Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
A csapat egy motivalatlan fos, raadasul a vezetoseg meg egy penzehes, egyre inkabb MU-iranyba elcsuszo toxic szar, ami megfertozi a klub koruli dolgokat.A Pioli távozása óta tartó semmibe menő vegetálásnál jobb lesz szerintem.A Serie A masik 19 csapatanak elegge.Allegri 😊jó hír
ozibozi
Kampman
Stez
Kampman
Erre nem az a megoldas, hogy hozol egy olyan edzot, aki jo ideje a multjabol el, raadasul tudod rola, hogy nala a ceiling alacsonyan van. Sot, konkretan ez a leheto legrosszabb megoldas.
A megfelelo megoldas az lenne, hogy hozol valakit, aki ha nem is tutira fonyeremeny, de legalabb ott van benne a robbantas lehetosege. Ha egy szaros Fabregast idehozol, meg az is ertelmesebb otlet, minthogy egy szintelen-szagtalan embert idehozol, aki mellett a futball elment fokozatosan. Bohockodjon itt barki, akiben potencial van, legyen az Fabregas, vagy jojjon akarcsak egy Conte, akiben meg legalabb ott van a tuz, hogy odabasszon egy akkorat Ibrahimovic mellett az asztalra, hogy attol talan eszhez ter a vezetoseg.
De ha meg az eddig nudli Castillanal szorakozgato Rault leulteted a padra, azzal is jobban egyetertek, mert nem tudod, mit adhat a csapatnak. A jelenlegi Milan kispadjara POTENCIAL kell, barki, akiben ott van ez. Ha egy Fabregas nem jon be, meg mindig megkapod ugyanazt, amit most hozott a klub ebben a szezonban, viszont ha valami ilyen Fabregas-szeru palival megvaltozik valami, akkor tudd, hogy kincset talalhattal. Allegrivel mar nem fogsz ralelni, o nem hosszu tavu projekt, hanem egy kiegett pali, aki elcsipett egy jo szezont egy osszevasarolt Milannal, meg konkretan egy Serie A-s szupercsapattal, annak a Juventusnak brutalis kerete volt evekig, kb. mint a mostani NB I-ben a Fradi. Egy tulertekelt pali, ami egyebkent a kisebb problema, engem az zavar, hogy egy ilyen, veszhelyzetben levo klubnal nem is gondolkoznak azon a lehetosegen, hogy valami fiatalt probalnak meg, akiben meg ott van a lehetoseg, es ha bejon, akkor hosszu tavon lehet stabilitas a kispadon.
Hozzal boom or bust edzot, aztan vagy nagyot nyersz, vagy marad a Milan ezen a 7-9. helyen, ahol iden volt. Ennel rosszabb nem lehet.
Szerkesztette: Stez
11 hónapja
mediabirodalom.hu/igy-unnepli-a-carlsberg-a-liverpool-fc-2005-os-bajnokok-ligaja-gyozelmenek-20-evfordulojat/A Sparban pedig FC Barcelona limited edition Estrella Damm van
Most látom az Aldis újságban, mától kapható.
zacknorb
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
A Serie A masik 19 csapatanak elegge.Allegri 😊jó hír
ozibozi
Kampman
11 hónapja
elírtam bocs, szal dinamo aka chelseaDelap -> DinaomOlyan csapatot nem ismerek, milyen egzotikus országban van?
Negritis, a vajda
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
rangado.24.hu/magyar_foci/2025/05/28/fehervar-fc-ner-futball-kele-janos-garancsi-istvan/?fbclid=IwY2xjawKkY05leHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBtWWs4V3dsZzhKTXJ3YmN5AR49t2bdRIANT9N6_CQkNDPvBt8hcnGU4G7M8veC69P20_IZ4QVtunZnfuu3tw_aem_BPy6Vo58DEwv49BRR9w7LQkurva jó cikk, sajnos fizetős 😕
" Garancsi István 2007-ben 3 milliárd forintra rúgó magánvagyonból áldozhatott a Videoton megvásárlására. Most, amikor kiszállni készül a klubból, a vagyona meghaladja a 220 milliárd forintot..."
