NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 028
Vamos ⚪️🟣

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
Kabátot ide rakni, itthonról Újpest szimpatizáns vagyok de egy TV-ben ne kezdjünk már “hát”-tal kérdésre választ.

We are just the Ravens!
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Megint vmi streamer adja a legnagyobb érdeklődéssel várt meccset? Gondolom rtl+ v mi a neve. Akkor marad a link vadászat
shagi0206
Mindig az adja idén, ebben mi a meglepő

Poloska vagyok.
9 hónapja
YoungZeeZee 9 410
csori brugge.
jobbak voltak majd ket hulye hiba
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician
Megint vmi streamer adja a legnagyobb érdeklődéssel várt meccset? Gondolom rtl+ v mi a neve. Akkor marad a link vadászat
shagi0206
?
sport2-n lesz az

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 046
9 hónapja
YoungZeeZee 9 410
Tielemans vagy ki a Villa-ban

annyira flegma a feje hogy mar irritalo es melle meg picsas (nagy a segge) is ha jol lattam.
nagy spiler de tenyerbemaszo 😀
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Itt azt hiszem nem volt szo kozben a Kimmich-es sagarol.

Ugye mar regota ment a targyalas a hosszabbitasrol. Elvileg Eberl mar nagyvonalakban letargyalt vele mindent, kozel allt az alairas. de jott a felugyelobizottsag, es megvetoztak ezt. egyreszt azert, mert Kimmich eleg kivaros a dologban masreszt meg, mert eleg magas alairasi penz, es fizetes emeles van benne. Ezt meg nem akarjak megengedni mivel Musiala es Davies hosszabbitasa eleg sok penzt emesztett fel. Raadasul allitolag Kalle megtudta, hogy alapvetoen nincs nagy erdeklodes Kimmich irant a piacon, foleg ahol bizonyithatoan tobb penzt es/vagy eselyt kapna BLre (foleg a Realra gondolnak). Akik igazan erdeklodnek az Arsenal es a PSG allitolag.
szoval most ott vagyunk, hogy amugy Kimmich mar tobb, mint egy honapja szerzodes nelkul van a jovo evre, es szorakozunk vele. masik felteves az, hogy Uli meg Kalle allitolag nincs meggyozodve Kimmich nelkulozhetetlen szereperol, es ezt a penzt inkabb Wirtz nyari leigazolasaba ontenek.
jo kis tortenet lesz ez is lathatoan.
csebi
És te minek örülnél jobban? Ha maradna, vagy ha menne?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Villa gyorsan elkezdte

9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Here we go lehozta.

🚨🇭🇺 Milos Kerkez, expected to leave and try new chapter in the summer as reported in the recent months.

Liverpool are among clubs tracking the left back who signed with Fali Ramadani as new agent this year.
KeyG
Hir vi go lehozta ugyanezt mar negyszer az elmult harom honapban, aztan semmi sem tortent. Nyilvan a nyaron tortenni fog valoszinuleg, de hogyha nem a Liverpool jelentkezik be erte, en latom azt is, hogy Kerkez meg egy evet marad a Bourneouthban, mivel most nagyon osszeallt ez a csapat. Ha netan valamelyik europai kupasorozatba odaerne a csapat, mindekozben meg igazan nagy sztarcsapat nem jelentkezik be erte, ami tutira elorelepes neki, nem lepne meg, ha maradna meg es kivarna a Liverpoolra peldaul, netan valami City-, Real, Arsenal-fele megkeresesre. Mivel perpillanat ott vagyunk, hogy neki egy Chelsea nem elorelepes, hiaba nagyobb nevu csapat, csak a top3 angol csapat, olaszban kb. csak az Inter lenne az, de az olasz foci nem az o lenduletenek fekszik, a La Ligaban meg csak a Real, Barca, talan Atletico harmas jelentene neki jelentos szintlepest, utobbi talan nem is. Nemetben meg csak a Bayern, vagy egy Xabi-fele Leverkusen, de egyreszt Xabi ugyis lelep egy even belul, masreszt amugy nem latom, hogy a klub ott kiadna egy vedoert 50-60 millio eurot, amennyit nyaron meg fog utni az ara.

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Itt azt hiszem nem volt szo kozben a Kimmich-es sagarol.

Ugye mar regota ment a targyalas a hosszabbitasrol. Elvileg Eberl mar nagyvonalakban letargyalt vele mindent, kozel allt az alairas. de jott a felugyelobizottsag, es megvetoztak ezt. egyreszt azert, mert Kimmich eleg kivaros a dologban masreszt meg, mert eleg magas alairasi penz, es fizetes emeles van benne. Ezt meg nem akarjak megengedni mivel Musiala es Davies hosszabbitasa eleg sok penzt emesztett fel. Raadasul allitolag Kalle megtudta, hogy alapvetoen nincs nagy erdeklodes Kimmich irant a piacon, foleg ahol bizonyithatoan tobb penzt es/vagy eselyt kapna BLre (foleg a Realra gondolnak). Akik igazan erdeklodnek az Arsenal es a PSG allitolag.
szoval most ott vagyunk, hogy amugy Kimmich mar tobb, mint egy honapja szerzodes nelkul van a jovo evre, es szorakozunk vele. masik felteves az, hogy Uli meg Kalle allitolag nincs meggyozodve Kimmich nelkulozhetetlen szereperol, es ezt a penzt inkabb Wirtz nyari leigazolasaba ontenek.
jo kis tortenet lesz ez is lathatoan.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Here we go lehozta.

🚨🇭🇺 Milos Kerkez, expected to leave and try new chapter in the summer as reported in the recent months.

Liverpool are among clubs tracking the left back who signed with Fali Ramadani as new agent this year.

