NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Végre valaki figyel!Akkor téged nem meg kellene ölni, ha nézed?Remélem a mait is láttad 😀Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.ilyen fejpárbajt mint a gól előtt volt ritkán látni ezen a szinten 😀
dugo93
Klaci79
dugo93
zacknorb
9 hónapja
két béna csapat játszik egy kiesési rangadót
9 hónapja
x.com/MUFCScoop/status/1894833855762194861Sajnos nemRemélem a mait is láttad 😀Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.ilyen fejpárbajt mint a gól előtt volt ritkán látni ezen a szinten 😀
dugo93
Klaci79
dugo93
Klaci79
parancsolj!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
Akkor téged nem meg kellene ölni, ha nézed?Remélem a mait is láttad 😀Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.ilyen fejpárbajt mint a gól előtt volt ritkán látni ezen a szinten 😀
dugo93
Klaci79
dugo93
Poloska vagyok.
9 hónapja
Sajnos nemRemélem a mait is láttad 😀Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.ilyen fejpárbajt mint a gól előtt volt ritkán látni ezen a szinten 😀
dugo93
Klaci79
dugo93
9 hónapja
Remélem a mait is láttad 😀Valaki öljön meg, ha még egy United meccset leülök megnézni. Ha lehet még a legelején. Köszi.ilyen fejpárbajt mint a gól előtt volt ritkán látni ezen a szinten 😀
dugo93
Klaci79
9 hónapja
én már nem tudom..atya úr isten...egy fiatal dán sok pénzért bohóc ligából, van már egy ilyen a csapatnál és látjuk mit érünk vele... Nincsenek szavak. Komolyan mondom Mainoo-n és Diallo-n kívül engedjünk el mindenkit. Esetleg Yoro maradhat még. Nincs értelme ezekkel megpróbálni.
bogjosi
Toto21
pedig annyira bizakodó voltam, h fantasy-ban Amorimot tettem meg az edzőnek soron következő 3 meccsre... 😀 (meg Palmert csk-nak... 😀 ..úgyh elb.szott fordulóm lesz, sorry a kitekintésért!)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
atya úr isten...egy fiatal dán sok pénzért bohóc ligából, van már egy ilyen a csapatnál és látjuk mit érünk vele... Nincsenek szavak. Komolyan mondom Mainoo-n és Diallo-n kívül engedjünk el mindenkit. Esetleg Yoro maradhat még. Nincs értelme ezekkel megpróbálni.
bogjosi
9 hónapja
Nem lehetne éjfélkor kezdeni? Az én bioritmusom még mindig a fél 9-re van beállva.Nah meccsre hazaérekjah
Posztolt?
Negritis, a vajda
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Pfff, nyomorult Dinamo, a 95. percben mentik hosszabbításra a visszavágót 10 ember ellen... aztán lőttek azóta még egyet

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Nem is erre írtam, hogy szánalmas, hanem nézd tovább volt még egy válasz erre.Antony’s red card has been officially cancelled and he will be available to play against Real Madrid.hozzá sem ért a gyerekhez még jó hogy törölték
Decision communicated to Real Betis in the morning.
Szánalmas.
KeyG
Yamal19
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Nah meccsre hazaérek Posztolt?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Antony’s red card has been officially cancelled and he will be available to play against Real Madrid.hozzá sem ért a gyerekhez még jó hogy törölték
Szánalmas.
KeyG
9 hónapja
Van 3-4 gyors és erőszakos játékosuk, akik keményen labdát szereznek és már meg is a kontra. Nagyon felszívták magukat, tényleg jó meccs, nagyon. Ráadásul nincs kommentátor az M4 online-on, így mindent hallani a nézőtéren, imádom😃😃Esküszöm jó ez a KarcagNem hiszek neked
JC6 (Mr. Miele)
Eleve mihez képest?
Negritis, a vajda
9 hónapja
Ott is van!!! SZEDD KI
9 hónapja
Esküszöm jó ez a KarcagNem hiszek neked
JC6 (Mr. Miele)
Eleve mihez képest?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Esküszöm jó ez a Karcag
9 hónapja
Sem az Iváncsa sem a Karcag nem kapott meg egy tizenegyestFuuuuuuujjjjj
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
mondjuk miert?Antony’s red card has been officially cancelled and he will be available to play against Real Madrid.Mondjuk ez inkább segít a realnak
Szánalmas.
KeyG
Negritis, a vajda
4 meccs 2 gol 2 assziszt a betisben!
9 hónapja
Ha engem kérdezel csak kellett a piros lap valamelyik szövetségbeli fogadására vagy Malajziába.Antony’s red card has been officially cancelled and he will be available to play against Real Madrid.Mondjuk ez inkább segít a realnak
Szánalmas.
KeyG
Negritis, a vajda
Kíváncsi lennék, hogy aki arra fogadott nem lesz piros lap a meccsen annak fizetnek-e és elveszik-e attól akkor arra fogadott, hogy igen.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
nyilván sokaknak a címek számítanak de a mai fociban ha már letudok úgy ülni hogy nem akarok 5 perc után elkapcsolni, akkor az sajnos jónak számít. egy kezemen megtudom számolni hány olyan csapat van akinek a meccseiről nem kapcsol el az ember.Én egy csapatról sem kapcsolok el. Titok: oda sem kapcsolok.
Yamal19