Szerkesztette: petey
11 hónapja
Allegri 😊
11 hónapja
Delap -> DinaomOlyan csapatot nem ismerek, milyen egzotikus országban van?
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
11 hónapja
Delap -> Dinaom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
mediabirodalom.hu/igy-unnepli-a-carlsberg-a-liverpool-fc-2005-os-bajnokok-ligaja-gyozelmenek-20-evfordulojat/Most látom az Aldis újságban, mától kapható.
Poloska vagyok.
11 hónapja
🚨OFFICIAL: Arsenal is placed in the first place in the top 6 Premier League Clubs in 2024/251. Arsenal – £177M from the league + £101M from the champions league = £278M in total.
2. Liverpool - £181M from the league + £96M from the champions league = total £277M
3. Man City – £171M + £63M = £234M
4. Chelsea – £169M + £19M = £188M
5. Man Utd – £139M + £36M = £175M
6. Tottenham – £130M + £39M = £169M
11 hónapja
Ten Hag megérkezett Leverkusenbe, egyből mondja a neveket, hogy kik kellenek neki xDA végén majd megmenti a Unitedet, ha megveszi a fél csapatot.
Sixo
11 hónapja
Ten Hag megérkezett Leverkusenbe, egyből mondja a neveket, hogy kik kellenek neki xD
11 hónapja
Nem is lehetett mondjuk, mivel az uj rendszerekben mar nincs olyan, hogy a magasabb sorozatokbol kiesik ez-az es az alacsonyabban folytathatja. A Konferencia-liga ilyenforman szerintem tizbol talan ketszer mutat majd fel olyan csapatot, mint a Chelsea, ami az eroviszonyokat tekintve azert BL-csapat. Ez a kiscsapatoknak jo sorozat, amugy sok ertelme nincs. A nagyok meg az Europa-ligat is kb a legjobb nyolctol kezdik komolyan venni, nem hogy a Kl-t.mennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
Löfli
davemayer
Oszinten, ide valo lenne a Fradi, itt lenne ilyen top8, bravurral vagy jo sorsolassal talan az elodonto kornyeken.
11 hónapja
Sőt, a többi nagynak még nincs is ilyenje, ezzel frankón fel lehet vágniCsak azért indultunk, hogy teljes legyen a kupakollekció 😊tudom, néztem végig, hát nem egy Dinamo szintű csapatnak lett ez a sorozat kitalálva, de hát ez van, ha valakinek nem jön be a PL. jövőre legalább lehet a BL-ben bizonyítanimennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
Löfli
davemayer
Löfli
Dzsokijuing
11 hónapja
Csak azért indultunk, hogy teljes legyen a kupakollekció 😊tudom, néztem végig, hát nem egy Dinamo szintű csapatnak lett ez a sorozat kitalálva, de hát ez van, ha valakinek nem jön be a PL. jövőre legalább lehet a BL-ben bizonyítanimennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
Löfli
davemayer
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
tudom, néztem végig, hát nem egy Dinamo szintű csapatnak lett ez a sorozat kitalálva, de hát ez van, ha valakinek nem jön be a PL. jövőre legalább lehet a BL-ben bizonyítanimennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
Löfli
davemayer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Sancho tobb kupat nyer iden, mint az MUHa a Betis nyert volna akkor meg Antonyra lehetett volna elmondani.
Stez
11 hónapja
mennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
Sancho tobb kupat nyer iden, mint az MUAzért ez várható volt
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
Adják oda a kupát, mi meg adjuk oda Jacksont.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Azt igy is kell, csak meguszom 20-25 perccel az egy ora helyetthelyesMa nem kell túlóráznod!
Stez
iktriad
11 hónapja
helyesMa nem kell túlóráznod!
Stez