NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 100 — The Mathematician
Antony’s red card has been officially cancelled and he will be available to play against Real Madrid.

Decision communicated to Real Betis in the morning.

Szánalmas.
KeyG
Mondjuk ez inkább segít a realnak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 030
Antony’s red card has been officially cancelled and he will be available to play against Real Madrid.

Decision communicated to Real Betis in the morning.

Szánalmas.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Slot pirosa pedig érvénybe lép. Nem lesz ma a Castle és a Soton ellen majd
alatriste
a mai modern világban mi értelme egy edző eltiltásának?
NB2
a statuálás
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
alatriste
a mai modern világban mi értelme egy edző eltiltásának?
9 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
9 hónapja
vfdbfdsn 175
Amíg Flick nem tanul ebből hogy így ilyen fent pláne egy ilyen Atleti ellen nem lehet ennyire fent játszsni ha nincs Guardiola fèle labdabiztosság addig így járunk ès nem jutunk sehová.....😔😡😔🙈
dande2
Lehet!! Lehetne!! Csak éppen a védekezésben nem férnek bele ekkora hibák. Akkor meg Kundé féle problémák nem férnek bele meccsről meccsre.
Klaci79
azert Flick meg a BL dontoben sem volt hajlando celfutballt jatszani ne felejtsuk el. egy golos vezetesnel a 85. perc utan is ment a maximumra tekert pressing meg az ellenfel terfelere feltolt vedelemmel, plusz a szogletnel is mindenaron golt akarunk szerezni mentalitas.
volt is ebbol vagy 2-3 PSG ziccer a legvegen, csak a legnagyobbat epp Chupo kihagyta. cserebe kapott tolunk egy szerzodest.
amig vhogy Hansi ezen nem tud atlepni addig mindig benne van a pakliban az a szitu mint tegnap, hogy 92+. percben egy golos vezetesnel 3 atletico tamado egyedul vezeti a labdat a kapusra 35 meterre a kaputol.
csebi
én úgy vagyok vele, inkább ez, bosszankodjak, mert nem érdekel a kupák száma, minthogy a Valverde, Koeman, Xavi focit nézzem. nekem elég ha jól szórakozok és Flick foci alatt ha valamit lehet akkor élvezni az előadást az biztos. nyilván sokaknak a címek számítanak de a mai fociban ha már letudok úgy ülni hogy nem akarok 5 perc után elkapcsolni, akkor az sajnos jónak számít. egy kezemen megtudom számolni hány olyan csapat van akinek a meccseiről nem kapcsol el az ember.
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Antony pirosát törölték, így ott lehet a Reál ellen.

9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Throwback 1994 FIFA World Player of the Year:

1. ROMÁRIO de Souza Faria (Barcelona, Brazil) 346 Point
2. Hristo STOICHKOV (Barcelona, Bulgaria) 100 Point
3. Roberto BAGGIO (Juventus, Italy) 80 Point
4. Gheorghe HAGI (Barcelona, Romania) 50 Point
5. Paolo MALDINI (AC Milan, Italy) 40 Point
6. José Gama de Oliveira BEBETO (Deportivo La Coruña, Brazil) 16 Point
7. Dennis BERGKAMP (Inter Milan, Netherlands) 11 Point
8. Carlos Bledorn Verri DUNGA (VFB Stuttgart, Brazil) 9 Point
9. Franco BARESI (AC Milan, Italy) 7 Point
10. Jürgen KLINSMANN (Tottenham Hotspur, Germany) 7 Point
ozibozi
Van Juventusos is meg Tottenhames is, ez egy nagyszerű lista.

9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 100 — The Mathematician
 24.hu/belfold/2025/02/26/sport-futball-nmhh-rtl-bajnokok-ligaja-legjobb-meccsek/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀
Duff
hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
NB2
több a mu szurkoló még mindig
Negritis, a vajda
Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.

Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.

De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀

A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.

Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.
Heisman nádor
Jó hogy “leszóltad” a Copát, eddig komoly meccs 😊
Heisman nádor
Nincs nekem semmi bajom vele se a bajnoksággal. De a Spanyol focit sose szerettem, nem érdekel annyira és a korlátozott szabadidőben inkább nézek meg más meccset. A Valenciának még a 2000-res években drukkolgattam de hamar elhült a kedves Lim bácsi miatt. Láttam, hogy 4-4 és epic meccs lett de a Brighton-Bornemouth se volt rossz esti programnak 😊
alatriste
De legalább lett belőle egy jó szurkolói éneklés: "Lololololooooo, Peter vete ya, Peter vete ya, Peter veeeteee yaaaaaaa"
A spanyol 'Kisteleki takarodj Újpestről a kurva anyádat'

