NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?
9 hónapja
A DVTK megbízott edzője mondta azt az MTK elleni után, hogy ez az ő hibája, elrontotta.Részlet Feczko interjúból:A lényeg, hogy a második perctől nem az övé a felelősség.
Feczkó Tamás: – A második percben egy egyértelmű szándékos ütést ugyanúgy kellene elbírálni, mint a nyolcvanadik percben, ez sokkhatásként ért minket, és ezután nem jól álltunk bele a meccsbe.
Egy ütés (nem tudom az volt-e, majd IK megmondja) és egy elmaradt piroslap (?) olyan sokkhatásként ért minket hogy megálltunk a pályán és gyorsan kaptunk kettőt…
😆
JC6 (Mr. Miele)
Ez a Mezey-iskola Irapuato óta.
Kampman
Nézett is mindenki hogy ilyet lehet Magyarországon?
Poloska vagyok.
9 hónapja
MB2ben 6. és 14. között 3 pont a különbség, az is komoly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Részlet Feczko interjúból:A lényeg, hogy a második perctől nem az övé a felelősség.
Feczkó Tamás: – A második percben egy egyértelmű szándékos ütést ugyanúgy kellene elbírálni, mint a nyolcvanadik percben, ez sokkhatásként ért minket, és ezután nem jól álltunk bele a meccsbe.
Egy ütés (nem tudom az volt-e, majd IK megmondja) és egy elmaradt piroslap (?) olyan sokkhatásként ért minket hogy megálltunk a pályán és gyorsan kaptunk kettőt…
😆
JC6 (Mr. Miele)
Ez a Mezey-iskola Irapuato óta.
9 hónapja
Részlet Feczko interjúból:Feczkó Tamás: – A második percben egy egyértelmű szándékos ütést ugyanúgy kellene elbírálni, mint a nyolcvanadik percben, ez sokkhatásként ért minket, és ezután nem jól álltunk bele a meccsbe.
😆
9 hónapja
Nagyot küzdött a 9. kerületi kiscsapat az x-értAmihez az is kellett, hogy a Győr kihagyjon két 110 százalékos helyzetet. Hiába, na, jó csapatnak szerencséje van.
petey
9 hónapja
Az is vicc baszki, hogy ott a sok légiós, és messze Tóth Alex volt a legjobb játékos. Még FM-ben is nézed a mentális képességeket, ezek meg csak cheatkódolnak és magyar szinten végtelen pénzből igazolnak ész nélkül fűt-fát 😀az a vicc hogy sztem ha random generátorral válogatnának lehet sikeresebbek lennének
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Ráadásul ha jól látom, emiatt csúszik a spíleren a szaúdi bajnokság közvetítése.
9 hónapja
ezen a csoda MU meccsen jöhetnek a 11-esek 😀Mondjuk ez a 17 éves Chido Obi srác,jobban játsza ezt a csatár dolgot mint a Hojlund, mondjuk nincsen magasan a léc...😛
9 hónapja
Az is vicc baszki, hogy ott a sok légiós, és messze Tóth Alex volt a legjobb játékos. Még FM-ben is nézed a mentális képességeket, ezek meg csak cheatkódolnak és magyar szinten végtelen pénzből igazolnak ész nélkül fűt-fát 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
le is vetettek a mezt veluk.Biztosan nagyon megviselte őket.
Kenny
9 hónapja
Ez a Tatabánya elleni megint kínvallatásLemaradtam, nagy szerencsém van. (Benéztem, azt hittem, most hétfőn este lesz a Misleny.)
zacknorb
9 hónapja
— Hibernian Football Club (@HibernianFC) March 2, 2025
9 hónapja
ez te sem gondolod komolyan 😀 az utolsó 10 percben meg akarnak?Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
ha csak nincs edzőbuktatás (az sem bajnokesélyes csapatok esetében szokott előfordulni, pláne nem szezononként kétszer, ennyire azért nem hülyék...) kizárt hogy úgy menjen neki egy csapat, pláne egy fradi hogy srácok akkor ma ne nyerjünk. Terembe a haverokkal nem tud úgy lemenni az ember hogy ne akarna nyerni, nemhogy egy profi, ilyen fizetésekkel.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
most meg Saldanha 😀, akkor Lenny lövi a 3-at és 3-2-re nyerünk? 😀
9 hónapja
csak szidni kellett Pesic-et 😀
9 hónapja
Hajnal nagy igazolásai:Pesic 1,2M-ért - idei teljesítmény 1 Assist augusztusban
Lenny - jött januárban eddig se gól, se gólpassz
Cirkovic - jött januárban eddig se gól, se gólpassz
Saldanha - 7 gól és 1 gólpassz, amikor azt mondta, hogy csak a bajnokságban 15 gólt fog szerezni, 2025-ös évben semmi
Ez mind- mind kidobott pénz.
Cserébe:
Kady Borges - már lőtt gólt új csapatában
Gruber - már lőtt gólt új csapatában
Miről beszélünk kérem!
9 hónapja
Paks is EL-ben volt a Vajdahunyad ellen, azért mehetett a kiesés után Konfetti PO körig.De kupagyőztes is KLbe megy ha jól emlékszem. Ha nincs bajnoki cím nincs ELde az EL-hez is kell a kupagyőzelem, ami a heti alapján elég neccjó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Toto21
plusz a bajnok megint csak második körben indul BL selejtezőben, 1 nyert párharc és fix konfetti, ami az alapelvárás kell, hogy legyen, akárki is lesz a bajnok
zacknorb
csebi
Konkrétan még a kazah kupagyőztes is EL-ben kezd, a finn már nem.
Poloska vagyok.
9 hónapja
De kupagyőztes is KLbe megy ha jól emlékszem. Ha nincs bajnoki cím nincs ELde az EL-hez is kell a kupagyőzelem, ami a heti alapján elég neccjó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Toto21
plusz a bajnok megint csak második körben indul BL selejtezőben, 1 nyert párharc és fix konfetti, ami az alapelvárás kell, hogy legyen, akárki is lesz a bajnok
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
de az EL-hez is kell a kupagyőzelem, ami a heti alapján elég neccjó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Toto21
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.