Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Na, mégis két meccset nézek egyszerre, pedig megfogadtam, hogy ilyet soha.
10 hónapja
Két hosszabbításos meccs, de egyen sem lesz 11es, ne már.nah 11esek vannak 😊
Sixo
párbaj mondjuk valszeg nem lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
be ne fújják már ezt tizinek
10 hónapja
Lol na azért eddig is megkaptam idehaza hogy szar a csapatom de lelkesen nézem a meccseket,de lehet ebben a szezonban ez volt az utolsó….az a vicc amúgy hogy leginkább balfasz, de végtelenül
manuszka86
10 hónapja
Lol na azért eddig is megkaptam idehaza hogy szar a csapatom de lelkesen nézem a meccseket,de lehet ebben a szezonban ez volt az utolsó….
10 hónapja
Megérdemelték a norvégok, az Lazio már percek óta csak bohóckodott.
10 hónapja
ez kabaré
10 hónapja
hehe Lyon tiziHa így esnek ki, Amorim első szezonja erős lett.
NB2
10 hónapja
hehe Lyon tizi
10 hónapja
Nem tudom, vagod-e, de Cherkinek eleg nagy red flagje a karaktere, nagyon problemas a faszi. Ezert nem vittek meg el eddig, allitolag a csavo nem hajlando vedekezni es segiteni hatul egyaltalan, ami miatt jo par klub lehuzta a listajarol.real szurkoló a gyerek, biztos hogy magasabb az IQ-ja 😀Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
10 hónapja
Hát mert az egész hely olyan, amilyenEz nem az én napom. Nem baj, hétfőn kiütjük a BVSC-t. Az is valami.1500 ft a jegy? Emelem kalapom, megyünk! Hajrá BVSC! 😀
nagylaza, főpohárnok
JC6 (Mr. Miele)
A vendég jobb, mint a hazai.
Poloska vagyok.
10 hónapja
mondjuk az alapján inkább alacsony 😊real szurkoló a gyerek, biztos hogy magasabb az IQ-ja 😀Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
10 hónapja
Ez nem az én napom. Nem baj, hétfőn kiütjük a BVSC-t. Az is valami.1500 ft a jegy? Emelem kalapom, megyünk! Hajrá BVSC! 😀
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Ez nem az én napom. Nem baj, hétfőn kiütjük a BVSC-t. Az is valami.lófaszt!
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
real szurkoló a gyerek, biztos hogy magasabb az IQ-ja 😀Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Ez nem az én napom. Nem baj, hétfőn kiütjük a BVSC-t. Az is valami.
10 hónapja
djurgarden is vezet +2-vel7. perc óta emberelőnyben játszanak, eltartott egy ideig amíg el tudták dönteni a meccset.
NB2
10 hónapja
djurgarden is vezet +2-vel
10 hónapja
Ha nem gól, akkor 11-es
10 hónapja
És ott van a Lyon gól! 😀 nem hiszem el.
„History is a set of lies agreed upon.”