Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Vécsei bal védőbe nagy találat...Ilyen büntetés jár annak aki kihagy két tizit
gordon
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Az megvan hogy Papp elfáradt a 31. perben? 😆😆😆Védőügyvéd 😁😁😁?
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Viszont a Vas gyerek főnyeremény
11 hónapja
Vécsei bal védőbe nagy találat...
11 hónapja
Az megvan hogy Papp elfáradt a 31. perben? 😆😆😆
11 hónapja
Félelmetesen szar ez a Tóth Barna. Iszonyat
11 hónapja
Jogos persze, meg az Újpestnek is volt BEK-elődöntője 74-ből, de ezek már egy szakmailag és morálisan hanyatló magyar futball megmaradt rúgkapálásai voltak.Beárazó vereségek ezek megint.Ezt mond el a Videotonnak is azért ott a
Ez majd az MTK-DVTK meg a DVSC-ZTE meccseket (de mondhattam volna random bármelyik párosítást) is más megvilágításba helyezi.
A Fradin kívül itt továbbra is lötyögés a semmibe van 1969 óta minimum.
Kampman
Döntőbe 😉
ozibozi
11 hónapja
Amúgy Crazy Jenő ma meglepően nagyon jól, informatívan tolja.
11 hónapja
Beárazó vereségek ezek megint.Ezt mond el a Videotonnak is azért ott a
Ez majd az MTK-DVTK meg a DVSC-ZTE meccseket (de mondhattam volna random bármelyik párosítást) is más megvilágításba helyezi.
Kampman
Döntőbe 😉
11 hónapja
Hornyak elhitte, hogy ez a ket brahi igazolas majd oriasi erosites lesz. Olyannyira az lett, hogy Dardai elviszi Nagy teruletet, aki ezaltal kurva gyenge masik szerepkorben, Dardai es Nemeth meg akkorat ment, hogy mar a felidoben lekata a faszba mindkettot Hornyak.ne vedd az uzsorast😃jatszanak csak a magyarok Csanyi, mikor ilyen fekak ulnek a padon..Mondjuk Csanyi nem kerte Hornyakot, hogy egy europai kupameccsen a ranezesre is 6-10 kilo pluszkiloval futkoraszo Nemethet nevezze kezdonek.
Kenny
Stez
Kenny
11 hónapja
ne vedd az uzsorast😃jatszanak csak a magyarok Csanyi, mikor ilyen fekak ulnek a padon..Mondjuk Csanyi nem kerte Hornyakot, hogy egy europai kupameccsen a ranezesre is 6-10 kilo pluszkiloval futkoraszo Nemethet nevezze kezdonek.
Kenny
Stez
11 hónapja
Úgy látom, a felcsút továbbra is mákos, nem sok változott...Küldte a mákot Tusványosról a dagadt majom
Bálesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
jatszanak csak a magyarok Csanyi, mikor ilyen fekak ulnek a padon..Mondjuk Csanyi nem kerte Hornyakot, hogy egy europai kupameccsen a ranezesre is 6-10 kilo pluszkiloval futkoraszo Nemethet nevezze kezdonek.
Kenny
11 hónapja
jatszanak csak a magyarok Csanyi, mikor ilyen fekak ulnek a padon..Mondjuk tavaly iszonyat sokat hagyott ki NB1ben, ahogy emlékszem.
Kenny
11 hónapja
jatszanak csak a magyarok Csanyi, mikor ilyen fekak ulnek a padon..
11 hónapja
Úgy látom, a felcsút továbbra is mákos, nem sok változott...

11 hónapja
egyszerre szépít a Felcsút és az ETO

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
És az ETO is szerencsés
11 hónapja
es megjon Colley aki amugy nem egy szar csatar es bepattan a hatarol is.
11 hónapja
Beárazó vereségek ezek megint.Ez majd az MTK-DVTK meg a DVSC-ZTE meccseket (de mondhattam volna random bármelyik párosítást) is más megvilágításba helyezi.
11 hónapja
És a Győr random még kap egy gólt kb a semmiből.
11 hónapja
Dardai es Nemeth lecsereleset is kifejezetten szorakoztato. megnezem majd a wyscoutot, de szerintem ertekelheto akciojuk nem volt.
11 hónapja
Aztan a sorcsapatok ellen meg egy szaros Kl-selejtezoben sem tudnak ket ertelmeset belerugni a labdaba...Fiorentina ellen a két meccs nagyon ott volt, a hazain lefocizták az olaszokatOrbán FC eddig szopóroller?Mint mindig. Szerintem a Puskastol az elmult x evben egyetlen ertekelheto europai kupameccset sem lattam.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Stez
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Fiorentina ellen a két meccs nagyon ott volt, a hazain lefocizták az olaszokatOrbán FC eddig szopóroller?Mint mindig. Szerintem a Puskastol az elmult x evben egyetlen ertekelheto europai kupameccset sem lattam.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Stez