hogy 92+. percben egy golos vezetesnel 3 atletico tamado egyedul vezeti a labdat a kapusra 35 meterre a kaputol.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Azért ebbe a Barca védelembe is igazolni kell játékosokat nyáron. És nem a rotációba.Szivacski to Barca, here we go?
ozibozi
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nincs nekem semmi bajom vele se a bajnoksággal. De a Spanyol focit sose szerettem, nem érdekel annyira és a korlátozott szabadidőben inkább nézek meg más meccset. A Valenciának még a 2000-res években drukkolgattam de hamar elhült a kedves Lim bácsi miatt. Láttam, hogy 4-4 és epic meccs lett de a Brighton-Bornemouth se volt rossz esti programnak 😊Jó hogy “leszóltad” a Copát, eddig komoly meccs 😊Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.
De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.
Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.
Heisman nádor
Heisman nádor

Liverpool Fc
9 hónapja
Throwback 1994 FIFA World Player of the Year:1. ROMÁRIO de Souza Faria (Barcelona, Brazil) 346 Point
2. Hristo STOICHKOV (Barcelona, Bulgaria) 100 Point
3. Roberto BAGGIO (Juventus, Italy) 80 Point
4. Gheorghe HAGI (Barcelona, Romania) 50 Point
5. Paolo MALDINI (AC Milan, Italy) 40 Point
6. José Gama de Oliveira BEBETO (Deportivo La Coruña, Brazil) 16 Point
7. Dennis BERGKAMP (Inter Milan, Netherlands) 11 Point
8. Carlos Bledorn Verri DUNGA (VFB Stuttgart, Brazil) 9 Point
9. Franco BARESI (AC Milan, Italy) 7 Point
10. Jürgen KLINSMANN (Tottenham Hotspur, Germany) 7 Point
9 hónapja
A pocakos, a táskásszemű és a Hegyvidékről hazaugró ifjú titán.Hajdú B. a felcsúti tábor létszámán gúnyolódott. Nem lesz ebből baj? ("A vendégszektorban is vannak azért hárman...")Azért az M4sport operatőrei gyorsan korrigáltak, két kameraszögből mutatták meg a 3 embert, akiknek az átlagéletkora így első látásra 65 körül lehetett.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
Szeva Zombori 😃Nem rosszak ők, csak így tavaszra már nem elég jók.Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.Majd meglátjuk, nagyon jól kontráznak vègig veszèlyesek. Mindenesetre règ látott nagyon jó meccs.
ozibozi
dande2
ozibozi
9 hónapja
Azért ebbe a Barca védelembe is igazolni kell játékosokat nyáron. És nem a rotációba.
9 hónapja
Ez olyan madridi csapat sajátosság 😉😛 (bocs bármelyik madridi csapat fanjától csak ez magas labda volt, no offense 🙏)az a hihetetlen hogy a semmiből mindig szarrá mákolja magát az AtletiAmíg Flick nem tanul ebből hogy így ilyen fent pláne egy ilyen Atleti ellen nem lehet ennyire fent játszsni ha nincs Guardiola fèle labdabiztosság addig így járunk ès nem jutunk sehová.....😔😡😔🙈Lehet!! Lehetne!! Csak éppen a védekezésben nem férnek bele ekkora hibák. Akkor meg Kundé féle problémák nem férnek bele meccsről meccsre.
dande2
Klaci79
Yamal19
9 hónapja
vfdbfdsn
175
az a hihetetlen hogy a semmiből mindig szarrá mákolja magát az AtletiAmíg Flick nem tanul ebből hogy így ilyen fent pláne egy ilyen Atleti ellen nem lehet ennyire fent játszsni ha nincs Guardiola fèle labdabiztosság addig így járunk ès nem jutunk sehová.....😔😡😔🙈Lehet!! Lehetne!! Csak éppen a védekezésben nem férnek bele ekkora hibák. Akkor meg Kundé féle problémák nem férnek bele meccsről meccsre.
dande2
Klaci79
9 hónapja
Amúgy ez egy instant classic, év meccse jelölt is.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Amíg Flick nem tanul ebből hogy így ilyen fent pláne egy ilyen Atleti ellen nem lehet ennyire fent játszsni ha nincs Guardiola fèle labdabiztosság addig így járunk ès nem jutunk sehová.....😔😡😔🙈Lehet!! Lehetne!! Csak éppen a védekezésben nem férnek bele ekkora hibák. Akkor meg Kundé féle problémák nem férnek bele meccsről meccsre.
dande2
9 hónapja
Amíg Flick nem tanul ebből hogy így ilyen fent pláne egy ilyen Atleti ellen nem lehet ennyire fent játszsni ha nincs Guardiola fèle labdabiztosság addig így járunk ès nem jutunk sehová.....😔😡😔🙈
9 hónapja
úgy lett 4-4 hogy mindkét oldalon maradtak ki ziccerek 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
És megegy…Kundét miért kell a 93.percben felkelteni?!