Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Jó, hát fel lehet állni 0:3-ról is
11 hónapja
DiMarco eddig 2 gólt adott a PSG nekBarcának is adott párat
kapitnono
11 hónapja
Eldőlt, Inter mintha nem is lenne a meccsentúl gyors nekik a meccs a sok nyuggerrel
kapitnono
11 hónapja
csöcstime?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Nekem 2006 után jött a képszakadás, akkor a zárták ki a Juvét és akkor átvette az élemben a foci helyét az amerikai foci.Kezdek kicsit boomer lenni.Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
Sixo
A 18-20 évvel ezelőtti BlL-döntők kezdőcsapatai ma is szinte hiánytalanul megvannak, de úgy a 2010-es évek közepe-vége óta már nagyon ömlesztve vannak csak meg a dolgok.
Marokkóra emlékszek persze, de név szerint egyetlen játékosukra se.
Kampman
11 hónapja
Ciao Bella!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
gyönyörű amit a PSG csinál. Nem is értettem miért volt ilyen magas az odds a PSG W-re 😀 De én köszönöm
11 hónapja
mondjuk a top 3 mendes, dumfries meg hakimi 😀Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
shagi0206
Toto21
shagi0206
nyilván nem kellett saját nevelésként a realba, minek az
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Eldőlt?el
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Veszélyes eredmény!
11 hónapja
Eldőlt.
11 hónapja
Na, most dőlt el
11 hónapja
Egyèbkènt èn pont ilyenkor szeretem ha 11-ig elmegy amikor egyik csapatnak sem szurkolok.
11 hónapja
Kezdek kicsit boomer lenni.Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
A 18-20 évvel ezelőtti BlL-döntők kezdőcsapatai ma is szinte hiánytalanul megvannak, de úgy a 2010-es évek közepe-vége óta már nagyon ömlesztve vannak csak meg a dolgok.
Marokkóra emlékszek persze, de név szerint egyetlen játékosukra se.
11 hónapja
TAA és esetleg Frimpong még akik kiemelkedőek jobb szélen.Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
shagi0206
Toto21
shagi0206
11 hónapja
Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
shagi0206
Toto21
11 hónapja
Pedig az elöző VB-n Marokkóval egészen nagyot ment.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
11 hónapja
Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
11 hónapja
jah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
shagi0206
11 hónapja
Én már lehalkítottam a tvt, de nyugodtan írjátok ha Gundel hülyeségeket mond. 😁Gundi hülyeségeket mond
KeyG