Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
De retek jó védő ez a Romero, már vagy a 8. vagy 10. utolsó emberes szerelése.
10 hónapja
Anyatokat manchesteri balfaszok. Luzer szanalmas banda, megint bazdmeg maradhatok bent plusz 45 percet, mert az NB II szintjet nem utitek meg.
10 hónapja
Bentancur egy teljesen fölösleges sárgával jelzi, hogy még a pályán van, amúgy nem lehetett észrevenni.
10 hónapja
Lehet a Bayernben, de itt rossz nézni...na nem is kell továbbez a Tel gyerek kurvagyenge sajnos...védekezésben aztán különösképpenAmúgy az. Csebi meg meg akart győzni, hogy játékos, mint a Kane. Ez kb, mint, hogy Lucas a jobbik Hernandez testvér.
Persze Johnsont így se tudja alulmúlni
Klaci79
Sixo
10 hónapja
Büdös picsába, hogy nem tudok egyszerre két meccset nézni. Átmentem a norvégokra, erre tessék.norvégokat nézem helyetted is, mehetsz az MU-ra 😀
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
ez a Tel gyerek kurvagyenge sajnos...védekezésben aztán különösképpenAmúgy az. Csebi meg meg akart győzni, hogy játékos, mint a Kane. Ez kb, mint, hogy Lucas a jobbik Hernandez testvér.
Persze Johnsont így se tudja alulmúlni
Klaci79
10 hónapja
Büdös picsába, hogy nem tudok egyszerre két meccset nézni. Átmentem a norvégokra, erre tessék.
10 hónapja
.....én mondtamén úgy tudtam, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény! ....szal legyen inkább még 2 gól akkor 😀Aztamindenit, egy szép támadás végén MU gól!Még egy ilyen szép kellene ma minimum a nyugalmamért😂
Előre a BL indulásért 😀
bogjosi
manuszka86
bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
2-0 mindig a legveszélyesebb eredmény, mikor tanulják már meg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Theo Hernandezt kiállították érte.Itt mi az istent reklamálnak? Kezéhez nem ért, és Ekitikéhez sem.meg kell próbálni...nincs veszítenivalója. Nem jár eltiltás színészkedésért
Sixo
Klaci79
10 hónapja
jah 😀Ezt 10 perce írtamROMERO , ne már 😕 nEEEEEEEEEEEEEEEEEEEszerintem sima oscar díj
Sixo
Klaci79
Sixo
Romero rendesen foglalkoztatja a szurkolókat...
10 hónapja
Itt mi az istent reklamálnak? Kezéhez nem ért, és Ekitikéhez sem.meg kell próbálni...nincs veszítenivalója. Nem jár eltiltás színészkedésért
Sixo
10 hónapja
Ezt 10 perce írtamROMERO , ne már 😕 nEEEEEEEEEEEEEEEEEEEszerintem sima oscar díj
Sixo
Klaci79
10 hónapja
Lyon góljával így minden párharcban 1 gól van a csapatok között.
10 hónapja
Itt mi az istent reklamálnak? Kezéhez nem ért, és Ekitikéhez sem.
10 hónapja
Tel bammeg, mi lenne ha a reklamálás helyett az orrod előtt lévő labdát játszanád meg.
10 hónapja
Garnacho bakker elküldöd szotyiért a védőt és a ziccert a kapus kezébe lövöd…