NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
MB2ben 6. és 14. között 3 pont a különbség, az is komolyA Honvéd utolsó előtti, de 5 pontra van a 8. helytől. 😀
Löfli
Részlet Feczko interjúból:Erről Gabesz interjúja jut eszembe ennek a legendás számnak a végén.
Feczkó Tamás: – A második percben egy egyértelmű szándékos ütést ugyanúgy kellene elbírálni, mint a nyolcvanadik percben, ez sokkhatásként ért minket, és ezután nem jól álltunk bele a meccsbe.
Egy ütés (nem tudom az volt-e, majd IK megmondja) és egy elmaradt piroslap (?) olyan sokkhatásként ért minket hogy megálltunk a pályán és gyorsan kaptunk kettőt…
😆
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
A Milan részéről pedig ez a lezárás tökéletesen illik ehhez a belga-portugál mezhez.Visszatértek a 2010-es évek legrosszabb pillanatai.
9 hónapja
Sok és nagyobb baj van ezzel a Vasassal, mint Pintér, de ezt beszéltük is már.Örülök, hogy megnyertük magunknak... Ha a tolódást sikerül elsajátítani, miénk a világ!Kb. ez a helyzet, Pintér nem lett kegyvesztett, csak egy járulékos veszteség volt.Vigaszdíj, hogy nem veled volt a baj, a szurkolókat kellett kezelni, tessék itt lehetsz a fazék mellett.Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Kampman
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Örülök, hogy megnyertük magunknak... Ha a tolódást sikerül elsajátítani, miénk a világ!Kb. ez a helyzet, Pintér nem lett kegyvesztett, csak egy járulékos veszteség volt.Vigaszdíj, hogy nem veled volt a baj, a szurkolókat kellett kezelni, tessék itt lehetsz a fazék mellett.Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Kampman
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Kb. ez a helyzet, Pintér nem lett kegyvesztett, csak egy járulékos veszteség volt.Vigaszdíj, hogy nem veled volt a baj, a szurkolókat kellett kezelni, tessék itt lehetsz a fazék mellett.Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
9 hónapja
A Milan a második félidőre úgy gondolta kéne egy pont.Pavlovic nem ért ezzel egyet.
Sixo
9 hónapja
Vigaszdíj, hogy nem veled volt a baj, a szurkolókat kellett kezelni, tessék itt lehetsz a fazék mellett.Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
9 hónapja
Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
9 hónapja
Nyilván a vereségbe.JaaaaaGyanúm szerint Pinyőről van szó.Hogyan bukott meg Pintér? Többé már nem lehetett belügyminiszter?Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Orbánt is kifütyülték sokan a Fradi stadionavatón.
Egyébként most mit csináljanak?
Az ultráknak nagyon kevés tényleges hatásuk van nálunk bármire, ez nem Argentína és nem a Balkán (vagyis de, csak nem úgy).
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Nem fognak Orbán takarodj rigmust skandálni, mert ez az ellenzék mottója is. Az ultrák meg ugye azért elsősorban jobbosok, nem fognak egy ballib rigmust a magukévá tenni.
Kampman
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
No de azért bukott meg Pintér, hogy Orbán takarodj, és nem azért, mert emberelőnyben, vezetésnél csatár helyett hátvédet hozott fel, amivel elbaszta a spacinget, elbaszta a magas zavarást, de nem javította a fejelési potenciált?
slowmotion
Meg leginkább abba, hogy felmerült a lehetőség, hogy egy 24 csapatos EB-ről is lemaradunk egy all-time gyenge selejtezőcsoportból.
Plusz itt még nagyon friss emlék volt a bukaresti és az amszterdami égés, ami azért sok szempontból a NER-nek is égés volt. Ezért jutott el oda a közhangulat, hogy azon a meccsen már nem csak "szarházi mlsz" meg "Pintér takarodj" volt, hanem "Orbán takarodj is"
Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.