We are just the Ravens!
9 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/ujpesten-megtartjak-grzelakot-hacsak-le-nem-mond-friss-elemzes-a-megyeri-utrol
Erről ennyit, 4 éves szerződést írtak anno alá, egy mb1-es edzővel, a pofám leszakad. Most meg ha elküldik, ki kell fizetni neki egy valag pénzt, ő meg hülye lenne felmondani. Szegény pára tiszteletlenségként élte meg a szurkolói számonkérést...nihil, to be continued
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
 youtu.be/rDiVpT8LIG0?si=HG2cpgtETpjq9FEV

Poloska vagyok.
9 hónapja
Steve mcmanaman interjú
 www.nytimes.com/athletic/6170235/2025/03/04/steve-mcmanaman-on-his-move-to-real-madrid-and-alexander-arnolds-decision-i-wanted-to-test-myself?source=user-shared-article

youtu.be/62KDk4zr7Xo?si=P2qLu-tFfNu0sRoA

Taa-real-liverpool vonal

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Még mindig nagyon fáznak Mislenyben, sajna..
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
Grzelak out...elvileg ő mondott fel, még nem jogerős
Stoki
Én mondtam már a meccs után hogy meg is jött a kilövési engedély
JC6 (Mr. Miele)
Ma estére igérték a megváltó(?) bejelentést, aztán lehet ez is fake
Stoki
Jesus lesz a keresztneve ezek alapján.
zacknorb
Gabriel?

9 hónapja
Stoki
JC6 (Mr. Miele)
Stoki
Jesus lesz a keresztneve ezek alapján.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stoki
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Hál istennek, azt hittem megint felkötöm magam. Ismét, mint az Empoli ellen letoljuk az ellent pályáról, de 48 lövésből egy sem megy be, majd a félidő vége előtt egy félpályáról lőtt labdával betalálnak. Suslovtól az év gólját vették el, mert egy 5el korábbi passznál les volt.

9 hónapja
Egész spanyolban jó szar idő van, az esti meccs el is marad

Poloska vagyok.
9 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/03/segit-a-miniszterelnok-rendezodik-a-haladas-helyzete

Lol

Szívesen.
Üdv: az adófizetők
JC6 (Mr. Miele)
Aztán hogy jutottak idáig?
Matthew99
Homlok elvált Lölő lányától és Lölő bankja visszatartott "technikai okokból" 2 milliárdot. Utána ráküldték a NAV-ot, abból lett egy 800 milliós pénzbünti.
Aztán nem tudta már fizetni a dolgozókat, mert megbukott egy osztrák tenderen, hiszen szóltak az osziknak, h itthon "becsődölt". Az egy 700000 eurós bukó volt Homloknak.

A dolgozók vh-t indítottak a klub ellen, abból lett az 55 milliós tartozás, amit Schäferék kipengettek, h ne legyen csőd.
Illés és Király persze vitte a TAO pènzeket, amiből egy fillért nem kapott az anyaklub, úgy 7 év alatt 3-4 milliàrd között, de ezt pontosan nem tudom.

Szóval ez nem felelőtlen gazdálkodás, csak felelőtlen nősülés/válás, de hát a szerelem vak volt, mint egy komondor.

Btw az államkassza elbírja a Fradi, Csút, Vidi, Újpest féle krematóriumnyi pénzégetés mellett.
Valszeg amúgy Tiborczon keresztül lesz lóvé.

Szerkesztette: Willie Parker
9 hónapja
Mi az isten ez a bundás 2, az első 5 csapat 1 pontot belül.

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Stoki
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolok
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/durva-szamonkeres-a-stadionnal-tragar-fenyegeteseket-kaptak-az-ujpesti-jatekosok-az-1-5-utan-video
NB2
felkerdez 😀
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.
JC6 (Mr. Miele)
Mondjuk az, hogy errol videot keszitettek a szurkolok, eleg sokatmondo kepet fest le roluk, a masfel percben korulbelul fel ertelmes tagmondat hangzik el a folyamatos kurva anyazas es a gecizes kozott. Ertem en, hogy buta vagy, de ha mar buta vagy, akkor legalabb annyi agyad legyen, hogy arra a masfel percre, amig mindenki teged nez es lat, raadasul vesz is, addig probaljal meg kulturalt lenni, ne pedig meg annyira felelmetesen buta legyel, hogy konkretan a kamera elott fenyegetsz meg eletveszelyesen egy masik embert. Raadasul olyan embert, akinek a, van penze, b, vannak olyan kapcsolatai, hogy ugy megszopasson, mint egy torkosborzot.
Stez
Mármint Horváthnak? Mert azt szívesen megnézném, hogy egy Horváth féle focikurva , hogy szopat meg egy UVB vagy Angol Brigád tagot 😀
gordon
Mert szerinted a mai magyar valogatott focistak mogott milyen ugynoksegek allnak, amiknek jo reszet atszovi a politikai vezetes, vagy csak kapcsolodnak ilyen-olyan szallal ehhez meg ahhoz az emberhez? Vorosbaranyi sem epp egy ismeretlen csoka a szakmaban, ennek megfeleloen minden bizonnyal megvannak azok a kapcsolatai is, hogy ha valamit nagyon el akarna intezni, megteheti. En nem elsosorban Horvathra, hanem a mogotte allo emberekre celoztam, mint kapcsolati rendszer.
Stez
Pontosan. Horváthnak elég mondjuk kettő telefon, és az UVB meg Angol Brigád tag olyan emberekkel áll majd szemben akiknek valószinűleg előre köszön.
Ennek akkor lett volna valódi ereje, ha mondjuk a városban mennek be hozzájuk miközben vacsoráznak.