Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Lyon faxért állt így be???Emberhátrányban vannak fel órája. Mit kellett vna csinálniuk?
NB2
„History is a set of lies agreed upon.”
10 hónapja
ezt nem hiszem el, ilyen nincs b+
10 hónapja
Mainoo egész évben kalap szar volt erre most meg… igaz sérülés óta most jobban néz ki fizikálisan
10 hónapja
én kinézem hogy egyenlítenek azért hogy aztán 11esekkel essenek kitartom 😊
Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Beszarás
10 hónapja
Lyon faxért állt így be???
10 hónapja
Őrület, bazmeg!
10 hónapja
ilyen nincs gecc

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
hogy szarjanak sünt
10 hónapja
biztos?Lófaszt egyenlítLazio?Két hosszabbításos meccs, de egyen sem lesz 11es, ne már.nah 11esek vannak 😊
Sixo
párbaj mondjuk valszeg nem lesz
Negritis, a vajda
és még a MU is egyenlíthet
NB2
manuszka86
10 hónapja
Jelenlegi tudomásom szerint legalább akkora ordas nagy tévhit, mint mikor Benzemára mondták ugyanezt fiatalon, hogy nulla az IQ-ja, meg hogy problémás csávó, aztán kb. több esze volt a focihoz mint CR-nek meg Balenek együttesen.azért ha nem a Realba meg a francia válogatottba kerül akkor lehet nem sikálják el a problémás dolgait
eaglesmcnabb
10 hónapja
nah ez viszont meggájveren ne legyen bünti
10 hónapja
Vágom a csávót, tesóm Lyonos, ő kedvenc playája, évek óta hallgatom +nézem a gyereket ha kell ha nem 😀Nem tudom, vagod-e, de Cherkinek eleg nagy red flagje a karaktere, nagyon problemas a faszi. Ezert nem vittek meg el eddig, allitolag a csavo nem hajlando vedekezni es segiteni hatul egyaltalan, ami miatt jo par klub lehuzta a listajarol.real szurkoló a gyerek, biztos hogy magasabb az IQ-ja 😀Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
Stez
Jelenlegi tudomásom szerint legalább akkora ordas nagy tévhit, mint mikor Benzemára mondták ugyanezt fiatalon, hogy nulla az IQ-ja, meg hogy problémás csávó, aztán kb. több esze volt a focihoz mint CR-nek meg Balenek együttesen.
Rengeteg assistja van amúgy a góljai mellett, és egyáltalán nem öncélú, szerintem nem érdemes Garnachohoz hasonlítani, mert teljesen más karakter a gyerek. De idővel majd úgyis kiderül melyikünknek van igaza.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
én meg a párbajra 😊a spielberg film?
NB2
10 hónapja
én kinézem hogy egyenlítenek azért hogy aztán 11esekkel essenek kiAzok a negatív hullámok...Lófaszt egyenlítLazio?Két hosszabbításos meccs, de egyen sem lesz 11es, ne már.nah 11esek vannak 😊
Sixo
Negritis, a vajda
NB2
manuszka86
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
én meg a párbajra 😊a mu-lyon meccsen 2 11est is befújtak, erre céloztam 😀Lazio?Két hosszabbításos meccs, de egyen sem lesz 11es, ne már.nah 11esek vannak 😊
Sixo
Negritis, a vajda
NB2
Negritis, a vajda
10 hónapja
Azok a negatív hullámok...Lófaszt egyenlítLazio?Két hosszabbításos meccs, de egyen sem lesz 11es, ne már.nah 11esek vannak 😊
Sixo
Negritis, a vajda
NB2
manuszka86
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
a mu-lyon meccsen 2 11est is befújtak, erre céloztam 😀Lazio?Két hosszabbításos meccs, de egyen sem lesz 11es, ne már.nah 11esek vannak 😊
Sixo
Negritis, a vajda
NB2
10 hónapja
be ne fújják már ezt tizineka visszahúzás nem az
NB2
a rúgás már inkább
10 hónapja
Lófaszt egyenlítLazio?Két hosszabbításos meccs, de egyen sem lesz 11es, ne már.nah 11esek vannak 😊
Sixo
Negritis, a vajda
NB2
10 hónapja
Lazio?Két hosszabbításos meccs, de egyen sem lesz 11es, ne már.nah 11esek vannak 😊
Sixo
Negritis, a vajda