NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
jovo heten feltamadhat felcsuton az ujpest.

9 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
Fradista gyerek kihagyja a kihagyhatatlant, persze hogy a Dózsa egyenlít! 😢

Update: most belőtte 🙏🤣
Klaci79
mai második félidővel a mai realt is vertük volna 😀
eaglesmcnabb
Ezt nem tudom mert a realt nem láttam, de ez a Molnár Rajmund idén nagyon komolyat fejlődött. Felek Kata mellett neki is utolsó idénye nálunk.
Arra meg csak keresem a magyarázatot, de sehol nem találom, hogy kecso ellen 0-5, dió ellen 4-0, Dózsa ellen 5-1 közben meg a dió veri a felcsútot mindez 3 hét alatt…
Klaci79
ugyanez, Molnárt mindig ekéztem, de amit letesz idén az extra nb1-es szinten. van önbizalma, jó a fizikuma, gyors, és most már gólt is tud lőni 😀 Nálam Koszy a kulcs amúgy, így hogy meg van a posztja, ő hamarabb fog eligazolni mint bárki.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 034
Arra meg csak keresem a magyarázatot, de sehol nem találom, hogy kecso ellen 0-5, dió ellen 4-0, Dózsa ellen 5-1 közben meg a dió veri a felcsútot mindez 3 hét alatt…
Klaci79
Nincs bizonyítékom, de szerintem "b"-vel kezdődik és "a" a vége

9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 675

Klaci79
eaglesmcnabb
Ezt nem tudom mert a realt nem láttam, de ez a Molnár Rajmund idén nagyon komolyat fejlődött. Felek Kata mellett neki is utolsó idénye nálunk.
9 hónapja

Klaci79

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Lilákat lilára verik....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
holnaptol dragabb az uzemanyag!

9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ancelottinak lefőtt a kávé....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja

Szerkesztette: Klaci79
9 hónapja
Bajnokság szia.

Isco hogy ünnepel…
KeyG
Teljes Kezdő középpálya nélkül, sérült belső védő játszatásával... megint egy kicsit furcsa menedzselés...
gyurczi
Közeppálya nem rossz, a vedelem meg a csatarok kritikan aluliak
davemayer
Középpályán mi volt nem rossz? 😀 Ki se tudtuk hozni a labdát, cserébe úgy jöttek át rajta ahogy akartak... Modric nyugdíjas, azon kívül meg nulla ész volt a középpályán... Brahim a gólja ellenére semmit nem valósított meg abból ami a feladata lett volna, de félidőben baszott lehozni.
A második részével egyetértek, de mbappe kb. akkor kapott labdát, ha felbasztuk ezen az esős vízen a védők közé, oszt valahogy elépattant. Vini kb labdába se ért, ha igen az is kár volt. Alabát kezdetni Asencio ellenében ordas nagy edzői hiba, a félsérült rüdiger is eleve tetűlassú, de ez az Alaba csak a ráadás 😀 vaszkez se tud védekezni, cserében egy jó beadása sincs. Simán lefocizott a Betis.

Az se segít hogy szögletből/pontrúgásból nullák vagyunk, mind támadásban, mind védekezésben. A Barca meg sorra lövi a gólokat szögletből is. Mondjuk az ő edzőjük nem a 90-es években tanulta a szakmát.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

9 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
csak rögzített helyzetből megy a Citynek, tiszta Stoke

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.
Kampman
olyan, mintha a Nike outletben csak ez maradt volna
Löfli
Kellenének a mennyiben is city edition mezek, a Felcsút esetében természetesen village edition.
Kampman
Felcsúton idén 4 különböző szett van, mondjuk az eladási számokra kíváncsi lennék 😀  puskasakademia.hu/webshop
Löfli
Gálamelegítő meg sminkecset szett, na ezeket ki veheti.

9 hónapja
Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.
Kampman
Jó, hát egy qrva nagy dávidcsillaggal a nyakukban nem vonulhatnak ki, vagy nem tudom mire gondoltál MTK tradició és èletérzés alatt. Esetleg még vmi ludas matyis cucc lehetne rajtuk.
gabokocka
Kék-fehér színekre, ennyi az egész.
Kampman
pedig ez egy tradicionális mez amúgy...még a 60-as években használták, amikor fekete-fehér tvadás volt csak 😉
9 hónapja
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Bajnokság szia.

Isco hogy ünnepel…
KeyG
Teljes Kezdő középpálya nélkül, sérült belső védő játszatásával... megint egy kicsit furcsa menedzselés...
gyurczi
davemayer
Hát szerintem Isco lefocizta őket, de az első hármas totál homály.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
9 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Bajnokság szia.

Isco hogy ünnepel…
KeyG
gyurczi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
9 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 539 — Keep pounding
Kampman
Jó, hát egy qrva nagy dávidcsillaggal a nyakukban nem vonulhatnak ki, vagy nem tudom mire gondoltál MTK tradició és èletérzés alatt. Esetleg még vmi ludas matyis cucc lehetne rajtuk.
gabokocka
Kampman
Lila fehér csapat ellen idegenben azért alapból kevés az opció, manapság meg amúgy is vmi elbaszott fos az idegenbeli meze minden csapatnak

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Bajnokság szia.

Isco hogy ünnepel…
KeyG

Szerkesztette: gyurczi

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
9 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kampman
Löfli
Kellenének a mennyiben is city edition mezek, a Felcsút esetében természetesen village edition.
Kampman
Felcsúton idén 4 különböző szett van, mondjuk az eladási számokra kíváncsi lennék 😀  puskasakademia.hu/webshop

Don't blink!
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Bajnokság szia.

Isco hogy ünnepel…
KeyG
Mondjuk hétvégén lehet mind3 nagy kikap, elég vad a sorsolás.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Kampman
gabokocka

9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 028
Bajnokság szia.

Isco hogy ünnepel…

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 539 — Keep pounding
Kampman

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
Kampman
Löfli

9 hónapja
Kampman

Don't blink!
9 hónapja