NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Kubatovot 😉jó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
egyébként 2025-ös naptári évben Maguire-nek több gólja van, mint Hojlund-nak és Zirkzee-nek EGYÜTT!!! Nonsense kérem
9 hónapja
Én ezért nem hiszek ebben most, ugyanis nem arról van szó hogy egy jó formában levo csapat leadja a meccsét hanem tartósan szarul játszanak. És meglehet nézni hogy mennyire gólképtelenek Varga nélkül, most már látszik nagyon.jó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Pár játékos megérdemelné mostmár hogy meglátogassák a lakásánálAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Párat meg most cutolnék is
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
jó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
9 hónapja
Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
9 hónapja
Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀
9 hónapja
A tökutolsótól kaptunk ki oda-vissza, csak mondom 😂 És az utolsó előtti Kispest ellen is ez lesz.
Mindenki takarodjon a picsába.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Ha így marad, Tatabánya pontok:Vasas ellen két meccsen 6
Mindenki más ellen tizenhét meccsen 11
Poloska vagyok.
9 hónapja
Közben a kilencvenes és kétezres évek legjobb pillanatait idéző nézőtéri gyerekiahóra is kialaulóban
9 hónapja
Ez a Tatabánya elleni megint kínvallatásPinyő magic, a szokásos szenvedés az utolsó helyezett ellen...
zacknorb

9 hónapja
Ez a Tatabánya elleni megint kínvallatás
Poloska vagyok.
9 hónapja
Hamburg Lautern Köln felmehetne idén, hogy ott se az ‘ottani mezőkövesdekkel’ legyen tele az első oszzályViszont a 'Lautern még oda is érhet év végénVicces egy csapat lettek és még menetelnek lefeléHertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestMég a végén megint szólnak Dárdainak
ozibozi
slowmotion
ozibozi
slowmotion
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Viszont a 'Lautern még oda is érhet év végénVicces egy csapat lettek és még menetelnek lefeléHertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestMég a végén megint szólnak Dárdainak
ozibozi
slowmotion
ozibozi
9 hónapja

Okos.
Cunha eltiltása is megy majd PL meccsekre (FPL-ben két komoly csatáropció esett így ki tegnap)
Poloska vagyok.
9 hónapja
Tényleg piros lapott a Sociedad úgy hogy a VAR vissza se nézte?1., Biztos hogy a VAR visszanézte, olyan nincs hogy ne nézzen vissza ilyen esetet!
KeyG
2., Értem én, hogy reál szurkoló vagy, de nyilván foci szerető ember is. Ott volt a keze, látványos a mozdulat is, nem is lehetett kérdés egy pillanatra se. Felesleges olyanba belekötni, ami nincs.
9 hónapja
Tényleg piros lapott a Sociedad úgy hogy a VAR vissza se nézte?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
A klub az elsőEz a Májsztró is egy kókler, már a nevéből kiindulva is tudható volt 😃Konda irány az mb2 😀
JC6 (Mr. Miele)
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Ez a Májsztró is egy kókler, már a nevéből kiindulva is tudható volt 😃Konda irány az mb2 😀
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Ez a Májsztró is egy kókler, már a nevéből kiindulva is tudható volt 😃
9 hónapja
Andiamo Rossoblù!Piccoli olyan zavartalanul fejelhetett, hogy én szégyellem magam...
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Vicces egy csapat lettek és még menetelnek lefeléHertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestMég a végén megint szólnak Dárdainak
ozibozi
slowmotion
9 hónapja
Hertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestHelyes, röhögnék ha a kettőből is kiesnének.
ozibozi
Sajna a Fortuna sem szárnyal, pedig jó lenne visszajutni

9 hónapja
Hertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestMég a végén megint szólnak Dárdainak
ozibozi