NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Azért ha a Plymouth a Pool után a Cityt is kiejti... 😀
Poloska vagyok.
9 hónapja
bundásligában egész forduló vendég győzelem, milyet lehetett volna ezzel kaszálni tipszmikszen
9 hónapja
Nem a kapus hanem akit fejberúgot annak kívánták a halálát....Mit tehetett volna a kapus?www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/03/video-brutalisan-letarolta-matetat-a-millwall-kapusaMillwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
NB2
Plusz azt skandálták szurkolók ,hogy haljon meg....
ThundersNFL a Paraszt
Szabálytalan volt, de nem sérülésokozási szándékkal.
Jogos a piros, de ez nehéz helyzet kapusként, akinek végülis az a dolga, hogy ne kapjon gólt.
Ez nem a Schumacher Battiston féle szitu.
Őszentsége Sobri Jóska
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Mit tehetett volna a kapus?www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/03/video-brutalisan-letarolta-matetat-a-millwall-kapusaMillwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
NB2
ThundersNFL a Paraszt
Szabálytalan volt, de nem sérülésokozási szándékkal.
Jogos a piros, de ez nehéz helyzet kapusként, akinek végülis az a dolga, hogy ne kapjon gólt.
Ez nem a Schumacher Battiston féle szitu.
9 hónapja
jó mondjuk asszem 20 éve volt egy fradi milwallanno a fradistak egy galameccsen egy 13 eves sracnak akinek eltort a keze becsuszas kozben azt orditottak h foldet ra.www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/03/video-brutalisan-letarolta-matetat-a-millwall-kapusaMillwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
NB2
ThundersNFL a Paraszt
a nagy fradi taborrol beszelek most
YoungZeeZee
ott egymásra talált a 2 kupac szemét
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
anno a fradistak egy galameccsen egy 13 eves sracnak akinek eltort a keze becsuszas kozben azt orditottak h foldet ra.www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/03/video-brutalisan-letarolta-matetat-a-millwall-kapusaMillwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
NB2
ThundersNFL a Paraszt
a nagy fradi taborrol beszelek most
9 hónapja
Hopp, a Diósgyőr hozza az új manager pattanástrég lezárhatták volna a meccset, magyar szinten szerintem extrát játszottak, szerencsénk van hogy csak most jött az edző, így az előző bajnokit még hoztuk ellenük
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/03/video-brutalisan-letarolta-matetat-a-millwall-kapusaMillwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
NB2
Draft

9 hónapja
Hopp, a Diósgyőr hozza az új manager pattanást
Poloska vagyok.
9 hónapja
Kerkez kiállítatta Cunhát 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
volt már pár bünti, de még mindig nem elégIgen, amíg nem lesz bünti érte h más játékos ott hadonászik CSK-n kívül, addig ez a szabály semmit nem ér.- The captain will be the ONLY player allowed to speak to the referee.Nagyon pozitívan változna meg a soccer kultúrája, ha ezt tényleg be is tartatják.
zacknorb
Kampman
Beki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Cunha bebaszta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Igen, amíg nem lesz bünti érte h más játékos ott hadonászik CSK-n kívül, addig ez a szabály semmit nem ér.- The captain will be the ONLY player allowed to speak to the referee.Nagyon pozitívan változna meg a soccer kultúrája, ha ezt tényleg be is tartatják.
zacknorb
Kampman
9 hónapja
Millwall szurkerek....legalja....bővebben? 😊
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
- The captain will be the ONLY player allowed to speak to the referee.Nagyon pozitívan változna meg a soccer kultúrája, ha ezt tényleg be is tartatják.
zacknorb
9 hónapja
Millwall szurkerek....legalja....
Draft

9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
lofasz ez.🚨 OFFICIAL: IFAB approves new rule from next season for goalkeepers.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 1, 2025
If the goalkeeper holds the ball for more than 8 seconds, the referee will award a corner kick to the opposing team. pic.twitter.com/4193QmFDQN
Sixo
kulon stopper lesz ra?
9 hónapja
Meg lesz még pár újítás🚨 OFFICIAL: IFAB approves new rule from next season for goalkeepers.
If the goalkeeper holds the ball for more than 8 seconds, the referee will award a corner kick to the opposing team. pic.twitter.com/4193QmFDQN
Sixo
- The captain will be the ONLY player allowed to speak to the referee.
- A dropped ball will be awarded to the team that last touched the ball or, if clear to the referee, to the team that would have gained possession if the ball strikes the referee outside the penalty area.
- An indirect free kick with no disciplinary sanction will be awarded if a team official, substitute, substituted or sent-off player or player who is temporarily off the field of play touches the ball as it is leaving the field of play and there was no intention to interfere unfairly.
Poloska vagyok.
9 hónapja
🚨 OFFICIAL: IFAB approves new rule from next season for goalkeepers.
9 hónapja
van ez az nso szavazas az evszazad goljarol.A befejezés azért volt furcsa, mert Szalai betoncsizmájáról jó messzire pattant a labda, és már csak így tudta kapura tenni
sztem a 16os elso osztrak gol nagyon underrated.
ott kleini es szalai kb 2 kenyszeritobol lealaztak az osztrak vedelmet. a befejezes fura ezzel a becsuszassal de ami elotte van sztem barca szintu gol. es hozzarakjuk az emocionalis reszt akkor elso nalam.
DE a 21szazad nem 2001 tol 2100ig tart?
az nso nal senkit nem esik le h faszok?
YoungZeeZee
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
van ez az nso szavazas az evszazad goljarol.sztem a 16os elso osztrak gol nagyon underrated.
ott kleini es szalai kb 2 kenyszeritobol lealaztak az osztrak vedelmet. a befejezes fura ezzel a becsuszassal de ami elotte van sztem barca szintu gol. es hozzarakjuk az emocionalis reszt akkor elso nalam.
DE a 21szazad nem 2001 tol 2100ig tart?
az nso nal senkit nem esik le h faszok?
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
Én nem tudom hogy sikerült Nikit elpasszolni Valladolid-ba, de a srác iszonyat kilóg ebből a csapatból és nem felfelé.es azert jatszatjak mert mutyi?
Olyan darabos, mint 6 csuklós busz és brutálisan lassítja a támadás építést. Fizikai fájdalom nézni a lassú mozgását és a lassú gondolkodását.
Volt egy szép lövése, ezen kívül semmi extra.
De amint lejött, felpörgött a középpálya és jöttek a támadások.
Minden egyes napért adjon hálát a menedzserének.
JC6 (Mr. Miele)
par meccs es kiderul.
sokan dominiket is leszqroztak