Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Köszönjük emese 🙈
több mint 1 éve
minőségi Macron mez, jönnek le a betűk 😀látod, csak a 2rule, az a hazai
Löfli
több mint 1 éve
minőségi Macron mez, jönnek le a betűk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ez a Joseph fogyatékos. Középre passzol.. nesze kontra
több mint 1 éve
Mondjuk tipikus, ket ziccer harom perc alatt, aztan ket perc mulva kapnak egy ilyen ratyi golt.
több mint 1 éve
Akkor ez kuka.....pedig....
több mint 1 éve
Ki volt az a faszkalapvédőÖtvös, ez nem kerül be a személyes highlights-ba
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
hogy mért nem csúszott oda, jó ég tudja
több mint 1 éve
Hat ez hatalmas hiba volt Otvostol. Mar a tizenhatoson kivul csuszni kellett volna az emberre, siman taccs lett volna.
több mint 1 éve
Ki volt az a faszkalapvédő
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
És ez a gyerek magyar válogatott….
több mint 1 éve
Látszik mennyire követem ezeket a stúdiós szarokat, néztem itt bután, hogy hogy jön ide a Floriana Tallin csapata...Ma rövidebb lesz az rtl híradó vajon, vagy átpihenik a Hrutkaék a felvezető műsor idejét?Hát a Flóra asszonyra sikerült ráadni a felvezetőre a lehető legkurvásabb dresszt.
Anno emlékszem hogy volt F1-es futam, ahonnan visszakapcsoltak mert az esti híradó szent és sérthetetlen, és Szellőék jöttek a hírekkel. Talán egy kanadai nagydíj volt.
gamerkr
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ezen a gyepen nem lehet kettot passzolni ertelmesen.
több mint 1 éve
Ezt kihagyni..
több mint 1 éve
ma kellett volna skandit, akkor nekünk csak 28 számból kellett volna találni 7et 😀Beírom hogy Joseph egy szar hátha jinxHolnap játszok egy lottót
JC6 (Mr. Miele)
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Beírom hogy Joseph egy szar hátha jinxHolnap játszok egy lottót
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
De Keane leszarja, te mit hoznal fel, mert o kurva nagyot akart mondani, ugyhogy eloszedte a vilag legnagyobb kozhelyei melle a futballtortenelem kb. legnagyobb csodajat, aztan nesztek ujsagirok. 😀Mondjuk ha Pool akkor inkább a 18/19et hoznam ahol 0-3 után 4-0 al mentünk továbbNem engedte. Keane megmondta, hogy 2005-ben a Liverpool nagyobb hatranybol is forditott. Es elarulta, o mar annyi dolgot megtapasztalt a fociban, hogy barmi lehetseges.Mert Keane elengedte a meccsetToth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Vagy a Depor a Milan ellen
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Beírom hogy Joseph egy szar hátha jinxdanke
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Hopsz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Varozzák KI, most!
több mint 1 éve
Dik a Gundi mindjárt elélvez
több mint 1 éve
Mondjuk ha Pool akkor inkább a 18/19et hoznam ahol 0-3 után 4-0 al mentünk továbbNem engedte. Keane megmondta, hogy 2005-ben a Liverpool nagyobb hatranybol is forditott. Es elarulta, o mar annyi dolgot megtapasztalt a fociban, hogy barmi lehetseges.Mert Keane elengedte a meccsetToth Alex a vilag 32. legjobb 20 even aluli jatekosa a CIES szerint.És nem kezd a szezon legfontosabb meccsen …
Nem sima.
Kenny
csebi
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Vagy a Depor a Milan ellen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/08/27/kalmar-zsolt-nb-iii-as-csapatnal-folytatja-a-palyafutasat-hivatalosEz viszont sajnos szomorú
több mint 1 éve
Ez oriasi labda volt Keitatol.Mondjuk ez a palya fura, nem gurul a labda rendesen, allandoan felpattan, olyan gorongyok vannak a gyepben.