9 hónapja
Látom sokakat nem érdekel, de amúgy kiesett a MU az FA kupából 11esekkel.As expected, csak elfelejtettem megtenni
Sixo
9 hónapja
JaaaaaGyanúm szerint Pinyőről van szó.Hogyan bukott meg Pintér? Többé már nem lehetett belügyminiszter?Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Az ultráknak nagyon kevés tényleges hatásuk van nálunk bármire, ez nem Argentína és nem a Balkán (vagyis de, csak nem úgy).
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Nem fognak Orbán takarodj rigmust skandálni, mert ez az ellenzék mottója is. Az ultrák meg ugye azért elsősorban jobbosok, nem fognak egy ballib rigmust a magukévá tenni.
Kampman
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
No de azért bukott meg Pintér, hogy Orbán takarodj, és nem azért, mert emberelőnyben, vezetésnél csatár helyett hátvédet hozott fel, amivel elbaszta a spacinget, elbaszta a magas zavarást, de nem javította a fejelési potenciált?
9 hónapja
Hajnal erdemelne meg mostmar, de nagyon. Nem tudom, hany elbaszott igazolas kell tole meg, hogy rajojjenek, hogy a pali vezeti jeghegybe a klubot.Pár játékos megérdemelné mostmár hogy meglátogassák a lakásánálAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Párat meg most cutolnék is
davemayer
9 hónapja
Látom sokakat nem érdekel, de amúgy kiesett a MU az FA kupából 11esekkel.
9 hónapja
Felfelé bukott, és Vasas edző lettHogyan bukott meg Pintér? Többé már nem lehetett belügyminiszter?Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ez a Milan mez is gyalázat, MTK-s szürkefekete szint.én azt hittem portugál meccs van
Kampman
de amúgy "jó a mez", pont illik a csapat minőségéhez, ezeknek nem is engednék piros-fekete csíkos mezt felvenni
9 hónapja
Gyanúm szerint Pinyőről van szó.Hogyan bukott meg Pintér? Többé már nem lehetett belügyminiszter?Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
9 hónapja
Hogyan bukott meg Pintér? Többé már nem lehetett belügyminiszter?Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
9 hónapja
Akkor találjanak ki valami mást!🙂 Ha adófizetők sok-sok milliárdjából Felcsúton kitermeltek volna egy tehetséges fiatalokból álló magyar csapatot, akkor talán még hajlandó lennék lenyelni a békát. (Akkor se könnyen.) De így, összevásárolt légiósokból, egy faluban? Ráadásul Puskás néven? Csau ehhez képest visszafogott volt.Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
9 hónapja
Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?Eltűrik simán.
nagylaza, főpohárnok
Max. nem mennek ki annyian a B-be, és ennyi.
Idejét nem tudom mikor voltam kinn, egy ideje kerülöm, pedig kapu mögé jártunk egy társasággal.
9 hónapja
Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Ui: Ja, és világossá tehetnék, hogy nem sorakoznak fel félkatonai erőként a Fidesz mögött.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Az is vicc baszki, hogy ott a sok légiós, és messze Tóth Alex volt a legjobb játékos. Még FM-ben is nézed a mentális képességeket, ezek meg csak cheatkódolnak és magyar szinten végtelen pénzből igazolnak ész nélkül fűt-fát 😀Normális helyen azt, aki Gruber helyett idehozta ezt a Lenny Joseph gyereket, meg aki Kady-t elcserélte erre a másik brazilra, páros lábbal, nekifutásból rúgnák úgy valagba, hogy a Holdig szálljon. Itt? Majd jön egy mosolygós elnöki fotó hajnaltomikával, meg mellé valami gúnyos szöveg és megy minden tovább.
eaglesmcnabb
Én meg már bosszankodni sem tudok ezeknek a szerencsétleneknek az n+1-edik teljesen elképzelés nélküli szerencsétlenkedésén. Katasztrófa az egész brigád, nem kis művészet volt ezt ennyi pénzből ilyen rövid idő alatt így leépíteni...