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 943 — Lucas Scott
Amíg Flick nem tanul ebből hogy így ilyen fent pláne egy ilyen Atleti ellen nem lehet ennyire fent játszsni ha nincs Guardiola fèle labdabiztosság addig így járunk ès nem jutunk sehová.....😔😡😔🙈
dande2
Lehet!! Lehetne!! Csak éppen a védekezésben nem férnek bele ekkora hibák. Akkor meg Kundé féle problémák nem férnek bele meccsről meccsre.
Klaci79
azert Flick meg a BL dontoben sem volt hajlando celfutballt jatszani ne felejtsuk el. egy golos vezetesnel a 85. perc utan is ment a maximumra tekert pressing meg az ellenfel terfelere feltolt vedelemmel, plusz a szogletnel is mindenaron golt akarunk szerezni mentalitas.
volt is ebbol vagy 2-3 PSG ziccer a legvegen, csak a legnagyobbat epp Chupo kihagyta. cserebe kapott tolunk egy szerzodest.
amig vhogy Hansi ezen nem tud atlepni addig mindig benne van a pakliban az a szitu mint tegnap, hogy 92+. percben egy golos vezetesnel 3 atletico tamado egyedul vezeti a labdat a kapusra 35 meterre a kaputol.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Azért ebbe a Barca védelembe is igazolni kell játékosokat nyáron. És nem a rotációba.
ozibozi
Szivacski to Barca, here we go?

Poloska vagyok.
9 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀
Duff
hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
NB2
több a mu szurkoló még mindig
Negritis, a vajda
Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.

Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.

De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀

A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.

Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.
Heisman nádor
Jó hogy “leszóltad” a Copát, eddig komoly meccs 😊
Heisman nádor
Nincs nekem semmi bajom vele se a bajnoksággal. De a Spanyol focit sose szerettem, nem érdekel annyira és a korlátozott szabadidőben inkább nézek meg más meccset. A Valenciának még a 2000-res években drukkolgattam de hamar elhült a kedves Lim bácsi miatt. Láttam, hogy 4-4 és epic meccs lett de a Brighton-Bornemouth se volt rossz esti programnak 😊

Liverpool Fc
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Throwback 1994 FIFA World Player of the Year:

1. ROMÁRIO de Souza Faria (Barcelona, Brazil) 346 Point
2. Hristo STOICHKOV (Barcelona, Bulgaria) 100 Point
3. Roberto BAGGIO (Juventus, Italy) 80 Point
4. Gheorghe HAGI (Barcelona, Romania) 50 Point
5. Paolo MALDINI (AC Milan, Italy) 40 Point
6. José Gama de Oliveira BEBETO (Deportivo La Coruña, Brazil) 16 Point
7. Dennis BERGKAMP (Inter Milan, Netherlands) 11 Point
8. Carlos Bledorn Verri DUNGA (VFB Stuttgart, Brazil) 9 Point
9. Franco BARESI (AC Milan, Italy) 7 Point
10. Jürgen KLINSMANN (Tottenham Hotspur, Germany) 7 Point
9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 543 — Saturday Night Lights
Hajdú B. a felcsúti tábor létszámán gúnyolódott. Nem lesz ebből baj? ("A vendégszektorban is vannak azért hárman...")
nagylaza, főpohárnok
Azért az M4sport operatőrei gyorsan korrigáltak, két kameraszögből mutatták meg a 3 embert, akiknek az átlagéletkora így első látásra 65 körül lehetett.
Kampman
A pocakos, a táskásszemű és a Hegyvidékről hazaugró ifjú titán.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Azért ez az Atletico mostani állapotában max csak vlm furcsa nagy szerencsével tudna kiverni egy oda-visszavágós alapon még egy Barcát is, nemhogy egy Realt.
ozibozi
Majd meglátjuk, nagyon jól kontráznak vègig veszèlyesek. Mindenesetre règ látott nagyon jó meccs.
dande2
Nem rosszak ők, csak így tavaszra már nem elég jók.
ozibozi
Szeva Zombori 😃
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Azért ebbe a Barca védelembe is igazolni kell játékosokat nyáron. És nem a rotációba.
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
Klaci79
az a hihetetlen hogy a semmiből mindig szarrá mákolja magát az Atleti
Yamal19
Ez olyan madridi csapat sajátosság 😉😛 (bocs bármelyik madridi csapat fanjától csak ez magas labda volt, no offense 🙏)
9 hónapja
vfdbfdsn 175
dande2
Klaci79
az a hihetetlen hogy a semmiből mindig szarrá mákolja magát az Atleti
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy ez egy instant classic, év meccse jelölt is.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 678
dande2
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
9 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
úgy lett 4-4 hogy mindkét oldalon maradtak ki ziccerek 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 678
És megegy…Kundét miért kell a 93.percben felkelteni?!
9 hónapja
Kounde megint, csóró

Poloska vagyok.